Sådan Får Du En Mekanikerlærlingeplads: Plus Fordele

Sådan Får Du En Mekanikerlærlingeplads: Plus Fordele

Hvert kursus, klasse, job og læreplads, du tager, kan hjælpe dig med at udvide dine karrieremuligheder. En mekanikerlærling kan hjælpe dig med at anvende mekanikerprincipper på både almindelige og unikke teknologiske udfordringer. Inden for de konkurrenceprægede automotive- og teknologiområder kan det at få en mekanikerlærling hjælpe dig med at udvide dine karrieremuligheder. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du får en mekanikerlæreplads, herunder hvilke fordele en mekanikerlære kan tilbyde for din fremtid.

Hvad er en mekanikerlærling?

En mekanikerlærling, eller automekanikerlærling, er, når en aspirerende mekaniker arbejder under en seniormekanikers tilsyn. Dem med en mekanikerlærling søger ofte at blive mester i automekanikere. Mekanikere bruger mange slags udstyr, herunder elværktøj, håndværktøj og maskiner for at tilfredsstille kundernes behov eller løse deres bilproblemer. De kan arbejde for en lille garage eller for store virksomheder. Disse fagfolk forstår fuldt ud, hvordan man arbejder med mange biler og systemer. I sidste ende kan automekanikere specialisere sig i et specifikt område, såsom udskiftning af køling eller en bestemt type eller mærke af køretøj.

Automekanikere forstår normalt mange forskellige slags motorer, herunder elektriske. De forstår, hvordan man læser forskellige slags bilmanualer, og hvordan man beregner komplekse data i en bils system. mekanikere kommunikerer med andre mekanikere for at hjælpe med at illustrere problemer og finde løsninger. De kan også kommunikere med kunder for at finde flere bildata og forklare problemet eller nødvendige processer.

Relateret: Lær om at være automekaniker

Fordele ved at få en mekanikerlæreplads

Der er mange fordele ved at få en mekanikerlæreplads, herunder:

 • Medicinsk: Når du er blevet certificeret mekanikerlærling, bliver du berettiget til medicinske, optiske og tandlægeydelser.
 • Ferie: Som lærling har du betalt feriefri hvert år.
 • Pension: Efter at have været i lære i en kort periode, kan du blive berettiget til en pensionsordning.
 • Erfaring: At arbejde som lærling giver dig mulighed for at få gavnlig erfaring og viden til at hjælpe dig med at fremme din karriere.

Relateret: Mekanikerlærling Jobprofil

Sådan får du en mekanikerlæreplads

Hvis du stræber efter at blive mekanikerlærling, kan du overveje at udforske nogle af følgende trin:

1. Opfyld grundlæggende krav

For at hjælpe med at skabe en vellykket ansøgning skal du sørge for at opfylde de grundlæggende krav til en mekanikerlærlingeuddannelse. Selvom det ikke er et officielt krav at opnå dit gymnasieeksamen eller GED, anmoder mange lærlingebureauer om, at ansøgere har dette grundlæggende uddannelsesniveau, før de ansøger. At have en GED eller tilsvarende viser rekrutterere, at du har en grundlæggende forståelse af naturvidenskab, matematik, kommunikation og ræsonnement. Hvis du har en gymnasieeksamen eller GED, viser det arbejdsgivere, at du forstår, hvordan du udfører temmelig vanskelige opgaver og kan drage fordel af deres træningsprogram.

Relateret: Sådan bliver du mekaniker

2. Gå på handelsskole

En handelsskole kan give dig al den information, du behøver for at forstå grundlæggende bilreparationer. På en handelsskole, der fokuserer på mekaniske essentielle færdigheder, lærer du behændige færdigheder, såsom hvordan man skifter en bils olie, hvordan man udskifter en bremseskade, diagnostik, AC-enhed reparationer og tune-ups. Afhængigt af den skole, du tilmelder dig, kan det tage alt fra fire til otte måneder at gennemføre din uddannelse. Efter at have gennemført et program, kan du begynde at søge job, hvor du kan bruge disse færdigheder til at håndtere avanceret arbejde.

3. Få et job på entry-level

Fordi arbejdsgivere måske ønsker at se et minimum af timer, der arbejder på mekaniske job, før de accepterer din ansøgning, kan det at gå på en handelsskole, før du ansøger, hjælpe dig med at akkumulere nok erfaring til en entry-level position. Selvom du ikke har gået på en handelsskole, kan du få et startjob. Nogle entry-level jobs kan dog give dig mindre end standardløn i bytte for uddannelse og erfaring, indtil du er klar til at håndtere mere tekniske job.

Hvis du har erfaring fra en handelsskoleuddannelse, bør du kunne finde et startjob. Du kan også lære, efterhånden som du udvikler dig i din karriere, arbejder med mere erfarne teknikere eller som assistent til store projekter eller komplekse rettelser. Når du arbejder på jobbet i en indgangsstilling, kan du lære færdigheder, der kan forberede dig til din fremtidige læreplads.

4. Overvej certificering

Der er mange certificeringsmuligheder, der giver dig mulighed for både at specialisere dig inden for dit felt og få adgang til forskellige højere betalte job. En certificering, der kan være vigtig for mekanikerbutikker, er National Institute for Automotive Service Excellence Certification (ASE). Mekanikerbutikker kan søge denne certificering, før de overvejer ansøgninger om deres højtlønnede job. Dem med en ASE-certificering kan ansøge om stillinger hos specialiserede mekanikerbutikker, såsom dem, der arbejder på bremser, klimaanlæg eller transmissioner. ASE lærer mekanikere, hvordan man arbejder med følgende elementer i bilreparation:

 • Motor reparation
 • Motorydelse
 • Opvarmning
 • Styretøj
 • Affjedring
 • Manuelt drev
 • Aksler
 • Elektriske systemer
 • Automatgear
 • Dieselmotorer

En anden certificering, du kan opnå for at fremme din alsidighed inden for bilindustrien, er EPA Refrigerant Handling Certification. Denne certificering giver dig mulighed for at arbejde med de kølemidler, som de fleste kølesystemer bruger. Efter opnåelse af certificeringen kan du håndtere, bortskaffe, købe og opbevare kølemiddel. Mange mekanikerforretninger leder efter denne certificering, fordi den giver dig mulighed for at håndtere indersiden af ​​AC-enhedssystemer og udføre specialiserede reparationer.

Overvej også at opnå en producentcertificering. Store bilproducenter har ofte deres egne certificeringsprogrammer. Med en producents certificering kan du blive specialiseret til at arbejde med specifikke biler og forstå komplekse systemer. De, der ønsker at søge specialiseringer i specifikke modeller eller flere modeller, bør overveje at specialisere sig i alle de store producentcertificeringer, før de påbegynder arbejdet.

Relateret: 6 trin til at blive automekaniker uden erfaring

5. Find din læreplads

Når du har opnået en certificering og samlet erfaring, kan du begynde at ansøge om automobillærlingestillinger. Primære kvalifikationer, bortset fra uddannelse, er fysisk kondition og mekanisk egnethed. Automotive lærlinge forstår, hvordan man løfter ting uden at risikere skade, såvel som grundlæggende mekaniske principper. Selvom medarbejderne ikke forventer, at du har fuldstændig mestringserfaring, kan enhver erfaring, du kan samle, før du ansøger, hjælpe din ansøgningsproces.

Automotive lærlinge arbejder typisk almindelige timer, selvom nogle arbejdsgivere kan variere, så du kan medtage din tilgængelighed i din ansøgning. Nogle gange kan der være nødreparationsopgaver, der kræver, at du er i butikken efter eller før planlagte timer.

Germund Enevoldsen
Germund Enevoldsen Hvert kursus, klasse, job og læreplads, du tager, kan hjælpe dig med at udvide dine karrieremuligheder. En mekanikerlærling kan hjælpe dig med at anvende mekanikerprincipper på både almindelige og unikke teknologiske udfordringer. Inden for de konkurrenceprægede automotive- og teknologiområder kan det at få en mekanikerlærling hjælpe dig med at udvide dine karrieremuligheder. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du får en mekanikerlæreplads, herunder hvilke fordele en mekanikerlære kan tilbyde for din fremtid.