Sidejob For Skuespillere

Skuespillere har ofte fri mellem skuespillerjobs. Et sidejob hjælper med at supplere din skuespillerindkomst, mens du opbygger din underholdningskarriere. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor skuespillere har gavn af at have et deltidsjob og giver dig en liste over 15 jobs, du kan overveje.

Hvorfor har skuespillere brug for sidejob?

Skuespillerarbejde kan være intermitterende og inkonsekvent, så det er en fordel at have et fleksibelt sidejob til at betale regningerne. Disse ansættelsesstillinger, også kaldet et overlevelsesjob, hjælper med at transportere skuespillere fra den ene audition til den næste og er ofte fleksible nok til at tillade ændringer i din tidsplan i sidste øjeblik, når du sikrer dig en skuespilkoncert. De kan også hjælpe med at finansiere klasser for at fremme dine færdigheder og forbedre dine salgbare talenter.

Skuespiller sidejob

Her er en liste over 18 del- til fuldtidsfleksjob, som skuespillere kan arbejde ved siden af:

1. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $9,95 i timen

Primære opgaver: Vikarlærer udfører lærernes opgaver i deres fravær. En vikar overtager instruktions- og klasseledelsesprocedurer i en dag eller længere afhængigt af årsagerne til den almindelige lærers afgang. Primære opgaver kan omfatte at tage deltagelse, overholde pensum og lektionsplaner, der normalt er forudplanlagte, give instruktion og forklare opgaver og hjemmearbejde. Vikarlærere forventes også at håndhæve klasseværelset og skolens regler. De skal være fleksible, da opkald til subs ofte er i sidste øjeblik.

2. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,50 i timen

Primære opgaver: Bartendere tilbereder og serverer drikkevarer til gæster på barer eller på spisesteder. De skal have lovligt tilladelse til at servere alkohol, følge alle mad- og drikkevarebestemmelser og overholde standarder for renlighed. De bør også være fortrolige med at tjekke låneres identifikation for at verificere lovlige alderskrav og begrænse alkoholforbrug for allerede berusede gæster. Nyttige færdigheder omfatter evnen til at blande drinks ved hjælp af en række forskellige ingredienser, god kundeservice, præstere godt under pres, grundlæggende matematik, hurtig tænkning og en vilje til at lære og tilpasse sig.

3. Server

National gennemsnitsløn: $11,89 i timen

Primære opgaver: Madservere tager nøjagtigt imod kundeordrer, besvarer spørgsmål om menuen, foreslår forskellige mad- og drikkevarer og videresender bestillinger til køkkenet, herunder særlige ønsker eller ændringer. De tager også penge og betjener kasseapparater, renser og nulstiller borde mellem kunder, forbereder eller anretter madbestillinger og lagerfører forsyninger. Madservere skal have fremragende kundeservicefærdigheder og evnen til at arbejde hurtigt og effektivt.

4. Gårdmand

National gennemsnitsløn: $13,18 i timen

Primære opgaver: Gårdmænd hjælper landmænd med at udføre daglige opgaver på gårde. Dette er et fysisk krævende job, der primært foregår udenfor. Du skal muligvis plante, dyrke (dvs. omplante, luge, tynde og beskære) og høste forskellige typer afgrøder. Efter høst kan det forventes, at du renser, pakker og læsser produkterne eller andre fødevarer. Andre opgaver omfatter bearbejdning af jord og påføring af gødning eller pesticider. Gårdmænd kan også passe dyr, bygge hegn, reparere landbrugsbygninger eller andre strukturer og sørge for kunstvanding. Du bør være dygtig til at bruge forskellige værktøjer, såsom skovle, hakker, sakse og andet håndværktøj eller landbrugsrelateret udstyr.

5. Personlig assistent

National gennemsnitsløn: $13,35 i timen

Primære opgaver: Personlige assistenter yder en-til-en støtte til ledende medarbejdere. Deres opgaver kan variere, men kan omfatte overvågning af e-mail-konti, udarbejdelse af korrespondance, planlægning og arrangement af møder og begivenheder, lave rejseovernatninger, tage referater under møder, udføre research, udarbejde memoranda og udføre andre opgaver efter anmodning. Personlige assistenter bør have overlegne færdigheder inden for mundtlig og skriftlig kommunikation, tidsstyring, organisation, professionalisme og computerfærdighed.

6. Ejendomsassistent

National gennemsnitsløn: $15,33 i timen

Primære opgaver: Ejendomsassistenter arbejder for ejendomsmæglere, der primært udfører administrative opgaver. Opgaverne kan omfatte at hilse på kunder, besvare telefoner, forberede e-mails og anden korrespondance, planlægge møder, distribuere eller sende marketingmateriale og bestille forsyninger. De hjælper også ofte med ejendomsannoncer, fremvisninger, åbne huse og lukkeprocesser.

7. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,63 i timen

Primære opgaver: Hundeluftere går tur med hunde for kæledyrsejere på planlagte tidspunkter dagligt eller efter behov. Nogle gange kan hundeluftere give ekstra motion til hjørnetænderne. Andre pligter kan omfatte afhentning og bortskaffelse af kæledyrsaffald, sikre, at hunde har mad og vand før og efter deres gåtur og at give ejere opdateringer om deres hundes velbefindende. Det er nyttigt for hundeluftere at nyde at lege med hunde og være i stand til at kontrollere hunde i alle størrelser i snor.

8. Telefonsælger

National gennemsnitsløn: $2.930 pr. måned

Primære opgaver: Telemarketers er salgsrepræsentanter, der kommunikerer med potentielle kunder via telefon. De bruger præscripterede salgspræsentationer til at give oplysninger til kundeemner om produkter eller tjenester. Det er nyttigt for telefonsælgere at have fremragende kommunikationsevner. De skal også være villige til at opfylde daglige, ugentlige eller månedlige salgsmål og arbejde sammen med teammedlemmer for at få succes.

9. Barnepige

National gennemsnitsløn: $17,38 i timen

Primære pligter: Barnepige sørger for børnepasning og fungerer som den primære myndighed, når forældre er væk. En barnepige overtager alle opgaver i forbindelse med pasning af børn, herunder badning, påklædning, madning, underholding, opdragelse eller tilrettelæggelse. Barnepige skal være ansvarlige for at sikre børns sikkerhed og trivsel, mens de er i deres varetægt, og rapportere eventuelle bekymringer til forældrene. De skal muligvis også varetage forskellige husholdningsopgaver.

Relateret: Barnepige-interviewspørgsmål (med eksempler på spørgsmål og svar)

10. Brand ambassadør

National gennemsnitsløn: $17,42 i timen

Primære opgaver: Brandambassadører hjælper med at øge bevidstheden om bestemte mærker for at øge salget. De formidler information om produkter til potentielle kunder og repræsenterer mærkerne ved forskellige salgsfremmende begivenheder. De hjælper med at nå markedsføringsmål via sociale medier og andre online- eller personlige kampagner.

11. Video editor

National gennemsnitsløn: $3.068 pr. måned

Primære opgaver: Videoredigerere organiserer video- og lydfiler ved hjælp af digital software. De er ansvarlige for at skabe et færdigt produkt ved hjælp af både tekniske og kreative færdigheder. De arbejder med kunder for at forstå og udføre deres kreative vision. De designer ofte et oprindeligt foreslået storyboard til at præsentere for deres kunder, før de redigerer videofilerne.

12. Chauffør

National gennemsnitsløn: $17,89 i timen

Primære opgaver: Chauffører er personlige chauffører, der henter og transporterer kunder til bestemte steder. De arbejder typisk for enkeltpersoner eller virksomheder med høj indkomst. De skal muligvis hjælpe kunder med at læsse og losse bagage eller andre personlige ejendele. Chauffører skal være professionelle og kunne køre i varierende vejr og andre forhold.

13. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $17,91 i timen

Primære opgaver: Virtuelle assistenter arbejder typisk eksternt med at udføre en række opgaver, såsom administrative, dataindtastning, salg og marketing eller sociale medier. Virtuelle assistenter kan besvare e-mails, planlægge aftaler eller møder, lave rejsearrangementer og poste på sociale medieplatforme. Du skal have en internetforbindelse for at udføre dette job fra dit hjem. Hvis arbejdsgiveren ikke leverer det, har du muligvis også brug for en bærbar computer, forskellige softwareprogrammer, headset, mobiltelefon eller andre teknologiske eller kommunikative enheder. Du bør også være ansvarlig og produktiv med minimal eller ingen overvågning.

Læs mere: Hvad er en virtuel assistent?

14. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $20,73 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter skriver artikler og andet indhold på freelance- eller projektbasis. Opgaverne kan omfatte research for at indsamle information om et emne eller emne, skrive udkast og redigere endelige afleveringer. Forfattere skal have fremragende grammatik og skrivefærdigheder og evnen til at overholde deadlines.

15. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $22,51 i timen

Primære opgaver: Personlige trænere arbejder primært i fitnesscentre og designer træningsrutiner for kunder. De skal være i stand til at demonstrere øvelserne og hjælpe klienter med at lære at udføre forskellige træningspas for at tabe sig, fremme fitness og minimere eller helbrede fra skader. Det er nyttigt for personlige trænere at få viden om akut førstehjælp.

Relateret: 17 job, der holder dig i form

16. Danseinstruktør

National gennemsnitsløn: $22,70 i timen

Primære opgaver: Danseinstruktører lærer eleverne en række forskellige dansestile og -teknikker. Danseundervisning kan variere fra begynder til øvet. Du skal være professionelt uddannet inden for dans og have evnen til at udvikle dansepensum og koreografrutiner.

17. Model

National gennemsnitsløn: $23,08 i timen

Primære opgaver: Modeller poserer i fotooptagelser for at promovere og reklamere for tøj, tilbehør og andre produkter. De kan også fremvise genstande i modeshows, reklamer og messer. Nogle gange rekrutterer kunstnere som malere og billedhuggere modeller til at posere for deres kunst. Modeller skal have gode kommunikationsevner, et højt niveau af professionalisme og evnen til at følge anvisninger.

18. Voice-over kunstner

National gennemsnitsløn: $5.798 pr. måned

Primære opgaver: Voice-over-kunstnere læser manuskripter på en optagelse uden for kameraet for at give fortælling eller dialogoverlejring til at ledsage billeder i forskellige videoproduktioner, herunder reklamer, infomercials, salgsfremmende videoer, tv-shows, film, dokumentarer og nyhedsudsendelser. Disse kunstnere skal have en god talestemme og fremragende læseevne, tone, følelser og udtale.

Kent Buhl
Kent Buhl Skuespillere har ofte fri mellem skuespillerjobs. Et sidejob hjælper med at supplere din skuespillerindkomst, mens du opbygger din underholdningskarriere. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor skuespillere har gavn af at have et deltidsjob og giver dig en liste over 15 jobs, du kan overveje.