Sådan Får Du Minejob: Med Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan Får Du Minejob: Med Ofte Stillede Spørgsmål

For at finde et job i mineindustrien skal du vide, hvor du skal lede, og hvordan du demonstrerer dine kvalifikationer til arbejdsgiverne. At forstå, hvordan du griber jobsøgningen an, kan hjælpe dig med at finde en minerolle, der stemmer overens med dine interesser. I denne artikel diskuterer vi, hvad du bør tænke på, når du søger minejob, og hvordan du kan finde et minejob, der passer til dig.

Relateret: Lær om at være minearbejder

Hvad skal du vide, før du får et minejob?

Overvej følgende faktorer, før du begynder din jobsøgning efter et minejob:

Beliggenhed

Minearbejde er kun tilgængelige i visse regioner, der har adgang til de naturressourcer, der er nødvendige for at bygge en mine. Afhængigt af hvor du bor, skal du muligvis flytte til et område for at søge stillinger som minearbejder. Undersøg regioner med udbredt minedrift for at afgøre, hvilke områder der har de bedste jobmuligheder for dig. Hvis du for eksempel er boligminearbejder, kan du blive nødt til at flytte og bo i et lokalsamfund i nærheden af ​​minen.

Relateret: Almindelige oversøiske job for amerikanere

Arbejdsvilkår

De fjerntliggende placeringer af minearbejde giver unikke arbejdsforhold under jorden. Du skal muligvis arbejde i kolde, regnfulde klimaer med mulig sne. Du kan også opleve overskudsvarme i løbet af foråret og sommeren. Hvis du miner i ørkenen, kan du gennemgå drastiske temperaturændringer fra morgen- og eftermiddagstimerne til de sene timer. Minearbejdere bærer typisk lange ærmer og hårde hatte for at beskytte deres hud mod vejrliget.

Derudover kan din arbejdsgiver sørge for transport og indkvartering på minepladserne afhængigt af virksomheden og den rolle, du har. Gennemgå jobbeskrivelsen eller kontakt ansættelseschefen for at finde ud af deres politikker. Det kan være en fordel at forberede sig på muligheden for selv at skulle sørge for at komme til og fra arbejde som minearbejder.

Arbejdsplaner

En anden faktor, du kan overveje, før du bliver minearbejder, er arbejdsplanen, der er involveret i minearbejde. Minearbejdere arbejder på hinanden følgende skift, der varer mellem 10 og 14 timer. Deres mineansvar kan kræve, at de forbliver under jorden i flere måneder ad gangen. Når du starter din jobsøgning, så tænk på dine forpligtelser over for dit liv uden for arbejdet for at afgøre, om du har mulighed for at få succes som minearbejder. Hvis du er interesseret i at arbejde inden for et bestemt speciale, så lav en undersøgelse for at bestemme, hvilken slags tidsplaner du kan forvente. Du kan også finde detaljer om arbejdsplanen for potentielle minejob i jobbeskrivelsen eller opslag på en jobtavle.

Relateret: 20 godt betalte farlige job

Forskellige roller i mineindustrien

Mineindustrien består af flere roller, der kræver varierende ansvar. Gennemgå følgende liste for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken type minedrift, du måske ønsker at forfølge:

 • Feltassistent: Feltassistenter indsamler jordprøver og samarbejder med geologer for at sikre, at minepladser er sikre og rene.
 • Borer-offsider: En bor-offsider driver borerigge og opretholder deres funktion.
 • Mineelektriker: Mineelektrikere installerer og reparerer elektrisk udstyr til mineområdet.
 • Beton: Betonbyggere bygger betonplader og -søjler inde i minen for at give struktur og fundament over stænger og kabler.
 • Sikkerhedsofficer: En sikkerhedsofficer beskytter mineområdet og boligsamfundet mod eksterne trusler. De overvåger aktivitet omkring minen, såsom ansatte, der ankommer eller forlader minen.

Sådan får du et minearbejde

Følg disse retningslinjer, når du søger efter minearbejde:

1. Undersøg ledige stillinger

Jobsider som Bonjoures kan give dig mulighed for at vurdere tilgængelige minestillinger. Du kan indsnævre dine søgeresultater til et specifikt område og erfaringsniveau, såsom "minejob på begynderniveau i Pilbara." Du kan også undersøge, hvilke jobtitler arbejdsgivere kan bruge til at annoncere for jobåbninger. For eksempel kan nogle arbejdsgivere klassificere minearbejdere som "jorddriftsagenter" eller "overfladeborere."

Arbejdsgivernes hjemmesider kan indeholde information om ledige stillinger. Undersøg virksomheder, der ansætter minearbejdere og overvåger opdateringer på deres hjemmeside for at se, om de ansætter.

2. Forbind med fagfolk i branchen

Netværk kan udsætte dig for beskæftigelsesmuligheder som minearbejder. Du kan opbygge relationer med fagfolk, der kan henvise dig til at ansætte ledere, hvilket styrker dine chancer for at få et minejob. Kontakt folk, du kender, såsom tidligere klassekammerater og venner, som kan have forbindelser til mineindustrien.

Relateret: 60 fysisk krævende job

3. Øv dine færdigheder

At arbejde på at forbedre dine tekniske evner kan forberede dig til samtaleprocessen til minearbejde. Brug jobbeskrivelser til at identificere de færdigheder, du har, som arbejdsgiverne søger hos kandidater, og de færdigheder, du ønsker at opnå. Eksempler på færdigheder, minearbejdere bruger:

 • Fysisk styrke: Minearbejdernes arbejdsansvar omfatter tunge og hyppige løft og bøjninger, hvilket er grunden til, at mineselskaber kræver, at kandidater er fysisk stærke til at udføre manuelt arbejde.
 • Manuel fingerfærdighed: Boreudstyr og andet tungt maskineri kræver, at minearbejdere har fremragende hånd-øje-koordination for at betjene udstyret sikkert og effektivt.
 • Navigation: Navigationsfærdigheder gør det muligt for minearbejdere at transportere og levere materialer til de rigtige steder og navigere i deres arbejdsindstillinger under jorden.
 • Kendskab til sikkerhedsbestemmelser: Minearbejdere kan arbejde under potentielt farlige forhold, så det er vigtigt for dem at vide, hvordan man undgår skader på stedet og reagerer på nødsituationer.
 • Tilpasningsevne: Da vejrforholdene svinger, er minearbejdere nødt til at ændre deres arbejdsaktiviteter for at øve sikkerhed og effektivitet. De skal muligvis også tilpasse sig brugen af ​​nyt udstyr eller personale.

4. Få erfaring i lignende roller

Erhvervserfaring i stillinger, der kan sammenlignes med minearbejdere, kan forbedre din jobkandidatur. Du kan øve dig i at overholde sikkerhedsforskrifter og vænne dig til at arbejde i fysisk krævende miljøer. Du kan også arbejde med fagfolk, der kan tilbyde indsigt i åbne minestillinger. Her er eksempler på job, du kan forfølge, der ligner minearbejdere:

 • Bygningsarbejder
 • Lastbilchauffør
 • Elektroingeniør
 • Geolog

Relateret: Hvordan man bliver en geologisk petroleum og tekniker

5. Byg dit minedrift-cv

Ansættelsesledere læser dit CV for at afgøre, om du er kvalificeret til minestillinger. Du kan inkludere sektioner som:

 • Kontaktoplysninger: Du kan angive din e-mailadresse og telefonnummer, så arbejdsgivere kan kontakte dig for at stille spørgsmål om indholdet på dit CV.
 • Erhvervserfaring: I denne sektion kan du fremvise din ansættelseshistorie, herunder tidligere roller, du har haft, der relaterer til at være minearbejder.
 • Uddannelsesbaggrund: Du kan navngive din grad eller certificeringer, der har forberedt dig til en mindre rolle.
 • Færdigheder: Du kan angive de færdigheder, der gør dig kvalificeret til minearbejderstillinger, og du kan angive navnene på det udstyr, du har erfaring med at bruge.

Ofte stillede spørgsmål om minearbejde

For mere information om, hvordan du får minearbejde, kan du overveje svarene på følgende spørgsmål:

Hvad er alderskravene for at være minearbejder?

Minearbejdere skal være mindst 18 år gamle med et gyldigt kørekort. Der er heller ingen aldersgrænser for at være minearbejder. Så længe du leverer de krævede lægejournaler og består lægemiddelscreeninger før ansættelsen, kan du være berettiget til at udføre minedriftsrollen. Arbejdsgivere kan stille dig spørgsmål om dit personlige helbred, såsom dit blodtryk og generelle fysiske tilstand.

Relateret: Sådan bliver du en succesfuld boreingeniør

Hvad er gennemsnitslønnen for en minearbejder?

Den gennemsnitlige løn for minearbejdere er $41.600 om året. Din potentielle løn kan afhænge af den region, hvor du arbejder, og de færdigheder, du bruger i din rolle. For eksempel kan minearbejdere med færdigheder i computere og sikkerhedscertifikater tjene højere løn end minearbejdere uden professionelle påtegninger. Du kan også tjene flere penge, efterhånden som du optjener erfaring inden for området.

Hvor lang tid tager det at blive minearbejder?

Tidspunktet for at blive minearbejder afhænger af dit erfaringsniveau, og hvordan du griber din jobsøgning an. For eksempel kan du bruge et par måneder på at netværke med dine forbindelser, før du søger minejob. Det kan tage dig noget tid at flytte til regioner, hvor du kan arbejde som minearbejder. Baseret på dine legitimationsoplysninger kan du have brug for seks måneder til et år for at gennemgå uddannelse til specialiserede licenser eller certificeringer. For eksempel kan du forfølge en Coal Mining Certification, som kræves for at være en kulminearbejder, eller en Heavy Rigid (HR) licens, som certificerer dig til at betjene tunge lastbiler.

Ernst Møller
Ernst Møller For at finde et job i mineindustrien skal du vide, hvor du skal lede, og hvordan du demonstrerer dine kvalifikationer til arbejdsgiverne. At forstå, hvordan du griber jobsøgningen an, kan hjælpe dig med at finde en minerolle, der stemmer overens med dine interesser. I denne artikel diskuterer vi, hvad du bør tænke på, når du søger minejob, og hvordan du kan finde et minejob, der passer til dig.