Sådan Får Du Et Regnskabsjob

Sådan Får Du Et Regnskabsjob

At vide, hvordan du får et regnskabsjob, kan øge dine chancer for at finde en velbetalt stilling i feltet. Uanset dine færdigheder og personlighed, ved at vide, hvad du skal gøre for at forbedre dine chancer for at få et regnskabsjob. Regnskab er et respektabelt erhverv, der altid vil være efterspurgt i betragtning af, at alle virksomheder i alle brancher skal styre deres regnskab. I denne artikel diskuterer vi, hvad regnskabsjob er, de færdigheder, du har brug for for at få dem, og giver også handlingsrettede trin til, hvordan du får et regnskabsjob.

Hvad er regnskabsjob?

Folk, der arbejder i regnskabsjob, har til opgave at sikre nøjagtigheden af ​​regnskaber for enkeltpersoner og organisationer. De udarbejder regnskaberne, sørger for, at de er nøjagtige og inden for lovens grænser og verificerer også, at alle udestående skatter er betalt fuldt ud og til tiden. Der er forskellige typer af regnskabsjob, afhængigt af den sektor, de opererer i, men jobs kan være i:

 • Offentligt regnskab: Revisorer arbejder for internationale, regionale eller lokale revisionsfirmaer og leverer regnskabsydelser til firmaets kunder. De har typisk specialiseret sig i et eller flere aspekter af regnskab, såsom revision, finansiel planlægning eller skatteforberedelse.
 • Privat regnskab: Private revisorer hyres typisk af en organisation til at varetage dens regnskabsmæssige ansvar. De lejende virksomheder spænder fra små virksomheder til internationale virksomheder, og de lejede revisorer er typisk involveret i enhver økonomisk beslutning, som virksomheden træffer, såsom forskellige transaktioner, styring af skatter og opretholdelse af relationer med banker.
 • Finansielle tjenesteydelser regnskab: Regnskabsfolk er også ansat i det finansielle område, for institutioner som kommercielle banker. Afhængigt af deres erfaring og færdigheder kan deres arbejdsopgaver spænde fra at arbejde med kunder i bankens hovedkvarter til at analysere levedygtigheden af ​​kreditter og lån, administrere midler, formueforvaltning og andet.
 • Nonprofit regnskab: Revisorer ansat af nonprofitorganisationer er normalt ansvarlige for at administrere bidrag, fundraising-aktiviteter og medlemsgebyrer samt sikre, at organisationen overholder nonprofit-lovgivningen.
 • Offentligt regnskab: Lokale, statslige og føderale regeringer hyrer revisorer til at undersøge overholdelse af finansielle bestemmelser, udføre revisioner og udføre forskning i nye udviklinger inden for regnskabsområdet.

Relateret: Hvad er regnskab?

Hvilke kompetencer har du brug for for at få et regnskabsjob?

For at udmærke sig i ethvert regnskabsjob er der et bestemt færdighedssæt, du skal besidde for at opnå succes, blandt andet:

 • Forståelse af matematik
 • Problemløsningsevner og en metodisk tilgang til problemstillinger
 • Moralsk integritet
 • Evnen til at overskue konsekvenserne af økonomiske beslutninger
 • Interesse for økonomi og forretning
 • Evnen til at arbejde både alene og i et team
 • Kommunikationsegenskaber
 • Ledelses- og organisationsevner
 • IT-færdigheder
 • Naturlig opmærksomhed på detaljer

Relateret: Regnskabsvilkår: Påløbne udgifter vs. Kreditorer

Sådan får du et regnskabsjob

Hvis du håber på at forfølge en karriere inden for regnskabsområdet, skal du overveje følgende trin, når du leder efter et regnskabsjob:

1. Få en bachelorgrad i et beslægtet område

Selvom en bachelorgrad ikke altid er officielt påkrævet for at få et job som revisor, har virksomheder en tendens til at favorisere ansøgere med grader i både revisorer specifikt og dem i understøttende stillinger inden for regnskabsafdelingen. Associate-grader og certifikatprogrammer er også nyttige og respekterede værktøjer til at øge dit færdighedssæt og indkomstpotentiale. Nogle stater, men ikke alle, kræver avancerede kurser i relaterede emner, såsom skat, revision og finansiel rapportering.

Du kan forfølge en regnskabsuddannelse både personligt eller online. At tjene en kandidatgrad i regnskab eller et beslægtet felt er ikke en forudsætning, men det kan også øge dine odds for at få et regnskabsjob.

Relateret: Typer af regnskabsgrader

2. Specialisere

Når du har opnået din grad (eller måske mens du stadig er i skole og vælger fokus for dine kurser), bliver du nødt til at finde din professionelle niche inden for regnskab. De to mest populære specialiseringsområder er virksomhedsregnskab og offentligt regnskab. Andre omfatter ledelsesregnskab, skatteregnskab, miljøregnskab, revision, for blot at nævne nogle få fra dette brede felt med mandlige nicher. Dine studier kan helt sikkert sætte dig på vej til dit fokus.

3. Vælg mellem at blive CPA eller revisor

Certificerede revisorer (CPA'er) kræver en universitetsgrad, skal bestå en særlig eksamen og arbejde i et forudbestemt antal timer, mens de overvåges af en licenseret CPA. Efter at være blevet statsautoriseret revisor, kan du udføre alle typiske regnskabsjob, men er også berettiget til regnskabsjob, der involverede revision, repræsentant for kunder over for IRS og gennemgang af erklæringer.

Revisorer, også kaldet offentlige revisorer, er mere begrænsede i deres certificeringer og potentielle arbejdsansvar. De kan udføre de fleste regnskabsopgaver, såsom at udarbejde skatteopgørelser, men kan ikke gennemgå regnskaber eller udføre revision.

Vejen til at blive er mere fokuseret og kræver yderligere indsats, skolegang og certificering, selvom den lover en mere lukrativ karriere. Det kræver også et højere niveau af ansvar med personlig eller forretningsøkonomi samt en evne til matematikstudier og økonomi.

4. Bestå CPA-eksamenen

Hvis du beslutter dig for at følge Certified Public Accountant-vejen, skal du bestå CPA-eksamenen. Den består af fire dele: revision og attestering, finansiel regnskabsføring og rapportering, regulering og forretningsmiljø og koncepter. De fire dele kan tages i vilkårlig rækkefølge, men når du har taget en af ​​dem, skal du tage de tre andre inden for 18 måneder.

5. Se efter campus rekruttering programmer

At få et regnskabsjob på indgangsniveau kan opnås i løbet af det sidste år på college, med mange organisationer, der interviewer studerende. En god måde at øge dine odds for at få et godt regnskabsjob lige efter college er at forfølge en regnskabspraktik.

6. Spørg dine universitetsprofessorer

Både under og efter college er dine professorer en god kilde til potentielle regnskabsroller. De fleste virksomheder, der ansætter universitetsuddannede, beder universitetsprofessorer om at anbefale de stærkeste kandidater, og at have et godt forhold til dem vil sandsynligvis forbedre dine chancer for at blive anbefalet.

7. Netværk både offline og online

Opbygning af et stærkt regnskabsrelateret netværk kan afsløre jobmuligheder. Prøv at arrangere så mange informative interviews som muligt med fakultetsalumner og enhver anden ven eller bekendt med regnskabserfaring. Du kan også bruge professionelle netværkswebsteder til at opdage potentielle jobmuligheder inden for dit område og ekspertise.

8. Brug større jobhjemmesider

De fleste virksomheder, der har brug for revisorer, poster deres søgninger på større jobwebsteder som Bonjoures.com. Der kan du filtrere dine søgninger for at være mere specifikke for dine færdigheder, erfaring, interesser og placering.

Hvad ser arbejdsgiverne efter, når de ansætter revisorer?

De fleste arbejdsgivere, der ønsker at ansætte entry-level revisorer, gennemgår ansøgernes generelle akademiske præstationer såvel som deres specifikke regnskabsmæssige kurser. Som hovedregel vælger store revisionsfirmaer at interviewe kandidater med en GPA på 3,5 eller højere, men der er andre faktorer, der kan overtale en potentiel arbejdsgiver til at interviewe en ansøger med en lavere GPA. Disse faktorer kan være relateret til specifikke regnskabskurser GPA, præstationer i forskellige fritidsaktiviteter eller studerende, der arbejdede fuldtidsjob, mens de fik deres grader.

Relateret: 10 typer regnskaber og 5 vigtige revisorkarrierer

Samtale til et regnskabsjob

Overvej disse tips til at forbedre dine chancer for at få et regnskabsjob efter en samtale:

 • Ved, hvad dine stærke sider er. Intervieweren vil sandsynligvis spørge dig, hvad du mener, dine vigtigste styrker er. Vær forberedt på at nævne nogle få af dine vigtigste kvaliteter sammen med konkrete eksempler på situationer, hvor du har vist dem.
 • Sørg for at vide, hvorfor du har valgt dit fokus inden for regnskabsområdet. Du vil sandsynligvis blive spurgt, hvorfor du valgte en bestemt side af regnskabet. Den bedste måde at forberede sig på et sådant spørgsmål er ved at diskutere med etablerede revisorer og spørge dem, hvad de kan lide ved deres specialisering.
 • Se og opfør dig respektabelt. Ud over at være meget præcise, skal revisorer også aftvinge respekt og tillid. Når du går til samtale til et revisorjob, skal du sørge for, at du er veludhvilet og godt klædt på, fordi rekruttereren sandsynligvis leder efter kandidater med disse egenskaber.
 • Ankomme tidligt. Selvom dette tip generelt er anvendeligt til alle former for interviews, er punktlighed især vigtig for håbefulde revisorer, da de skal udvise præcision og sans for detaljer.
 • Undersøg organisationen og stil spørgsmål. En samtale er også en chance for dig til at finde ud af, om det er et positivt karriereskridt at arbejde for den respektive organisation. Forbered en liste over relevante spørgsmål og stil dem, da dette også viser, at du virkelig er interesseret og har taget dig tid til at udføre ordentlig research.

Jørgen Thuesen
Jørgen Thuesen At vide, hvordan du får et regnskabsjob, kan øge dine chancer for at finde en velbetalt stilling i feltet. Uanset dine færdigheder og personlighed, ved at vide, hvad du skal gøre for at forbedre dine chancer for at få et regnskabsjob. Regnskab er et respektabelt erhverv, der altid vil være efterspurgt i betragtning af, at alle virksomheder i alle brancher skal styre deres regnskab. I denne artikel diskuterer vi, hvad regnskabsjob er, de færdigheder, du har brug for for at få dem, og giver også handlingsrettede trin til, hvordan du får et regnskabsjob.