Sådan Starter Du Din Virksomhedsudviklingskarriere I 4 Trin

Organisationer, der ønsker at udvide og opskalere deres forretning, integrerer ofte en virksomhedsudviklingsafdeling i deres organisation. Viden inden for fusioner, opkøb, investeringskapital og andre forretningsforetagender hjælper en virksomhed med at vokse og få succes på lang sigt. Hvis du er interesseret i at hjælpe en virksomhed med at vokse og komme ind på nye markeder, kan du overveje en fremtid som virksomhedsudviklingsprofessionel. I denne artikel udforsker vi, hvad virksomhedsudvikling er, hvordan man kommer ind i virksomhedsudviklingsfaget og udforsker adskillige interviewtips til at hjælpe dig gennem rekrutteringsprocessen.

Hvad er virksomhedsudvikling?

Virksomhedsudvikling, også kendt som corp dev, er udførelsen af ​​virksomhedsfusioner, opkøb, frasalg og kapitalforetagender for at hjælpe med væksten af ​​et selskab. Fokus for virksomhedsudvikling er at øge din virksomheds værdi gennem forretnings-, ejendoms- eller finansielle forretningsforetagender. Professionelle inden for virksomhedsudvikling udfører også forskning i markedstendenser og ydeevne for at hjælpe med at identificere markeder, der kan gavne virksomheden.

Læs mere: Virksomhedsudvikling: Definition, typer og strategier

Hvad indebærer en virksomhedsudviklingskarriere?

Selvom de specifikke ansvarsområder for fagfolk inden for virksomhedsudvikling varierer mellem brancher og virksomhedsstørrelser, er der adskillige fælles opgaver, som hver fagperson udfører regelmæssigt. Nogle af de fælles ansvarsområder blandt professionelle inden for virksomhedsudvikling omfatter:

 • Undersøg virksomheder, der leder efter fusioner
 • Analyser virksomhedens kontraktkrav
 • Projektvirksomheds økonomi og værdiansættelse
 • Bestem forretningsrisici forbundet med opkøb
 • Håndværk systemintegrationsplan
 • Deltag i virksomhedsudviklingsmøder

Sådan kommer du ind i virksomhedsudvikling

Her er fire trin, der kan hjælpe dig ind i virksomhedsudviklingsfaget:

1. Få erfaring

Virksomhedsudviklingsprofessionelle har stor erfaring med virksomhedsopkøb, fusioner og andre forretningsaftaler. Mange af disse fagfolk starter deres virksomhedsudviklingskarriere med at forfølge andre erhverv, der øger deres erfaring omkring virksomhedsudviklingsprojekter. Nogle stillinger, som disse fagfolk forfølger inkluderer:

 • Investeringsbankanalytiker: Investeringsbankanalytikernes primære ansvar er at gennemgå og analysere data vedrørende investeringsbankporteføljer. De hjælper med at analysere forretningstransaktioner, økonomiske resultater og aktie- eller obligationsydelse for at bestemme risikoen for investeringsbankfolk.
 • Økonomichef: Disse fagfolk fører tilsyn med en organisations økonomiske ressourcer for at sikre korrekt allokering af ressourcer. De analyserer også økonomiske og finansielle tendenser for at træffe profitable forretningsbeslutninger.
 • Private equity banker: Disse finansprofessionelle hjælper kunder med at øge deres finansielle kapital ved at udstede gæld eller sælge egenkapital i virksomheder. De hjælper også kunder med virksomhedsfusioner og opkøb.
 • Management konsulent: Konsulenter hjælper virksomheder med at løse komplekse forhindringer, identificere vækstmuligheder og forbedre den overordnede forretningspræstation. De samarbejder ofte med virksomhedsledere for at hjælpe deres organisationer med at komme videre i deres specifikke brancher.

2. Netværk

Mange virksomheder tilbyder indledende samtaler til personer, der henvises til dem af fagfolk, der allerede er ansat i deres organisation. Derudover fremmer virksomheder også internt for mange virksomheders udviklingsmuligheder. Fremme af relationer med personale, virksomhedsledere og med dem, der allerede er i virksomhedsudviklingsstillinger, kan øge sandsynligheden for at blive tilbudt en indledende samtale til ledige stillinger.

Læs mere: Den komplette guide til netværk

3. Ansøg på ledige stillinger

Mange virksomheder annoncerer deres ledige stillinger ved hjælp af jobannoncesider. Søgning efter virksomhedsudviklingsanalytikeres stillinger kan hjælpe dig med at finde adgangsstillinger til en virksomheds udviklingsafdeling. At lave et målrettet CV for hver stilling, du søger til, kan hjælpe dig med at adskille dig fra andre fagfolk, der går ind i virksomhedsudviklingsfaget. De forskellige niveauer af professionel virksomhedsudvikling omfatter:

 • analytiker
 • Associeret
 • Manager
 • Vicepræsident

Relateret: Lær om at være forretningsudviklingschef

4. Forbered dig til samtaler

Virksomheder stiller ofte målrettede og tekniske spørgsmål under interviews for at få en forståelse af en persons erfaring med branchespecifikke fusioner og opkøb. At undersøge branchen for hver virksomhed, virksomheden selv og andre komponenter i virksomhedsudvikling kan hjælpe dig med at forberede dig til interviewprocessen. Desuden kan forståelse af branchespecifikke færdigheder hjælpe virksomheder med at forstå den værdi, du kan tilføre deres organisation.

For eksempel, hvis virksomheden er i teknologiindustrien, kan du måske sætte dig ind i datalogiske principper. Dette kan hjælpe dig med at få værdifuld brancheindsigt og forbedre din virksomheds udviklingsevner.

Løn

Lønnen for erhvervsudviklingsprofessionelle varierer mellem specifikke stillinger. Den nationale gennemsnitlige løn for virksomhedsudviklingsledere er $75.818 om året. Denne løn kan variere mellem virksomheder eller mange års erfaring. For eksempel har virksomhedsudviklingsledere placeret i San Francisco en gennemsnitlig løn på $144.394 om året.

Relateret: 12 karrierer i virksomhedsstrategi (plus lønninger og beskrivelser)

Jobudsigt

Mens Bureau of Labor Statistics ikke rapporterer om alle forretningsspecialiteter, rapporterer det en forventet vækst på 5% for finansanalytikere. Denne vækst mellem 2019 og 2029 er hurtigere end vækstforventningerne for alle erhverv. Beskæftigelsesvæksten skyldes i høj grad det stigende behov for finansielle produkter og dybdegående regional viden. Nogle yderligere stillinger i den finansielle industri omfatter:

 • Økonomichef
 • Virksomhedsrevisor
 • Økonom
 • Kasserer
 • Investor relations manager
 • Revisor

Tips til virksomhedsudviklingssamtaler

Her er et par tips til at hjælpe dig med at forberede dig til virksomhedsudviklingssamtaler:

 • Forskningsvirksomheder: Forståelse af tidligere forretningsforetagender og opkøb af en virksomhed kan hjælpe dig med at forstå deres erhvervelsesmetoder. Mange virksomheder lister deres tidligere fusioner og opkøb på deres virksomhedshjemmesider i deres investor relations-portefølje.
 • Tænk på eksempler på virksomhedsudvikling: At tænke på tidligere eksempler på din professionelle arbejdshistorie, der fremhæver dine virksomhedsudviklingsevner, kan hjælpe en organisation med at forstå bredden af ​​din erfaring. Derudover kan det hjælpe dig med at demonstrere dine tidligere succeser og vise virksomheden, hvorfor du passer godt til netop den rolle.
 • Gennemgå tekniske interviewspørgsmål: At undersøge tekniske spørgsmål om virksomhedsudvikling kan hjælpe dig med at forberede dig på en række tekniske spørgsmål, som interviewere kan stille. Nogle spørgsmål, du måske undersøger, omfatter investeringsbanker eller branchetendenser.
 • Deltag i branchespecifikke seminarer: For at udvide din brancheviden, hvis du ikke er bekendt med den branche, som en organisation er i, kan deltagelse i workshops eller seminarer forbedre din viden inden for branchen. For eksempel kan du deltage i sundhedsseminarer eller naturvidenskabelige kurser, hvis den virksomhed, du ansøger til, er i sundhedssektoren.

Mark Mouritsen
Mark Mouritsen Organisationer, der ønsker at udvide og opskalere deres forretning, integrerer ofte en virksomhedsudviklingsafdeling i deres organisation. Viden inden for fusioner, opkøb, investeringskapital og andre forretningsforetagender hjælper en virksomhed med at vokse og få succes på lang sigt. Hvis du er interesseret i at hjælpe en virksomhed med at vokse og komme ind på nye markeder, kan du overveje en fremtid som virksomhedsudviklingsprofessionel. I denne artikel udforsker vi, hvad virksomhedsudvikling er, hvordan man kommer ind i virksomhedsudviklingsfaget og udforsker adskillige interviewtips til at hjælpe dig gennem rekrutteringsprocessen.