Sådan Bliver Du Sundhedslærer I 5 Trin

De fleste stater inkluderer sundhedsuddannelse som en del af pensum for mellem- og gymnasiet. Sundhedslærere, som certificerede undervisere på området, er afgørende for at undervise i dette område af samfundsvidenskab. At forstå mere om sundhedsuddannelse kan hjælpe dig med at beslutte, om denne specialisering kan være noget for dig. I denne artikel undersøger vi, hvad en sundhedslærer er, hvad en sundhedslærer gør, hvilke færdigheder en sundhedslærer gavner, og hvordan man bliver det.

Relateret: Sådan bliver du lærer

Hvad er en sundhedslærer?

Sundhedslærere er undervisere, der hjælper eleverne med bedre at forstå menneskers sundhed, anatomi og fysiologi. De lærer eleverne om vigtig samfunds- og samfundsvidenskabelig information såsom hygiejne, korrekt ernæring, farerne ved stof- og alkoholmisbrug og vigtigheden af ​​en sund livsstil. Sundhedslærere er normalt ansvarlige for undervisning om pubertet og seksualundervisning. De hjælper ofte eleverne med at forstå og håndtere mange af de ændringer, der følger med teenageårene, og bidrager til elevernes bevidsthed om generel sundhed og kropsfunktioner.

De arbejder for offentlige og private skoler, normalt på mellem- og gymnasieniveau. Afhængigt af skole og stat kan en sundhedslærer også kombinere specialer for at arbejde fuld tid, eller de kan arbejde for flere skoler i et distrikt. For eksempel kan en gymnasieskoles sundhedslærer undervise i nogle sundhedsklasser og nogle idrætsklasser, mens en anden mellemskolesundhedslærer underviser i sundhedsklasser i alle fire mellemskoler i deres distrikt.

Relateret: De 10 bedste stater for lærere

Hvad laver en sundhedslærer?

Sundhedslærere overholder uddannelsesmæssige og moralske standarder, mens de informerer eleverne om menneskets anatomi og generel sundhed. Sundhedslæreren kan også være ansvarlig for:

 • Forklaring af komplekse begreber: Sundhedslærere forklarer komplekse anatomi, fysiologi og generelle sundhedsbegreber i en enklere terminologi og format for eleverne.

 • Instruktion om hygiejne: Hygiejne er en del af personlig sundhed, og en sundhedslærer kan være ansvarlig for at lære eleverne om vigtigheden af ​​personlig hygiejne, og hvordan man vedligeholder den.

 • Pubertet og seksualundervisning: Ungdomstiden er en tid med store kropslige forandringer, og en sundhedslærer uddanner voksende studerende om puberteten og hvordan man håndterer hormonelle forandringer. Seksuel bevidsthed og uddannelse kan hjælpe teenagere med at træffe bedre beslutninger om deres seksuelle sundhed, herunder beskyttelse, præventionsmuligheder og andre overvejelser. Sundhedslærere informerer også eleverne om virkningerne af kønssygdomme og teenagegraviditet.

 • Etiske standarder: Sundhedslærere overholder strenge etiske og moralske standarder fastsat af uddannelsessystemet og de enkelte institutioner.

 • Karakterer: En sundhedslærer er ansvarlig for karaktergivning af opgaver og udstationering af semesterkarakterer.

 • Statstest: Sundhedslærere forbereder eleverne til statstest og giver i nogle tilfælde praksistests.

 • Vedligeholdelse af klasseværelset: Sundhedslæreren er ansvarlig for at opretholde et rent, organiseret klasseværelse og lette læring i et miljø med minimal distraktion.

Relateret: Højeste løn for lærere efter stat

Færdigheder til at få succes som sundhedslærer

Sundhedslærere bringer specifikke færdigheder til jobbet og lærer industriens hårde færdigheder under deres uddannelse. Disse færdigheder er vigtige, når man bliver en effektiv sundhedslærer:

 • Tålmodighed: Sundhedslærere arbejder tæt sammen med eleverne og forklarer komplekse emner. Dette kræver en vis grad af tålmodighed og forståelse og giver en unik mulighed for at arbejde med de unge.

 • Medfølelse: Lærere er en integreret del af et barns liv, og medfølelse er afgørende for, hvordan lærere forstår deres elever. Medfølelse hjælper lærere med bedre at realisere deres elevers behov og skaber et bedre læringsmiljø for alle.

 • Kærlighed til læring: At være lærer er en livslang læringsrejse lige så meget som det er en undervisningsrejse. Lærere, der bringer en passion for læring, hjælper med at inspirere eleverne og motivere dem til at fortsætte deres uddannelse.

 • Viden om den menneskelige krop: Sundhedslærere instruerer eleverne i det vigtige emne personlig sundhed. Denne instruktion kræver en fast forståelse af, hvordan kroppen fungerer, for at kunne ændre den til elevernes forståelse. God helbredsinformation kan gavne eleverne gennem hele deres liv.

 • Kommunikationsevner: Sundhedslærere kommunikerer dagligt med elever og personale, og de kommunikerer af og til med forældre, når de diskuterer et barns uddannelse. Dette kræver stærke sprogkundskaber og masser af tålmodighed.

 • Problemløsningsevner: Lærere har brug for problemløsningsfærdigheder for at hjælpe eleverne med at navigere i komplekse videnskabelige og personlige emner og til at løse vanskelige situationer.

Relateret: 24 grunde til at du bør blive lærer

Sådan bliver du sundhedslærer

Enhver kan blive sundhedslærer, dog er der specifikke krav for at blive certificeret lærer. Disse krav varierer ofte fra stat til stat, men her er de grundlæggende krav for at blive sundhedslærer:

1. Få en grad

Lærere skal have en bachelorgrad for at blive statsautoriseret lærer. Sundhedslærere har specifikt gavn af en bachelorgrad i sundhedsvidenskab eller uddannelse. De fleste gymnasier og universiteter har et uddannelsesprogram, og mange af dem tilbyder også sundhedsuddannelser og sundhedsvidenskab. Du gennemfører normalt disse programmer på campus, men hvis du leder efter fleksibilitet, kan du gennemføre nogle programmer helt online.

2. Få din statslicens

Hver stat adskiller sig i deres regler for undervisningslicenser, men hver stat har standarder, du skal opfylde for at blive lærer. Nogle certificeringer kræver en bachelorgrad, on-the-job erfaring og bestået en statsgodkendt færdighedstest. Opfyldelse af disse krav giver dig mulighed for at få en statslig pædagoglicens og søge beskæftigelse som sundhedslærer. Nogle stater tilbyder også midlertidige licenser til dem, der ikke har øjeblikkelig erfaring, men har brug for en licens for at gennemføre test.

3. Begynd at undervise og opbyg erfaring

Efter en statslicens finder mange sundhedslærere job og begynder at arbejde for at få erfaring. Du kan finde muligheder for sundhedsstillinger i både offentlige og private skolemiljøer, eller eventuelt få en stilling indenfor den skole, du gennemførte din elevundervisning. Bliv ved med at undervise og opbyg erfaring, da det kan skabe muligheder for højere løn eller bedre arbejdsvilkår.

4. Deltag i et kandidatprogram

Mange lærere gennemfører et kandidatprogram og opnår en kandidatgrad inden for deres respektive felt. Du kan vælge en videregående uddannelse for at fremme din læring og udvide dine muligheder. En kandidatgrad gør dig meget velkvalificeret til at undervise andre i sundhedsuddannelser.

5. Fortsæt din uddannelse

I løbet af din lærerkarriere kan du støde på muligheder såsom seminarer, certificeringsprogrammer eller andre læseplaner for at udvide dine færdigheder. At få flere certificeringer eller viden kan hjælpe dig med at præstere bedre i dit job og give dig muligheder på området.

Ester Mortensen
Ester Mortensen De fleste stater inkluderer sundhedsuddannelse som en del af pensum for mellem- og gymnasiet. Sundhedslærere, som certificerede undervisere på området, er afgørende for at undervise i dette område af samfundsvidenskab. At forstå mere om sundhedsuddannelse kan hjælpe dig med at beslutte, om denne specialisering kan være noget for dig. I denne artikel undersøger vi, hvad en sundhedslærer er, hvad en sundhedslærer gør, hvilke færdigheder en sundhedslærer gavner, og hvordan man bliver det.