Top 18 Højtbetalende Job, Der Kræver Minimal Matematik

Top 18 Højtbetalende Job, Der Kræver Minimal Matematik

Der er mange karrierer at vælge imellem, der har minimale matematiske krav i skole- og lærlingeuddannelser. At kende detaljerne i disse stillinger og i hvilke brancher de falder ind, kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om dine fremtidige karrieremål. I denne artikel oplister vi 18 job, der både er højtlønnede og bruger minimal matematik i deres daglige ansvar.

Top 18 højtlønnede job, der ikke kræver matematik

Her er 18 bedst betalte karrierer, du kan komme ind i, som ikke kræver en masse matematik på college eller i daglig drift:

1. Sonograf

National gennemsnitsløn: $26.580 om året

Primære opgaver: Sonografer eller ultralydsteknikere er medicinske fagfolk, der bruger ultralydsbilledbehandlingsmaskiner til at diagnosticere patienter. De forbereder patienter til billeddiagnostiske tests, sikrer deres komfort under hele processen og betjener ultralydsmaskinerne for at tage billeder af patientens krop. Sonografer kan også gennemgå ultralydsresultater med patienter og rådføre sig med andre læger for at komme til konklusioner om en diagnose.

Læs mere: Lær om at være sonograf

2. Præst

National gennemsnitsløn: $42.832 om året

Primære pligter: Præster leder menigheder af tilbedende som ordinerede medlemmer af den kristne kirke. De rådgiver et kirkesamfund eller et sogn og giver vejledning i religion, spiritualitet og moral. Mens deres specifikke pligter varierer efter kirkesamfund, fungerer mange som administratorer af en enkelt kirke og håndterer bygningsvedligeholdelse, deltagelse i menigheden, hjemmebesøg eller organisering af kirkelige begivenheder.

Læs mere: Lær om at være præst

3. Kok

National gennemsnitsløn: $43.506 om året

Primære opgaver: En kok tilbereder råvarer og laver mad, samt varetager ledelsen af ​​køkkenpersonalet. Kokke kan bestille restaurantens madforsyning, lave nye menupunkter og tage initiativ til at gøre kundernes oplevelser så behagelige som muligt. Kokke kan administrere personalet i køkkenet, organisere ferieanmodninger og holde personalemøder. De sikrer også, at alle køkkenmedarbejdere følger restaurantens politik vedrørende sanitet og sikkerhed.

Læs mere: Lær om at være kok

4. Brandmand

National gennemsnitsløn: $44.693 om året

Primære opgaver: Brandmænd slukker brande i en bestemt bydel. Mange deltager i agenturer, såsom brandakademiet, for at træne i nødberedskabsteknikker og brandbildriftsikkerhed. De kan også modtage paramedicinsk træning for at hjælpe de syge eller sårede på et bestemt nødsted. Brandmænd ved, hvordan man betjener industrispecifikt udstyr, og hvordan man vedligeholder værktøjerne for at holde dem i funktion korrekt.

Læs mere: Lær om at være brandmand

5. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $47.169 om året

Primære opgaver: Webdesignere udvikler hjemmesider til virksomheder, kunder eller andre bureauer. De sikrer, at hjemmesiden er funktionel, tiltalende og intuitiv for kunderne. De er ofte mere optaget af et websteds æstetik, såsom dets farver, billeder eller brugervenlighed, snarere end dets funktionalitet. Webdesignere kan mødes med kunder for at få en vision for projektet, kommunikere tidstilnærmelser og andre elementer relateret til hjemmesidens konstruktion.

Læs mere: Lær om at være webdesigner

6. Advokat

National gennemsnitsløn: $54.359 om året

Primære opgaver: Advokater hjælper kunder i juridiske processer. De kan hjælpe en klient med at udarbejde juridiske dokumenter såsom testamenter, skilsmisseaftaler eller forretningskontrakter. De deltager i høringer og taler på klientens vegne og fortolker love for en jury. De arbejder også med efterforskere, klienter eller medlemmer af politiet for at forberede sager til retssag. Advokater kan have specifikke specialiseringer, såsom skatteret, familieret eller strafferet.

Læs mere: Lær om at være advokat

7. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $57.789 om året

Primære opgaver: En teknisk forfatter forenkler meget teknisk information til et format, som læserne let kan forstå. De kan skrive instruktionsmanualer, tidsskrifter, artikler eller andre vejledninger eller redigere formatet af et dokument for at bestemme, hvad den bedste tilgang er til et stykke. De kan også undersøge et emne dybt for at sikre, at deres kopi er korrekt og redigere andre forfatteres arbejde. Tekniske skribenter kan arbejde for erhvervsbureauer eller som freelancere.

Læs mere: Lær om at være en teknisk forfatter

8. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $58.292 om året

Primære opgaver: En bibliotekar hjælper lånere på et bibliotek med at finde det, de har brug for, såsom bøger eller ressourcer. De kan organisere både digital og fysisk information gennem reolbøger, dokumentere nye materialer og returneringer og opdatere databaser. Nogle bibliotekarer kan arbejde som supervisorer og udføre ledelsesopgaver som at godkende ferieanmodninger eller oprette arbejdsplaner. Bibliotekarer kan arbejde på gymnasier, skoler, universiteter, offentlige biblioteker, forskningsinstitutioner eller offentlige virksomheder.

Læs mere: Lær om at være bibliotekar

10. Kvalitetssikringsinspektør

National gennemsnitsløn: $59.267 om året

Primære opgaver: Kvalitetsinspektører sætter og vedligeholder standarder for en virksomhed, et produkt eller en proces. De sikrer, at ledere anvender metoder til standardoverholdelse og skriver eller justerer ofte metoder efter behov. De kan udføre revisioner for at sikre, at alle afdelinger overholder kvalitetsstandarder. De opretter dokumenter for at skrive standarder i et let tilgængeligt format.

Læs mere: Lær om at være kvalitetssikringsinspektør

11. Programleder

National gennemsnitsløn: $63.502 om året

Primære opgaver: Programledere planlægger, researcher, implementerer og udvikler arrangementer for organisationer eller individuelle kunder. De planlægger mål for hvert program, overholder deadlines for hvert projekt og overvåger faktorer som budgetter. De kommunikerer med andre enheder, såsom mødestedsrepræsentanter, for bedst muligt at koordinere hvert program. Programledere holder sig opdateret om alle love eller regler, der kan påvirke deres begivenheder, såsom kapacitetsgrænser eller sundhedsbestemmelser, for at forblive inden for reguleringsstandarderne.

Læs mere: Lær om at være programdirektør

12. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.131 om året

Primære opgaver: Webudviklere skriver kode for at konstruere et websted eller en app. I modsætning til webdesignere fokuserer webudviklere på de funktionelle aspekter af et program for kunderne. De kan også være ansvarlige for hjemmesidens udvikling efter konstruktion, såsom opdatering eller migrering af systemer og tilføjelse af yderligere funktioner. De kan løbende modtage feedback fra kunder om forbedringer og kundetilfredshed og udføre vedligeholdelse og justeringer regelmæssigt.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

13. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $78.723 om året

Primære opgaver: En tandplejer undersøger og renser patienternes tænder regelmæssigt. De kan også lære patienter om tandsundhed, og hvordan de bedre kan pleje deres tænder. Ved at dokumentere en patients tilstand kan de tilbyde råd, procedureforslag og behandling for fremtiden. De kan også samarbejde med tandlæger, som hjælper med at konstruere behandlingsplaner til patientens overordnede bedste interesse.

Læs mere: Lær om at være tandplejer

14. Historiker

National gennemsnitsløn: $83.358 om året

Primære opgaver: Historikere er samfundsvidenskabelige fagfolk, der skriver om og studerer tidligere begivenheder. De kan forske i emner som politik, sociale bevægelser, militære konflikter eller en nations eller organisations store milepæle. Historikere udfører dybtgående forskning i deres emner og oversætter denne information til organiserede dokumenter. De kan udgive disse oplysninger for at skabe nye udgaver til historiebøger eller et fokuseret kursus.

Læs mere: Lær om at være historiker

15. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $84.227 om året

Primære opgaver: Ergoterapeuter hjælper syge, tilskadekomne eller handicappede med hverdagsaktiviteter, såsom genindlæring af færdigheder, der er nødvendige for selvstændighed i både arbejde og liv. De kan evaluere patienter og lave behandlingsplaner baseret på deres behov og observere patienters præforming aktiviteter for at tilbyde anden vejledning. De kan samarbejde med familiemedlemmer, plejere eller venner for at hjælpe med at forbedre deres patienters daglige liv. De deler statusrapporter, behandling og andre milepæle med familien for at opdatere dem om en patients fremskridt.

Læs mere: Lær om at være ergoterapeut

16. Psykolog

National gennemsnitsløn: $104.424 om året

Primære opgaver: Psykologer er psykiatriske fagfolk, der har specialiseret sig i at stille diagnoser, forebygge psykiske lidelser og tilbyde behandlingsveje til klienter. Psykologer udvikler terapiplaner baseret på en klients behov og giver råd, såsom at anbefale støttegrupper, som patienten kan deltage i. Psykologer observerer patientforløb og stræber løbende efter at forbedre livskvaliteten gennem behandling og eventuelt medicin.

Læs mere: Lær om at være psykolog

17. Børnelæge

National gennemsnitsløn: $180.726 om året

Primære opgaver: Børnelæger er læger, der tager sig af børn, der spænder fra spædbarn til 18 år. De forebygger, behandler og vurderer fysiske, mentale, følelsesmæssige og sociale sundhedsproblemer, der kan være til stede hos børn. De kan interviewe patienter og deres forældre for bedre at forstå en tilstand eller adressere adfærdsproblemer. Børnelæger kan tilbyde specialisthenvisninger til ekspertbehandling eller skrive recepter på antibiotika og anden medicin.

Læs mere:** Lær om at være børnelæge**

18. Ortodontist

National gennemsnitsløn: $251.872 om året

Primære opgaver: En ortodontist er en specialiseret tandlæge, der diagnosticerer og tilbyder behandling af forskellige tandproblemer, såsom skæve tænder og kæber, under bid, overbid eller overfyldning. De bruger behandlinger såsom seler, holdere og hovedbeklædning til at rette op på disse problemer. Ortodontister undersøger bidaftryk ved hjælp af røntgenstråler og andre industrispecifikke billedværktøjer.

Læs mere: Lær om at være ortodontist

Benjamin Gade
Benjamin Gade Der er mange karrierer at vælge imellem, der har minimale matematiske krav i skole- og lærlingeuddannelser. At kende detaljerne i disse stillinger og i hvilke brancher de falder ind, kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om dine fremtidige karrieremål. I denne artikel oplister vi 18 job, der både er højtlønnede og bruger minimal matematik i deres daglige ansvar.