Sådan Starter Du En Efterspurgt Karriere I Sundhedsvæsenet: Med Eksempler

Sådan Starter Du En Efterspurgt Karriere I Sundhedsvæsenet: Med Eksempler

Sundhedsområdet kan give karrierer, der er engagerende, givende og økonomisk succesfulde. Sygeplejersker, læger og støtteprofessionelle er afgørende for patienternes velbefindende på hospitaler og klinikker i hele USA og verden, så de kan være en god mulighed for folk, der kan lide at yde omsorg til andre. Lægekarrierer efterspørges i stigende grad, så hvis du er interesseret i at arbejde i sundhedsvæsenet, er der sandsynligvis et speciale, der vil fungere for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du får en efterspurgt lægekarriere og lister et par mulige sundhedsplejeroller for at hjælpe dig med at inspirere.

Relateret: Hvorfor arbejde i sundhedsvæsenet? 8 grunde til at overveje en karriere i sundhedsvæsenet

Hvorfor efterspørges lægekarrierer?

Sundhedsprofessioner er historisk efterspurgt på grund af det relative universelle behov, de opfylder. Gennem hele livet vil de fleste mennesker have brug for lægehjælps indkomstkapacitet. Disse karrierer vokser i endnu hurtigere hastighed nu, efterhånden som den amerikanske befolkning udvides, og den store Baby Boomer-generation når en alder, hvor de kan have behov for mere lægehjælp. Sygesikringsdækning har også givet hospitaler mulighed for at ansætte flere fagfolk for at imødekomme dette stigende behov. Sundhedsfag omfatter sygeplejersker og læger, men også støtteprofessionelle, så det er et efterspurgt felt med en bred vifte af muligheder.

Relateret: 12 sundhedsjob, der betaler godt

Hvad skal der til for at få en efterspurgt lægekarriere?

At forfølge et efterspurgt sundhedsjob er et opnåeligt mål for en succesfuld karriere. De fleste sundhedsprofessioner kræver, at fagfolk viser omsorg over for deres patienter, er meget opmærksomme på detaljer og følger sikkerhedsprotokoller pligtskyldigt. Sundhedspersonale har normalt også en eller anden form for videregående uddannelse eller erhvervsuddannelse, afhængigt af deres rolle. Beslutsomhed og et positivt syn kan også hjælpe dig med at finde og sikre dig en efterspurgt lægekarriere.

Sådan får du en efterspurgt karriere i sundhedsvæsenet

Hvis du ønsker at starte en karriere inden for det efterspurgte sundhedsvæsen, er her nogle trin, der kan hjælpe:

1. Sæt et specifikt mål

At forstå dine specifikke grunde til at finde et job i sundhedsvæsenet kan være en god måde at organisere dine fremskridt hen imod en medicinsk karriere. Brainstorm potentielle bedste resultater såvel som dine intentioner for både dit personlige og professionelle liv som sundhedsprofessionel. Overvej at skrive dine mål ned og henvise til dem ofte gennem din karrieresøgningsproces.

Relateret: Sæt mål for at forbedre din karriere

2. Undersøg potentielle karrierer

At undersøge potentielle roller inden for sundhedsområdet kan give struktur for din vej ind i en medicinsk karriere. Overvej dine egne præferencer og arbejdsstil, når du lærer om sundhedsprofessioner, og overvej at holde styr på, hvilke der interesserer dig ved hjælp af en liste eller et regneark. Vær også opmærksom på det uddannelsesniveau, der kræves i specifikke roller, og beslut om, om og hvordan du gerne vil forfølge yderligere skolegang, hvis det er nødvendigt.

3. Forfølge enhver nødvendig eller nyttig uddannelse

Når du har identificeret en eller flere sundhedskarrierer, der interesserer dig, skal du afgøre, om du bliver nødt til at forfølge yderligere uddannelse for at kvalificere dig til disse roller. Du kan gøre dette ved at læse lister over den slags medicinske job, du gerne vil forfølge, og lægge mærke til det nødvendige uddannelsesniveau. Hvis din ideelle rolle kræver yderligere uddannelse eller træning, så overvej at lave en plan for at forfølge disse læringsmuligheder. Du kan udforske lokale og online uddannelsesprogrammer og være opmærksom på de legitimationsoplysninger, du vil modtage, udgifterne til undervisning og andre tilknyttede omkostninger.

4. Se efter åbninger

Dernæst kan du lede efter jobåbninger inden for dit ønskede medicinske karriereområde. Prøv at bruge onlineressourcer til at understøtte din søgning. Netværk kan også være en effektiv måde at finde arbejdsgivere, der ansætter sundhedspersonale.

Relateret: 20 af de hurtigst voksende sundhedsjob

5. Forbered og indsend dit ansøgningsmateriale

Når du har identificeret ledige stillinger, du gerne vil ansøge om, skal du forberede dit CV og følgebrev til hvert job. Prøv at skræddersy dine materialer til de specifikke krav til hver stilling, du søger. Dette vil hjælpe arbejdsgiveren med at forbinde dine evner med behovene i deres organisation, hvilket kan hjælpe dig med at få en samtale. Sørg for at følge instruktionerne for hver ansøgningsproces omhyggeligt, fordi dette kan vise opmærksomhed på detaljer selv i de tidligste stadier af ansøgningsprocessen.

6. Interview godt

Når du med succes har søgt lægeroller, vil arbejdsgiverne sandsynligvis invitere dig til en samtale. Disse interviews finder nogle gange sted på stedet på et hospital, en klinik eller andre medicinske faciliteter, eller de kan også ske virtuelt via videoopkald. Overvej at øve interviewspørgsmål med en betroet kollega eller karrierecoach. Prøv at bruge STAR-metoden til at svare på interviewspørgsmål ved at give en situation, opgave, handling og resultat i dit svar på interviewspørgsmål.

Relateret: Sådan bruger du STAR Interview Response Technique

10 mest efterspurgte medicinske karrierer

Nedenfor finder du nogle af de mest efterspurgte medicinske karrierer, som du kan overveje. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket ved hver stillingsbetegnelse:

1. Phlebotomist

National gennemsnitsløn: $33.872 om året

Primære opgaver: Phlebotomists er uddannet til at tage blod for at hjælpe med at diagnosticere patienttilstande, forberede sig til transfusioner eller indsamle til en blodbank. De arbejder for at sikre, at hver prøve tages med så lidt ubehag som muligt, og de opretholder også sikkerheds- og sanitetsprocedurer.

Relateret: Lær om at være en Phlebotomist

2. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $36.349 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter støtter andre sundhedsprofessionelle såsom læger med patientpleje. De varetager ofte patientrettede opgaver som at få visse prøver, såvel som administrative kontoropgaver.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

3. Ultralydstekniker

National gennemsnitsløn: $37.590 om året

Primære opgaver: Ultralydsteknikere bruger specialudstyr til at tage billeder af patienters indre organer. Udbydere kan derefter bruge disse billeder til at diagnosticere og evaluere medicinske tilstande.

Relateret: Lær om at være ultralydstekniker

4. Akutmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $41.928 om året

Primære opgaver: Akutmedicinske teknikere reagerer på medicinske nødsituationer og yder støttende pleje, hvis det er nødvendigt, indtil plejen overføres til en sundhedsudbyder. De overvåger normalt patienters vitale tegn og udfører akutte livredningsteknikker under højtryksforhold.

Relateret: Lær om at være paramediciner

5. Radiologiteknolog

National gennemsnitsløn: $59.883 om året

Primære opgaver: Radiologiske teknologer gennemfører billeddiagnostiske tests såsom røntgen, MR og CT-scanninger. De forbereder patientens billeddannelse, tager medicinske billeder og sikrer patientsikkerheden gennem hele billeddannelsesprocessen.

Relateret: Lær om at være radiologisk teknolog

6. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $78.117 om året

Primære opgaver: Tandplejere tager sig af deres patienters mundsundhed ved at udføre tandrensninger og undersøgelser. De støtter ofte også en tandlæge i deres funktioner.

Relateret: Lær om at være tandplejer

7. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $81.433 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker tager sig af patienter på hospitaler, klinikker og langtidsplejefaciliteter. De måler patienters vitale tegn, administrerer medicin og kommunikerer med andre udbydere såsom læger. De dokumenterer også deres handlinger og observationer omhyggeligt gennem hele plejeforløbet af hver patient.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

8. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.787 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter behandler skader ved at arbejde med patienter for at forbedre mobiliteten og reducere smerte. De bruger ofte massageteknikker og coacher patienter i øvelser, der kan hjælpe med at lindre deres tilstand.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

9. Farmaceut

National gennemsnitsløn: $117.544 om året

Primære opgaver: Farmaceuter udfylder recepter og oplyser patienter om medicinbrug og potentielle komplikationer. De samarbejder ofte med sundhedsudbydere og giver håndkøbsmedicin, når det er nødvendigt.

Relateret: Lær om at være farmaceut

10. Læge

National gennemsnitsløn: $242.535 om året

Primære opgaver: Læger sørger for deres patienters fysiske velbefindende ved at yde forebyggende pleje, diagnosticere skade og sygdom og yde behandling, når det er nødvendigt. De arbejder ofte på hospitaler, klinikker eller privat praksis.

Tim Christensen
Tim Christensen Sundhedsområdet kan give karrierer, der er engagerende, givende og økonomisk succesfulde. Sygeplejersker, læger og støtteprofessionelle er afgørende for patienternes velbefindende på hospitaler og klinikker i hele USA og verden, så de kan være en god mulighed for folk, der kan lide at yde omsorg til andre. Lægekarrierer efterspørges i stigende grad, så hvis du er interesseret i at arbejde i sundhedsvæsenet, er der sandsynligvis et speciale, der vil fungere for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du får en efterspurgt lægekarriere og lister et par mulige sundhedsplejeroller for at hjælpe dig med at inspirere.