Top 15 Online Tutorjob

Top 15 Online Tutorjob

Online tutorjob er en fantastisk måde at tjene penge på, som en sidejagt eller for fuldtidsindkomst. Vejledning er ideel til universitetsstuderende, hjemmegående forældre eller pensionister. I denne artikel vil du opdage 15 online tutorjob, deres løn og primære opgaver sammen med nogle tips til at maksimere din online succes.

Kan nogen være online underviser?

Online vejledningsjob er tilgængelige for alle med en gymnasieeksamen eller GED. Du kan vejlede elever fra folkeskolen til college. Selvom det ikke er nødvendigt for mange muligheder, kræver nogle job, at du har en uddannelse i uddannelse eller noget lignende.

Her er en liste over online tutorjob, deres primære opgaver og nationale gennemsnitlige lønninger, som angivet af Bonjoures Salaries:

Relateret: Tutor CV-prøver

1. Brainfusion

National gennemsnitsløn: $12,24 i timen

Primære opgaver: Brainfuse tilbyder vejledningstjenester til skoler og gymnasier på alle områder. Undervisere skal have en bachelorgrad og tidligere undervisningserfaring. Undervisningsbevis er et plus. Alle undervisere skal bestå en baggrundstest, før de arbejder med Brainfuse.

2. Tutor.com

National gennemsnitsløn: $13,58 i timen

Primære opgaver: Tutor.com forbinder studerende og vejledere i fag fra folkeskolen til college. Ansøgere skal tage en test og indsende en skriftlig prøve inden for deres ekspertiseområde. Andre krav omfatter bestået et baggrundstjek, flydende engelsk og bopæl og evnen til at arbejde i USA. Du skal være en anden studerende eller højere for at ansøge. En grad er påkrævet for at undervise i emner som regnskab, økonomi og college-essayskrivning. Undervisere skal have tilgængelighed på mindst 5 timer om ugen.

3. Løft K-12

National gennemsnitsløn: $14,66 i timen

Primære opgaver: Elevate betjener elever fra folkeskolen til gymnasiet. Undervisere er uafhængige entreprenører og kan selv bestemme deres timer. Du vil modtage træning i at arbejde med færdiglavede læseplaner til brug under dine sessioner. For at arbejde med Elevate skal du have mindst et års relevant erfaring, være universitetsstuderende eller kandidat og arbejde mellem kl. 8.00 og 17.00 PST.

4. Qkids

National gennemsnitsløn: $18,24 i timen

Primære pligter: Qkids er en online engelsk-læringstjeneste for kinesiske folkeskoleelever. Tutorer er forpligtet til at bo i USA eller Canada, have forudgående vejledning eller undervisningserfaring og have en bachelorgrad i ethvert emne. Når du begynder at arbejde for Qkids, skal du være til rådighed i op til seks timer om ugen. Ansøgere skal have en pålidelig internet-, mikrofon- og kameraforbindelse.

5. EF Education First

National gennemsnitsløn: $18,49 i timen

Primære opgaver: EF er en platform til at undervise kinesiske børn og voksne elever i begynderengelsk. Undervisere skal fremlægge bevis for universitetseksamen inden for ethvert studieområde. Yderligere sprog og undervisningserfaringer er et plus, men ikke nødvendigt. EF kræver dog 40 gennemførte timer af et TEFL-certifikat.

6. Forbindelsesakademi

National gennemsnitsløn: $19,21 i timen

Primære opgaver: Connections Academy er en gratis online offentlig skole for elever K-12. De ansætter certificerede lærere i alle fag, herunder matematik, naturvidenskab, historie, kunst og fysisk uddannelse. Kravene varierer afhængigt af stillingen. Arbejde-hjemmefra-stillinger er tilgængelige i de fleste stater.

Relateret: Eksempler på lærer-CV

7. Chegg

National gennemsnitsløn: $20 i timen

Primære pligter: Chegg-vejledere kan planlægge sessioner med elever eller vælge dem, efterhånden som de kommer i ethvert fag. En Facebook-konto er påkrævet for at bekræfte din identitet under ansøgningsprocessen. Chegg foretrækker, at alle undervisere har relevant erfaring samt en fireårig uddannelse. Dem, der i øjeblikket er indskrevet på college, er også velkomne.

8. iTutorGroup

National gennemsnitsløn: $20,18 i timen

Primære opgaver: iTutor er en vejledningstjeneste i engelsk som andet sprog. Et par andre navne, de går under, er iTutorGroup, iTutorABC og TutorJr. Tutorer fra dette firma underviser engelsk til taiwanske børn i alderen 5 til voksne. Klasserne spænder fra én til seks elever. Undervisere arbejder tidligt om morgenen mindst 10 timer om ugen. Engelsktalende som modersmål foretrækkes og skal have en bachelorgrad eller derover. En vilje til at opnå en TESOL/TEFL-certificering er påkrævet.

9. VIPKid

National gennemsnitsløn: $21,81 i timen

Primære pligter: VIPkid er en onlinetjeneste, der tilbyder en amerikansk grundskoleuddannelse for kinesiske elever i den alder. Ansøgere skal være berettiget til at arbejde i USA eller Canada, men kan bo hvor som helst i verden. Formel undervisningserfaring er ikke nødvendig, men du bør have mindst et års erfaring i undervisning, coaching eller vejledning. En bachelorgrad i ethvert fag er påkrævet.

Foretrukne undervisere er engelsktalende som modersmål, underlagt et baggrundstjek og har pålidelig internetadgang. Der er tale om en deltidsstilling.

10. Kaplan

National gennemsnitsløn: $23,55 i timen

Primære pligter: Kaplan forbinder gymnasie- og universitetsstuderende med den hjælp, de har brug for for at få succes med deres studier. De har stillinger både personligt og hjemmefra. Krav til at arbejde som vejleder hos Kaplan afhænger af emnet. En læreruddannelse er ikke nødvendig, men relevant erfaring og demonstreret ekspertise foretrækkes.

11. TutorMe

National gennemsnitsløn: $23,86 i timen

Primære opgaver: TutorMe er en online platform for gymnasieelever, universitetsstuderende og professionelle studerende. For at ansøge skal du have forudgående vejledning eller undervisningserfaring i din ekspertise og have afsluttet college. Nuværende universitetsstuderende er velkomne til at ansøge.

12. Karakterpotentiale Vejledning

National gennemsnitsløn: $24,22 i timen

Primære opgaver: Karakterpotentiale arbejder med elever fra folkeskolen til gymnasiet. Dens vejledere er kontrakterede universitetsstuderende, kandidater og fagfolk. Ansøgningen er åben for alle med en passion for at undervise og hjælpe studerende.

13. Revolutionsforberedelse

National gennemsnitsløn: $25,57 i timen

Primære opgaver: Revolutionsforberedende vejledere nyder fuldtidsstillinger, der hjælper elever i klasse 6 til 12. Arbejdstiden er fleksible, så længe de lægger op til 35 timer i myldretiden i ugen og i weekenden. Revolution Prep foretrækker, at ansøgere har en bachelor, udfører SAT/ACT-forberedelse, laver lektionsplaner og har pålideligt internet. De vil også gerne vide, at du kan forpligte dig til mindst et års arbejde med virksomheden.

14. Wyzant

National gennemsnitsløn: $26,84 i timen

Primære opgaver: Wyzant er en vejledningstjeneste for studerende på alle niveauer for at finde privat vejledning. Lærere er også velkomne på webstedet, men vejledere er ikke forpligtet til at være certificeret. Du indstiller dine egne timer og din egen takst (hvorfra de tager en kommission.) Undervisere skal være bosat i USA, være over 18 år og have et CPR-nummer.

15. Forberedelse

National gennemsnitsløn: op til $500 pr. uge

Primære opgaver: Preply er en online platform, hvor elever kan lære alt fra akademikere til hårde færdigheder. Vejledere anbefales at have forudgående undervisningserfaring og certificering, men det er ikke påkrævet. Preply tilbyder både online og personlige klasser. Vær forberedt på at inkludere et foto og en video med din ansøgningsprofil for at komme i betragtning.

Relateret: Hårde færdigheder vs. bløde færdigheder

Yderligere tips til succes som online tutor

Du behøver ikke at være lærer for at være en god underviser. Ansøg på flere platforme for at øge dine chancer for at vinde et konstant antal studerende.

Her er et par tips til at få mest muligt ud af dine online tutorjob:

Øg dit antal elever langsomt

Hvis du er ny til online undervisning, så opbyg din elevbase langsomt for at få en god idé om, hvad der fungerer bedst over et digitalt medie. Det bliver nemmere at justere din tidsplan, undervisningsmetoder og hardware, hvis du kun har nogle få sessioner at administrere.

Vær altid professionel

Karisma og professionalisme vil hjælpe dig med at opbygge et positivt omdømme blandt dine elever. Små børn vil normalt have deres forældre til stede. Du vil gerne forsikre dem om, at deres barn får den bedste uddannelse. Entusiasme vil holde dine kunder engageret, når de arbejder gennem vanskelige emner.

Arbejd i rolige omgivelser

En stille indstilling og fungerende teknologi vil maksimere dine elevers læringsoplevelse. Find et område, hvor du ikke bliver forstyrret under din session. At sidde foran en væg eller whiteboard vil hjælpe din klient med at forblive fokuseret. Minimer mulige tekniske fejl ved at have din computer tilsluttet strømkilden og alle opdateringer og vedligeholdelse gennemført før din session.

Isabella Mouritsen
Isabella Mouritsen Online tutorjob er en fantastisk måde at tjene penge på, som en sidejagt eller for fuldtidsindkomst. Vejledning er ideel til universitetsstuderende, hjemmegående forældre eller pensionister. I denne artikel vil du opdage 15 online tutorjob, deres løn og primære opgaver sammen med nogle tips til at maksimere din online succes.