Sådan Bliver Du Sygeplejerske Sundhedscoach: Plus Primære Opgaver

Sådan Bliver Du Sygeplejerske Sundhedscoach: Plus Primære Opgaver

Sygeplejerske sundhedscoacher er læger, der hjælper patienter med at udvikle deres sundhed og velvære gennem den imponerende brug af konventionelle og holistiske behandlinger. Hvis du håber på at blive sygeplejerske sundhedscoach, er det vigtigt at forstå deres primære pligter og de uddannelsesmæssige krav til rollen. I denne artikel diskuterer vi, hvad en sygeplejerske sundhedscoach er, hvad de laver, og hvordan man bliver det.

Hvad er en sygeplejerske sundhedscoach?

Sundhedscoacher for sygeplejersker giver patienterne nyttig viden om sundhedsvæsenet for at hjælpe dem med at opfylde personlige sundhedsmål og -mål. Sundhedscoacher hjælper ofte klienter og patienter med at fokusere på hele deres krops sundhed og velvære gennem konsultations- og strategisessioner. De gennemfører disse sessioner ved at identificere større sundhedsproblemer eller udfordringer, hjælpe klienter med at etablere sunde mål og give dem strategier, de kan bruge til at nå disse mål.

Hvad laver en sygeplejerske sundhedscoach?

En sygeplejerske sundhedscoach er ansvarlig for mange daglige opgaver, herunder:

 • Tilvejebringelse af wellness-strategier for at reducere højrisikoadfærd
 • Udvikling af klasser for at lære kunder og familiemedlemmer om sundhed og velvære
 • Møde med kunder for at etablere wellness-mål og -mål
 • Identificering af sundhedsrisici eller bekymringer hos klienter
 • Kontakte klienters sundhedsudbydere for at kommunikere deres praksis
 • Udvikling af pleje- og coachingplaner for hver klient
 • Evaluering af klienters fremskridt mod deres wellness-mål
 • Motivere klienter til at fortsætte med at praktisere passende sundheds- og velværetaktikker

Sådan bliver du sygeplejerske sundhedscoach

Her er en liste over trin for at blive sygeplejerske sundhedscoach:

1. Optjen en bachelorgrad

At tjene en bachelorgrad kan hjælpe håbefulde sygeplejerske sundhedscoacher med at lære den nødvendige viden og færdigheder til deres karriere. Det hjælper dem også med at tiltrække potentielle arbejdsgiveres opmærksomhed ved at demonstrere deres faglige ekspertise til rollen. En af de mest almindelige bacheloruddannelser for sygeplejerske sundhedscoacher er en Bachelor of Science i sygepleje. Nogle gymnasier og universiteter tillader også studerende at fokusere deres sygeplejeuddannelse i sygeplejerskesundhedscoaching for at hjælpe dem med at få en indflydelsesrig forståelse af erhvervet og dets pligter før eksamen.

Graden tager ofte fire års skolegang, og lærer eleverne det grundlæggende i en sygeplejekarriere. Enkeltpersoner kan dog også forfølge en Associate of Applied Science i sygepleje, hvilket kun tager to år, men som muligvis ikke giver studerende de kvalifikationer, der er nødvendige for at modtage en sygeplejerske-sundhedscoach-certificering.

Læs mere: BSN-grad: Definition og programtyper

2. Bliv uddannet sygeplejerske

For at blive en registreret sygeplejerske (RN) skal du først bestå National Council Licensure Examination for Registered Nurses (NCLEX-RN), som tester den viden og de færdigheder, du opnåede under dit bachelorprogram. Det er også vigtigt, at du tager testen og får din sygeplejelicens i den stat, hvor du håber at kunne praktisere dit sygeplejeerhverv. NCLEX-RN-eksamenen er en adaptiv test, der kan have alt fra 75 til 256 spørgsmål baseret på, hvordan testeren klarer sig. Testere har op til 6 timer til at gennemføre eksamen med planlagte pauser.

Læs mere: Sådan bliver du en registreret sygeplejerske: Karrierevejledning og krav

3. Få relevant erhvervserfaring

At få relevant erhvervserfaring kan give dig mulighed for hurtigere at blive sygeplejerske, sundhedscoach ved at hjælpe dig med at udvikle og forbedre dine erhvervsmæssige færdigheder på et hospital eller en sundhedsfacilitet. Under dit bachelorprogram kan du overveje at søge efter praktikpladser eller frivillige muligheder på hospitaler for at få en nyttig forståelse af, hvordan medicinske organisationer fungerer.

Efter endt uddannelse kan du overveje at søge lokale sundhedsfaciliteter efter stillinger som entry-level sygeplejerske, som du kan forfølge. Hvis ingen er ledige, kan arbejdet som registreret sygeplejerske også føje til dit erfaringsniveau og CV, hvilket giver dig mulighed for at søge en sygeplejerske sundhedscoach-stilling igen i fremtiden.

Relateret: Hvad er relevant erfaring på et CV?

4. Få sundhedscoach-certificering

Selvom nogle hospitaler og organisationer måske ikke kræver en sundhedscoach-certificering, kan det hjælpe dig med at vise dine færdigheder og ekspertise til stillingen og gøre dit CV mere synligt for arbejdsgiverne. Der er to typer certificeringer, som sygeplejerske, sundhedscoacher kan opnå:

Sygeplejerskecoach certificering

International Nurse Coach Association (INCA) tilbyder det Integrative Nurse Coach Certificate Program, som tester en persons evne til at udføre konventionelle metoder til behandling af patienter og klienter. Foreningen tilbyder et todelt program, der giver enkeltpersoner yderligere træning og uddannelse for at blive bestyrelsescertificeret som sygeplejerske sundhedscoach. Kravene for at blive bestyrelsescertificeret omfatter:

 • En RN-licens
 • To års erfaring som RN
 • En bachelor i sygepleje
 • 60 kontakttimer
 • 60 timers coaching erfaring

Holistisk sygeplejerskecoach certificering

Holistiske sygeplejerskecoacher giver alternativ behandling til patienter og klienter gennem praksisser, såsom yoga og aromaterapi, for at hjælpe patienter med at nå deres sundhed og velværemål. American Holistic Nurses Credentialing Corporation (AHNCC) giver holistic Nurse Board Certified (HN-BC) legitimationsoplysninger, som enkeltpersoner kan ansøge om og tage en kvantitativ undersøgelse for at opnå. Kravene for at forfølge en HN-BC-certificering omfatter:

 • En RN-licens
 • Et års fuldtids holistisk sygeplejeerfaring
 • 40 timers fortsat sygeplejerskeuddannelse i holistisk sygeplejerskepraksis
 • Uddannelse fra et nationalt akkrediteret sygeplejeprogram

Læs mere: Hvad er holistisk sygepleje?

Løn til sygeplejerske sundhedscoacher

Den nationale gennemsnitlige løn for sundhedscoacher er $36.299 om året. Men afhængigt af deres erfaringsniveau og placering af ansættelsen, kan nogle sundhedscoacher muligvis tjene mere. For eksempel er den gennemsnitlige sundhedstrænerløn i Denver, Colorado, $50.895 om året. Sundhedscoacher kan også modtage nyttige fordele afhængigt af deres ansættelsessted. Nogle af de mest almindelige fordele inkluderer en sundhedsopsparing, betalt fri og tand- og sygeforsikring.

Arbejdsmiljø for sygeplejerske sundhedscoacher

Sundhedscoacher arbejder ofte for forsikringsselskaber og virksomheder og hjælper deres medlemmer og ansatte med deres sundhed og velvære. På grund af dette arbejder mange sygeplejerske-sundhedscoacher i et kontormiljø, hvor de kan tale med medarbejdere og lære dem og deres velværemål individuelt at kende. At arbejde for et selskab eller et forsikringsselskab giver også sygeplejerske sundhedscoacher en ret konsistent tidsplan, som oftest arbejder mandag til fredag ​​fra ni til fem.

Sundhedscoaches for sygeplejersker kan også starte deres egen private praksis eller sundhedscoachingvirksomhed, se private kunder og hjælpe dem med deres mål. At skabe deres egen virksomhed kan give nogle sygeplejersker, sundhedscoacher, evnen til at arbejde hjemmefra og have en fleksibel arbejdsplan i løbet af ugen. At have deres egen private praksis kan også give sygeplejerske sundhedscoacher mulighed for at fokusere på patienter, der kunne få mest ud af deres træning og uddannelse.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Robin Isaksen
Robin Isaksen Sygeplejerske sundhedscoacher er læger, der hjælper patienter med at udvikle deres sundhed og velvære gennem den imponerende brug af konventionelle og holistiske behandlinger. Hvis du håber på at blive sygeplejerske sundhedscoach, er det vigtigt at forstå deres primære pligter og de uddannelsesmæssige krav til rollen. I denne artikel diskuterer vi, hvad en sygeplejerske sundhedscoach er, hvad de laver, og hvordan man bliver det.