Sådan Finder Du Medicinsk Fakturering Og Kodningsjob Hjemmefra

Sådan Finder Du Medicinsk Fakturering Og Kodningsjob Hjemmefra

Efterhånden som flere virksomheder tilbyder fjernstillinger, opdager flere fagfolk fordelene ved at arbejde hjemme. Med et fjernjob har du ikke længere en pendling og kan ofte have en mere fleksibel tidsplan. Et område, der åbner op for flere fjerntliggende jobmuligheder, er sundhedspleje. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan finde medicinsk kodning og faktureringsjob derhjemme og besvare nogle ofte stillede spørgsmål om denne karrierevej.

Relateret: Lær om at være faktureringsspecialist

Sådan finder du medicinsk kodning og faktureringsjob derhjemme

Følg disse trin for at finde medicinsk kodning og faktureringsjob derhjemme:

1. Se på online jobopslag

Mange virksomheder, der ønsker at udfylde deres medicinske kodnings- og faktureringsroller, bruger jobopslagswebsteder til at finde kandidater. Indtast dine søgeord for at søge en bred vifte af job inden for dette felt. Nogle jobwebsteder giver dig endda mulighed for at filtrere efter "fjernbetjening". Hvis du planlægger at arbejde hjemmefra, bør du sikre dig, at jobbeskrivelsen udtrykkeligt siger det.

Relateret: Lær om at være en medicinsk koder

2. Opret forbindelse til dit netværk

Hvis nogen, du kender, er i dette felt, så se om deres virksomhed ansætter. Ligeledes kan du bruge sociale medier til at lede efter ansættelsesledere, der leder efter medicinske kodnings- og faktureringsspecialister. Ved at gøre en indsats for at netværke med mennesker inden for dette felt, kan du åbne dig op for flere jobmuligheder.

Relateret: Hvad er medicinsk kodning?

3. Send dit CV

Selvom det er din bedste chance for at få denne form for job at søge direkte til et job, kan det også være nyttigt at sende dit CV til virksomheder, du gerne vil arbejde for. Fortæl dem, at du er interesseret i at arbejde for dem. Forklar, hvorfor du passer godt til deres virksomhed, og del hvordan din tidligere arbejdserfaring har hjulpet dig med at udvikle dig som professionel. Gør det klart, at du har selvstændighed og ansvarsfølelse til at kunne være produktiv hjemmefra.

4. Opfølgning hos arbejdsgivere

Hvis en arbejdsgiver ikke vender tilbage til dig inden for en uge eller to, skal du sende dem en opfølgende e-mail og spørge dem, hvordan ansættelsesprocessen forløber. Du kan også bruge denne e-mail til at gentage, hvorfor du passer godt til deres rolle. Dette viser arbejdsgivere, at du stadig er interesseret i deres jobåbning. De kan endda svare med deres ansættelsestidslinje, hvilket kan være nyttigt til planlægningsformål.

Relateret: Hvor lang tid tager det at blive læge?

5. Lær at interviewe på video

Mange eksterne arbejdsgivere bruger videokonferencesoftware til at interviewe kandidater. Selvom du ikke mødes personligt, bør du behandle dette interview lige så seriøst som et traditionelt interview. Forbered dig på almindelige spørgsmål, som arbejdsgivere stiller medicinske kodnings- og faktureringskandidater. Sørg for, at du ser præsentabel ud, og bærer formelt, professionelt tøj.

Vælg en placering i dit hjem, der er ren, rolig og fri for forstyrrelser. Inden dit interview skal du oplade alle dine enheder og sørge for, at din internetforbindelse er stærk. Bed en ven eller et familiemedlem om at lave et øvelsesvideoopkald for at sikre, at de tydeligt kan se og høre dig. Fortæl din familie eller værelseskammerater, hvornår dit interview er, så du kan sikre, at dit hjem er stille, når du taler med intervieweren.

6. Send en tak-e-mail

Inden for en dag efter dit interview, send intervieweren en e-mail, hvor du takker ham for mødet med dig. Fremhæv et par ting, som du diskuterede under interviewet, og forbind dem med, hvordan du passer til rollen. Fortæl dem, at du ser frem til at høre fra dem, og at du er meget interesseret i deres virksomhed.

Hvor man kan finde medicinsk kodning og faktureringsjob derhjemme

Medicinske kodere og fakturaudstedere kan arbejde for en bred vifte af virksomheder. Tjek sundhedsfaciliteter for at se, om de leder efter fjernkodnings- og faktureringsspecialister. Du kan finde medicinsk kodning og faktureringsjob hos følgende organisationer:

 • Misbrugsbehandlingscentre
 • Fødselscentre
 • Rådgivningscentre
 • Tandlægeklinik
 • Hospice hjem
 • Hospitaler
 • Billed- og røntgencentre
 • Psykiatriske centre
 • Plejehjem
 • Ortodontisk klinik
 • Ambulante institutioner
 • Ambulante kirurgiske faciliteter
 • Rehabiliteringscentre
 • Telesundhed
 • Walk-in klinikker
 • Hasteplejecentre

Ofte stillede spørgsmål om at arbejde hjemme som medicinsk koder eller fakturerer

Få svarene på ofte stillede spørgsmål om denne karrierevej at kende:

Hvad gør en medicinsk koder eller fakturerer?

En medicinsk koder eller fakturaudsteder er ansvarlig for følgende opgaver:

 • At få patienthenvisninger og forhåndsgodkendelser, der er nødvendige for medicinske procedurer og behandling
 • Gennemgang af berettigelse til medicinske procedurer og behandling
 • Kontrol af patienters regninger for fejl
 • Kontakt patienter eller nødvendigt personale for at rette fejl og udfylde eventuelle manglende oplysninger
 • Udarbejdelse, gennemgang og afsendelse af patienters lægeregninger
 • At sikre, at patienterne betaler lægekrav til tiden
 • Opfølgning med patienter ved eventuelle forsinkede betalinger
 • Kontakt forsikringsselskaber, hvis der er spørgsmål eller bekymringer omkring en patients dækning
 • Brug af regneark til at opdatere betalings- og inkassorapporter

Relateret: Forskelle mellem medicinsk fakturering og kodning

Hvilke færdigheder har en medicinsk koder eller fakturerer brug for?

En person i denne karriere skal have følgende færdigheder:

 • Kundeservice: Når patienter har en uoverensstemmelse med deres lægeregninger, skal du bruge dine kundeservicefærdigheder til at hjælpe dem med at løse deres problemer. Da denne slags situationer kan blive stressende for patienter, skal du være venlig, empatisk og tålmodig med dem.
 • Detaljeorienteret: Som medicinsk kodnings- eller faktureringsspecialist arbejder du med vigtig information. Du skal sikre dig, at du registrerer de korrekte numre og koder, så patienterne bliver faktureret korrekt.
 • Uafhængighed: Da du arbejder hjemme, skal du være tryg ved at være alene hele dagen. At finde måder at skabe forbindelser med dit team virtuelt kan hjælpe dig med at vænne dig til ikke længere at arbejde på et kontor.
 • Pålidelighed: Din arbejdsgiver skal kunne stole på, at du får udført dit arbejde i løbet af dagen. At starte og afslutte arbejdet til tiden er en vigtig del af denne form for rolle. Din pålidelighed viser, at du kan styre dine opgaver selvstændigt og ikke behøver supervision for at få dit arbejde udført.
 • Selvkontrol: Når du arbejder på et kontor, overvåger din leder dit arbejde. Som fjernmedarbejder får du måske mere frihed, men det betyder, at du også har brug for mere selvkontrol. Selvom det kan være nemt at tage overdrevne pauser, forstår en ekstern medarbejder af høj kvalitet, at de skal fortsætte med opgaven og få deres arbejde gjort.
 • Tidsstyring: At blive på opgaven er en vigtig del af dette job. Du skal vide, hvordan du prioriterer dit arbejde og forudse, hvor lang tid et job kommer til at tage dig. Patienter forventer at modtage deres lægeregninger rettidigt, hvilket betyder, at du skal være i stand til hurtigt og effektivt at forberede dem.
 • Teknisk: Medicinsk kodning og faktureringsjob kræver, at du bruger forskellige former for teknologi. Du skal have stærke computerfærdigheder for at bruge faktureringssoftware og regneark. Du skal også kunne arbejde med et telefonsystem.

Hvilket uddannelsesniveau har en medicinsk koder eller fakturaudsteder brug for?

Det uddannelsesniveau, du har brug for til denne rolle, afhænger af din arbejdsgiver. De fleste medicinske kodnings- og faktureringsfagfolk har mindst et gymnasium. Du kan vise arbejdsgiverne din viden om virksomhedsadministration, sundhedsadministration eller regnskab ved at opnå en associeret grad inden for et af disse områder. Sammen med skolegang kan det at have et par års erfaring i et medicinsk kontor hjælpe dig med at blive kvalificeret til denne rolle.

Hvad er jobudsigterne for en medicinsk kodnings- og faktureringsprofessionel?

US Bureau of Labor Statistics betegner medicinsk kodnings- og faktureringsfagfolk som medicinske journal- og sundhedsinformationsteknikere. Ifølge deres database formodes jobudsigterne for dette erhverv at vokse med 8% fra 2019 til 2029. Dette er meget hurtigere end den gennemsnitlige vækstrate for alle erhverv. Det kan skyldes, at efterhånden som befolkningen bliver ældre, vil der være en større efterspørgsel efter sundhedsydelser.

Hvor meget tjener læger inden for kodning og fakturering?

Den nationale gennemsnitlige løn for en kodningsspecialist er $21,36 i timen. Fælles fordele, de modtager fra deres arbejdsgivere, omfatter en fleksibel tidsplan, sygeforsikring, evnen til at arbejde hjemmefra, synsforsikring og invalideforsikring.

Den nationale gennemsnitlige løn for en medicinsk fakturerer er $16,44 i timen. De mest almindelige fordele for denne rolle omfatter en fleksibel tidsplan, synsforsikring, tandforsikring, sygeforsikring og betalt fri.

Ivar Rask
Ivar Rask Efterhånden som flere virksomheder tilbyder fjernstillinger, opdager flere fagfolk fordelene ved at arbejde hjemme. Med et fjernjob har du ikke længere en pendling og kan ofte have en mere fleksibel tidsplan. Et område, der åbner op for flere fjerntliggende jobmuligheder, er sundhedspleje. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan finde medicinsk kodning og faktureringsjob derhjemme og besvare nogle ofte stillede spørgsmål om denne karrierevej.