Sådan Får Du Et Teknisk Job I 5 Trin

Teknologiindustrien vokser hurtigt og er konstant åben for nye talenter og dem med begrænset erfaring. At forstå alle de skridt, du kan tage for at få et job i den teknologiske industri, kan ikke kun forberede dig til ansøgningsprocessen, men kan hjælpe dig med at opbygge de færdigheder, der kræves for at finde succes i højteknologiske industristillinger. I denne artikel vil vi forklare, hvad tech-job er, hvordan man får et job i tech og 10 tech-job.

Hvad er et tech job?

Et tech job er et overordnet begreb, der dækker over en bred vifte af job, der involverer teknologi. Mange tech jobs er entry-level stillinger, nogle der ikke kræver kodning viden eller tidligere skolegang. Mens de fleste tech-job kan drage fordel af at forstå et programmeringssprog eller tage et universitetskursus, omfatter nogle teknologiske stillinger på begynderniveau, du kan se nærmere på:

  • Website udvikler
  • Dataanalytiker
  • Digital projektudvikler
  • Social media manager
  • CMS manager

Sådan får du et teknologijob på begynderniveau

Uanset om du er helt ny inden for feltet, eller søger efter et job efter college, kan det være en udfordring at komme ind i en branche, der er så detaljeret og varieret som teknologi. Her er nogle måder at finde et teknologijob på entry-level:

1. Overvej et online kursus

Selvom du måske ikke har brug for en formel grad for at komme ind i tech-industrien, kan små kurser relateret til, hvad du vil gøre, hjælpe. Efter at have besluttet, hvilket tech job du ønsker at forfølge, kan et kursus i en lille digital færdighed være en imponerende start på at forfølge dit tech job, og online kurser er bredt tilgængelige.

2. Arbejde med tech-projekter

Selvom du måske ikke er kvalificeret til en tech-stilling uden erfaring, kan arbejdet med projekter, både store og små, hjælpe dig med at få den erfaring, du har brug for, for nemmere at få et tech-job. Overvej at bygge en hjemmeside eller billedportefølje til dine venner. Nogle freelance-websteder giver mulighed for mikroprojektering, som giver købere og sælgere mulighed for at bede freelancere om små talentværker til en engangstransaktion.

3. Byg en online portefølje

Opbygning af en online portefølje af alt dit arbejde hjælper dig ikke kun med at skabe et godt CV, men kan også styrke din ansøgning og dine færdigheder. I den teknologiske industri, afhængigt af hvilket job du ønsker, kan det være meget vigtigt at opbygge en online medietilstedeværelse. At skabe en online tilstedeværelse, der omfatter både en portefølje og en række professionelle sociale medier, kan også se attraktivt ud for arbejdsgivere, der ansætter tekniske jobansøgere. Jo længere din sociale mediehistorie og netværksinteraktioner bliver, jo mere robust kan din ansøgning virke for en arbejdsgiver.

4. Byg bløde færdigheder

Ethvert erhverv, uanset hvilken type eller erfaring der er behov for, kræver altid et vist niveau af kommunikation og bløde færdigheder. Arbejdsgivere leder løbende efter mange bløde færdigheder, når de interviewer, og enhver teknisk jobansøgning kan drage fordel af at mestre dem. Nogle bløde færdigheder, du kan tilføje til dit CV, er:

  • Tålmodighed med kolleger
  • Meddelelse
  • At være en holdspiller
  • At kunne komponere kopi på et grundlæggende niveau

Du kan udvikle bløde færdigheder i enhver sammenhæng, der involverer en teamindsats. At gå i spidsen for projektmål, udvise initiativ i daglige opgaver og praktisere flere roller, der involverer lederskab, kan hjælpe dig med at lære nye bløde færdigheder og videreudvikle de færdigheder, du har.

5. Netværk for stillinger, der interesserer dig

En af de bedste ting, der kan hjælpe din jobsøgning, er netværk. Mange job i tech-industrien vises ikke på jobwebsteder, hvilket efterlader netværk med arbejdere, karrieremesser, ledere og veteraner fra tech-industrien blandt dem, du måske har brug for at socialisere med. Sociale medier, universitetskurser og accept af mikroprojekter er allerede subtile former for netværk.

10 tech jobs

Teknologiindustrien varierer og kræver forskellige tilgange til forskellige job. Her er en liste over 10 job, der er mest efterspurgt og kan ansætte ansøgere på begynderniveau:

1. Marketingpraktikant

National gennemsnitsløn: $17.538 om året

Primære opgaver: En marketingpraktikant er en stilling på begynderniveau, der hjælper med annoncering og marketingmål. Marketingpraktikanter specialiserer sig ofte i at identificere marketingtaktik, der er nødvendige for specifikke mål, og arbejde med et større team for at nå målene. De arbejder ofte med teams under eller lige efter at have afsluttet en relateret uddannelse. Marketingpraktikanter kan ofte arbejde med marketingchefer for både at lære om marketingforretningen og anvende nyttige taktikker til at bringe til feltet i fremtiden.

Læs mere: Lær om at være marketingpraktikant

2. Helpdesk kontorist

National gennemsnitsløn: $37.274 om året

Primære opgaver: Helpdesk-assistenter fungerer som kommunikationslinjen mellem kunder og virksomheden. De besvarer ofte opkald, henviser kunder til andre filialer af en virksomhed og hjælper kunder med grundlæggende virksomhedsrelaterede problemer eller opsætning. Helpdesk-assistenter bruger ofte kreative måder til at vurdere en række forskellige udfordringer, der involverer hardware, software og kommunikation. Help desk clerk arbejde er på stedet på et kontor eller eksternt.

Læs mere: Lær om at være Help Desk Clerk

3. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $57.932 om året

Primære opgaver: Tekniske skribenter forenkler tekniske dokumenter for at være forståelige for et bredere publikum. De kan arbejde med alt fra instruktionsmanualer til instruktioner til almindeligt brugte apparater eller instruktioner, der bruges til et bredt publikum såsom et universitet eller samfund. Tekniske forfattere kan arbejde både på kontoret eller eksternt.

Læs mere: Lær om at være en teknisk forfatter

4. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $69.321 om året

Primære opgaver: Dataanalytikere arbejder med data for at kommunikere dem til erhvervslivet, ofte til et virksomhedsteam eller en klient. De arbejder med at oprette rapporter og analysere ændringer i data. En dataanalytiker kan arbejde med et team gentagne gange eller arbejde med forskellige teams for forskellige virksomheder som kontraktansat.

Læs mere: Lær om at være dataanalytiker

5. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $74.445 om året

Primære opgaver: En IT-tekniker arbejder sammen med en virksomhed om at løse og løse forskellige IT-relaterede problemer eller installationer. De arbejder ofte i et team for at løse gentagne problemer eller for installation af et nyt system. Meget af en it-teknikers arbejde er med individuelle virksomhedsmedarbejdere for at installere ny software, oprette en ny arbejdsprofil eller løse eventuelle yderligere problemer ved opsætningen. De tager ofte imod opkald eller besvarer e-mails, nogle gange deltager de i møder for at løse forskellige nye eller igangværende problemer inden for virksomhedens software eller sikkerhed.

Læs mere: Lær om at være IT-tekniker

6. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.875 om året

Primære opgaver: En webudvikler laver hjemmesider til en virksomhed eller et privat projekt. De kan også hjælpe med selve hjemmesidens design. Webudviklere arbejder i teams for at vurdere vanskeligheder, brugere kan finde på hjemmesiden, rette fejl og strømline alt relateret til virksomhedens hjemmeside. Webudviklere kan arbejde eksternt eller på kontoret, på kontrakt-, løn- eller freelancebasis.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

7. Salgsingeniør

National gennemsnitsløn: $91.070 om året

Primære opgaver: En salgsingeniør sælger produkter og tjenester for en virksomhed. De sælger meget tekniske produkter eller specifikke tjenester, ofte i et B2B-miljø. Salgsingeniører kan arbejde i teams eller med de andre medarbejdere i en virksomhed for at forstå kundernes forventninger eller diskutere salgsmål. De kan ændre både forventningerne til produkter og selve produkterne.

Læs mere: Lær om at være salgsingeniør

8. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $91.278 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker beskytter en virksomheds medlemmer og hjemmesider mod hackere, vira, malware og andre trusler, der kan stjæle eller misbruge data fra virksomheden. De arbejder ofte med både et dedikeret team og individuelle medarbejdere for at sikre, at websikkerhed er opdateret og håndhæves. Informationssikkerhedsanalytikere forhindrer sikkerhedsbrud og testprogrammer for at sikre, at de kører effektivt.

Læs mere: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

9. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $106.716 om året

Primære opgaver: En softwareudvikler udvikler software, der er i stand til alt fra at køre et komplekst regneark til at åbne eller afspille en bestemt fil. De kan udvikle et simpelt softwareprogram til specifikke opgaver eller kompleks software, der gælder for sociale netværk eller hele websteder. Softwareudviklere koder flere applikationer både til virksomhedens brug og et produkt, som en virksomhed kan sælge.

Læs mere: Lær om at være softwareudvikler

10. Frontend udvikler

National gennemsnitsløn: $106.975 om året

Primære opgaver: Frontend-udviklere arbejder med flere kodningssprog for at sikre, at de programmer eller websteder, kunderne ser, fungerer korrekt. De tester og justerer ofte kode for at sikre, at en brugers oplevelse er glat og fejlfri. De kan arbejde med et team eller med kunder for at skabe og vedligeholde websider, internt eller eksternt.

Læs mere: Lær om at være frontend-udvikler

Oliver Gram
Oliver Gram Teknologiindustrien vokser hurtigt og er konstant åben for nye talenter og dem med begrænset erfaring. At forstå alle de skridt, du kan tage for at få et job i den teknologiske industri, kan ikke kun forberede dig til ansøgningsprocessen, men kan hjælpe dig med at opbygge de færdigheder, der kræves for at finde succes i højteknologiske industristillinger. I denne artikel vil vi forklare, hvad tech-job er, hvordan man får et job i tech og 10 tech-job.