Sådan Får Du Job I Lufthavnen

At arbejde i lufthavnen kan være en givende karriere. Det er den perfekte mulighed for at bruge dine kundeservicefærdigheder, mens du forbinder med mennesker fra hele verden. Det kan også være en god måde at tjene en anstændig indkomst og alle mulige frynsegoder på. I denne artikel diskuterer vi forskellige slags lufthavnsjob og forklarer, hvordan man får dem.

Fordele ved at arbejde i en lufthavn

At arbejde i lufthavnen kan også komme med sine egne fordele, som ikke nødvendigvis er givet i andre industrier eller steder. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at arbejde i en lufthavn:

Optjening af firmafordele

Hvis du kan lide at rejse, kan arbejdet i lufthavnen give dig chancen for at få rabat på flybilletter, billeje og andre rejserelaterede tjenester. Afhængigt af din arbejdsgiver kan du endda få rabatter på sundhedsydelser, shopping og spisning. Nogle flyselskaber tilbyder også subsidieret børnepasning til ansatte og fremragende fordelspakker. Jobs for flyselskaber har en tendens til at skalere højt i løn også sammenlignet med sammenlignelige stillinger andre steder.

Møde unikke mennesker

Når du arbejder i en lufthavn, kan du møde mennesker fra hele verden. Denne form for karriere giver dig chancen for at opleve forskellige kulturer og baggrunde, der kan berige dit liv.

Udfører givende arbejde

Lufthavnsmedarbejdere har chancen for at udføre meningsfuldt arbejde. Du har mulighed for at hjælpe din lufthavn eller flyselskab med at operere sikkert og effektivt. Takket være lufthavnens personale kan folk tage til deres foretrukne rejsedestinationer, udforske nye regioner, mødes med vigtige kunder og besøge deres kære. Selve lufthavnen rummer mange jobmuligheder, hvad enten det er for enkelte flyselskaber, forskellige detailvirksomheder eller for lufthavnen selv, der arbejder med sikkerhed, vedligeholdelse eller drift.

Relateret: Liste over lufthavnsjob for ethvert oplevelsesniveau

Udvikling af overførbare færdigheder

Uanset om du beslutter dig for at arbejde i lufthavnen hele din karriere eller som en midlertidig koncert, giver lufthavnsjob dig chancen for at udvikle overførbare færdigheder. Når du arbejder med mennesker hele dagen, vil du blive en ekspert i kommunikation og kundeservice, hvilket er afgørende færdigheder at have i mange andre job.

Hvilke opgaver kan du udføre i en lufthavn?

Her er nogle lufthavnsjob, du kunne overveje at forfølge, selvom det skal bemærkes, at de nationale løngennemsnit, der vises for jobtitler, der ikke er specifikke for lufthavnen, vil afspejle et altomfattende gennemsnit på landsplan. Når det er sagt, betaler nogle virksomheder, der har lufthavnsfilialer, højere i lufthavnen som et incitament i betragtning af, at mange lufthavnspositioner vil kræve omfattende baggrundstjek, krydsning af sikkerhedskontrolpunkter på regelmæssig basis og udvidede åbningstider. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Madservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $9,40 i timen

Primære opgaver: En foodservicemedarbejder er ansvarlig for at betjene passagerer i hele lufthavnen, mens de venter på deres fly. Food service-medarbejdere i lufthavne kan arbejde i en række forskellige omgivelser, såsom fastfood-stande eller siddende restauranter. De kan være ansvarlige for at tage imod bestillinger, tilberede mad og drikkevarer, servere måltider og hjælpe gæster. Andre jobopgaver omfatter lagerhylder, busborde, behandling af betalinger og driftsregistre - for ikke at nævne bartender, som kan være både lukrativt og interessant i lufthavnsmiljøet.

2. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,30 i timen

Primære opgaver: En detailsalgsmedarbejder arbejder i en af ​​detailbutikkerne i lufthavnen. De hjælper kunder, mens de gennemser varer, såsom magasiner, snacks, tøj, souvenirs og andre memorabilia. Meget af deres job involverer at tjekke kunder ud, betjene kasseapparatet og pakke genstande. De er også ansvarlige for at gøre rent i butikken, opbevare hylder, hilse på kunder og arrangere udstillinger.

Relateret: Lær om at være en detailsalgsmedarbejder

3. Transportsikkerhedsofficer

National gennemsnitsløn: $38.732 om året

Primære opgaver: En transportsikkerhedsofficer hjælper med at opretholde sikkerheden og sikkerheden ved flyrejser. De screener passagerer og deres ejendele for at sikre, at de ikke medbringer forbudte genstande. Transportsikkerhedsofficerer betjener også røntgenmaskiner og anden avanceret screeningsteknologi. Derudover kommunikerer de anvisninger til passagererne, såsom at placere deres ejendele gennem scanneren og tage deres sko af.

4. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $34.350 om året

Primære opgaver: En stewardesse er ansvarlig for flypassagerernes sikkerhed og komfort. De arbejder inde i flyet og gør passagerer klar til start. Deres ansvar involverer at hjælpe passagerer med at lægge deres bagage, komme til deres pladser og forstå sikkerhedsprotokoller. Stewardesser sikrer også sikkerhedsudstyr og sørger for mad, drikkevarer og andre tjenester til passagererne.

Relateret: Lær om at være stewardesse

5. Pilot

National gennemsnitsløn: $43.831 om året

Primære opgaver: En flyselskabspilot opererer fly, der transporterer passagerer og deres fragt på kommercielle flyvninger. Det er deres job at sikre, at alt er i funktionsdygtig stand, og at flyet fungerer sikkert. Flyselskabets piloter skal være opmærksomme på vejrforhold og andre faktorer, der kan påvirke deres flyvning, og de kommunikerer eventuelle bekymringer eller oplysninger til flyvelederen. De kan også komme med meddelelser for at informere passagererne om eventuelle forsinkelser, turbulens eller flyændringer.

Relateret: Lær om at være flypilot

6. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $46.331 om året

Primære opgaver: En flyveleder er ansvarlig for at føre tilsyn med flytrafikken. De observerer områderne og hjælper piloter med at holde en sikker afstand til andre fly. De bruger også en række værktøjer til at lade piloter vide om kritiske data, såsom alvorligt vejr og problemer med bane. Hvis der skulle opstå en nødsituation, er en flyveleder ansvarlig for at hjælpe piloter med at lande sikkert og rapportere eventuelle problemer til lufthavnens personale.

Relateret: Lær om at være flyveleder

Sådan får du job i lufthavnen

Meget af dine jobudøvelseshandlinger vil være sammenlignelige med andre steder. Lufthavnen har høj sikkerhed, så bliv ikke overrasket, hvis du forventes at bestå en vis grad af baggrundstjek. Stillinger, der kræver stor ekspertise, vil også kræve visse forudsætninger, for eksempel at være pilot. Følg disse trin for at få et job i lufthavnen:

1. Undersøg kvalifikationerne

Jobkvalifikationerne for en lufthavnsrolle kan variere en del. Mens en stewardesse typisk har brug for et gymnasieeksamen eller nogle universitetspoint, har en flyveleder brug for en associeret eller bachelorgrad. Mange lufthavnsjob er entry-level-stillinger, mens andre kræver mange års træning og erfaring. Det er derfor, det er så vigtigt at lave omfattende research om karrierekrav, før du beslutter dig for, hvilket job du vil forfølge.

2. Find stillingsopslag

Når du har gennemført din nødvendige uddannelse eller uddannelse, er det tid til at begynde at søge job. Du kan kigge på jobopslagswebsteder for at søge efter relevante jobtitler baseret på den stilling, du ønsker. Du kan endda finde en rolle, du er interesseret i, direkte på et flyselskabs hjemmeside. Når du leder efter job, skal du være meget opmærksom på de krav og kvalifikationer, som arbejdsgiveren leder efter i en ideel kandidat.

3. Skræddersy dine ansøgningsmaterialer

Det næste skridt er at lave et CV, der skiller sig ud. Ligeledes er dit følgebrev din chance for at vise ansættelsesledere, at du kan tilføje værdi til deres team. Når du arbejder med dine ansøgningsmaterialer, skal du skræddersy dem til det job, du søger. Find måder at inkorporere søgeord og sætninger, du ser i jobbeskrivelsen. Overvej også at gøre nogle undersøgelser for at bestemme værdierne og målene for det flyselskab eller lufthavn, du vil arbejde for, for at vise, at dine interesser og evner stemmer overens med det, de ønsker i en kandidat.

4. Forbered dig på sikkerhedstjek

Afhængigt af rollen skal du muligvis bestå en række baggrundstjek og foreløbige screeninger. At bestå disse kontroller er en integreret del af at få et job med høj sikkerhed, såsom en TSA-agent. Lufthavne bruger disse sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de kan stole på, hvem der arbejder for dem. Det er alt sammen en del af at opretholde sikker rejse for alle.

5. Udvikl dine færdigheder

Når du søger efter job i lufthavnen, så brug lidt tid på at arbejde på dine relevante færdigheder. For eksempel er kundeservice en stor færdighed, som mange lufthavnsansatte skal have. Væn dig til denne del af jobbet ved at finde måder, hvorpå du kan hjælpe folk omkring dig. Du kan også øve dig i at være en effektiv formidler ved at finde måder, hvorpå du tydeligt kan formidle dine ideer og komme sammen med andre.

Tips til at få et job i en lufthavn

Når du er klar til at starte din jobjagt i lufthavnen, vil følgende tips hjælpe dig på vej i din søgning:

Gør dine referencer klar

Inden du overhovedet søger til lufthavnsjob, så spørg tre eller fire personer, du kender, om de ville være villige til at være en jobreference for dig. Når du vælger personer, så overvej at kontakte tidligere arbejdsgivere, ledere eller professorer, som kan attestere din gode karakter. Kender du en, der arbejder i lufthavnen for en virksomhed, der har en placering i lufthavnen? Disse mennesker kan lave fremragende referencer og også give erfaringsmæssig indsigt. At have referencer klar til en ansættelsesleder viser, at du er en professionel og forberedt kandidat.

Nå ud til dit netværk

At kende nogen, der arbejder i lufthavnen, kan også give dig et ben til at finde ud af muligheder. Hvis du kender nogen, der arbejder i en lufthavn, så tag fat i dem for at se, om de kender til jobmuligheder. Selvom deres arbejdsgiver ikke ansætter, kan denne person være en god ressource for råd og støtte, når du prøver at få et lufthavnsjob.

Imponer din interviewer

Når du får et interview, så gør en indsats for at være dit mest professionelle jeg. Det betyder, at du kommer et par minutter for tidligt, iklæder dig forretningstøj og er en personlig kandidat. Vis din interviewer, at du har evnerne og personligheden til at interagere med offentligheden.

Overvej en fleksibel tidsplan

Lufthavne har en tendens til at være åbne på alle tider af døgnet. Det betyder, at mange lufthavnsjob kræver, at du arbejder weekender, nætter, ferier og tidlige morgener. At være åben over for en mere fleksibel tidsplan kan i høj grad forbedre dine chancer for at få et lufthavnsjob.

Vær opmærksom, når du flyver

Hvis du er en hyppig rejsende, skal du være opmærksom på, hvad lufthavnsansatte gør for at betjene deres kunder. For eksempel, hvis en stewardesse skabte en fornøjelig flyveoplevelse for dig, så tænk på, hvordan de opnåede det. Ved at være opmærksom kan du lære, hvad du skal gøre for at få succes i en lignende rolle.

Laust Lauritzen
Laust Lauritzen At arbejde i lufthavnen kan være en givende karriere. Det er den perfekte mulighed for at bruge dine kundeservicefærdigheder, mens du forbinder med mennesker fra hele verden. Det kan også være en god måde at tjene en anstændig indkomst og alle mulige frynsegoder på. I denne artikel diskuterer vi forskellige slags lufthavnsjob og forklarer, hvordan man får dem.