Sådan Får Du Et Kontorjob Og 13 Kontorstillinger På Begynderniveau At Søge

Sådan Får Du Et Kontorjob Og 13 Kontorstillinger På Begynderniveau At Søge

Kontorarbejde er en tiltalende karriere for mange mennesker. De fleste kontorstillinger har almindelige dagtimer, tilbyder fordele og kan føre til forfremmelse. På grund af dette er kontorjob efterspurgte, især for entry-level stillinger. I denne artikel forklarer vi, hvad et kontorjob er, beskriver, hvordan man får en kontorstilling og tilbyder en liste over kontorjob på begynderniveau.

Relateret: 145 administrative jobtitler på et kontor

Hvad er et kontorjob?

Et kontorjob er enhver stilling inden for et kontormiljø. Mange roller passer inden for denne kategori, herunder:

  • Executive assistenter
  • Receptionister
  • Account managers
  • Kontorfunktionærer
  • Ledere
  • Løn specialister
  • Repræsentanter for menneskelige ressourcer
  • Administrative assistenter
  • Revisorer
  • Kundeservicerepræsentanter

Normalt har kontorjob faste åbningstider, ofte fra kl. 8 eller kl. 9 til kl. 16 eller kl. Normalt er der et fast hierarki af kontorstillinger med en administrerende direktør eller en anden leder på højt niveau i spidsen, efterfulgt af mellemledere og derefter generelle medarbejdere.

Relateret: 15 begynderjob, der betaler godt

Sådan får du et kontorjob

At finde et kontorjob på begynderniveau er en fantastisk måde at opbygge en karriere på. Mange virksomheder kan lide at promovere indefra, så at starte som nybegynder med en virksomhed og lære på jobbet kan føre til en fremragende karriere. Følg disse trin for at finde et kontorjob med ringe eller ingen videregående uddannelse eller kontorerfaring:

1. Finpuds en færdighed

Selv uden fordelen ved en universitetsgrad eller tidligere erfaring, kan du udvikle specifikke færdigheder, der passer til kontorstillinger og gør dig til en topkandidat til ledige stillinger. Overvej specifikke tekniske færdigheder som kodning eller mere generelle praktiske færdigheder som at skrive.

2. Vær fleksibel

Selvom du måske ønsker et fuldtidsjob, så forbliv åben for en deltids- eller fleksibel stilling. Nogle stillinger kan udvikle sig til fuldtidsmuligheder. Hvis de ikke gør det, kan den erfaring, du får og de færdigheder, du tilegner dig, mens du er i stillingen, hjælpe dig med at finde et fuldtidskontorjob hos en anden virksomhed.

3. Rådfør dig med dit netværk

Brug dit professionelle netværk til at finde ledige stillinger. Hvis du ikke har et professionelt netværk, så overvej at deltage i jobmesser og karriereudstillinger for at møde potentielle arbejdsgivere og ligesindede, som også leder efter job. Mange byer og samfundsorganisationer afholder professionelle netværksarrangementer for at hjælpe ansøgere med at opbygge deres forbindelser.

4. Brug et vikarbureau

At arbejde med et vikarbureau er en fantastisk måde at få erfaring og prøve mange forskellige kontorjobs. Ansøg om at arbejde med et vikarbureau og diskuter dine langsigtede karrieremål med dem. De vil placere dig i kortsigtede positioner, der passer til dine færdigheder.

5. Overvej internering

Hvis du er i stand til det, så overvej at tage praktik på et kontor i en kort periode, f.eks. hen over sommeren. Du får erfaring og får fremragende professionelle forbindelser. Mange virksomheder ansætter folk som fuldtidsansatte efter endt praktikophold.

6. Tilpas dit CV

Skræddersy dit CV til hver jobansøgning. Sørg for, at du målretter de vigtigste kvalifikationer og færdigheder, der er angivet i stillingsopslaget, for at sikre, at ansættelseschefen ser, hvor godt du passer til rollen. Gør det samme for dit følgebrev og alle andre ansøgningsdokumenter, du indsender.

Relateret: 6 enkle måder at forbedre dine dataindtastningsfærdigheder

Kontorjob på indgangsniveau

En hel del jobs er tilgængelige for dem, der er interesserede i at arbejde i et kontormiljø, men uden en videregående uddannelse eller mange års erhvervserfaring. Overvej denne liste over 13 kontorjob på begynderniveau:

1. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $26.976 om året

Primære opgaver: Dataindtastningsassistenter håndterer rutinemæssige administrative opgaver såsom at indsamle og indtaste data i regneark, producere data efter behov og organisere papirdokumenter efter digital indtastning.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $28.246 om året

Primære opgaver: En person i denne stilling hjælper kunder ved at besvare spørgsmål om produkter eller tjenester, faciliterer udveksling eller refusion, håndterer kundeklager og dokumenterer kundekommunikation.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

3. Receptionist

National gennemsnitsløn: $28.267 om året

Primære opgaver: En receptionist tager imod kunder ved ankomst til kontoret, administrerer kontorkalenderen, besvarer telefonopkald og udfører andre administrative opgaver efter behov.

Relateret: Lær om at være receptionist

4. Kundeplejespecialist

National gennemsnitsløn: $29.474 om året

Primære opgaver: Kundeplejespecialister beskriver produkter og tjenester til potentielle kunder, besvarer spørgsmål og håndterer kundeklager.

5. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $32.448 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent administrerer korrespondance for ledere eller ledere, researcher og indsamler information til projekter, koordinerer kontorkalendere og besvarer telefonopkald.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

6. Medicinsk fakturerer

National gennemsnitsløn: $34.070 om året

Primære opgaver: En person i denne stilling udarbejder patientfakturaer ud fra procedurer, korresponderer med forsikringsselskabet, administrerer patientbetalinger og balancerer betaling fra forsikringsudbyder og patient.

Relateret: Lær om at være en medicinsk billedhandler

7. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $35.675 om året

Primære opgaver: En specialist på sociale medier overvåger virksomhedens konti på sociale medier, planlægger og udfører opslag, kommunikerer med kunder og overvåger kampagner på sociale medier.

8. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $40.677 om året

Primære opgaver: Eventplanlæggere diskuterer begivenhedsdetaljer med deres kunder, overvåger arrangementet, overvåger begivenheden og forbereder regningen og fakturaen til kunden.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

9. PR-assistent

National gennemsnitsløn: $45.285 om året

Primære opgaver: En PR-assistent administrerer dataindtastningsopgaver, udsender e-mails, besvarer telefonopkald, håndterer konti på sociale medier og sikrer ensartet meddelelser.

10. Marketingassistent

National gennemsnitsløn: $46.064 om året

Primære opgaver: En person i denne stilling overvåger marketingkampagner, indsamler metrics og data, skaber kampagneideer og hjælper med at fuldføre marketingprojekter.

Relateret: Lær om at være marketingassistent

11. Juridisk sekretær

National gennemsnitsløn: $48.216 om året

Primære opgaver: En advokatsekretær administrerer og forbereder korrespondance, transskriberer juridiske dokumenter, organiserer sagsmateriale, tilrettelægger advokatkalenderen og hjælper med forskning.

Relateret: Lær om at være juridisk sekretær

12. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $58.738 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter skriver indhold til en række forskellige medier, herunder markedsføringsmateriale, tekniske rapporter og indlæg på sociale medier.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

13. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $61.286 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter mødes med kunder, sælger produkter eller tjenester, besvarer kundespørgsmål, håndterer salgstransaktioner og udfylder salgsrapporter.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

Anna Dalgaard
Anna Dalgaard Kontorarbejde er en tiltalende karriere for mange mennesker. De fleste kontorstillinger har almindelige dagtimer, tilbyder fordele og kan føre til forfremmelse. På grund af dette er kontorjob efterspurgte, især for entry-level stillinger. I denne artikel forklarer vi, hvad et kontorjob er, beskriver, hvordan man får en kontorstilling og tilbyder en liste over kontorjob på begynderniveau.