Sådan Skriver Du En Personlig Erklæring Til Sygeplejeskolen I 7 Trin

Sådan Skriver Du En Personlig Erklæring Til Sygeplejeskolen I 7 Trin

Når du søger til sygeplejerskeskolen, kan en personlig erklæring hjælpe optagelsesudvalgene til at forstå dig som individ. Sygeplejeskolens personlige udtalelser giver dig en chance for at nævne eller uddybe erfaringer og interesser, der ikke er inkluderet i dit ansøgningsmateriale. Hvis du søger ind på sygeplejerskeskolen, kan det forbedre dine chancer for optagelse at vide, hvordan du opretter et unikt personligt udsagn. I denne artikel definerer vi, hvad et personligt sygeplejeudsagn er, diskuterer, hvordan man skriver et personligt udsagn til sygeplejeskolen og giver en skabelon og et eksempel på et personligt udsagn fra sygeplejeskolen, der hjælper dig med at lave dit eget.

Hvad er et personligt udsagn for sygeplejerskeskolen?

En personlig erklæring til sygeplejeskolen er et essay, der kræves af næsten alle sygeplejeskoler. Optagelsesafdelinger forventer typisk, at sygeplejeskolekandidater indsender denne personlige erklæring som en del af deres ansøgning. Andre almindeligt efterspurgte dokumenter til en ansøgningspakke til en sygeplejeskole inkluderer udskrifter fra tidligere skoler, anbefalingsbreve og kontaktoplysninger og demografiske oplysninger.

Hvad skal medtages i en sygeplejerskeskoles personlige udtalelse

De specifikke krav til sygeplejeskolens personlige udtalelser varierer afhængigt af det pågældende program eller universitet. For eksempel, mens nogle forespørgsler til sygeplejeskolens personlige udtalelser kan spørge om din interesse i at arbejde med en bestemt sygeplejepopulation, såsom børn eller kardiologiske patienter, kan andre anmode om, at du skriver om dine professionelle sygeplejemål.

Hvert sygeplejeskoleoptagelsesteam vil gerne vide om din personlige interesse for og erfaringer relateret til sygepleje. Her er nogle emner, sygeplejeskoler sandsynligvis vil se dig diskutere i din personlige udtalelse:

Pædagogiske oplevelser

Diskuter de aspekter af din uddannelseshistorie, der er mest relevante for sygepleje. Dette kan omfatte biologi klasser i gymnasiet, anatomi klasser på et community college eller CPR og førstehjælpstræning fra en velrenommeret organisation. Du kan også diskutere uddannelseserfaringer, der ikke er direkte relateret til sygepleje, men nyttige i din beslutning om at blive sygeplejerske. For eksempel, hvis du tidligere har opnået en grad inden for et andet felt, så diskuter, hvordan den anden uddannelsesvej til sidst førte til din interesse for sygepleje.

Relaterede færdigheder

Fremhæv eventuelle færdigheder, du har, der kan hjælpe dig som sygeplejerske. Disse kunne være tekniske færdigheder, såsom evnen til at give insulinsprøjter eller tale et fremmedsprog. Du kan også diskutere dine bløde færdigheder, såsom empati eller kommunikation.

Læs mere: Færdigheder i sygepleje: Definitioner og eksempler

Frivillige stillinger

Mange sygeplejeskoleansøgere får frivillig erfaring relateret til medicin, fortalervirksomhed eller omsorg for andre. Skriv om meningsfuldt frivilligt arbejde på steder som:

 • Sundhedsfortalerorganisationer
 • Tilflugtssteder for hjemløse eller ofre for misbrug
 • Hospitaler
 • Skoler for børn med særlige behov
 • Rehabiliteringsfaciliteter
 • Blod- eller plasmadonationscentre
 • Plejehjem
 • Dyreinternater
 • Madkøkkener eller spisekammer
 • Hjælpefaciliteter

Interesse for det specifikke program

Selvom mange sygeplejeskolekandidater sender ansøgninger til flere programmer, er det vigtigt at tilpasse din personlige erklæring til hver skole, du søger til. Tal om, hvorfor du er interesseret i at deltage i netop dette program eller universitet. For eksempel kan uddannelsen specialisere sig inden for det sygeplejeområde, du er mest interesseret i, eller du kan beundre sygeplejerskepædagogerne i personalet.

Personlig motivation eller unikke oplevelser

Sygeplejeskoleoptagelseshold læser mange ansøgninger, så at skrive om dine unikke ambitioner og oplevelser kan hjælpe med at skabe et mindeværdigt personligt udsagn. Tal om interesser, hobbyer eller livserfaringer, der gør dig passioneret omkring at blive sygeplejerske. For eksempel kan du have erfaring med at yde personlig pleje til et familiemedlem, tage dig af et sygt kæledyr eller interagere med inspirerende sygeplejersker i dit område.

Sådan skriver du en personlig udtalelse til sygeplejerskeskolen

Her er syv trin til at guide dig gennem at skrive en personlig erklæring fra sygeplejeskolen:

1. Beslut dig for dine skoler

At skrive en personlig erklæring fra sygeplejeskolen starter med at vælge de uddannelser, du gerne vil ansøge om. Undersøg hvilke sygeplejeskoler der passer bedst til dine interesser, færdigheder, karrieremål og værdier. Hvis det er muligt, så tal med en optagelsesvejleder eller tag en rundvisning på hver skole.

Relateret: 33 Almindelige Sygeplejeskoleinterviewspørgsmål

2. Opret en tidslinje

Lav en tidslinje for dig selv med foreløbige mål for, hvornår du håber at færdiggøre forskellige komponenter i både din personlige erklæring og de andre dele af din ansøgning. Inkluder ansøgningsfristerne for alle de skoler, du er interesseret i. Selvom de deadlines, du opretter til dig selv, kan ændre sig, kan det hjælpe dig at vide, hvornår du gerne vil udfylde forskellige dele af din personlige erklæring, såsom dispositionen eller udkastet. forbliv organiseret og administrer din tid effektivt.

3. Planlæg dit personlige udsagn

Skab foreløbige ideer til dit personlige udsagn på sygeplejeskolen, før du skriver essayet. At udføre nogle kreative skriveøvelser kan hjælpe dig med at finde ud af indholdet af din personlige udtalelse. Prøv f.eks. at skrive noget, der falder dig ind i forbindelse med den personlige erklæringsprompt uden at stoppe i et bestemt tidsrum. Det kan også hjælpe med at skabe en mere formaliseret disposition med noter om begyndelsen, midten og slutningen af ​​dit essay.

4. Tænk over din tilgang

Når du danner din disposition og begynder at udarbejde din personlige erklæring, så tænk på, hvordan du ønsker, at optagelsesudvalget skal opleve læsningen af ​​dit essay. For eksempel kan du starte med en oplevelse fra dit liv, der fanger deres opmærksomhed. Alternativt vil du måske præsentere dig selv med den entusiasme, du har for netop deres program. Overvej også, hvordan du kan skabe overgange fra et emne til det næste.

Relateret: Tips til at skrive en god personlig erklæring

5. Brug specifikke detaljer og eksempler

Inkorporer specifikke detaljer, anekdoter eller eksempler i din personlige erklæring. Optagelsesteamet er mere tilbøjelige til at huske specifikke detaljer fra dit essay end generaliserede udsagn. For eksempel, i stedet for bare at skrive, at du er medfølende, beskriv et øjeblik i dit liv, hvor du viste medfølelse over for en ven, et familiemedlem, et kæledyr eller en nabo.

6. Få feedback

Bed en anden om at læse og kritisere dit essay. Dette kan hjælpe dig med at se din skrivning mere objektivt og forstå, hvordan du bedst kan revidere din personlige erklæring. Overvej at bede en eller flere af følgende personer om at give deres feedback på din personlige udtalelse:

 • Skrivecenterets medarbejdere eller undervisere
 • Nuværende sygeplejeskoleelever
 • Venner eller familiemedlemmer
 • Peers, der også søger ind på videregående uddannelser

7. Revidere og korrekturlæse

Rediger dit essay, før du indsender det til optagelsesudvalg. Start med at revidere indholdet eller strukturelle dele af dit essay, såsom dine overgange eller anekdoter. Når du er færdig med disse større komponenter, skal du omhyggeligt læse korrektur for at sikre, at din grammatik, stavning og tegnsætning er nøjagtige.

Relateret: Hvor lang er sygeplejeskolen?

Skabelon til et personligt udsagn fra sygeplejeskolen

Her er en skabelon til en personlig udtalelse fra sygeplejeskolen:

[ Åbn dit essay med en scene fra dit eget liv relateret til din interesse for sygepleje. ]

[ Beskriv, hvordan den oplevelse inspirerede eller motiverede dig til at forfølge en karriere som sygeplejerske. ]

[ Skriv om hvorfor du ønsker at gå på denne sygeplejeskole. ]

[ Tal om frivillige erfaringer, uddannelsesmuligheder eller andre interesser, du har forfulgt i forbindelse med sygepleje. ]

[ Skriv om de færdigheder, du har fået fra disse erfaringer, og hvordan de kan hjælpe dig til at blive en god sygeplejerske. ]

[ Afslut med at understrege dit ønske om at begynde din sygeplejerskekarriere på netop denne skole. ]

Eksempel på en personlig udtalelse til sygeplejerskeskolen

Her er et eksempel på en personlig erklæring fra sygeplejeskolen, som kan hjælpe dig med at skrive din egen:

Jeg gik baglæns ned ad bakken, mine arme støttede vægten af ​​kørestolen, mens dens hjul rullede langsomt baglæns. Sollyset dansede gennem træerne omkring os og skinnede i min bedstemors hår, da hun sad inde i kørestolen. Jeg kunne ikke se min bedstemors ansigt fra den vinkel, men jeg kunne høre hende grine af glæde, da hun nød udendørslivet for første gang i flere uger.

Min bedstemor kom til at bo hos min familie for to år siden efter at have brækket hoften. Selvom hun fuldførte en stor del af sin bedring i vores hjem, kom sygeplejerske George forbi hver dag for at udføre min bedstemors personlige plejeopgaver, overvåge hendes vitale tegn og hjælpe med hendes fysioterapiøvelser. George lærte mig også nogle grundlæggende praksisser for patientpleje, såsom hvordan man støtter en kørestol korrekt, mens man går ned ad bakke. Jeg havde aldrig overvejet en karriere inden for sygepleje før, men George hjalp mig med at se fordelene ved at hjælpe mennesker med deres medicinske tilstande og skader.

Jeg er begejstret over denne mulighed for at søge ind på Fern Hill's College of Nursing, fordi jeg sætter pris på dit programs specialisering i rehabiliteringssygepleje. At være en del af min bedstemors helbredelsesteam har inspireret mig til at forfølge en sygeplejekarriere, der hjælper patienter med at komme sig efter skader eller medicinske tilstande. Jeg tror på, at din skoles vægt på at hjælpe patienter med at genvinde deres selvstændige færdigheder kan hjælpe mig med at opnå disse professionelle forhåbninger.

Siden jeg indså, at jeg gerne vil blive sygeplejerske, er jeg blevet fast frivillig på Jefferson Rehabilitation Center. Jeg vejleder unge, der kæmper med stofmisbrug, og sørger for børnepasning til børn af rehabiliteringspatienter. Der er ingen følelse, der kan sammenlignes med, når en mentee eller udgående patient tilbyder dig et oprigtigt "tak". Jeg kan ikke længere forestille mig at forfølge en karriere, hvor jeg ikke kan hjælpe folk med at overkomme deres udfordringer og navigere deres vej til bedring.

Mine erfaringer med at hjælpe min bedstemor og patienter på Jefferson har lært mig værdien af ​​empati og kommunikation. Ofte vil mine mentees simpelthen have nogen til at lytte til dem. Jeg gør mit bedste for at give dem et dømmende rum, hvor de kan dele deres historier. Uanset om det medicinske problem er følelsesmæssigt eller fysisk, sætter patienterne pris på at arbejde med fleksible og hensynsfulde mennesker. Jeg tror på, at jeg legemliggør disse kvaliteter ved aktivt at lytte og lade patienter tale i deres eget tempo.

Jeg er klar til at forfølge en sygeplejekarriere og lære om at hjælpe patienter på en mere professionel og teknisk måde. Fern Hill's College of Nursing er det ideelle sted at forberede min fremtidige sygeplejekarriere.

Tips til at skrive en personlig udtalelse fra sygeplejeskolen

Her er nogle råd til at hjælpe dig med at skrive en personlig udtalelse til sygeplejerskeskolen:

Diskuter yderligere aspekter af dig selv eller uddyb andre dele af din ansøgning

Prøv at minimere, hvor meget information du gentager i din personlige erklæring, som optagelsesudvalg ser andre steder, såsom din GPA eller hele kursushistorien. Skriv om de dele af dig selv, som et optagelsesudvalg ikke ville kende ud fra at læse de andre dele af din ansøgning. Du kan også bruge den personlige erklæring til at uddybe de vigtigste dele af din ansøgningspakke. For eksempel, hvis din gymnasielærer i biologi hjalp med at motivere din karriere inden for sygepleje, så tal om de særlige kvaliteter ved den lærer eller klasse, som du fandt mest beundringsværdig eller inspirerende.

Relateret: Sådan får du succes i sygeplejeskolen

Husk forventningerne til personlige udsagn

Du har måske skrevet essays om dig selv før til gymnasieklasser. Et personligt udsagn har dog andre konventioner end essayformatet med fem afsnit og andre enklere essaystrukturer. Personlige udtalelser forsøger at give optagelsesudvalgene en forståelse af dine karakteristika, drivende motivation, livserfaringer og værdier.

Følg alle retninger

Læs vejledningen til hver skoles adgangskrav omhyggeligt. Udover at adressere alle aspekter af en skoles personlige erklæringsprompt, skal du sørge for at overholde eventuelle tegn- eller ordbegrænsninger og indsende den personlige erklæring korrekt. Nogle skoler kan for eksempel bede dig om at indsende din personlige erklæring via en online portal, mens andre kan anmode om, at du sender papirkopier med posten.

Kent Ditlevsen
Kent Ditlevsen Når du søger til sygeplejerskeskolen, kan en personlig erklæring hjælpe optagelsesudvalgene til at forstå dig som individ. Sygeplejeskolens personlige udtalelser giver dig en chance for at nævne eller uddybe erfaringer og interesser, der ikke er inkluderet i dit ansøgningsmateriale. Hvis du søger ind på sygeplejerskeskolen, kan det forbedre dine chancer for optagelse at vide, hvordan du opretter et unikt personligt udsagn. I denne artikel definerer vi, hvad et personligt sygeplejeudsagn er, diskuterer, hvordan man skriver et personligt udsagn til sygeplejeskolen og giver en skabelon og et eksempel på et personligt udsagn fra sygeplejeskolen, der hjælper dig med at lave dit eget.