Sådan Får Du Et Telemedicinsk Job: Plus Fordele, Tips Og Ofte Stillede Spørgsmål

Hvis du overvejer en karriere i den medicinske industri, kan en karriere inden for telemedicin fungere for dig. Evaluering af fordelene og specialerne på området kan hjælpe dig med at afgøre, om denne karriere er en god mulighed. I denne artikel diskuterer vi pligterne for en telemedicinsk udbyder, fordelene ved at blive det, hvordan du får et job inden for området og vigtige egenskaber, som kan være nyttige for dig at skulle lykkes i rollen.

Hvad er et telemedicinsk job?

Telemedicin er en sundhedsstilling, hvor en person næsten udelukkende arbejder online. Telesundhedslæger eller sundhedspersonale vurderer en patients symptomer i fjerntliggende omgivelser. De kan bruge onlinebeskeder, videokonferencer eller telefonopkald for bedre at forstå en patients symptomer og ordinere behandlinger. En telemedicinsk sundhedsudbyder kan hjælpe patienter ved at:

 • Diskutere sundhedsproblemer
 • Registrerer deres symptomer i deres medicinske diagrammer
 • Udarbejdelse af diagnostiske anbefalinger
 • Overvågning af receptpligtig brug
 • Administration af recepter
 • Opfølgning på medicinske forhold
 • Henvise dem til specialister
 • Indsendelse af receptpåfyldninger

Relateret: 19 lægekarrierer at forfølge

Fordele ved telemedicin job

Der er mange fordele ved at arbejde i et telemedicinsk job, herunder:

 • Evne til at arbejde eksternt: Fordi telemedicinjob er online, kan sundhedsudbydere arbejde hjemmefra. Dette giver dem ofte mulighed for at bo hvor som helst i staten.

 • Evne til at tilbyde tjenester til en bredere befolkning: Online sundhedsydelser giver også sundhedsudbydere mulighed for at tilbyde medicinske tjenester til en befolkning, som ellers måske ikke har let adgang til dem.

 • Adgang til en fleksibel arbejdsplan: Fjernaftaler kan give læger mulighed for at arbejde efter en fleksibel tidsplan, nogle gange tilbyder telemedicinske tjenester om nætter og weekender.

 • Muligheder for yderligere indkomst: Nogle sundhedsudbydere kan vælge at fortsætte med at tilbyde personlige aftaler, mens de tjener sekundær indkomst i en telemedicinsk stilling.

Relateret: Hvilken grad har du brug for for at være læge?

Sådan får du et telemedicinsk job

At arbejde inden for telemedicin kræver gennemførelse af visse uddannelses- og træningskrav. Du kan få et telemedicinsk job med følgende trin:

1. Gennemfør lægeuddannelsen

For at arbejde med telemedicin skal læger gennemføre al medicinsk uddannelse, som normalt er en lægeuddannelse. At opnå en medicinsk grad kræver fuldførelse af medicinsk skole samt alle nødvendige praktikophold og boliger. Det specifikke antal trænings- og opholdstimer, der skal gennemføres, afhænger af din stat og dens nuværende krav.

Relateret: At blive læge: Sådan beder du om anbefalingsbreve

2. Arbejd med patienter og optjen erfaring

Det kan være en fordel først at arbejde med patienter i et traditionelt sundhedsmiljø. Dette giver dig mulighed for at videreudvikle dine færdigheder og opbygge en patientmængde. Hvis du vil specialisere dig, kan du måske få arbejdserfaring i denne specifikke branche, før du forfølger en karriere i en telemedicinsk stilling.

Relateret: Typer af læger: 25 lægespecialer i høj efterspørgsel

3. Undersøg dine muligheder

Forskellige stater har forskellige regler for, hvem der er berettiget til at praktisere telemedicin. Hvis du vil arbejde som telemedicinsk udbyder, er det vigtigt at forstå din stats specifikke love. For at levere telemedicinske tjenester i flere stater skal du typisk gennemføre forskning for at afgøre, om staten kræver yderligere uddannelse. En gyldig medicinsk licens er et krav i enhver stat, hvor du arbejder med patienter.

4. Søg telemedicin job

Når du har en idé om, hvilke telemedicinske stillinger du er berettiget til, kan du begynde at indsende dit følgebrev og ansøgning. Sørg for at forstå de specifikke krav til hver stilling, især hvis du overvejer telemedicin som en anden indkomst. Overvej ting som:

 • Den type patienter, du ønsker at arbejde med
 • Hvor mange patienter vil du arbejde med hver uge
 • Betalingskrav, herunder om du vil acceptere forsikring eller ej
 • Typen af ​​tidsplan, herunder arbejde på vagt eller på skift

Vigtige egenskaber ved arbejde med telemedicin

Specialiteter kan hjælpe dig med at blive en mere konkurrencedygtig ansøger, når du søger bestemte job. Sundhedsudbydere kan være mere villige til at tilbyde virtuel beskæftigelse til en læge, der har særlige færdigheder, de har brug for på deres kontor. Visse egenskaber kan være nyttige, når du arbejder med telemedicin, herunder:

Interpersonelle færdigheder

Gode ​​interpersonelle færdigheder, herunder aktiv lytning og kommunikation, er vigtige, når du arbejder med telemedicin. Fordi en telemedicinsk sundhedsudbyder betjener patienter primært online, er det vigtigt at være i stand til effektivt at kommunikere behandlingsplaner og besvare spørgsmål. Gode ​​interpersonelle færdigheder kan også hjælpe telemedicinske udbydere til at gøre gode indtryk på patienter og udvise professionalisme.

Skriftlig kommunikation

Skriftlige kommunikationsevner er også gavnlige, da udbydere ofte opdaterer lægejournaler. Andre sundhedspersonale kan bruge disse lægenoter til at komme med yderligere behandlingsanbefalinger eller til at forstå patientens journaler. Skriftlige kommunikationsevner kan også hjælpe medicinske fagfolk, når de arbejder med andre teammedlemmer, såsom lægeassistenter eller sygeplejersker, med at holde andre opdateret om enhver ny information om en sag på en klar og kortfattet måde.

Tekniske evner

Evnen til at bruge computere og webcams er vigtig, når man arbejder med telemedicin. Telemedicinudbydere arbejder med patienter på alle tekniske niveauer, hvilket betyder, at de nogle gange skal hjælpe patienter med at udfylde dokumenter virtuelt. Derudover kan telemedicinske udbydere muligvis uploade testdata eller patientoplysninger til en onlinedatabase, hvor fortrolighed er særlig vigtig.

Diagnostiske evner

Diagnostiske og forskningsmæssige færdigheder er vigtige som læge. Efter at have hørt patientens symptomer, tager telemedicinudbyderen information fra forskning eller deres uddannelse for at stille en diagnose. De kan også hjælpe andre læger med at evaluere symptomer og fastlægge en diagnose og behandlingsplan.

Telemedicinske specialer

Nogle telemedicinske fagfolk kan vælge at specialisere sig i en bestemt type pleje. Nogle få telemedicinske specialer inkluderer:

Familiemedicin

Familiemedicinske udbydere arbejder med patienter i alle aldre. De overvåger ofte en patients helbred gennem hele deres liv. De er en generalist, hvilket betyder, at de overvåger det overordnede helbred og giver ofte anbefalinger til specialister, hvis deres patienter har brug for specialiseret pleje.

Mentalt helbred

Psykologer eller psykiater specialer beskæftiger sig specifikt med psykiske lidelser. De kan hjælpe patienter ved at diagnosticere tilstande som angst eller depression, eller de kan overvåge medicin mod en psykiatrisk lidelse. Nogle udbydere af mental sundhed kan også udføre virtuel terapi og rådgivning for at hjælpe med behandling.

Børnelæge

Børnelæger fokuserer på spædbørns og børns sundhedsplejebehov. De kan arbejde sammen med forældre om at identificere udviklingsmæssige bekymringer eller overvåge forhold. Telemedicinske børnelæger kan svare på forældre, der har spørgsmål om efterbehandling vedrørende børn. Nogle arbejder måske også med kommende forældre.

Reumatolog

En reumatolog arbejder med autoimmune tilstande. De kan mødes med patienter virtuelt for at forstå deres klients symptomer, før de derefter bestiller diagnostiske tests. De kan også overvåge aktuelle patientens symptomer og foretage ændringer i deres behandlingsplaner efter behov.

Tips til at få et telemedicin job

Her er et par tips, du kan bruge, når du søger og søger telemedicin job:

 • Vælg et speciale: Et speciale er en god måde at fremhæve din erfaring i branchen. Hvis du besidder specialiserede færdigheder, vil der sandsynligvis være færre kandidater til den samme stilling.

 • Opdater dit CV ofte: Ud over din medicinske uddannelse og historie kan det være en fordel at opdatere dit medicinske CV med eventuelle nyudviklede medicinske færdigheder ofte.

 • Øv online-aftaler: Et fjerninterview er sandsynligvis, når du søger om telemedicinjob. Test din videoforbindelse og mikrofonlydstyrke på forhånd, så du bedre yder patientpleje.

 • Inkluder dine interesser i den medicinske industri: At diskutere dine passioner eller interesser i den medicinske industri kan hjælpe med at ansætte ledere til bedre at forstå din interesse i stillingen.

 • Arbejde hen imod flere statslicenser: At opnå flere statslicenser kan gøre dig berettiget til at arbejde med patienter i forskellige stater. Dette kan være med til at adskille din ansøgning fra andre.

 • Tag på fjernarbejde med din nuværende arbejdsgiver: Nogle læger begynder deres telemedicinske oplevelse ved at tilbyde fjerntjenester efter arbejdstid i deres nuværende stillinger.

Ofte stillede spørgsmål om telemedicin job

Her er et par ofte stillede spørgsmål om telemedicin job:

Har jeg brug for særlig uddannelse for at arbejde med telemedicin?

Så længe du har en medicinsk grad og licens i den stat, hvor du ønsker at arbejde med patienter, behøver du muligvis ikke yderligere uddannelse. Din arbejdsgiver kan dog kræve, at du gennemfører yderligere uddannelse, specifikt ved at bruge deres database. Nogle læger kan også kræve, at du gennemfører online fortrolighedstræning.

Hvordan kan jeg forvente en typisk arbejdsdag inden for telemedicin?

En typisk hverdag som telemedicinsk udbyder afhænger typisk af, hvor du arbejder. Nogle telemedicinske arbejdsgivere kan ansætte dig til at dække et fast skift. Andre kan ansætte dig til at arbejde på vagt og svare på patientspørgsmål efter behov.

Hvad laver en telemedicinsk udbyder?

Den gennemsnitlige årsløn for en telemedicinudbyder er $175.943 om året. Telemedicinudbydere kan også have muligheder for at tjene en højere løn afhængigt af placering. For eksempel er Atlanta, Dallas og Miami nogle af de højest betalende byer.

Boye Sommer
Boye Sommer Hvis du overvejer en karriere i den medicinske industri, kan en karriere inden for telemedicin fungere for dig. Evaluering af fordelene og specialerne på området kan hjælpe dig med at afgøre, om denne karriere er en god mulighed. I denne artikel diskuterer vi pligterne for en telemedicinsk udbyder, fordelene ved at blive det, hvordan du får et job inden for området og vigtige egenskaber, som kan være nyttige for dig at skulle lykkes i rollen.