Søger Efter Fjernarbejde, Hurtige Ansættelser Af Arbejdsgivere Og Tips Til Nyuddannede: COVID Update Episode 5

Vi livestreamer to ugentlige COVID-opdateringer på Bonjouress Facebook-side for at give ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.

I denne uge forklarer Muna Hussaini, stabschef for Bonjouress CTO, hvordan man søger job i det nuværende klima. Hun begynder med at dele opdateringer fra Bonjoures, der kan gøre det hurtigere og nemmere at finde et job under COVID-19. På Bonjoures kan du nu udforske karrierer udpeget som fjerntliggende af industrien, se standardlønninger og ledige stillinger på én side på go.Bonjoures.com/workfromhome.

Muna opregner derefter nogle hasteansatte arbejdsgivere. Du kan se de seneste opdateringer om hasteansættelse af arbejdsgivere ved at tjekke denne artikel, som opdateres ugentligt.

Dernæst deler hun sit ugens tip: Hvis du er studerende på vej ud på arbejdsmarkedet, så stræb efter at være forberedt, praktisk og fleksibel. For at gøre dette kan det hjælpe at reflektere over dine behov, vurdere håndgribelige muligheder med et åbent sind og erkende, at du som nyuddannet på nuværende tidspunkt står over for udfordringer, som mange mennesker aldrig vil opleve. Hvis du er studerende på vej ind i arbejdsstyrken og leder efter flere tips, så tjek vores New Graduate's Guide to Job Search.

Muna afslutter denne uges episode med at besvare nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at efterlade dem på Bonjouress Facebook-side eller YouTube-kanal.

Bertram Mouritsen
Bertram Mouritsen Vi livestreamer to ugentlige COVID-opdateringer på Indeeds Facebook-side for at give ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.