Top 19 Kundeservicejob: Plus Løn Og Jobbeskrivelser

Top 19 Kundeservicejob: Plus Løn Og Jobbeskrivelser

Kundeservicejob er tilgængelige i alle brancher, kræver ofte minimal uddannelse og kan være deltids- eller fuldtidstimer. Mens forskellige roller i kundeservice medfører forskellige ansvarsområder, kræver alle kundeservicestillinger gode menneskelige færdigheder. I denne artikel diskuterer vi de bedste jobtitler for kundeservice, deres gennemsnitlige lønninger og specifikke jobansvar.

Læs mere: Valg af karrierevej i 9 trin

Hvad er kundeservicejob?

Kundeservicejob kræver kommunikation med kunder for at fejlfinde problemer, de oplever med et produkt eller en tjeneste. Disse jobs er blevet mere specialiserede med udvidet innovation inden for teknologi, hvilket betyder, at der er større sandsynlighed for jobmuligheder på entry-level.

Medarbejdere bør have viljen til at træne dig, hvis du har bløde færdigheder, der viser, at du kan trænes til den stilling, du skal arbejde i. Du vil gerne holde dig opdateret med aktuelle teknologiske tendenser og færdigheder for at hjælpe dig med at udmærke dig i en kunde servicestilling.

Læs mere: Soft Skills: Definitioner og eksempler

Top jobtitler i kundeservice

Her er en liste over de bedste jobtitler i kundeservice, deres gennemsnitlige lønninger og ansvarsområder for hver rolle. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Kasserer

National gennemsnitsløn: $21.500 om året

Primære opgaver: En kasserer arbejder generelt i et supermarked eller en detailhandel og administrerer kontanter, checks og kreditkorttransaktioner for kunder. De sørger for, at kunderne får den rigtige mængde vekslepenge tilbage fra det, de har betalt, og giver retur på varer, når det er nødvendigt.

Uddannelseskrav: En kasserer behøver ikke at have en formel uddannelse for at arbejde i denne rolle, men de fleste af dem har en gymnasieeksamen eller GED.

2. Gæsteserviceagent

National gennemsnitsløn: $24.240 om året

Primære opgaver: En gæsteserviceagent er en gæstfrihedsmedarbejder, der typisk fungerer som receptionsagent eller hotelpersonale og behandler specifikke kontant- og kreditkorttransaktioner. De kan arbejde på steder som hoteller og biludlejningsfirmaer for at levere kvalitetsservice til deres kunder. Agenter kan også adressere kundeforespørgsler for at maksimere deres ophold eller brug af et produkt.

Uddannelseskrav: De fleste agenter har brug for et gymnasium eller GED for at arbejde i denne stilling, men de kan modtage en grad i hospitality management, hvis de ønsker at overveje avancement inden for en organisation.

3. Call center repræsentant

National gennemsnitsløn: $25.392 om året

Primære opgaver: En callcenterrepræsentant betjener telefoner og adresserer kundeforespørgsler relateret til den service, deres virksomhed yder. De behandler også transaktioner og giver anbefalinger om løsninger til at håndtere kundeklager.

Uddannelseskrav: Det foretrækkes at have en gymnasieeksamen for at arbejde i denne stilling. Du kan dog konkurrere med medarbejdere, der har deres bachelorgrad, så sigt efter at få den højest mulige uddannelse.

4. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $26.480 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder arbejder normalt i butikken for at hjælpe kunder med deres købsoplevelse. De kan besvare telefoner, tale med kunder om spørgsmål, sælge produkter og dokumentere betalinger foretaget af kunder.

Uddannelseskrav: De fleste medarbejdere har en gymnasial eksamen, men du kan muligvis komme ind uden afhængig af dine bløde kompetencer og kravene til stillingen.

5. Tæller

National gennemsnitsløn: $27.300 om året

Primære opgaver: En kasserer arbejder i en bank for at servicere kunder med hensyn til deres finansielle indskud, indløse checks og modtage lån. De udfører også opgaver såsom at lukke bankkonti efter kundens anmodning, ud over at vedligeholde kundeundersøgelser og veksle udenlandsk valuta.

Uddannelseskrav: Du skal have en gymnasieeksamen eller GED for at arbejde i denne rolle, men det foretrækkes, at du har tidligere erfaring i et detailhandelsmiljø eller som ledelse.

6. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $27.940 om året

Primære opgaver: En specialist i sociale medier får til opgave at skabe og udføre en organisations strategi for sociale medier for at hjælpe med at forbedre brandbevidstheden og marketingindsatsen. Specialister kan arbejde i en kundeservicerolle ved at overvåge og kommunikere med kunder, der når ud fra sociale platforme.

Uddannelseskrav: Arbejdsgivere leder efter ansøgere med en bachelorgrad i kommunikation, journalistik eller marketing og praktisk erfaring, så sørg for at søge om praktikpladser på sociale medier under din uddannelse eller direkte efter den for at forbedre dine chancer for at få en betalt stilling.

7. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $28.128 om året

Primære opgaver: En stewardesse sørger for, at passagerer forbliver sikre på flyet, når de rejser til deres destination. De taler med passagerer om sikkerhedsbestemmelser og serverer drinks og snacks på flyet.

Uddannelseskrav: De fleste stewardesser har et certifikat eller en associeret grad, men du kan også tjene denne rolle med et gymnasium.

8. Supportspecialist

National gennemsnitsløn: $30.620 om året

Primære opgaver: En supportspecialist hjælper brugere, der arbejder på computere. De arbejder normalt i en virksomheds it-afdeling, og de holder styr på alle henvendelser om de computere, de bruger. De arbejder også sammen med brugere om at løse tekniske problemer ved at stille spørgsmål om de beskrivelser, de får.

Uddannelseskrav: Uddannelseskravene varierer for denne stilling, men det anbefales, at du får en associeret eller en bachelorgrad for karrierefremskridt.

9. Patientkoordinator

National gennemsnitsløn: $31.060 om året

Primære opgaver: Patientkoordinatorer kan arbejde på lægekontorer, hospitaler eller medicinske centre og planlægge aftaler for patienter med behov for lægehjælp. De arbejder også med patientforsikringsselskaber for at forhåndsgodkende dem til medicinske eller kirurgiske procedurer, når det er nødvendigt. Generelt skal de have et kendskab til det medicinske ordforråd, før de kan arbejde i denne rolle.

Uddannelseskrav: Du skal have en bachelorgrad i Business, Communications eller Health Care Administration for at fungere i denne rolle. Du skal også få professionel erhvervserfaring og gennemføre et certifikatprogram for at øge din berettigelse.

10. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $31.120 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent arbejder med flere afdelinger for at planlægge møder, foretage opkald og forberede præsentationer, der fremmer deres succes. De samler også fakturaer og udgående post for at sende til den rigtige modtager ud over at redigere fortrolige dokumenter og holde databasen opdateret til regnskabsmæssige formål.

Uddannelseskrav: At opnå et gymnasieeksamen eller din GED kan gøre dig berettiget til denne rolle, men du bør få yderligere erfaring med computere og uddannelse for at få dig selv til at skille sig ud, når du søger bestemte stillinger.

11. Kontokoordinator

National gennemsnitsløn: $42.019 om året

Primære opgaver: En kontokoordinator sikrer, at de opfylder alle kundemål for marketing-, reklame- og PR-kampagner. Du skal udføre industriundersøgelser for at udføre specifikke opgaver sammen med sporing af status for aktuelle projekter, og om de er inden for budgettet.

Uddannelseskrav: Du skal have en bachelorgrad for at arbejde med et bureau, og du bør overveje at arbejde i praktik hos kreative organisationer for at øge dine chancer for at få en samtale.

12. Kundeservicechef

National gennemsnitsløn: $45.104 om året

Primære opgaver: En kundeservicechef er ansvarlig for at opretholde kundeservicestandarder for en organisation. De er hovedpersonen til at behandle alle forespørgsler og kan henvises til repræsentanter om spørgsmål på højt niveau. De er også ansvarlige for at træne medarbejdere i at interagere med kunder effektivt for at øge antallet af salg, der kommer ind i organisationen.

Uddannelseskrav: Kundeservicechefer skal have en bachelorgrad i Business Administration og over fem års erfaring som vejleder for at komme i betragtning.

13. Paralegal

National gennemsnitsløn: $51.107 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtig bistår et advokatfirma med administrative opgaver for deres klienter. Nogle af deres opgaver omfatter at udarbejde gældende juridiske dokumenter til kommende retssager, undersøge fakta for sager og udføre yderligere forskning, der kan bruges som bevis.

Uddannelseskrav: De fleste advokatfuldmægtige har et certifikat eller en associeret grad, men det anbefales, at du får en bachelorgrad i statskundskab, engelsk eller præ-lov for at forbedre dine chancer for at arbejde for et topadvokatfirma.

14. Kunderelationsspecialist

National gennemsnitsløn: $51.358 om året

Primære opgaver: En specialist i kunderelationer er en mediator for virksomheden og den klient, de arbejder med. Du skal demonstrere din ekspertise om de produkter og tjenester, virksomheden og kunden tilbyder for at løse komplekse problemer. Mens du gør det, skal du måle kundetilfredshedsniveauet for at identificere deres forpligtelse til at arbejde direkte med dig.

Uddannelseskrav: Du behøver ikke mere end et gymnasieeksamen eller GED, men du bør kigge efter muligheder, der tilbyder træning på jobbet for at få flere færdigheder til at fremme din karriere.

15. Ydelseskoordinator

National gennemsnitsløn: $53.184 om året

Primære opgaver: En fordelskoordinator udvikler og distribuerer medarbejderprogrammer til virksomheder. De er en del af personaleafdelingen, og de arbejder med sygesikring, afspadsering og pensionsordninger for at sikre, at medarbejderne kan kompenseres retfærdigt og inden for budgettet.

Uddannelseskrav: Du skal have en bachelorgrad for at arbejde i denne rolle. Overvej menneskelige ressourcer, økonomi og forretningsadministration som potentielle specialiseringer og relevante praktikmuligheder.

16. Account manager

National gennemsnitsløn: $60.826 om året

Primære opgaver: En kontoadministrator fører tilsyn med kontokoordinatorer og identificerer, om de når deres mål for kundekampagner. De administrerer også relationer til eksisterende kunder og sikrer rettidig levering af produkter, så de kan øge salget af organisationens produkter.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad er ideel til disse roller, og praktikophold hos marketing- eller reklamebureauer anbefales inden ansøgning.

17. Feltserviceingeniør

National gennemsnitsløn: $68.695 om året

Primære opgaver: En feltserviceingeniør skal designe, installere og reparere forskellige typer teknologisk udstyr. Udstyr kan bygges på dit hjemmekontor eller virksomhedens kontor. Du skal muligvis tale med dem om brugen af ​​produktet og forklare, hvordan det fejlfinder tidligere problemer, de er stødt på.

Uddannelseskrav: Du skal have en bachelorgrad i ingeniør for at arbejde i denne stilling, men du kan beslutte dig for at tage en kandidatgrad, hvis du vil fokusere på et speciale som maskinteknik.

18. Teknisk supportingeniør

National gennemsnitsløn: $75.946 om året

Primære opgaver: En teknisk supportingeniør løser klientproblemer vedrørende software og hardware og følger procedurer fastsat af virksomheden for at implementere løsninger. Du arbejder muligvis som fjernmedarbejder i denne rolle, men du kan bruge e-mail- og chatfunktioner til at interagere med kunder og give klare instruktioner i, hvordan du fortsætter med det, de arbejder på.

Uddannelseskrav: Du skal have en bachelorgrad i datalogi eller et teknologirelateret felt for at komme i betragtning til denne stilling. Tilmeld dig et program med jobformidling eller praktikmuligheder, hvis det er muligt.

19. Kundesucces manager

National gennemsnitsløn: $76.416 om året

Primære opgaver: En kundesuccesmanager tager ansvar for at onboarde nye kunder, der tegner med en virksomhed. De kontakter kunder for at arbejde på at forny deres kontrakt for de tjenester, en virksomhed leverer, og de hjælper med at forbedre forholdet mellem kunderne og supportteamet. Samlet set er de fortalere for virksomheden og diskuterer de primære måder, hvorpå deres virksomhed kan gavne kunderne.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i marketing foretrækkes. Virksomheder leder dog efter ansøgere med teknologisk ekspertise og kundeservicefærdigheder, så sigt efter at lære forskellige typer teknologi og arbejde i kundeservicestillinger for at øge din berettigelse til denne rolle.

Felix Korsgaard
Felix Korsgaard Kundeservicejob er tilgængelige i alle brancher, kræver ofte minimal uddannelse og kan være deltids- eller fuldtidstimer. Mens forskellige roller i kundeservice medfører forskellige ansvarsområder, kræver alle kundeservicestillinger gode menneskelige færdigheder. I denne artikel diskuterer vi de bedste jobtitler for kundeservice, deres gennemsnitlige lønninger og specifikke jobansvar.