Sådan Finder Du Børnepasningsjob

Sådan Finder Du Børnepasningsjob

Et børnepasningsjob er en fantastisk måde at tjene ekstra penge på, mens du går i skole eller endda har andre deltidsjob. Det er også en fantastisk måde at opbygge dit CV og begynde at udvikle færdigheder, du kan bruge senere i din karriere. At finde et godt børnepasningsjob kan kræve tålmodighed og beslutsomhed. I denne artikel diskuterer vi nogle tips, du kan bruge til at forberede dig til ethvert babysitterjob, der vil gøre dig mere tiltalende for forældre som omsorgsperson. Vi tilbyder også fem trin til, hvordan du hurtigt finder babysitterjob.

Relateret: Caregiver CV-prøver

Hvad er babysitterjob?

Babysitterjob er stillinger, der besiddes af personer, der passer børn i alle aldre på vegne af deres forældre eller værger. De holdes ofte af gymnasie- og universitetsstuderende såvel som ældre voksne eller hjemmegående forældre, der ønsker at tjene ekstra indkomst.

Relateret: Gymnasium CV tips og eksempel

Tips til at forberede sig til et babysitterjob

Følgende trin vil forberede dig til at finde babysitterarbejde og være troværdig på dit job:

  • Bliv certificeret i førstehjælp og HLR. Mange lokale hospitaler og forsamlingshuse tilbyder CPR- og førstehjælpskurser. Du kan også finde sikkerhedstræningskurser gennem det amerikanske Røde Kors, National Safety Council og American Heart Association. De spænder fra 30-minutters HLR-sessioner til blandet læringstimer, der går over førstehjælp, HLR og brug af automatiseret ekstern defibrillator. Røde Kors tilbyder endda en klasse kaldet Babysitter's Training and Pediatric First Aid/CPR. Opbevar en førstehjælpskasse i din bil eller babysittertaske. Det skal indeholde ting som håndsprit, gaze, saks, bandager i forskellige størrelser og antibiotisk salve.
  • Ved, hvordan man reagerer på almindelige nødsituationer. Lav en plan for, hvordan du vil håndtere almindelige nødsituationer såsom et barn, der stikker af, en ubuden gæst, der bryder ind i huset, en brand, at blive låst ude af huset, mindre snitsår, fald og hovedskader eller kvælning. Du lærer om Heimlich-manøvren og hvordan du reagerer på kvælningsnødsituationer i din førstehjælpstræning. Det er dog vigtigt at gennemtænke hvert af disse værste scenarier, så hvis der er en sand nødsituation, vil du vide, hvordan du skal reagere.
  • Lær om børns adfærd. Lær om børns disciplin og adfærd, så du ved, hvordan du skal reagere i udfordrende situationer med børn. Der er flere online træningsprogrammer tilgængelige for at hjælpe med at give siddende tips til adfærdshåndtering. Træningsprogrammer som disse vil bevæbne dig med de strategier, du har brug for, uanset barnets alder.
  • Kend svarene på almindelige spørgsmål. Vær forberedt på at besvare spørgsmål om, hvilken form for omsorg du kan yde, når du mødes med forældrene. For eksempel kan de spørge, om du ved, hvordan du bruger en ildslukker, hvordan du ville stoppe med at bløde, hvis et barn kom ud for en ulykke, eller hvad du ville gøre, hvis barnet ikke ville holde op med at skrige.

Sådan finder du babysitterjob

Her er fem trin, du kan tage for at finde et babysitterjob:

1. Kig på jobsider

Der er flere jobsider dedikeret specifikt til forældre, der søger hjælp, og omsorgspersoner, der ønsker beskæftigelse. Stillingsopslagene er typisk detaljerede med angivelse af timeløn, strenge krav og hvad forældrene leder efter i en pasning, såsom en person til at hente børnene fra skolen eller hjælpe med madlavning eller lektier. Disse websteder giver dig normalt mulighed for at oprette en profil med dit navn, billede, erfaringsniveau, generel placering og tilgængelighed.

Relateret: Babysitter følgebrev prøve

2. Netværk

Lad dine venner og familie vide, at du leder efter muligheder for babysitter. Hvis du er teenager eller går på college, så bed dine forældre om også at fortælle deres kolleger eller venner det. Netværk steder, der er fælles for forældre og børn, og indleder en samtale med mødre, der er der med deres børn.

3. Opslå på opslagstavler

Post flyers på opslagstavler på din lokale kaffebar, fitnesscenter, medborgerhus eller bibliotek. Sørg for, at "Børnepasning" eller "Har brug for en babysitter" er skrevet med fed, tydelig skrift øverst. Inkluder en kort beskrivelse af hvem du er, dit erfaringsniveau og at du har referencer til rådighed efter anmodning. Medtag dit fornavn og telefonnummer i bunden af ​​flyeren, eller lav en afrivningsstrimmel med dit navn og telefonnummer for at gøre det nemt for potentielle kunder at få fat i.

4. Find forældregrupper

Del flyers ud til lokale kirkegrupper eller forældreklubber i dit område. Der er også mange mor- og far-grupper på sociale medier. Ræk ud til gruppeejeren og bed dem om at dele dine oplysninger og referencer med medlemmerne.

5. Få en henvisning

Hvis du kender en hyppig babysitter, som skal på college eller forlade deres almindelige babysitterjob af en anden grund, så spørg dem, om de vil henvise dig til deres kunder. Når du spørger, så kom forberedt med en liste over henvisninger, som du har babysat for. Udskriv flere, da det vil gøre det nemt for dem at dele dig med lokale forældre. Sørg for at inkludere dine kontaktoplysninger på referencearket.

Tips til at få et børnepasningsjob

Når du har fundet en jobleder, er næste skridt at møde forældrene og sikre stillingen. Her er nogle tips til at hjælpe:

  • Klæd dig komfortabelt og professionelt på. Bær et outfit, der giver dig mulighed for at bevæge dig rundt og lege med børn, men som stadig ser professionelt ud. Komfortable jeans og en lækker top kunne være en god mulighed.
  • Stil spørgsmål. Stil forældrene spørgsmål for at hjælpe dig til bedre at forstå rollen og forældrenes forventninger. For eksempel kan du spørge, hvilke yderligere ansvarsområder jobbet kræver, udover børnepasning. Du kan også spørge, hvad de leder efter i en babysitter til deres familie, eller hvad deres syn på disciplin er.
  • Engagere sig med både forældre og børn. Selvom det er forældrene, der kan gennemføre dit interview, er det vigtigt, at børnene også kan lide dig. Hvis samtalen er i hjemmet, som det plejer, så spørg, om du kan møde børnene og lege med dem et stykke tid. Forældrene vil sætte pris på indsatsen, selvom deres børn er generte i starten.

Linette Lund
Linette Lund Et børnepasningsjob er en fantastisk måde at tjene ekstra penge på, mens du går i skole eller endda har andre deltidsjob. Det er også en fantastisk måde at opbygge dit CV og begynde at udvikle færdigheder, du kan bruge senere i din karriere. At finde et godt børnepasningsjob kan kræve tålmodighed og beslutsomhed. I denne artikel diskuterer vi nogle tips, du kan bruge til at forberede dig til ethvert babysitterjob, der vil gøre dig mere tiltalende for forældre som omsorgsperson. Vi tilbyder også fem trin til, hvordan du hurtigt finder babysitterjob.