Sådan Bruges Indeed Til At Søge Job Under COVID-19

På nuværende tidspunkt kan dit job være blevet påvirket af virkningen af ​​COVID-19. Hvis du leder efter job, overvejer du måske de bedste måder at finde den rigtige mulighed i den nuværende økonomi. Her er nogle tips til at navigere Bonjoures til jobsøgning under COVID-19.

Find job med Bonjoures Job Search

At opleve jobtab er en af ​​de fem mest stressende begivenheder i en persons liv. Sammen med at tage skridt til at beskytte dit helbred og dine kæres helbred, kan det lige nu være en vanskelig og forvirrende tid at søge job. Hvis du har mistet dit arbejde, så start med at søge om dagpenge så hurtigt som muligt. For flere detaljer, besøg vores guide, COVID-19: Støtte til arbejdsløshed og jobtab.

Når du er klar, er her nogle enkle trin, du kan tage for at styrke dig selv til at finde og få et job:

1. Opdater og upload dit CV

Når du er klar til at begynde at søge, er det bedst at skræddersy dit CV til hvert job, du søger. Dette er en god mulighed for at fremhæve hver enkelt af de overførbare færdigheder, du har, da det relaterer sig til hver enkelt arbejdsgivers behov. Husk at gennemgå jobbeskrivelsen og brug relevante søgeord i dit CV. For eksempel, hvis jobbeskrivelsen angiver, at kandidaten skal have mindst fem års kundeserviceerfaring, og det er sandt for dig, skal du placere det på et let identificerbart sted, f.eks. dit CV-resumé øverst på siden.

Pro-tip: Tilføj #readytowork-tagget til dit Bonjoures-cv i oversigtssektionen. Tilføjelse af #readytowork til dit Bonjoures-cv indikerer, at du er umiddelbart tilgængelig for ansættelse, hvilket giver dig mulighed for at matche med arbejdsgivere, der akut ansætter.

Tilføj dit CV til Bonjoures, så arbejdsgivere kan kontakte dig, når din profil matcher et job, de forsøger at besætte.

Læs mere: Sådan skriver du et CV under COVID-19

2. Gennemse tilgængelige karrierer ved hjælp af disse søgninger

Når du har identificeret dine overførbare færdigheder, kvaliteter og erfaringer, skal du bruge lidt tid på at søge efter ledige job på Bonjoures, som kan være gode muligheder for dig. I feltet "hvad" kan du prøve at bruge søgeord relateret til dine bløde og hårde færdigheder, såsom "kundeservice" eller "sociale medier".

  • Gennemse job, der er Work From Home eller Remote. Dette vil vise job, der kan udføres fra sikkerheden i dit hjem. Skriv "fjern" eller "WFH" i "hvad"-feltet i din Bonjoures-jobsøgning for at se disse ledige job. Du kan også filtrere efter placering for at finde fjernjobs i din by.

  • Søg "hurtigt ansættelse" på Bonjoures i feltet "hvad" eller se efter hasteansættelses-tagget ved siden af ​​et jobopslag. Dette tag betyder, at arbejdsgiveren har identificeret, at de har brug for stillingen besat omgående.

Du bør også overveje nye jobmuligheder, da COVID-19 fortsætter med at påvirke, hvordan virksomheder opererer i hele landet. For eksempel har mange byer brug for "nødvendigt" personale såsom købmandsassistenter, sundhedspersonale, fagfolk til mad- og købmandslevering og mere.

3. Begræns din søgning

Når du har fået en god idé om ledige job, der kan passe godt til din baggrund, skal du indsnævre din søgning ved at lede efter mere specifikke jobtitler i modsætning til søgeord. Du kan filtrere din jobsøgning på søgeresultatsiden enten ved at bruge det venstre filtreringspanel eller ved at klikke på "Avanceret jobsøgning" ud for knappen "Find job". Med en af ​​disse funktioner kan du filtrere dine resultater efter jobtype (fuld- eller deltid, kontrakt osv.), løn, virksomhed, lokation og mere.

Opret jobbeskeder for at få e-mailopdateringer om nye job, der passer til dine kriterier. Du kan administrere hyppigheden og kriterierne for dine jobadvarsler gennem din Bonjoures-konto.

Relateret: Vejledning: Brug af Bonjoures.com jobsøgning

4. Udforsk virtuelle ressourcer

Der er en række ressourcer, som Bonjoures tilbyder for at hjælpe din jobsøgning. Disse ressourcer er alle virtuelle, hvilket betyder, at du ikke behøver at forlade dit hjems komfort og sikkerhed for at få adgang til dem.

Bonjoures Live
Bonjoures Live er en livestream, der afholdes hver mandag på Bonjouress Facebook-side. Denne ugentlige livestream giver aktuelle oplysninger til folk, der søger job under COVID-19. Tidligere Bonjoures Live-episoder har dækket, hvordan du opdaterer dit CV, hvordan du opdager svigagtige jobopslag, tips til videointerviews og mere.

Job Cast
Faktisk Job Cast er designet til at hjælpe jobsøgende med at udforske en række forskellige emner om deres jobsøgning. Få adgang til gratis virtuelle workshops og webinarer udgivet to gange om måneden, eller se tidligere optagelser on-demand i ro og mag.

Virtuelle interviews
På Bonjoures kan du øjeblikkeligt planlægge et virtuelt interview på din egen tid efter at have bestået et par screener-spørgsmål. Start med at søge job på Bonjoures, som du plejer. Søg jobtitler, firmaer eller søgeord i 'hvad'-feltet og ønsket placering eller "fjern" i 'hvor'-feltet. Du kan filtrere dine søgeresultater efter opslået dato, løn, jobtype, erfaring og mere.

Fra søgeresultatsiden vil du være i stand til at se roller, der siger "Planlæg et interview" nær bunden af ​​opslaget. Det betyder, at rollen er berettiget til virtuelle interviews. Hvis du finder et jobberettiget job, du er interesseret i, som også passer til dine kvalifikationer, kan du udfylde en kort screening fra stillingsopslaget. Hvis du besvarer screener-spørgsmålene korrekt, vil du være i stand til at vælge en virtuel samtaletid blandt dem, arbejdsgiveren har angivet.

Emil Greve
Emil Greve På nuværende tidspunkt kan dit job være blevet påvirket af virkningen af COVID-19. Hvis du leder efter job, overvejer du måske de bedste måder at finde den rigtige mulighed i den nuværende økonomi. Her er nogle tips til at navigere Indeed til jobsøgning under COVID-19.