Sådan Får Du Et Medicinsk Kodningsjob Hjemmefra Uden Erfaring

Ikke alene spiller medicinske kodere en vigtig rolle i sundhedsvæsenet, men de tjener også en generøs løn og kan sikre sig beskæftigelse med lidt eller ingen erfaring. At kende de virksomheder, der ansætter medicinske kodere uden erfaring, gør det lettere at finde værdifulde muligheder. I denne artikel definerer vi rollen som en medicinsk koder, forklarer, hvordan man bliver en medicinsk koder og lister virksomheder, der hyrer medicinske kodere hjemmefra uden erfaring.

Relateret: 32 karriereveje på det medicinske område at udforske

Hvad gør medicinske kodere?

En medicinsk koder refererer til en sundhedsinformationsprofessionel, der oversætter en læges rapporter til en universel medicinsk alfanumerisk kode for at beskrive den service, en patient vil modtage. Ved at bruge deres viden om tusindvis af medicinske koder koder de lægejournaler til fakturerings- og forsikringsformål. De arbejder hovedsageligt som oversættere som en del af et medicinsk team, der fortæller det medicinske område, hvad de skal betale for visse procedurer, samtidig med at de sikrer, at forsikringsselskaber kan dække en patients pleje. Her er nogle af de almindelige pligter for en medicinsk koder:

 • Tildel forskellige medicinske koder for at beskrive den service, en patient vil modtage
 • Sørg for korrekt anvendelse af koder under den medicinske faktureringsprocessen
 • Sørg for ensartet brug af den rigtige kode, så forsikringsselskaber kan blive faktureret korrekt
 • Sikre den grammatiske korrekthed af forskellige dokumenter
 • Udbyde medicinsk kodetræning til læger og det medicinske personale
 • Følg medicinske kodningspolitikker og retningslinjer
 • Samarbejd med læger og andet sundhedspersonale for at afklare oplysninger
 • Analyser dokumenter og patientjournaler og identificer manglende information
 • Assistere supervisorer med at træne eller vejlede medarbejdere

Relateret: Lær om at være en medicinsk koder

Hvad er fordelene ved at arbejde som medicinsk koder?

En medicinsk kodningskarriere kommer med mange fordele for arbejdende fagfolk. At kende de specifikke fordele, denne karriere giver, kan hjælpe dig med at afgøre, om du ønsker at forfølge en karriere inden for dette felt. Her er nogle af de fordele, der kommer fra en karriere som medicinsk koder:

 • Du kan arbejde hjemmefra. I modsætning til mange andre sundhedsprofessioner kommer arbejdet som medicinsk koder ofte med muligheden for at arbejde hjemmefra. At udføre dette job eksternt hjælper dig med at etablere en større balance mellem arbejde og privatliv, hvilket hjælper med at forbedre din arbejdsglæde i processen.
 • Du kan gøre en forskel. Medicinske kodere spiller en væsentlig rolle i sundhedssystemet. Som medicinsk koder sikrer du, at betalings- og refusionssystemerne i sundhedsvæsenet fungerer korrekt. Derfor kan du udføre dit arbejde ved at kende effekten af ​​netop dit erhverv.
 • Det hjælper dig med at forbedre dine bærbare færdigheder. Du kan bruge de færdigheder, du lærer, som medicinsk koder i en række sundhedsfaciliteter landsdækkende. Have overførbare færdigheder sikrer, at dine færdigheder fortsætter med at blive brugt, uanset din stilling i sundhedssektoren.
 • Du kan arbejde i en række forskellige indstillinger. Som medicinsk koder har du mulighed for at arbejde i mange forskellige miljøer, herunder hospitaler, plejehjem og lægekontorer. At have forskellige miljøer at vælge imellem sikrer, at du finder den rigtige pasform til dig og dine produktivitetsbehov.

Relateret: Hvad er medicinsk kodning?

Sådan bliver du en medicinsk koder

Selvom du ikke nødvendigvis har brug for erfaring for at arbejde som medicinsk koder, er det vigtigt at have nok viden til at hjælpe dig med at finde succes i dette erhverv. Husk på, at med eller uden erfaring skal du have tillid til dine evner. At kende de specifikke færdigheder og uddannelser, du har brug for, gør det lettere at sikre sig beskæftigelse i dette erhverv. Brug disse trin til at forfølge en karriere som medicinsk koder:

1. Opfyld de grundlæggende forudsætninger

Få et gymnasium eller tilsvarende og bestå et baggrundstjek. At have en kriminel historie gør det sværere for dig at finde arbejde både i dette erhverv og andre steder.

2. Modtag medicinsk kodningstræning

Modtag praktisk træning for at hjælpe dig med at udføre dine opgaver som medicinsk koder med succes. Selvom du ikke behøver at opfylde nogen formelle uddannelseskrav for at forfølge en karriere som medicinsk koder, vil de fleste arbejdsgivere som minimum have kandidater med et postsekundært certifikat eller en associeret grad. Overvej den type uddannelse, du ønsker at modtage, og de fordele, som hver mulighed giver:

Certifikat program

Et certifikatprogram hjælper dig med at komme hurtigere ind i det medicinske kodningsfag og giver dig et stærkt fundament af viden om medicinsk kodning. Certifikatprogrammer fokuserer ofte på områder som behandlingsprocedurer, medicinsk terminologi og grundlæggende kodning. Du får også at vide om medicinsk kontorsoftware og faktureringsprocedurer.

Associeret grad

Som en potentiel medicinsk koder kan du også forfølge en associeret uddannelse inden for et område som sundhedsadministration eller sundhedsinformationsstyring. Mens et associeret program dækker det, du har lært i et certifikatprogram, giver det dig også en liberal kunstuddannelse, som giver dig mulighed for at forbedre dine kommunikations- og kritiske tænkningsevner.

Selvom det tager længere tid at opnå en associeret grad sammenlignet med et certifikat, foretrækker arbejdsgivere måske kandidater med en professionel grad. Du kan endda overføre din associerede grad til en bacheloruddannelse, hvis du ønsker at videreuddanne dig senere.

Bachelorgrad

Selvom det tager længere tid at forfølge en bachelorgrad, tilbyder denne mulighed en mere komplet vej til en karriere inden for medicinsk kodning. At tjene en bachelorgrad kan også give dig en konkurrencefordel, når du søger om medicinsk kodningsjob. Derudover gør det det lettere for dig at påtage dig lederroller i fremtiden.

Hvis du beslutter dig for at forfølge en bachelorgrad, kan du overveje at studere sundhedsadministration eller sundhedsinformationsstyring. En bacheloruddannelse lærer dig ikke kun det grundlæggende medicinske kodning, som du lærer med et certifikatprogram og et associeret program, men du får også viden og træning i bredere sundhedsledelseskoncepter. Du får også at vide om andre områder som sundhedspolitik, overholdelse af lovgivning og projektledelse.

3. Få din medicinske kodningscertificering

Overvej at få din medicinske kodningscertificering for at vise din dedikation til dit erhverv. At blive certificeret viser også ansættelsesledere, at du har de nødvendige færdigheder til at udføre jobbet godt. Selvom du ikke behøver at specialisere dig, kan det forbedre dine jobmuligheder at have et speciale. Nogle medicinske kodningscertificeringer, der skal overvejes, omfatter Certified Professional Coder, Certified Coding Associate og Certified Coding Specialist. Du kan også specialisere dig inden for områder som anæstesi, familiepraksis eller ambulant pleje.

4. Forbedre dine medicinske kodningsfærdigheder

Før du ansøger om medicinsk kodningsjob, skal du forbedre dine færdigheder i dette erhverv. For at blive en medicinsk koder har du brug for både hårde og bløde færdigheder. Nogle vigtige tekniske færdigheder at lære omfatter indlæggelseskodning, kundefakturering, fysiologi, medicinsk terminologi og anatomi. Husk, at du kan lære disse færdigheder gennem et medicinsk kodningscertifikat-program. Nogle bløde færdigheder medicinske kodere bruger omfatter forskning, samarbejde, kommunikation og computerfærdigheder.

Gennemsnitsløn

Senior medicinsk kodere tjener en national gennemsnitsløn på $45.003 om året. Husk på, at din løn afhænger af dit erfaringsniveau, din geografiske placering og din arbejdsgiver.

Liste over virksomheder, der ansætter kandidater uden erfaring

Selvom det hjælper at have professionel erfaring, når man søger job som medicinsk koder, ansætter mange virksomheder kandidater uden erfaring overhovedet. Sørg for at gennemgå kvalifikationerne på stillingsopslaget, før du søger en stilling som medicinsk koder for at forbedre dine chancer for at få jobbet. Her er nogle virksomheder, der ansætter medicinske koder-kandidater uden erfaring:

 • Maxim Healthcare Group : Maxim Healthcare Group leverer medicinsk kodning, dokumentation og revisionstjenester til sine kunder. Det hyrer lang- og korttids fjernmedicinske programmerere til at levere disse sundhedsinformationsadministrationstjenester.
 • nThrive : Som et sundhedsinformationsadministrationsfirma ansætter nThrive en række forskellige arbejde-hjemmefra-medarbejdere, herunder medicinske kodere, registratorer, revisorer og transskriptionister.
 • UnitedHealth Group : Denne sundhedsvirksomhed tilbyder mange arbejde hjemmefra medicinsk kodningsstillinger, herunder kodningskonsulenter og kodningsundervisere.
 • Aviacode : Aviacode leverer medicinsk fakturering, revision og kodningstjenester til en række sundhedspersonale, faciliteter og kirurgiske centre. Det tilbyder del- og fuldtidsbeskæftigelse til certificerede kodere i hele landet.
 • Change Healthcare : Denne uafhængige IT-virksomhed i sundhedssektoren leverer en række tjenester, herunder netværksløsninger og software. Det ansætter alle fra medicinske kodere til seniorrevisorer.
 • Kodningsnetværket : Kodningsnetværket tilbyder både kvalitetssikring og medicinsk kodningstjenester til sundhedsudbydere. Den ansætter hjemmearbejdsprogrammerere inden for forskellige medicinske specialer.
 • Conifer Health Solutions : Conifer Health Solutions leverer administrerede tjenester til forskellige sundhedsfaciliteter. Det tilbyder både kvalitetssikring og medicinske kodningsstillinger som et sundhedsinformationsservicefirma.
 • Humana : Som et sygeforsikringsselskab tilbyder Humana jobmuligheder hjemmefra for medicinske kodere, kodningsundervisere og sagsbehandlere. Mens det har fjerntliggende stillinger, kan medarbejdere i disse stillinger være nødt til at rejse til deres hovedkvarter i Kentucky fra tid til anden.
 • iMedX : Dette firma leverer både sundhedsoplysninger og klinisk dokumentationstjenester og ansætter fjernmedicinske kodningsspecialister.
 • Medical Record Associates : Denne sundhedsinformationstjenesteorganisation tilbyder arbejde hjemmefra medicinsk kodningsjob til kandidater landsdækkende.
 • Altegra Health : Altegra Health tilbyder end-to-end refusionsløsninger, der beskæftiger både medarbejdere på stedet og hjemmefra i det medicinske kodningsfag.

Sebastian Kristiansen
Sebastian Kristiansen Ikke alene spiller medicinske kodere en vigtig rolle i sundhedsvæsenet, men de tjener også en generøs løn og kan sikre sig beskæftigelse med lidt eller ingen erfaring. At kende de virksomheder, der ansætter medicinske kodere uden erfaring, gør det lettere at finde værdifulde muligheder. I denne artikel definerer vi rollen som en medicinsk koder, forklarer, hvordan man bliver en medicinsk koder og lister virksomheder, der hyrer medicinske kodere hjemmefra uden erfaring.