Top 5 College Majors For En Givende Karriere

Top 5 College Majors For En Givende Karriere

At vælge en bacheloruddannelse er en stor beslutning, fordi du ønsker at få mest muligt ud af din uddannelse. College kan være dyrt, så det er smart at overveje dit investeringsafkast ved at vælge en givende karriere. Der er flere brancher og karriereveje, der tilbyder lukrative muligheder for universitetsuddannede.

I denne artikel vil vi forklare de bedste hovedfag for en givende karriere og præsentere nogle karriereveje, kandidater kan forfølge inden for disse områder.

Hvorfor vælge disse topfag?

Hvis du har en grad, er du statistisk mere tilbøjelig til at tjene mere end nogen uden en, men ikke alle grader er lige. At vælge en hovedfag med en karrierevej i tankerne kan hjælpe med at adskille din indkomst fra dine jævnaldrende umiddelbart efter endt uddannelse.

En givende karriere er en, der både er tilfredsstillende og lukrativ. Ordet "opfylder" kan betyde noget forskelligt for hver person, du spørger, men at afgøre, hvilke karrierer der er de mest lukrative, er et spørgsmål om at analysere løndata.

Mens fremtidens job er ukendte, tyder tendenser på, at nogle lukrative industrier vokser, hvilket giver plads til faglærte arbejdere at komme ind på arbejdsstyrken.

Industrisegmenter som energi, byggeri, rumfart, landbrug, medicin, teknologi og bank ser lovende ud for kandidater, der ønsker at lancere en succesfuld karriere, fordi de tilbyder en bred vifte af udfordrende erhverv med højt betalte lønninger.

Top 5 hovedfag for en givende karriere

At vælge en af ​​disse givende hovedfag kan være nøglen til din karrieresucces:

1. Datalogi, informationsteknologi eller ledelsesinformationssystemer

Klyngen af ​​grader, der falder ind under betegnelsen "datalogi", forbliver populære valg for studerende, der søger en givende karriere. Det skyldes, at de fleste virksomheder i dag er stærkt afhængige af teknologi.

For nyuddannede universitetsuddannede kan den rigtige datalogigrad betyde masser af lukrative jobmuligheder. Topgradsvalg for en givende karriere omfatter informationsteknologi og ledelsesinformationssystemer. Men hvis du ikke er klar til at vælge en specialiseret grad, kan fokus på disciplinen datalogi også give veje til en givende løn.

2. Elektroteknik

En elektroingeniør arbejder med en bred vifte af elektriske enheder for at løse problemer for mennesker. De gør dette ved at anvende matematikkens og den elektriske fysiks love til design, konstruktion og reparation af elektriske enheder. De arbejder på store og små projekter, og de tester også eksisterende elektriske instrumenter og udvikler nye.

At søge en grad i elektroteknik kan give karrieremuligheder i en række ingeniørjob, der alle er lige givende.

3. Maskinteknik

Maskinteknik er et felt, der lægger vægt på design, udvikling, overvågning og vedligeholdelse af maskiner. Muligheder på dette område findes i industrisegmenter som rumfart, teknologi, byggeri, energi og medicin.

4. Kemiteknik

Kemiske ingeniører bruger deres dybe viden om kemi og færdigheder med teknologi til at forske i og udvikle kemiske forbindelser. En kemiingeniøruddannelse giver muligheder i en række vertikaler, herunder produktudvikling, lægemidler og fremstilling.

5. Økonomi, regnskab og matematik

Finans, regnskab og matematik er topfag, der tilbyder en bred vifte af muligheder fra at være en Wall Street-hedgefondsleder til en universitetsprofessor. Det gør disse bachelorstudier til et godt valg for folk, der udmærker sig i matematik, men som ikke har besluttet præcis, hvor de vil specialisere sig. At gå i gang med en af ​​disse grader kræver, at du er meget analytisk og detaljeorienteret, men det kan give en givende gennemsnitsløn.

Job i datalogi

Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $69.975 om året

Primære opgaver: Netværksadministratorer sikrer, at virksomhedens netværk kører, som de skal. De varetager alle netværksopgaver for LAN- og WAN-netværk, herunder sikring og overvågning af netværket, samt redegørelse for redundans.

Software ingeniør

National gennemsnitsløn: $104.781 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører planlægger, udvikler og implementerer software i en organisation. De følger flere it-filosofier og kan forventes at kode til computere, håndholdte enheder eller servere. De arbejder normalt som en del af et softwareudviklingsteam.

Jobs inden for elektroteknik

Elektroingeniør

National gennemsnitsløn: $85.390 om året

Primære opgaver: Elektriske ingeniører planlægger, udvikler og reparerer alle former for elektrisk udstyr. De skal have et godt greb om begreber på højt niveau som fysik og matematik. De arbejder på tværs af en række afdelinger som produktudvikling og IT og bruger ressourcer som software til 3D-modellering.

Læs mere: Sådan skriver du et CV for ingeniørstuderende (med skabelon og eksempel) **

Systemingeniør

National gennemsnitsløn: $85.604 om året

Primære opgaver: Systemingeniører spiller en afgørende rolle i at udvikle, overvåge og vedligeholde funktionelle og sikre systemer inden for en virksomheds teknologiinfrastruktur. Som systemingeniør omfatter dine almindelige opgaver installation, konfiguration og optimering af CPU- og serverkomponenter, samt test af nye hardware- og softwareressourcer.

##Jobs inden for maskinteknik

Designingeniør

National gennemsnitsløn: $79.449 om året

Primære opgaver: Forskning og udvikling er nøgleopgaver for designingeniører, der bruger deres tid på at opdage, designe og implementere måder at gøre produkter bedre på. De designer også nye systemer og hardware. Dette erhverv kræver en uddannelse inden for et bredt ingeniørfelt og et højt komfortniveau med de primære elementer i design og designsoftware.

Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $81.863 om året

Primære opgaver: Maskiningeniører designer drevne maskiner. De analyserer udfordringer for at afgøre, hvilket mekanisk design der ville være bedst til at løse problemerne foran dem. Disse analytiske fagfolk håndterer alle faser af skabelsen af ​​mekaniske enheder, før de lanceres til det bredere marked.

Job i kemiteknik

Procesingeniør

National gennemsnitsløn: $87.014 om året

Primære opgaver: Procesingeniører fokuserer på design og implementering af industrielle processer. Deres hovedområder for specialisering er kontinuerlig industriel proces i industrier som mineralforarbejdning, landbrug, fødevarer og farmaceutiske produkter.

Kemisk ingeniør

National gennemsnitsløn: $92.995 om året

Primære opgaver: En kemiingeniørs hovedrolle er at bruge kemiens principper til at ændre stof fra en tilstand til en anden, hvor det kan bruges inden for områder som energi eller fremstilling. Et godt eksempel på kemiteknik er processen med at ændre olie til plastik. Kemiingeniører leder projekter for at udvikle forbindelser, nye som gamle, der er nyttige i samfundet.

Job indenfor økonomi og regnskab

Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn: $61.083 om året

Primære opgaver: Investeringsbankfolk hjælper deres kunder med at administrere porteføljer, der er designet til at øge kundens rigdom ved at sælge aktier eller udstede gæld. De bistår også kunder med fusioner og opkøb og andre investeringsfunktioner, der udvider en klients portefølje.

Finansiel analytiker

National gennemsnitsløn: $68.243 om året

Primære opgaver: Finansanalytikere hjælper med at optimere driftsomkostningerne ved at analysere eksisterende data og holde et vågent øje med tendenser i den finansielle industri. De sammenligner virksomhedens faktiske økonomiske resultater med fremskrivninger for at bestemme den økonomiske status og komme med passende anbefalinger til at forbedre de økonomiske forhold.

Ronnie Albrechtsen
Ronnie Albrechtsen At vælge en bacheloruddannelse er en stor beslutning, fordi du ønsker at få mest muligt ud af din uddannelse. College kan være dyrt, så det er smart at overveje dit investeringsafkast ved at vælge en givende karriere. Der er flere brancher og karriereveje, der tilbyder lukrative muligheder for universitetsuddannede.