Sådan Kommer Du Ind I Private Equity

Sådan Kommer Du Ind I Private Equity

At lære at komme ind i private equity kan øge chancerne for, at du får en lukrativ og givende karriere inden for området. Uanset hvilken private equity-position du leder efter, vil det sandsynligvis have en direkte indflydelse på dine chancer for succes, hvis du kender alle de måder, du kan få det. At komme ind i private equity er et stort karrieretræk, men det kræver arbejdsmoral og ambitioner. I denne artikel diskuterer vi, hvad private equity er, og hvordan du kan starte en karriere i branchen.

Hvad er private equity?

Private equity repræsenterer ejerskab af en institution, der ikke er børsnoteret eller børsnoteret. Det er en måde, hvorpå privatpersoner og organisationer med høj nettoværdi kan investere deres kapital ved at købe større kapitalandele i private virksomheder eller ved at købe nok aktier i en offentlig virksomhed til at få dens kontrol og derefter fjerne den fra børserne og gøre den privat.

De mennesker, der er ansat i private equity-industrien, arbejder normalt for investeringsorganisationer, såsom pensionsfonde og store private equity-selskaber. Ansættelsesorganisationerne på dette felt bakkes normalt op af store investorer, fordi det kræver store mængder penge at investere nok til at få kontrol over en organisation. I betragtning af, at private equity-forretningen involverer meget store pengesummer og komplekse beslutninger, er de, der arbejder i branchen, normalt toppræsterende fra en række forskellige områder.

Relateret: Egenkapital: Definition og hvordan det virker

Hvordan kommer man ind i private equity?

Overvej disse måder at få et job i private equity-industrien på:

1. Kom ind i private equity lige efter college

Selvom de fleste private equity-selskaber foretrækker ikke at ansætte og uddanne kandidater, men i stedet få en person med et par års erfaring med investeringsbankvirksomhed, kan du stadig finde en private equity-rolle som bachelor. Praktik kan være en meget effektiv måde at komme til at arbejde for en større organisation i branchen, men ikke alle private equity-selskaber har åbne praktikpladser, så dem, der gør, er meget eftertragtede af studerende. En finansgrad er normalt den mest værdsatte i feltet.

Hvis du ikke kan få et job eller et praktikophold i private equity under eller lige efter college, så overvej at få et i et komplementært felt, som f.eks. investeringsbank, venturekapital eller formueforvaltning. Selvom praktikpladser inden for disse områder også er begrænsede, især hos topvirksomheder, er det som regel betydeligt nemmere at få en end at gå direkte ind i private equity. Efter nogle år kan du begynde at søge job inden for private equity, da du ville have tilegnet dig erfaring nok til ikke længere at blive set som en medarbejder, der har behov for en grunduddannelse.

Relateret: Hvad er kapital?

2. Få en kandidatgrad

Mange mennesker, der arbejder i private equity, har en mastergrad i finans eller MBA fra topinstitutioner, så selvom du ikke kan komme direkte ind på feltet efter endt uddannelse, kan det stadig hjælpe dig senere, efter at have oparbejdet et par års erfaring inden for et beslægtet felt . At få nok erhvervserfaring og derefter færdiggøre sin kandidatgrad er normalt en god måde at komme ind i private equity på, men det kræver omhyggelig planlægning, da de fleste top private equity-selskaber foretrækker at ansætte entry-level medarbejdere, der er så unge som muligt, så de har meget tid til at få erfaring og opfylde deres potentiale.

Den mest udfordrende del af at få et private equity job lige efter at have opnået en kandidatgrad er at finde ledige ledige stillinger. Dette kræver typisk omfattende cold calling og netværk samt evnen til selv at uddanne sig om mange emner, som ikke blev dækket i løbet af dit college-år. Da store firmaer normalt foretrækker at ansætte kandidater med praktikpladser hos andre private equity firmaer, rådgivning eller investeringsbanker, er fokus på mindre firmaer og job inden for disse komplementære felter normalt en god måde at få et job i en top private equity organisation.

3. Overgang fra en ingeniørkarriere til en i private equity

Folk med en ingeniørbaggrund kan skifte karriere og arbejde for private equity-selskaber, hvor den bedste måde at gøre det på er at få et job inden for investeringsbank eller rådgivning først. Ingeniørkandidater er normalt eftertragtede til bankjob på grund af deres ry for at være hårde arbejdere. Overgangen kan dog normalt kun ske, hvis ingeniøren tager en MBA eller en kandidatgrad i finans så tidligt som muligt i deres ingeniørkarriere. Dette kan hjælpe dem med at få et topbank- eller konsulentjob, som så kan lette en sidevejs overgang til private equity.

Relateret: Sådan ændrer du karriere fra ingeniør til økonomi

4. Overgang fra en konsulent-, regnskabs- eller investeringsbankrolle

De fleste medarbejdere hos højt vurderede private equity-firmaer ansættes efter at have opnået mindst en MBA- eller mastergrad i finans og derefter tilbragt et par år på at arbejde for en toporganisation som konsulent, revisor, investeringsbankmand eller enhver anden lignende rolle. Større virksomheder foretrækker at ansætte sådanne personer, fordi arbejde i private equity indebærer høje grader af ansvar, og at ansætte folk, der allerede har brugt et par år på at lære det grundlæggende andetsteds, er mindre tilbøjelige til at begå dyre fejl.

De nødvendige færdigheder for at komme ind i private equity

De vigtigste færdigheder for en person, der søger job i private equity-virksomheden, er:

  • Netværksfærdigheder: At have gode netværksevner er afgørende for at finde og få et job i kapitalfondsbranchen, men også for at dygtiggøre sig bagefter. At kende nok mennesker på området vil sandsynligvis hjælpe dig med at identificere eventuelle ledige stillinger, og dine netværksevner kan også være nyttige efter at have fået jobbet, da rollen indebærer konstant kommunikation med andre private equity-professionelle og med kunder.
  • Cold calling færdigheder: At være i stand til konstant at foretage et stort antal telefonopkald på kort tid uden at miste koncentration eller entusiasme er uden tvivl den vigtigste egenskab for dem, der leder efter private equity job. Årsagen er, at chancerne for, at du kontakter et større kapitalfond og får svar fra en ledende medarbejder, normalt er meget lav, så du skal være vedholdende og blive ved med at ringe til virksomheder, indtil du til sidst hører tilbage.
  • Tekniske færdigheder: At kende nok folk på området og holde fokus, mens du foretager et stort antal telefonopkald, er afgørende, hvis du vil blive bemærket, men når du først gør det, skal du bevise, at du har de tekniske færdigheder, der kræves for at få succes i branchen. Dette indebærer normalt at have omfattende viden om emner som finansiel modellering, værdiansættelser, finansiel analyse, aftalestrukturering, LBO-modellering og andre lignende koncepter.

Relateret: 12 af de højest betalende finansjob

Inge-Lise Erichsen
Inge-Lise Erichsen At lære at komme ind i private equity kan øge chancerne for, at du får en lukrativ og givende karriere inden for området. Uanset hvilken private equity-position du leder efter, vil det sandsynligvis have en direkte indflydelse på dine chancer for succes, hvis du kender alle de måder, du kan få det. At komme ind i private equity er et stort karrieretræk, men det kræver arbejdsmoral og ambitioner. I denne artikel diskuterer vi, hvad private equity er, og hvordan du kan starte en karriere i branchen.