Skriv En Tak-e-mail Efter En Karrieremesse

Skriv En Tak-e-mail Efter En Karrieremesse

Karrieremesser er en glimrende mulighed for jobsøgende til at komme i kontakt med en række forskellige rekrutterere og ansættelsesledere på ét sted. At få mest muligt ud af de kontakter, du finder på karrieremesser, kan hjælpe dig med at sikre dig samtaler og få dit drømmejob. Et af de vigtigste trin i forbindelse med jobmesserekrutterere er at sende dem en opfølgende tak-e-mail, efter messen er slut.

I denne artikel vil vi diskutere, hvorfor det er vigtigt at sende en takke-e-mail, hvordan man skriver en tak-e-mail og give nogle eksempler på, hvordan en vellykket karrieremesse takke-e-mail ser ud.

Læs mere: Sådan får du mest muligt ud af jobmesser

Hvorfor er det vigtigt at sende en tak-e-mail efter en karrieremesse?

Karrieremesser giver arbejdsgivere og rekrutterere mulighed for at møde snesevis af potentielle ansættelser på kort tid. For at skille dig ud fra de andre kandidater skal du gøre et positivt og mindeværdigt indtryk på de professionelle kontakter, du møder under messen.

En effektiv måde at gøre dette på er at sende en opfølgende e-mail efter messen er slut. Tak-e-mails minder rekrutterere om dit navn, forsikre dem om din interesse for deres virksomhed og åbner en kommunikationslinje. At sende en tak-e-mail viser, at du er engageret i stillingen, og at du er oprigtigt interesseret i at lære mere om jobbet.

Læs mere: Guide til takkebemærkninger

Sådan skriver du en tak-e-mail efter en karrieremesse

Der er flere vigtige trin, du kan følge for at skrive et vellykket takkebrev. Her er vores forslag:

  1. Adresser din e-mail til den rigtige person.
  2. Genindfør dig selv.
  3. Tak dem for deres tid og omtanke.
  4. Angiv din interesse i at blive en del af deres team.
  5. Foreslå høfligt et informationsmøde eller interview.
  6. Slut med endnu en tak.
  7. Angiv dine kontaktoplysninger.

1. Adresser din e-mail til den rigtige person

Det første trin i at skrive en tak-e-mail efter en karrieremesse er at bestemme, hvem den skal sendes til. Du kan nemt finde disse oplysninger, hvis du har samlet visitkort under arrangementet. De fleste rekrutterere vil tilbyde dig et kort, der indeholder deres navn, telefonnummer og e-mailadresse. Når du skriver din tak-e-mail, skal du sørge for at adressere den til den specifikke rekrutterer og kontrollere deres navn og e-mailadresse for stavefejl.

Læs mere: Skriv en opfølgnings-e-mail

2. Genindfør dig selv

Dernæst bør du genintroducere dig selv for rekruttereren. Under en typisk karrieremesse kan rekrutterere møde over 100 mennesker på blot et par timer. Det er ikke sandsynligt, at de husker dig ved navn, så du bliver nødt til at gentage og opsummere alle oplysninger, du diskuterede personligt. Dette inkluderer din nuværende stilling, din uddannelsesmæssige baggrund og karrieremål. Hvis du og rekruttereren talte om noget unikt eller personligt, skal du sørge for at nævne det for at hjælpe dem med at huske dig.

3. Tak dem for deres tid og omtanke

Hovedmålet med en tak-e-mail for at vise din påskønnelse af brevets modtager. Tak dem, fordi de tog sig tid til at tale med dig og dele oplysninger om deres virksomhed. Gør det klart, at du er klar over, at de gjorde dig en tjeneste ved at besvare dine spørgsmål eller give dig råd. Hvis du er oprigtig og høflig til at vise din taknemmelighed, vil du sandsynligvis gøre et godt indtryk på dit brevs læser.

4. Del din interesse i at blive en del af deres team

Når du har takket din modtager ordentligt, kan du dele din interesse i at arbejde for deres arbejdsgiver. Dette kan bestå af blot en eller to sætninger, der fortæller, hvorfor du er interesseret i virksomheden, hvordan du tror, ​​du kan bidrage til teamet, og hvordan stillingen vil hjælpe dig med at nå dine karrieremål. Dit takkebrev bør fokusere mere på modtageren end på dig selv, men at gentage din interesse i en ledig stilling er en høflig måde at lade rekrutteringsmedarbejderen vide, at du ville være interesseret i en invitation til et interview.

5. Afslut med endnu en tak

De sidste sætninger i din e-mail skal udtrykke din taknemmelighed over for modtageren for at læse din note. Tak, fordi de tog sig tid til at møde dig og for invitationen til at kontakte dem. Sørg for at variere dit ordforråd og prøv at undgå at blive gentagen. Når du er i tvivl, så tag alle unødvendige ord ud og hold din e-mail kortfattet.

6. Angiv dine kontaktoplysninger

Underskriv din e-mail med dit fulde navn og angiv forskellige typer kontaktoplysninger. Hvis din modtager kan lide dig og satte pris på din e-mail, fik de svaret direkte på dit takkebrev, eller de kan endda følge op med et telefonopkald. Gør dig bekendt med navnene på alle, du sender e-mail til, så du kan genkende dem, hvis de når ud til dig. Vær forberedt på at besvare eventuelle spørgsmål, give mere information eller planlægge et telefon- eller personligt interview.

Tak email skabelon

Her er en klar til brug skabelon til en vellykket tak-e-mail:

Kære (navn på rekruttereren)

Mit navn er (dit navn), og vi mødtes (datoen for karrieremessen) ved (begivenhedens titel) i (by, stat osv.) Jeg nød at tale med dig om (navnet på deres virksomhed) og om ( specifikke emner eller emner, du diskuterede). Jeg var så imponeret over (virksomhedens mission, dens service til samfundet, mulighederne for vækst osv.)

Jeg ønskede at gentage min interesse for stillingen (jobtitel), der er ledig i øjeblikket. Jeg ville være spændt og beæret over at komme i betragtning til et interview. (Her er et godt sted at dele, hvorfor du er interesseret i virksomheden, hvad du ville tage med til stillingen og hvilke faglige kvalifikationer du har). Jeg tror på, at min (relevant erfaring) og (specifikke kompetencer) vil gøre mig til en fremragende kandidat til jobbet.

Jeg har vedhæftet en digital kopi af det CV, jeg afleverede til dig (navn på karrieremessen). Jeg planlægger at ringe til dit kontor i næste uge for at spørge om planlægning af et (møde, interview osv.). Mange tak for din tid og omtanke. Jeg sætter virkelig pris på din venlighed (besvarer mine spørgsmål, giver mig råd, lytter til mine bekymringer osv.)

Med venlig hilsen

Dit navn
Dit telefonnummer
Din e-mailadresse

Tak e-mail eksempel

Her er et komplet eksempel på en karrieremesse takke-e-mail:

E-mail emnelinje: Esther Bradley Job Fair Tak

Kære hr. Moore,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at tale med mig på Edward Universitys karrieremesse i sidste uge. Jeg valgte specifikt at tage hovedfag i sygepleje i håb om, at jeg en dag kunne arbejde for Holyfield General Hospital, og det var virkelig spændende for mig at komme til at tale med dig om hospitalets arbejdsmiljø og mission under vores korte samtale.

Jeg vil gerne bekræfte min interesse for den mulighed for sygeplejerskepraktik, du forklarede mig. Jeg er på vej til at dimittere, magna cum laude, i maj 2020, og jeg er klar til at begynde at arbejde med dit team fra begyndelsen af ​​semesteret i januar.

Jeg har vedhæftet en mere omfattende version af det CV, jeg gav dig under vores samtale på karrieremessen, og jeg vil gerne give flere professionelle referencer, hvis det er nødvendigt. Jeg vil lave planer om at ringe i næste uge for at høre, om vi kan finde en tid til at diskutere denne mulighed mere detaljeret.

Tak igen for din tid og omtanke!

Med venlig hilsen

Esther Bradley
555-666-0000
esther.bradley20@email.com

René Povlsen
René Povlsen Karrieremesser er en glimrende mulighed for jobsøgende til at komme i kontakt med en række forskellige rekrutterere og ansættelsesledere på ét sted. At få mest muligt ud af de kontakter, du finder på karrieremesser, kan hjælpe dig med at sikre dig samtaler og få dit drømmejob. Et af de vigtigste trin i forbindelse med jobmesserekrutterere er at sende dem en opfølgende tak-e-mail, efter messen er slut.