Sådan Forbereder Du Dig Til ASVAB-testen

Sådan Forbereder Du Dig Til ASVAB-testen

Nogle karriereveje kræver, at potentielle medarbejdere tager en adgangsprøve eller egnethedsprøve. Hvis du er interesseret i en militær karriere, skal du muligvis tage og bestå Armed Services Vocational Aptitude Battery eller ASVAB. I denne artikel forklarer vi, hvad ASVAB-testen er, og seks tips til at studere til ASVAB.

Hvad er ASVAB?

Armed Services Vocational Aptitude Battery er både en militær optagelsesprøve og en karriereegnethedsprøve. Testen evaluerer en kandidats generelle viden inden for en række forskellige emner, og ansøgere, der har mindst en gymnasiegrad eller GED-certifikat, er berettiget til at gennemføre den. ASVAB-testen er en multi-aptitude eksamen, der består af multiple-choice spørgsmål. Enkeltpersoner tager ASVAB på et godkendt teststed, såsom en lokal high school eller militær rekrutteringsstation. Scorer på testen går fra 0 til 100, og en højere score vil betyde en stærkere start på en militær karriere.

Udover at gøre det muligt for dig at melde dig, afgør en god score på denne eksamen også, hvilken eller hvilke grene af militæret du er kvalificeret til at slutte dig til. For at kvalificere sig til de fleste grene skal ansøgere have en gennemsnitlig score på 50 eller højere på eksamen. For specialiserede filialer har kandidater brug for en højere score. ASVAB kan have en indflydelse på din militære karriere, så forbered dig godt inden du tager denne test.

Relateret: Hvad er Aptitude?

Sådan øver du dig til ASVAB-testen

Når du forbereder dig på at tage ASVAB, vil brug af gode studietaktikker i høj grad forbedre din præstation, som det er tilfældet med følgende studieforberedende taktik:

1. Sæt studiemål

At arbejde hen imod et håndgribeligt mål hjælper dig med at fokusere, mens du studerer. Før du begynder at øve dig til ASVAB, skal du overveje, hvad du håber at opnå ved at klare dig godt på testen. En højere score kan kvalificere dig til flere grene og stillinger i militæret, så det vil være vigtigt at forblive motiveret.

At skabe og vedligeholde specifikke mål kan hjælpe med at motivere dig, mens du studerer. Ved starten af ​​dine studiesessioner skal du beslutte, om du skal læse et bestemt antal opgaver eller sider eller i et bestemt antal timer.

Relateret: Sæt mål for at forbedre din karriere

2. Opret et studieskema

Det er nødvendigt at planlægge tid til at studere, når som helst du forbereder dig til en vigtig test. Det første trin er at finde et skema, du kan gentage dagligt, indtil det bliver en rutine. Dette kan indebære, at du vågner tidligt og studerer, før du tager af sted til skole eller arbejde. Det kan være lettere for dig at planlægge et par timer om aftenen for at fokusere på dine studier.

Brug en kalender til at planlægge din tid og minde dig om at studere. Overvej at planlægge tid på en elektronisk kalender, der sender dig notifikationer for at minde dig om at studere. Oprettelse af en tidsplan vil hjælpe dig med at følge en konsekvent rutine indtil dagen for din ASVAB-eksamen.

Relateret: Tidsstyringsfærdigheder: Definition og eksempler

3. Ved, hvad du skal studere

Den første og fremmeste måde at nærme sig at læse til en test på er at opdele fagene. Når det er sagt, dækker ASVAB fire generelle emner:

  • Aritmetisk ræsonnement
  • Ordkendskab
  • Paragrafforståelse
  • Matematik viden

Disse sektioner indeholder oplysninger, som du højst sandsynligt har studeret i dine gymnasietimer i engelsk og matematik. Nogle underemner fokuserer på information, der er specifik for visse militære grene, herunder mekanisk viden og generel videnskab. Disse emner indeholder materiale, som måske er ukendt, så du skal muligvis bruge mere tid på disse, end du vil på de generelle afsnit.

Den bedste måde at afgøre, hvilke emner du skal studere, er at konsultere studievejledninger og praksisprøver. Al den information, du har brug for om hver sektion af ASVAB, er tilgængelig online eller gennem dit lokale militærkontor.

4. Find din studiestil

Det er vigtigt at finde den studiestil, der passer bedst til dig. Du kan med fordel finde et roligt sted i dit hjem, hvor du kan arbejde i stilhed. Det kunne være nemmere for dig at møde en ven og bede dem om at quizze dig med flash-kort eller øvespørgsmål. Hvis du foretrækker at studere uden for dit hjem, så prøv at studere udendørs eller på dit lokale bibliotek. Fortsæt med at eksperimentere med forskellige studiesteder og værktøjer, indtil du finder en stil, der passer til dig.

5. Brug alle dine ressourcer

Der er snesevis af ressourcer tilgængelige, som kan hjælpe dig med at få en god score på ASVAB. Overvej at gennemføre øvelsesprøver online for at sikre, at du føler dig tryg ved formatet. Mange online-eksamener indeholder øvelsesspørgsmål, der ligner dem på eksamen. Onlinetestene inkluderer typisk en tidsbegrænsning, der hjælper dig med at teste din hastighed, når du besvarer spørgsmål. At tage øvelsesprøver vil gøre dig bekendt med tempoet i eksamen og hjælpe dig med at føle dig mere forberedt på din testdag.

Ud over onlinetestene kan du også bruge studievejledninger og flashkort. Studievejledninger giver normalt et omfattende overblik over alle de oplysninger, du skal vide til testen. Flash-kort er også et nyttigt værktøj til at huske ukendte matematiske formler eller ordforrådsord. Disse ressourcer er tilgængelige online, på dine lokale militære indgangsbehandlingsstationer og lejlighedsvis gennem dit lokale bibliotek. Jo flere værktøjer du bruger, jo mere forberedt kan du være, når din testdag kommer.

6. Planlæg studiepauser

For at forberede alle dele af ASVAB'en skal du muligvis gennemgå en stor mængde information på kort tid. Du kan sætte tempoet i dig selv ved at indstille en timer og planlægge fem minutters pauser hver time for at hvile og lade din hjerne absorbere studiematerialet fuldstændigt. Hvis du kæmper med en del af øvelsesmaterialerne, kan du også prøve at skifte til et andet emne for at genopfriske dit fokus. At veksle mellem forskellige emner på studievejledningen er en god måde at forebygge mental træthed. At holde korte pauser kan faktisk hjælpe dig med at studere mere effektivt.

ASVAB kan være skræmmende for dem, der forfølger hvervning i militæret, men det er et nødvendigt skridt mod en spændende karriere. Ligesom andre optagelsesprøver, hvis du studerer alle materialerne grundigt, kan denne test være dit grundlag for fremtidig succes. At oprette et studieskema, finde gode studievaner og bruge en række forskellige ressourcer kan hjælpe dig med at bevæge dig mod dit mål om at opnå en højere score. Hvis du bruger disse tips til at guide din praksis, kan du tage ASVAB med selvtillid og forberedt.

Karsten Bay
Karsten Bay Nogle karriereveje kræver, at potentielle medarbejdere tager en adgangsprøve eller egnethedsprøve. Hvis du er interesseret i en militær karriere, skal du muligvis tage og bestå Armed Services Vocational Aptitude Battery eller ASVAB. I denne artikel forklarer vi, hvad ASVAB-testen er, og seks tips til at studere til ASVAB.