Special Forces Groups: Hvem Er De, Og Hvad Gør De?

Specialstyrkegrupper i militæret udfører komplicerede missioner, de er specielt uddannet til. Du kan trives i en specialstyrkeposition, hvis du har en seriøs interesse i et bestemt område af militæret. At arbejde på et specialstyrkehold byder på eventyr og mulighed for at lære specialiserede færdigheder, selvom det også kan være farligt. I denne artikel definerer vi, hvem specialstyrkegrupperne er, og hvad de laver, og undersøger, hvordan du kan slutte dig til et elitehold.

Relateret: Sådan bliver du en specialstyrkeofficer

Hvem er specialstyrkegrupperne?

Specialstyrkegrupper omfatter hold af officerer, der træner til specialiserede missioner. Her er nogle militære specialstyrker:

hær

Hæren refererer til en gren af ​​det amerikanske militær, der primært opererer på jorden. Her er de specialstyrker, du kan tilslutte dig i hæren:

 • Rangers: Også kendt som det 75. Ranger Regiment træner Army Rangers til at være den hurtigst deployerbare styrke i hæren, og hver officer kan deployere inden for 18 timers varsel. De forbereder sig også til missioner i al slags vejr, som sandstorme, regn og sne og med varierende udstyr og våben. Army Rangers kan udføre missioner som luftbårne operationer, raids, infiltration eller eksfiltration.
 • Night Stalkers: Også kaldet ARSOAC (Army Special Operations Aviation Command), hjælper Army Night Stalkers særlige operationsmissioner ved at stille fly til rådighed til kamp. De overvåger også luftfart og overvåger handlinger som systemintegration, udvikling af nye doktriner og materiel beredskab og uddannelse af officerer. Army Night Stalkers har deltaget i flere navngivne operationer, såsom Desert Storm, Operation Enduring Freedom og Operation New Dawn.
 • Grønne Baretter: Også kendt som USASOC (United States Army Special Operations Command), udgør Army Green Baretter omkring 70 % af specialoperationsofficererne. Hærens grønne baretters ansvar omfatter at organisere, træne og udsende hærens specialstyrker til at udføre særlige missioner. De sørger også for finansiering og udstyr til officerer. De fleste militærgrønne baretter deltager i flere kamprotationer og kan forblive udstationeret forskellige steder for at yde støtte til andre styrker ved at udføre frontlinjeroller og tilbyde humanitær bistand.

Marinekorps og flåde

Navy and Marine Corps henviser til en gren af ​​det amerikanske militær, der primært opererer på havet eller andre vandområder. Her er de specialstyrkegrupper, du kan tilslutte dig i Marine Corps and Navy:

 • Navy SEALS: Navnet "SEAL" står for Sea, Air og Land, da Navy SEALS kan udføre missioner i alle disse miljøer. Navy SEALS er de mest avancerede maritime soldater i militæret, og deres specialiserede træning forbereder dem til særlige operationsmissioner inden for ukonventionel krigsførelse, særlig rekognoscering, udenlandsk internt forsvar og mere. Et af de vigtigste aspekter ved at være en Navy SEAL er at forblive kontrolleret under udvikling af konflikter for at sikre, at de forbliver klar til enhver nødvendig handling.
 • Navy SWCC: Navy SWCC, eller Special Warfare Combatant Craft Crew, fører tilsyn med særlige bådhold, der udfører kystpatruljer og forbud. De kan også arbejde tæt sammen med Navy SEALS og hjælpe under infiltrations- og eksfiltrationsmissioner. Navy SWCC'er ved, hvordan man udfører missioner på mindre både i områder, hvor store fartøjer ikke kan nå og nogle gange levere kampudstyr gennem faldskærmsnedkast.
 • Marine MARSOC: Marine MARSOC, eller Marine Corps Forces Special Operations Command, opnår titlen Marine Raider og gennemfører Marine Special Operations School, før de bliver udvalgt som specialoperationsofficerer. Bortset fra grundlæggende færdigheder træner MARSOC-officerer i operationer som taktik for små enheder, tætte kampe og uregelmæssig krigsførelse. Deres træning forbereder dem til missioner i kategorier, der inkluderer udenlandsk internt forsvar, irregulær krigsførelse, modstand mod overlevelsesunddragelse, infanterivåben og taktik og mere.
 • Marine RECON: Marine RECON-officerer fokuserer primært på rekognosceringsmissioner eller genopretning af soldater fra konfliktområder. De svarer direkte til USMC Marine Expeditionary Force Commander for deres kommandoer og missionsopgaver. Marine RECON-officerer kan deltage i missioner som amfibisk rekognoscering, rekognoscering på dyb jord, overvågning eller razziaer i begrænset omfang for Marine Expeditionary Force eller andre marinestyrker.

Luftvåben

Luftvåbnet refererer til en gren af ​​det amerikanske militær, der primært opererer i luften i fly eller som faldskærmsoperatører. Her er de specialstyrker, du kan tilslutte dig i luftvåbnet:

 • Pararescuemen: Pararescuemen specialiserer sig i at bruge faldskærmsudspringsfærdigheder til at infiltrere fjendens linjer og genvinde soldater og civile. De træner også med dykkerudstyr til rekognosceringsmissioner, der involverer forladte marinefartøjer. Pararescuemen lærer at forblive stabile under luftmanøvrer og faldskærmsudsættelse, og hvordan man yder akut medicinsk behandling til patienter, der oplever traumer. De fleste af deres missioner foregår i vanskeligt terræn, såsom bjerge eller konfliktzoner.
 • Kampkontrollører: Kampkontrollører gennemgår kraftig træning og skal opretholde en kvalifikation i Federal Aviation Administrations lufttrafikkontrol. Deres uddannelse gør dem fortrolige med flygenkendelse, flyvehjælpemidler, vejr, lufthavnstrafikkontrol, kommunikation og radarprocedurer og mere. Kampkontrollører lærer også faldskærms-færdigheder til missioner, der involverer infiltration af et specifikt område og fysisk træning i taktik for små enheder, landnavigation, angrebszoner og ildstøtte.
 • Special Operations Weathermen: Special Operations Weathermen lærer mange færdigheder, der ligner andre specialoperationsofficerer, såsom faldskærmsudspring og overlevelsesteknikker til vanskeligt terræn og havmiljøer. De gennemfører 61 ugers træning i et af de mest stringente træningsprogrammer i militæret. Udover meteorologi og computeroperationer træner Special Operations Weathermen i satellitmeteorologi, vejrkortanalyse, vejrprognoseteknikker, vejrudstyr og andre områder relateret til prognoser og tilpasning til forskelligt vejr.

Relateret: Hvordan bliver du en Navy SEAL?

Hvad laver specialstyrkegrupperne?

Officerer i specialstyrkegrupper påtager sig komplekse missioner, de nøje træner til. Da de forskellige grene af militæret udfører forskellige funktioner, kan specialstyrkers officerer have en række forskellige ansvarsområder. Nogle specialstyrkers officerer i hæren specialiserer sig i bevægelser som ukonventionel krigsførelse og særlig rekognoscering, som involverer at gå bag fjendens linjer. I flåden eller marineinfanteristerne kan særlige operationsofficerer vide, hvordan man fastgør eksplosive enheder under vandet eller gennemfører rekognosceringsmissioner i vandet. Air Force særlige operationsofficerer kan gennemgå direkte aktionsmissioner og udføre kampsøgning og redning fra luften.

Relateret: 12 militære færdigheder at sætte på et CV til ethvert job

At komme ind i en specialstyrkegruppe

For at komme ind i en særlig operationsgruppe skal du først melde dig til militæret i hæren, flåden, marinekorpset eller luftvåbnet. Det betyder, at enhver specialofficer deltager i grundlæggende træning efter at være blevet verificeret som amerikansk statsborger og have et gymnasieeksamen eller GED. Hver specialstyrkegruppe har også sine egne krav til forudsætninger, som involverer kompetencer, der er tæt relateret til det arbejde, teamet udfører. Her er et par flere legitimationsoplysninger, du skal bruge for at deltage i en specialstyrkegruppe:

 • Hæren: Du skal kvalificere dig til sikkerhedsgodkendelser, en ASVAB-score på 110 og opfylde konditionskravene til pull-ups, push-ups, svømning, tidsbestemte løb og milelange marcher, der bærer vægt.
 • Navy and Marine Corps: Du skal svømme ekstraordinært, kvalificere dig til sikkerhedsgodkendelse, gennemføre boot camp og School of Infantry og have tre års hæderlig tjeneste, hvis du allerede er optaget.
 • Luftvåben: Du har brug for et helt års specialiseret træning efter grundlæggende træning (eller 61 uger for vejrmænd).

Isabel Frandsen
Isabel Frandsen Specialstyrkegrupper i militæret udfører komplicerede missioner, de er specielt uddannet til. Du kan trives i en specialstyrkeposition, hvis du har en seriøs interesse i et bestemt område af militæret. At arbejde på et specialstyrkehold byder på eventyr og mulighed for at lære specialiserede færdigheder, selvom det også kan være farligt. I denne artikel definerer vi, hvem specialstyrkegrupperne er, og hvad de laver, og undersøger, hvordan du kan slutte dig til et elitehold.