Top 10 Job, Du Kan Få Med En Associeret Grad I Historie

At få en associeret grad i historie er en god måde at udforske dine akademiske interesser, mens du lærer værdifulde karrierefærdigheder for at finde et job. Under et associeret program i historie kan du øve dig i forskning, skrivning og kommunikation for at forberede dig på en række professionelle muligheder. Uanset om du allerede har en associeret uddannelse og overvejer et karriereskifte eller blot ønsker at kende dine fremtidige muligheder, efter du er færdiguddannet, er der masser af jobmuligheder at udforske. I denne artikel udforsker vi de 10 bedste job, som du kan få med en associeret grad i historie.

10 job, du kan få med en associeret grad i historie

Begynd at planlægge din karriere ved at udforske disse interessante job, som du kan få med en associeret grad i historie:

1. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $25.271 om året

Primære opgaver: Biblioteksassistenter er ansvarlige for at støtte driften af ​​et bibliotek ved at organisere bøger, administrere bibliotekets optegnelser, hjælpe lånere og levere generelle assistenter til bibliotekarerne i personalet. De hylder bøger og opslagsmaterialer i henhold til et biblioteksklassifikationssystem for at gøre det nemt for bibliotekets lånere at finde det, de har brug for. Biblioteksassistenter scanner og tjekker bøger, fjerner beskadigede materialer, bestiller nye materialer og behandler mellembibliotekslån. De kan også hilse på lånere, besvare telefoner og besvare e-mails. Nogle biblioteksassistenter koordinerer offentlige programmer for børn og voksne i lokalsamfundet.

At få et job på et bibliotek er en populær vej for folk, der studerer historie, fordi det involverer håndtering af referencematerialer og ressourcedokumenter, to af de kernefærdigheder, du lærer med en historie som hovedfag. At have en associeret grad i historie kan hjælpe dig med at få erfaring med at finde specifikke bøger og organisere forskningsmaterialer, hvilket er en fantastisk måde at forberede sig på en karriere inden for biblioteksvidenskab.

2. Pædagogmedhjælper

National gennemsnitsløn: $26.030 om året

Primære opgaver: Undervisningsassistenter arbejder i et klasseværelse for at hjælpe den primære lærer med at oprette lektioner, undervise klasser, vejlede elever og bedømme deres arbejde. De deltager for at spore elevernes fravær, organisere klasseskemaer, proctor-eksamener og forberede materialer til hver lektion. Undervisningsassistenter giver individuel vejledning og er vært for studiesessioner, så eleverne kan forbedre deres karakterer og mestre klassens indhold. Nogle undervisningsassistenter samarbejder også med professoren om forskningsprojekter.

Historieundervisningsassistenter med en associeret grad kan arbejde i gymnasier og community colleges. Mange historielærerassistenter er nuværende studerende, der forfølger en højere grad.

Relateret: Lær om at være undervisningsassistent

3. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $28.810 om året

Primære opgaver: Turguider leder grupper af gæster gennem udpegede områder og underviser dem interessant, nyttig information. De kan give rundvisninger i museumsudstillinger, universitetscampusser, fabrikker og endda hele byer eller lande. Rejseledere planlægger en rute og udarbejder en rejseplan med aktiviteter for hver gruppe baseret på turens længde. Ved rundvisning taler rejselederen tydeligt og sikrer, at hele gruppen er klar til at gå videre til næste stop. De tilpasser turindhold for at imødekomme deres publikums interesser, samtidig med at de er så underholdende og informative som muligt.

Folk, der har en associeret uddannelse i historie, kan søge rejselederstillinger på museer eller turistvirksomheder. De kan bruge deres historiske viden til at uddanne gæster om historien om et område, artefakt eller aktivitet.

4. Journalist

National gennemsnitsløn: $35.413 om året

Primære opgaver: En journalist er en forfatter, der skriver artikler, der diskuterer nyheder, aktuelle begivenheder og andre interessante emner. De brainstormer interessante ideer til artikler og følger op på kundeemner for hver ny historie. Journalister interviewer emner, udfører original forskning om fakta i en situation og skriver et resumé af deres resultater på en engagerende, overbevisende eller informativ måde. Journalister samarbejder med redaktører, fotografer og nyhedsoplæsere for at skabe et færdigt stykke og sprede information til offentligheden.

At have en associeret grad i historie kan hjælpe dig med at kvalificere dig til entry-level journalist stillinger eller give dig færdigheder til at skrive freelance journalistik stykker. At lære om tidligere begivenheder gennem en hovedfag i historie er en fantastisk måde at udvikle dine skrivefærdigheder på og opdage, hvordan du skriver om udvikling af nye historier.

Relateret: Lær om at være journalist

5. Kongrespraktikant

National gennemsnitsløn: $35.828 om året

Primære opgaver: Kongressens praktikanter yder direkte støtte til en kongresmedlem ved at hjælpe med administrative og gejstlige opgaver. De lærer om at skrive og vedtage lovgivning ved at hjælpe deres udpegede kongresmedlem med at lave research, deltage i møder og håndtere al korrespondance. Kongressens praktikanter besvarer telefoner, besvarer breve, planlægger møder, skriver rapporter, løber ærinder og hjælper personalet med offentlige opsøgende arrangementer.

At blive en kongres praktikant er ideel for folk med en associeret grad i historie på grund af sammenhængen mellem historie, politik og regering. En associeret grad i historie skærper dine skrive-, research- og overtalelsesevner, som alle er essentielle for job relateret til udformning af love og politikker.

6. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $37.666 om året

Primære opgaver: Forskningsassistenter er ansvarlige for at indsamle information og udføre eksperimenter for at undersøge en hypotese. De arbejder ofte på forskningslaboratorier eller gymnasier, hvor de hjælper seniorprofessorer med deres akademiske eller videnskabelige forskning. Når de udfører forskning relateret til historie, søger forskningsassistenter efter primære kildedokumenter, finder og interviewer emner, opsummerer ressourcer i en kommenteret bibliografi og giver anbefalinger til fremtidige forskningsmuligheder.

Hvis du har en associeret grad i historie og er interesseret i at blive historiker, er det at være forskningsassistent en fantastisk måde at bygge din karriere på. Det giver dig mulighed for at udføre omfattende forskning om specifikke epoker i historien og opnå kvalifikationer til eventuelle fremtidige grader, du beslutter dig for at tjene.

7. Juridisk assistent

National gennemsnitsløn: $41.912 om året

Primære opgaver: En juridisk assistent er ansvarlig for at håndtere forsknings-, organisations- og administrative opgaver i et juridisk miljø som en domstol eller et advokatkontor. Juridiske assistenter udarbejder juridiske dokumenter, transskriberer møder med klienter, interviewer vidner, sender beskeder, sorterer juridiske filer og kompilerer præsentationer. De orienterer advokater med de oplysninger, de skal vide, inden de mødes med en klient eller en anden advokat.

At have en associeret grad i historie er en fantastisk måde at forberede sig til et job inden for det juridiske område. Juridiske assistenter skal have avancerede forsknings- og kritiske tænkningsfærdigheder, som de øver sig i, når de skriver papirer og gennemfører projekter relateret til historiske begivenheder.

Relateret: Lær om at være juridisk assistent

8. Kuratorassistent

National gennemsnitsløn: $42.371 om året

Primære opgaver: Kuratorassistenter arbejder på museer og gallerier for at støtte kuratorer, når de planlægger begivenheder og udstillinger. De forsker i historiske oplysninger om kunstnere, kontakter kunstnere og kunstejere om køb eller leasing af genstande til et show, udarbejder budgetprojektioner, opdaterer museumsdatabaser og skriver billedtekster, der beskriver artefakter. En kuratorassistent hjælper med at administrere museumsarkiver baseret på instruktioner fra kurator om, hvilke genstande der skal opbevares eller udstilles.

Kuratorassistenter med en associeret grad i historie kan direkte anvende deres uddannelse på historie-, kunst- og videnskabsmuseer, fordi alle tre miljøer giver historisk kontekst til genstandene på museet. En associeret grad i historie kan hjælpe dig med at lære at dele komplekse historiske situationer med andre og skabe forbindelser mellem alle stykkerne i en udstilling.

9. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.633 om året

Primære opgaver: Undervisere støtter deres elevers uddannelse ved at give individuel vejledning, mentorskab og projekthjælp. De mødes med klienter for at bestemme deres uddannelsesmål og forberede supplerende materiale, der hjælper dem med at få succes i et bestemt emne. Undervisere guider eleverne gennem deres lektier, gennemgår testsvar, bruger eksempler til at forklare nye koncepter, udfører øvelser og øver tests, sporer elevernes fremskridt og besvarer spørgsmål.

Når du har en associeret grad i historie, kan du undervise studerende i historie, samfundsfag, regering og andre relaterede emner. Afhængigt af dine egne præferencer kan du arbejde med studerende i alle aldre, inklusive andre universitetsstuderende. Historievejledere kan arbejde på gymnasier, skoler eller uafhængige vejledningsvirksomheder.

Relateret: Lær om at være underviser

10. Arkivar

National gennemsnitsløn: $65.722 om året

Primære opgaver: Arkivarer er ansvarlige for at føre tilsyn med forvaltning, organisering og bevaring af dokumentarkiver. De udvikler metoder til sikker og sikker opbevaring af dokumenter ved hjælp af både digitale og fysiske kopier. Arkivarer bestiller opbevaringsmaterialer som arkivpapir, bestemmer den rigtige luftfugtighed og temperatur for at beskytte gamle dokumenter, planlægger arkivvedligeholdelsesopgaver og overvåger eventuelle besøgende, der gennemser arkiverne. Arkivarer hjælper folk med at finde information i arkivet, udvikle undervisningsmateriale og sortere materialer for nem adgang.

Arbejde med arkiver er en populær karrierevej for hovedfag i historie, uanset gradsniveau. At have en associeret grad i historie kan hjælpe dig med at forberede dig på at lære at håndtere sarte, gamle dokumenter og oprette databaser med nyttige historiske oplysninger.

Tine Jepsen
Tine Jepsen At få en associeret grad i historie er en god måde at udforske dine akademiske interesser, mens du lærer værdifulde karrierefærdigheder for at finde et job. Under et associeret program i historie kan du øve dig i forskning, skrivning og kommunikation for at forberede dig på en række professionelle muligheder. Uanset om du allerede har en associeret uddannelse og overvejer et karriereskifte eller blot ønsker at kende dine fremtidige muligheder, efter du er færdiguddannet, er der masser af jobmuligheder at udforske. I denne artikel udforsker vi de 10 bedste job, som du kan få med en associeret grad i historie.