Sådan Får Du Et Job I Asset Management

Hvis du har en baggrund eller interesse for økonomi og har stærke analytiske evner, så overvej at forfølge et job inden for kapitalforvaltning. Ikke kun er der forskellige typer af formueforvaltning at forfølge, men de

Denne sektor tilbyder en række muligheder med betydelige lønninger, som du kan forfølge. At kende dine karrieremuligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere informativ og strategisk karrierebeslutning. I denne artikel definerer vi asset management, forklarer hvordan du får et job inden for asset management, lister de færdigheder du har brug for til et job inden for asset management.

Relateret: Hvad er investeringsforvaltning?

Hvad er asset management?

Asset management er tjenesten til at give retning til en kundes portefølje på deres vegne. En finansiel institution eller en person udfører typisk denne service. Processen sigter mod at værdsætte en kundes aktiver over en vis periode, alt imens enhver risiko mindskes. Da formueforvaltning involverer investeringsminimum, er det typisk tilgængeligt for enkeltpersoner eller virksomheder med høj nettoværdi.

Asset management involverer to hovedtyper af roller: investering og distribution. I en investeringsposition kan du starte som analytiker og evaluere fremtiden for virksomheder og produkter. En distributionsrolle kan involvere ting som salg, marketing og produktudvikling.

Du kan finde et aktivjob i en række forskellige sektorer og institutioner, herunder følgende:

  • Ejendomsforvaltningsselskaber
  • Kommercielle banker
  • Ejendomsinvesteringsforeninger
  • Realkreditmæglerfirmaer

Relateret: Hvad er Asset Management?

Hvad er de forskellige former for formueforvaltning?

Hvis du overvejer et job inden for asset management, skal du først undersøge de forskellige typer af asset management. Det kan hjælpe dig med at finde et job, der passer bedre til dine interesser inden for dette felt. Her er nogle af de forskellige typer af formueforvaltning:

  • Finansiel asset management: Ofte omtalt som bare "asset management", finansiel asset management involverer tilsyn med investeringskonti og hedgefonde for en række forskellige kunder.
  • Enterprise asset management: Enterprise asset management involverer håndtering af en organisations anlægsaktiver. Dette kan omfatte vedligeholdelse og drift.
  • Infrastrukturaktiver: Dette refererer til overvågning, vedligeholdelse og udskiftning af offentlig infrastruktur.
  • Offentlig formueforvaltning: Ligesom forvaltning af infrastrukturaktiver refererer offentlig formueforvaltning til tilsyn og ledelse af offentlige institutioner. Dette kan omfatte parker, lufthavne og skoleområder.

Relateret: Eksempler på aktiver

Sådan får du et job i formueforvaltning

For at få et job inden for formueforvaltning skal du opfylde visse jobkrav. Selvom jobkravene typisk varierer efter stilling og arbejdsgiver, kan opfyldelse af generelle kvalifikationer hjælpe dig med at starte dine forberedelser til en karriere inden for dette felt. Brug disse trin til at få et job i formueforvaltning:

1. Beslut dig for det aktivforvaltningsjob, du vil forfølge

Da hvert aktivforvaltningsjob kan have forskellige krav, er det vigtigt at beslutte sig for den specifikke karriere, du ønsker at forfølge. Undersøg opgaver inden for aktivforvaltning, du er interesseret i, for at få en bedre fornemmelse af de fælles pligter og de krav, du skal opfylde.

2. Forfølge en professionel grad eller legitimation

Selvom du ikke nødvendigvis har brug for en grad for at forfølge en karriere inden for kapitalforvaltning, kan det give dig en fordel. Overvej at forfølge en associeret, bachelor- eller mastergrad i fast ejendom, finans eller virksomhedsadministration.

Bortset fra en akademisk grad, kan du også forfølge en professionel legitimation, der tilbydes af en finansinstitution for at hjælpe dig med at få større viden på dette område. Kendskab til regnskab og statistik kan især gavne din karriere inden for formueforvaltning.

3. Forbedre dine færdigheder

Forbedre dine evner til forvaltning af aktiver for at hjælpe dig med at udføre dine opgaver i dette erhverv nemmere. Nogle færdigheder, der skal forbedres, omfatter kvantitative, analytiske, kvalitative og organisatoriske færdigheder. Det hjælper også med at forstå visse softwareprogrammer og have viden om finansiel og statistisk modellering. Du kan også arbejde på at forbedre dine sprogfærdigheder og globale færdigheder for at imponere ansættelsesledere.

4. Få en praktikplads hos et kapitalforvaltningsselskab

Forfølge en finansiel planlægnings- eller bankpraktik for at give dig erfaring med at administrere porteføljer. Et praktikophold hjælper dig også med at udvide dit netværk, hvilket kan hjælpe med din fremtidige jobsøgning. Dine professorer eller lærere kan hjælpe dig med at finde en passende praktikplads for aktivforvaltning.

Færdigheder

Når du forfølger et job inden for asset management, skal du have en vis færdighed for at hjælpe dig med at udføre dine opgaver med lethed. Derfor er det vigtigt at undersøge de krævede færdigheder for hvert job - som er nævnt i jobopslaget - for at sikre, at du opfylder minimumskvalifikationerne. Her er de færdigheder, du har brug for til en aktivforvaltningsstilling:

Forretningsforståelse

Selvom det er vigtigt at have en god intuition, hjælper det også at have en stærk baggrund eller viden om forretning. Dette omfatter en forståelse af, hvordan virksomheder og markeder fungerer. For at opnå denne forståelse, få relevant erhvervserfaring eller skygge en stor ikke-finansiel organisation. Du kan også undersøge en virksomheds største kunder for at lære mere om dens leverandører, kunder og konkurrenter.

Multitasking

Hvis du arbejder for en stor virksomhed, har du brug for stærke multitasking-færdigheder for at kunne håndtere mange aktiver på én gang. Som formueforvalter skal du for eksempel sikre dig, at disse aktiver kan fungere korrekt. At gøre dette kræver, at du håndterer både dine interessenter og opgaver i forening.

Kvantitative og analytiske evner

Med stærke kvantitative og analytiske færdigheder er du i stand til at gennemgå regneark og finansielle modeller for at hjælpe dig med hurtigt at bestemme de bedste investeringer for dine kunder. Disse færdigheder hjælper med at sikre, at du træffer den rigtige beslutning for din klients økonomi og din egen karriere.

Ledelses- og organisatoriske kompetencer

Når du arbejder med formueforvaltning, er det vigtigt at vide, hvordan man administrerer et team og følsomme investeringer. Vedligeholdelse af orden sikrer, at selvom du mister noget, er du i stand til at lokalisere det.

Kommunikationsegenskaber

At arbejde i asset management betyder at interagere med en række forskellige individer, herunder kunder, teams, ledere, mæglere og handlende. At kommunikere effektivt hjælper dig ikke kun med at udføre dit arbejde effektivt, men det kan også hjælpe dig med at generere det bedste output.

Georg Friis
Georg Friis Hvis du har en baggrund eller interesse for økonomi og har stærke analytiske evner, så overvej at forfølge et job inden for kapitalforvaltning. Ikke kun er der forskellige typer af formueforvaltning at forfølge, men de