Top 15 Handelsskolejob

Top 15 Handelsskolejob

Handelsskolen er en glimrende vej til fuldtidsbeskæftigelse. Nogle handelsjob kræver muligvis kun en gymnasial eksamen, men mange stillinger tilskynder til handelsskoler eller erhvervsuddannelser. Du kan deltage i lærlingeuddannelser målrettet den branche, du ønsker at specialisere dig i, og opnå forskellige certificeringer. I denne artikel lærer du mere om de bedst betalte handelsskolejob.

Handelsskolekarriereveje

Her er nogle af de højest betalte handelsjob:

1. Vedligeholdelsestekniker

National gennemsnitsløn: $35.580 om året

Primære opgaver: Vedligeholdelsesteknikere er ansvarlige for at servicere eventuelle farer, der truer lejlighedskomplekser eller forretningskontorer. De besidder færdigheder inden for gårdpleje samt vagt- og el-færdigheder til at besvare forespørgsler indkaldt af lejere.

Uddannelseskrav: Oplæring på jobbet, læreplads eller certificeringsprogram fra en handelsskole. En statslicens kan være påkrævet afhængigt af den stat, du bor i.

2. Svejser

National gennemsnitsløn: $35.680 om året

Primære opgaver: En svejsers primære ansvar er at kombinere metalkomponenter. De arbejder hovedsageligt med metaller i bygge- og anlægsindustrien; deres arbejde kan også omfatte broer og raffinaderier. Svejsere gennemgår tegninger og projektkrav for at beregne dimensionerne af strukturen og overvåge svejseprocessen for at forhindre overophedning.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen, GED eller professionel certificering i forskellige specialer.

3. Marinetekniker

National gennemsnitsløn: $40.700 om året

Primære opgaver: Marineteknikere, også kendt som "motorbådsmekanikere", udfører reparationer og vedligeholder elektrisk udstyr på små kommercielle og fritidsbåde. Nogle opgaver omfatter maling, glasfibervedligeholdelse og montering af bådkomponenter.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED med on-the-job træning. Erhvervsbeviser og associerede uddannelser er også tilgængelige.

4. Tegner

National gennemsnitsløn: $42.520 om året

Primære opgaver: Tegnere bruger software til at omdanne design udført af arkitekter og ingeniører til digitale tegninger. De hjælper med design af strukturer som skyskrabere, broer og boliger ved at udforme en visuel vejledning med detaljer om, hvordan man gennemfører projektet.

Uddannelseskrav: Associeret grad eller en certificering fra en community college eller handelsskole.

5. Bilmekaniker

National gennemsnitsløn: $42.600 om året

Primære opgaver: Bilmekanikere bruger specifikke værktøjer og procedurer til at udføre test, reparationer og inspektioner af små biler og lastbiler. De arbejder på forskellige dele såsom transmissioner, motorer, styretøj og bremser for at sikre, at køretøjer kører jævnt på vejen. De skal også forstå miljøbestemmelser, når de reparerer køretøjer for at være i overensstemmelse med føderal lovgivning.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet, men kan også deltage i erhvervsuddannelser eller andre postsekundære programmer.

6. Tømrer

National gennemsnitsløn: $42.620 om året

Primære opgaver: Tømrere bygger, installerer og reparerer armaturer lavet af træ og en række forskellige materialer. Omfanget af jobbet kan variere fra arbejde på motorveje til montering af køkkenmaskiner. De modtager normalt direkte instruktion fra deres vejledere om at udføre opgaver på deres vegne ud over at måle materialer i overensstemmelse med byggeregler. Kendskab til matematik er vigtigt for at forstå dimensionerne af tegninger.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet, men kan også deltage i undervisning i mekanisk tegning.

7. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $46.280 om året

Primære opgaver: Vindmølleteknikere skal vedligeholde og udføre reparationer på vindmøller. De kan være nødt til at klatre til store højder, hvis der er et problem med propeller eller fejlfinde andre elektriske eller hydrauliske systemer. Derfor kan de ikke være bange for højder, skal have den fysiske udholdenhed til at arbejde med tunge komponenter og har brug for viljen til at arbejde udendørs.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet, skal opretholde et godt fysisk og mentalt helbred og kan have lærlingeprogrammer for at hjælpe med træning på jobbet.

8. VVS-tekniker

National gennemsnitsløn: $46.780 om året

Primære opgaver: En VVS-tekniker er ansvarlig for reparation og installation og vedligeholdelse af varme, ventilation og aircondition og køling til boliger og erhvervskomplekser. Nogle af disse fagfolk vælger at specialisere sig i en af ​​disse discipliner og skal studere specifikationerne for apparater for at sikre, at folk kan leve i et klimakontrolleret miljø. De kan også blive nødt til at bore huller og teste for utætheder, når det er nødvendigt.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet ved gennemførelse af handelsskole- eller lærlingeuddannelser. Nogle stater kan kræve en licens for at arbejde i dette erhverv.

9. Boliginspektør

National gennemsnitsløn: $50.703 om året

Primære opgaver: En boliginspektør evaluerer effektiviteten og effektiviteten af ​​et hjems HVAC-systemer, VVS, elektriske layout, tag, fundament og mere. Når de har afsluttet deres inspektion, genererer de en skriftlig rapport og sender den til deres vejleder, som muligvis arbejder for staten eller lokaliteten.

Uddannelseskrav: Ingen grad påkrævet, men nogle stater kan kræve, at du får en licens. Tidligere erfaring inden for fag som byggeri og VVS kan varmt anbefales.

10. Blikkenslager

National gennemsnitsløn: $50.720 om året

Primære opgaver: En blikkenslager installerer nye rør og laver reparationer på ældre rør, der transporterer spildevand og gas væk fra en ejendom. De kan også installere andre husholdningsapparater såsom håndvaske, toiletter og opvaskemaskiner, hvis det er nødvendigt. De bestemmer også, hvor meget der skal betales for reparationer, og præsenterer andre forbedringstip til ejendomsejere.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet sammen med færdiggørelsen af ​​et lærlingeprogram, som kan tage fire til fem år at afslutte. Du skal modtage en VVS-licens for den stat, du arbejder i.

11. Elektriker

National gennemsnitsløn: $51.660 om året

Primære opgaver: Elektrikere installerer og vedligeholder alle elektriske apparater og strømkilder på en given ejendom. De gennemgår ledninger og kontroludstyr gennem strømme af elektricitet og bruger håndværktøj til at hjælpe med at fejlfinde problemer. De skal kende komplekse ledningssystemer og følge føderale, statslige og lokale byggekoder.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet sammen med færdiggørelsen af ​​et lærlingeprogram, som kan kræve, at du opnår en licens afhængigt af staten. Når du har gennemført dit lærlingeprogram, skal du gennemføre din stats certificeringstest for at blive elektriker.

12. Kedelmager

National gennemsnitsløn: $64.500 om året

Primære opgaver: Kedelproducenter samler og reparerer kedler og store beholdere, der rummer en stor mængde væsker og gasser. De skal rejse til arbejdspladser og kan potentielt være væk fra hjemmet i perioder. De gør brug af væsker og materialer til at hjælpe med at opvarme og generere elektricitet til de respektive faciliteter.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED påkrævet, skal opretholde et godt fysisk og mentalt helbred og skal gennemføre et lærlingeprogram for at opnå on-the-job træning.

13. Ultrasonograf

National gennemsnitsløn: $70.800 om året

Primære opgaver: Ultrasonografer er teknikere, der administrerer ultralyd til patienter. Under ultralyden tager teknikere et kig på organer og blodkar og noterer eventuelle abnormiteter for en radiolog at se på. Hvis de udfører føtale ultralyd, ser de på fosterets vitale funktioner og kommunikerer med patienter, hvis der er nogen risici for deres graviditet.

Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller GED og ultralydstekniker certificering påkrævet. De fleste teknikere inden for dette felt har en associeret grad.

14. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $72.040 om året

Primære opgaver: Webudviklere arbejder med oprettelse og design af en hjemmeside. De anvender eller konstruerer programmeringssprog, skriver og redigerer websideindhold og afdækker problemer gennem brugertest og feedback. De er også ansvarlige for grafik-, lyd- og videoelementer, der kan hjælpe med at drive trafik til deres webside.

Uddannelseskrav: Der er ingen uddannelseskrav, men de fleste webudviklere i dette erhverv har en associeret grad.

15. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $76.580 om året

Primære opgaver: Tandplejere renser patienters tænder, tjekker for tegn på mundsygdomme og yder forebyggende pleje som anbefalet af den praktiserende tandlæge. De uddanner også patienter om tandsundhed, tager røntgenbilleder og noterer behandlingsplaner, mens de tager højde for eksamensresultaterne.

Uddannelseskrav: Associeret grad påkrævet, men en bachelorgrad anbefales for avancement. En licens er påkrævet i alle stater for at arbejde i dette felt.

Arvid Rask
Arvid Rask Handelsskolen er en glimrende vej til fuldtidsbeskæftigelse. Nogle handelsjob kræver muligvis kun en gymnasial eksamen, men mange stillinger tilskynder til handelsskoler eller erhvervsuddannelser. Du kan deltage i lærlingeuddannelser målrettet den branche, du ønsker at specialisere dig i, og opnå forskellige certificeringer. I denne artikel lærer du mere om de bedst betalte handelsskolejob.