Sådan Bliver Du Transportingeniør

At lære at blive transportingeniør kan hjælpe dig med at få en givende og lukrativ karriere i branchen. Uanset dine tidligere erhvervede færdigheder og kvalifikationer, kan det have en direkte indflydelse på dine chancer for at lykkes at vide, hvad der skal til for at blive transportingeniør. At få et job som transportingeniør kan være et positivt karrieretræk, men det kræver studier og disciplin. I denne artikel diskuterer vi, hvad en transportingeniør er, hvad de laver, hvor meget de kan forvente at tjene, samt hvordan du kan blive det, og hvad deres vigtigste færdigheder er.

Hvad er en transportingeniør?

Transportingeniører har til opgave at designe og bygge forskellige transportsystemer, såsom lufthavne, veje, broer, bussystemer og jernbaner. De fleste af dem er ansat i statslige og statslige myndigheder og af private konsulentfirmaer, men nogle arbejder også som undervisere og forskere på gymnasier og universiteter. De fleste transportingeniører er ansvarlige for sikkerheden, effektiviteten og den økonomiske levedygtighed af det transportsystem, de designer, bygger, vedligeholder og fører tilsyn med.

Hvad laver en transportingeniør?

En transportingeniørs nøjagtige arbejdsansvar og pligter afhænger typisk af deres specifikke jobniveau og tildelte projekt. Nogle af deres generelle opgaver er:

 • Design og planlægning af forskellige transportsystemer, såsom motorveje, veje, jernbaner, offentlige transportsystemer og flyvepladser
 • Vurdering af eksisterende infrastrukturs tilstand og vedligeholdelseskrav
 • Overvågning af den daglige drift og vedligeholdelse af eksisterende transportinfrastruktur
 • Undersøgelse af miljøpåvirkningen af ​​forskellige infrastruktur- og transportprojekter
 • Sørg for, at deres projekter er godkendt af byplanlæggere og embedsmænd i byen, staten og regeringen
 • Sikre at byggeplaner, overslag og beregninger er realistiske for et konkret projekt

Relateret: Hvad er transportteknik?

Hvad er gennemsnitslønnen for en transportingeniør?

Ifølge Bonjoures Salaries er den gennemsnitlige løn for en transportingeniør og for en civilingeniør generelt $87.189 om året. De mest almindelige fordele for transportingeniører er sundheds- og invalideforsikring, betalt fri og arbejdsgiveren, der matcher medarbejderens 401(k)-bidrag.

Relateret: Hvad er Civil Engineering? Definition og trin til at blive civilingeniør

Sådan bliver du transportingeniør

Overvej disse trin for at få et job som transportingeniør:

1. Få en bachelorgrad

At blive transportingeniør kræver en bachelorgrad fra et akkrediteret fireårigt universitet. De mest nyttige grader er normalt civilingeniør og civilingeniørteknologi, da de introducerer den studerende til vigtige emner som ingeniørmekanik, væskedynamik, matematik, statistik og andre.

2. Tag eksamen i Fundamentals of Engineering

De fleste studerende, der ønsker at blive ingeniører, tager Fundamentals of Engineering-eksamenen enten før eller lige efter endt uddannelse. De, der ønsker at blive transportingeniører, tager civilingeniøreksamenen, som varer seks timer og har 110 spørgsmål vedrørende matematik og statistik, etik og professionel praksis, ingeniørøkonomi, statik, dynamik, materialers mekanik, materialer, væskemekanik, landmåling, vand ressource- og miljøteknik, konstruktionsteknik, geoteknik, transportteknik og byggeteknik.

3. Få professionel erfaring

4 . Efter at have gennemført Fundamentals of Engineering-eksamenen kan du starte din karriere inden for ingeniørvidenskab med en juniorstilling under tilsyn af en autoriseret ingeniør. Hver stat har et minimumskrav til erhvervserfaring for dem, der ønsker at blive fuldt licenserede civilingeniører, hvor de fleste kræver fire års erfaring. Efter at have gennemført dette minimumskrav til erhvervserfaring, kan du tage den professionelle ingeniøreksamen, som certificerer dig som autoriseret ingeniør.

Relateret: 14 typer civilingeniørjob

5. Få en kandidatgrad

At tjene en postgraduate grad i civilingeniør kan hjælpe dig med at få nok viden til at få succes i højt vurderede ingeniørstillinger. Det øger også chancerne for, at du tjener højere løn og kan tilbyde dig adgang til en ledelsesrolle. Postgraduate kurser forbereder dig også til de certificeringseksamener, der er nødvendige for at specialisere dig som transportingeniør.

6. Bliv certificeret

Det sidste skridt i retning af at blive transportingeniør er at fuldføre en af ​​de seks certificeringer udstedt af American Society of Civil Engineers (ASCE), der er relateret til en karriere inden for transportteknik. De tilgængelige certificeringer varierer afhængigt af din ønskede specialisering og er kystteknik, geoteknisk teknik, havteknik, navigationsteknik, vandressourceteknik og havneteknik. Kvalificerede kandidater skal have mindst otte års ingeniørerfaring og en professionel ingeniørlicens.

Relateret: Valg af den bedste ingeniørmajor

De vigtigste færdigheder for en transportingeniør

Nogle af de mest nyttige færdigheder for en transportingeniør er:

 • Problemløsningsevner: Det meste af det arbejde, som transportingeniører udfører, involverer meget komplekse systemer, som igen kan generere komplekse problemer, som er svære at løse. SOM transportingeniør skal du kunne bruge din ekspertise til at levere og implementere sikre og omkostningseffektive løsninger.
 • Matematiske færdigheder: Transportingeniører bruger ofte komplekse matematiske principper til at vurdere forskellige problemer og planlægge fremtidige udviklinger.
 • Beslutningsevner: Kompleksiteten af ​​en transportingeniørs sædvanlige opgaver betyder, at de hurtigt og effektivt skal kunne analysere fordele og ulemper ved enhver handling og træffe passende beslutninger.
 • Lederevner: De fleste transportingeniører er fuldt ud ansvarlige for succesen af ​​de projekter, de leder, eller forskningen, der fører til starten af ​​et nyt projekt. Dette indebærer ofte, at man koordinerer store teams af fagfolk og sikrer, at de alle har de samme mål og arbejdsmoral.
 • Skrivefærdigheder: Civilingeniører skal konstant kommunikere på daglig basis. De skal give deres kolleger og samarbejdspartnere meget tekniske oplysninger om tilstanden af ​​de projekter, de er involveret i, men samtidig skal de kommunikere med byens embedsmænd og offentligheden. Det betyder, at de skal kommunikere korrekt til forskellige målgrupper med forskellige niveauer af ekspertise.
 • Talefærdigheder: På samme måde som skrivefærdigheder skal transportingeniører være i stand til at kommunikere verbalt med jævnaldrende, medarbejdere, arbejdsgivere, embedsmænd og offentligheden om de projekter, de er involveret i.
 • Dataanalysefærdigheder: Transportingeniører har konstant brug for at læse og vurdere store mængder data. De har brug for færdighederne til både at kunne forstå store datasæt og også til at træffe informerede beslutninger baseret på den information.
 • Tværfaglige færdigheder: Udover at have den rette uddannelse og ekspertise vedrørende transportteknik, skal fagfolk, der arbejder inden for dette område, også være i stand til at forstå forskellige økonomiske, sociale, psykologiske og politiske aspekter, der ofte er forbundet med planlægning, opbygning og vedligeholdelse af infrastruktursystemer.

Martine Mørk
Martine Mørk At lære at blive transportingeniør kan hjælpe dig med at få en givende og lukrativ karriere i branchen. Uanset dine tidligere erhvervede færdigheder og kvalifikationer, kan det have en direkte indflydelse på dine chancer for at lykkes at vide, hvad der skal til for at blive transportingeniør. At få et job som transportingeniør kan være et positivt karrieretræk, men det kræver studier og disciplin. I denne artikel diskuterer vi, hvad en transportingeniør er, hvad de laver, hvor meget de kan forvente at tjene, samt hvordan du kan blive det, og hvad deres vigtigste færdigheder er.