Top 51 Sundhedsjob I Efterspørgsel Nu

Top 51 Sundhedsjob I Efterspørgsel Nu

Hvis du leder efter en stabil og efterspurgt karriere, kan et job inden for det medicinske område være en god mulighed for dig. Efterhånden som medicinsk teknologi vokser, og flere medicinske faciliteter bliver tilgængelige, vil sundhedsplejerollerne fortsætte med at vokse drastisk, da disse faciliteter ansætter flere medarbejdere til at tage sig af patienterne. Der er flere tilgængelige medicinske roller afhængigt af dine interesser, kvalifikationer og kvalifikationer. I denne artikel dækker vi forskellige efterspurgte lægejob, og hvorfor de forventes at forblive efterspurgte i løbet af de næste par år.

Hvordan betragtes disse lægejob som efterspurgte?

Efterhånden som befolkningen fortsætter med at vokse i løbet af de næste 10 år, vil efterspørgslen efter flere medarbejdere, der tilbyder medicinsk behandling til folk, stige sideløbende med det. Det amerikanske Bureau of Labor Statistics giver estimater for jobudsigterne for forskellige stillinger inden for den medicinske industri for at bestemme, hvilke jobtitler der vil stige drastisk i efterspørgslen. Mange af disse roller vil forblive stabile, da de opretholder en stabil jobvækst.

Der er andre roller, der vil vokse drastisk, efterhånden som flere klinikker, hospitaler og sundhedsfaciliteter kræver mere kvalificerede læger til at yde den nødvendige mængde pleje og støtte til patienterne. Da efterspørgslen fra medicinske medarbejdere kan variere fra konstant til hurtigt stigende, varierer jobudsigterne for hver af disse roller typisk fra 4% til 45% ifølge BLS.

Medicinske job efterspurgt

Her er almindelige medicinske job, der i øjeblikket efterspørges:

1. Åndedrætsterapeut

National gennemsnitsløn: $20.352 om året

Primære opgaver: En respiratorterapeut yder pleje til patienter, der lider af kroniske luftvejssygdomme og vejrtrækningsproblemer, såsom astma eller emfysem. Andre opgaver omfatter betjening af medicinske værktøjer og enheder som mekaniske ventilatorer og apparater til terapeutisk gasadministration, håndtering af diagrammer med terapi- og patientinformation og overvågning af patienters reaktioner på almindelige terapibehandlinger.

Relateret: Lær om at være åndedrætsterapeut

2. Dyrlægetekniker

National gennemsnitsløn: $29.291 om året

Primære opgaver: En veterinærtekniker hjælper dyrlæger med at passe dyr og kæledyr i zoologiske haver, hospitaler, forskningslaboratorier eller veterinærklinikker. Deres hovedansvar omfatter at tage vitale og patienthistorier, yde assistance med diagnostiske procedurer og behandling, indsamle blodprøver og diskutere behandlingsplaner og doseringsinstruktioner med kæledyrsejere.

Relateret: Lær om at være dyrlægeassistent

3. Phlebotomist

National gennemsnitsløn: $33.864 om året

Primære opgaver: Phlebotomists indsamler blodprøver fra patienter ved hjælp af fingerpinde og venepunktur. Andre arbejdsopgaver er at evaluere patienters behov, gennemgå patienters sygehistorie, opdage årsager til at tage patienters blod, forberede fingre eller vener til blodtagning, udvælge nåle til brug og bruge testudstyr til at analysere blodprøver.

Relateret: Lær om at være en Phlebotomist

4. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $36.371 om året

Primære opgaver: Medicinske assistenter yder administrativ støtte til sygeplejersker og læger på medicinske klinikker, hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. Vigtige arbejdsopgaver omfatter at indsamle patienters sygehistorie, tage vitale tegn, forberede og desinficere behandlingsrum, tjekke patienter ind og ud af aftaler og administrere medicin til patienter under vejledning af læger.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

5. Kardiovaskulær tekniker

National gennemsnitsløn: $40.273 om året

Primære opgaver: En kardiovaskulær tekniker administrerer test til patienter og indsamler resultater for at bestemme deres kardiovaskulære helbredsstatus. Andre opgaver er at udføre diagnostiske tests, monitorere og analysere patienters blodtryk, opsætte monitoreringsudstyr og identificere hjertesygdomme.

Relateret: Lær om at være EKG-tekniker

6. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $44.744 om året

Primære opgaver: Massageterapeuter giver terapeutisk massage til klienter for at forbedre deres cirkulation, lindre stress og reducere smerter eller skader. Andre nøgleansvar omfatter screening af gæster for underliggende forhold, at holde massagerum rene og desinficerede og identificere nøgleområder, der skal lægges ordentligt pres og plejes under udnævnelsen.

Relateret: Lær om at være massageterapeut

7. Fysioterapeutassistent

National gennemsnitsløn: $52.413 om året

Primære opgaver: Fysioterapeutassistenter arbejder direkte under fysioterapeuter for at hjælpe patienter med at komme sig efter forskellige skader eller sygdomme. Deres hovedansvar omfatter massage af patienter, opsætning af terapiværktøjer og -udstyr, planlægning af aftaler, løft eller flytning af patienter og overvågning af patienters helbred under øvelser og sessioner.

Relateret: Lær om at være fysioterapiassistent

8. Medicinsk servicechef

National gennemsnitsløn: $55.802 om året

Primære opgaver: En lægeserviceleder, også kendt som en sundhedsservicechef, gennemgår og analyserer patienters behov for at opbygge personlige plejeplaner. Nøgleopgaver omfatter rekruttering og ansættelse af sundhedsudbydere, samarbejde med udbydere for at lette patienters behandlingsplaner, uddanne patienter om visse procedurer og vedligeholde sagsbehandlingsaktivitetsjournaler.

9. Hjemmesundhedshjælper

National gennemsnitsløn: $64.056 om året

Primære opgaver: En hjemmehjælper hjælper kunder, der har brug for hjælp til at udføre daglige opgaver, såsom rengøring, badning, madlavning og påklædning. Andre ansvarsområder er at kontrollere vitale funktioner, administrere ordineret medicin, assistere med lette husholdningsopgaver, observere og rapportere patienters forhold til sygeplejersker og arrangere nødvendig transport til aftaler og ærinder.

Relateret: Lær om at være hjemmehjælper

10. Ergoterapeutisk assistent

National gennemsnitsløn: $68.509 om året

Primære opgaver: En ergoterapeutassistent arbejder direkte under ergoterapeuter for at yde støtte under terapiprocedurer og behandlinger. De vil hjælpe patienter med at komme sig fra behandlinger og forbedre deres evner til at udføre grundlæggende opgaver for deres hverdagslivsstil og arbejdsliv. Andre hovedopgaver omfatter udførelse af kontoropgaver, såsom telefonsvarer og planlægning af aftaler, registrering af patientoplysninger og sygehistorie, implementering af patienters behandlingsplaner og undervisning af patienter og deres familier, hvordan de udfører behandlingsplaner på egen hånd.

Relateret: Lær om at være ergoterapiassistent

11. Ortotist

National gennemsnitsløn: $74.446 om året

Primære opgaver: En orthotist, også kendt som en protese, designer medicinsk støttende udstyr, som patienter kan bruge regelmæssigt. De vil typisk designe enheder som kunstige lemmer, kirurgisk udstyr og seler. Deres hovedopgaver inkluderer at interviewe patienter for at bestemme deres behov, tage mål og tilpasse patienter til apparater, vælge materialer til apparaterne, justere disse stykker efter behov og lære patienter og familiemedlemmer, hvordan de skal bruge og pleje apparaterne.

12. Audiolog

National gennemsnitsløn: $77.675 om året

Primære opgaver: En audiolog yder assistance til patienter, der lider af hørelse og andre ørerelaterede problemer, sygdomme eller sygdomme. Andre ansvarsområder omfatter udførelse af tests på patienter med høreproblemer, registrering af testresultater til fremtidig brug, administration af lytteapparater, når det er nødvendigt, indsættelse af lytteapparater og undervisning af patienter og familiemedlemmer, hvordan de skal passe disse enheder.

Relateret: Lær om at være audiolog

13. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $82.699 om året

Primære opgaver: En ergoterapeut behandler patienter, der er syge, skadede eller handicappede ved hjælp af særligt udstyr, apparater og terapeutiske behandlinger. Deres hovedmål er at hjælpe patienter med at udvikle og forbedre de færdigheder, der er nødvendige for at udføre grundlæggende opgaver i deres arbejde og privatliv. Andre ansvarsområder omfatter at udføre fysiske og psykologiske undersøgelser på patienter for at udvikle behandlingsplaner, evaluere patienters hjemme- og arbejdsmiljø for at foretage justeringer i overensstemmelse hermed og skabe rehabiliteringsprogrammer for at hjælpe patienter med at forbedre eller genvinde deres grundlæggende funktionelle færdigheder.

Relateret: Lær om at være ergoterapeut

14. Tale-sprog-patolog

National gennemsnitsløn: $82.710 om året

Primære opgaver: En talepatolog hjælper patienter, der lider af handicap, sygdom eller traumatiske hændelser, der forårsagede synke-, stemme- eller talebesvær. Vigtige arbejdsopgaver omfatter at udføre screeninger for at opdage taleforstyrrelser, evaluere patienters betingelser for at opbygge behandlingsplaner, uddanne patienter om årsager til taleforstyrrelser og hvordan man kan leve med dem og føre detaljerede optegnelser over patientbehandlingsplaner og fremskridt.

Relateret: Lær om at være talepatolog

15. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.782 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter følger teknikker som funktionel bevægelsestræning, massage og øvelser for at hjælpe patienter med at komme sig efter sygdom og skader, reducere smerter eller forbedre deres styrke. De tager sig typisk af patienter, der gennemgår brud, nakke- eller rygskader og neurologiske lidelser. Andre opgaver er at udføre tests på patienter, udvikle personlige behandlingsplaner og rådgive patienter om træningsteknikker, der skal praktiseres.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

16. Jordemodersygeplejerske

National gennemsnitsløn: $90.218 om året

Primære opgaver: En sygeplejerske jordemoder hjælper gravide og deres partnere før, under og efter fødslen. Deres vigtigste opgaver omfatter besvarelse af spørgsmål om fødslen, udføre rutinemæssige prænatale kontrol, lokalisering af potentielle risici for babyen eller patienten og lære nye mødre, hvordan man bader og amme spædbørn.

Relateret: Lær om at være jordemoder

17. Avanceret praksis registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $90.221 om året

Primære opgaver: En avanceret praktiseret registreret sygeplejerske er en certificeret sygeplejerske, der arbejder direkte under læger for at yde grundlæggende og nogle gange avanceret sundhedspleje til patienter. Deres hovedopgaver omfatter at vedligeholde sundhedsjournaler og rapporter, ordinere og administrere visse sundhedsbehandlinger, bestille medicinske diagnostiske tests, vurdere patienters tilstand og ændre patienters behandlingsplaner i henhold til patienternes tilstand eller fremskridt.

18. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $105.980 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter arbejder direkte under opsyn af læger eller kirurger for at behandle, undersøge og diagnosticere patienter. Andre jobansvar omfatter tolkning af diagnostiske tests, ordinering af medicin, opsætning af knogler, syning af sår, assistering med kirurgiske behandlinger, administration af skud og immuniseringer og oplæring af patienter og deres familier i visse behandlingsmetoder.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

19. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $116.463 om året

Primære opgaver: En praktiserende sygeplejerske tilbyder avanceret specialitet og primær sygeplejestøtte til patienter. Deres hovedansvar er at udføre helbredsvurderinger, opbygge medicinske strategier til at forbedre patienters helbredsstatus, udføre fysiske undersøgelser på patienter, registrere patienters symptomer og udarbejde patientplejeplaner i overensstemmelse med deres behov og symptomer.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

Yderligere lægejob efterspørges

Her er yderligere medicinske job, der i øjeblikket efterspørges i henhold til Bonjoures Salaries:

 1. Diagnostisk medicinsk sonograf: $26.741 om året
 2. Medicinsk transskriptionist: $28.164 om året
 3. Optiker: $29.703 om året
 4. Apotektekniker : 30.222 $ om året
 5. Sygeplejerske: $34.393 om året
 6. Træningsfysiolog: $35.607 om året
 7. Paramediciner: $38.158 om året
 8. Oftalmologisk tekniker: $40.422 om året
 9. Akutmedicinsk tekniker: $41.932 om året
 10. Diætist: $48.041 om året
 11. Laboratorietekniker: $50.448 om året
 12. Fritidsterapeut: $50.713 om året
 13. Medicinsk teknolog: $57.368 om året
 14. Tandlægeassistent: $59.204 om året
 15. Registreret sygeplejerske: $61.730 om året
 16. Anæstesitekniker: $65.069 om året
 17. Kiropraktor: $68.140 om året
 18. Kirurgisk teknolog: $73.169 om året
 19. Stråleterapeut: $74.480 om året
 20. Klinisk sygeplejerske: $77.080 om året
 21. Tandplejer: $78.129 om året
 22. Biomedicinsk ingeniør: $86.085 om året
 23. Sygeplejerskedirektør: 92.408 $ om året
 24. Nuklearmedicinsk teknolog: $93.927 om året
 25. Dyrlæge: $101.698 om året
 26. Børnelæge: $179.082 om året
 27. Psykiater: 221.402 $ om året
 28. Tandlæge: $237.868 om året
 29. Læge: $242.615 om året
 30. Optometrist: $256.513 om året
 31. Kirurg: $269.795 om året
 32. Anæstesilæge: $376.461 om året

Ernst Rohde
Ernst Rohde Hvis du leder efter en stabil og efterspurgt karriere, kan et job inden for det medicinske område være en god mulighed for dig. Efterhånden som medicinsk teknologi vokser, og flere medicinske faciliteter bliver tilgængelige, vil sundhedsplejerollerne fortsætte med at vokse drastisk, da disse faciliteter ansætter flere medarbejdere til at tage sig af patienterne. Der er flere tilgængelige medicinske roller afhængigt af dine interesser, kvalifikationer og kvalifikationer. I denne artikel dækker vi forskellige efterspurgte lægejob, og hvorfor de forventes at forblive efterspurgte i løbet af de næste par år.