Sådan Bliver Du Sundhedsadministrator I Hjemmet I 5 Trin

Sådan Bliver Du Sundhedsadministrator I Hjemmet I 5 Trin

Sundhedsadministratorer i hjemmet giver retningslinjer og ledelsesmæssig ekspertise for at sikre, at sundhedspersonale på plejehjem og plejehjem har et miljø, der gør det muligt at arbejde effektivt. En karriere i hjemmets sundhedsadministration giver en vej til at tjene imponerende løn og have en positiv indvirkning på samfundet. At kende denne rolles kvalifikationer og pligter og ansvar kan hjælpe dig med at afgøre, om det er det rigtige erhverv for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad en sundhedsadministrator i hjemmet er, rollens pligter og ansvar, og hvordan man bliver en sundhedsadministrator i hjemmet.

Hvad er en sundhedsadministrator i hjemmet?

En sundhedsadministrator i hjemmet er en professionel i sundhedssektoren, der styrer den daglige drift af en medicinsk facilitet, der yder patientpleje i hjemmet. De sikrer også, at alle medicinske faciliteters operationer forløber problemfrit, og at patienter får tilstrækkelig pleje. En del af deres opgaver inkluderer at arbejde på at forbedre eksisterende medicinske faciliteter for at fremme effektiv og problemfri levering af sundhedsydelser. Sundhedsadministratorer i hjemmet kræver typisk en kritisk forståelse af sundhedssystemer, økonomisk regnskab, ledelse og strategisk planlægning. Fagfolk i denne branche arbejder i en række forskellige roller og miljøer, herunder hospitaler, plejehjem og ambulatorier.

Relateret: Health Care Administrator: Hvad de gør, og hvordan man bliver en

Hvad gør en sundhedsadministrator i hjemmet?

En sundhedsadministrator i hjemmet fører tilsyn med administrationen af ​​hjemmeplejesystemer. De ansætter og uddanner også medarbejdere, opretter budgetter, registrerer udgifter og overvåger medarbejdernes præstationer. Andre ansvarsområder, som sundhedsadministratorer i hjemmet typisk har, omfatter:

 • Forbedring af en medicinsk facilitets effektivitetsniveauer og fremme af bedre levering af sundhedsydelser
 • Tildele ansvar til teammedlemmer og overvåge deres præstationer
 • Overvågning og håndhævelse af overholdelse af medicinsk lovgivning og føderale love
 • Håndtering af økonomiske og menneskelige ressourceansvar i medicinske faciliteter
 • Sikre, at patienter får ordentlig pleje og opmærksomhed
 • Overvåge journalføring og dokumentationsindsats
 • Håndtering af klager fra medarbejdere og patienter og løsning af deres problemer hurtigt

Hjemmesundhedsadministrator færdigheder

Her er de almindelige færdigheder, som hjemmesundhedsadministratorer har brug for for at udmærke sig i deres roller:

Evne til at arbejde under pres

Sundhedsadministration i hjemmet er et krævende erhverv og kræver en stærk evne til at arbejde under pres. De fleste medicinske faciliteter fungerer ofte på alle tidspunkter, hvilket betyder, at det typisk er afgørende for hjemmesundhedsadministratorer at være tilgængelige for at løse deres problemer så hurtigt som muligt. Succesfulde sundhedsadministratorer i hjemmet kan træffe logiske, hurtige og effektive beslutninger i pressede situationer.

Specialist i sundhedssektoren

For at hjælpe med at forbedre et sundhedssystem er det vigtigt at forstå, hvordan det fungerer. Uanset om det er i den offentlige sektor eller privatejede faciliteter, er det bedst for hjemmesundhedsadministratorer at have et dybt kendskab til alle facetter af systemet for at udføre effektivt i deres roller. Det er også vigtigt for disse administratorer at holde sig opdateret om ændringer af almindelige medicinske love og politikker. Dette kan sikre, at deres faciliteter overholder relevante sundheds- og lovbestemmelser.

Fremragende kommunikationsevner

Sundhedsadministratorer i hjemmet kommunikerer ofte med forskellige interessenter dagligt. Mange sundhedsadministratorer i hjemmet bruger deres avancerede verbale og skriftlige kommunikationsevner til at træffe vigtige lederskabs- og politiske beslutninger. Evnen til at formidle ideer og levere instruktioner klart til personalet kan hjælpe med at opbygge støtte til politikker. At sikre et strømlinet kommunikationssystem i deres medicinske faciliteter hjælper også medarbejderne med at forblive effektive, produktive og informerede til enhver tid.

Købmandskab

Forretningsekspertise kan være en nøglefærdighed for hjemmesundhedsadministratorer, især dem, der arbejder i den private sektor. Det er ofte vigtigt at kende det grundlæggende i budgettering, styring af udgifter og overvågning af en organisations økonomiske sundhed. At have en forretningsorienteret tankegang kan gøre det nemmere for administratorer at opfylde forretningsmålene for deres organisation. Det kan også øge chancerne for, at virksomheden trives i sundhedssektoren.

Problemløsningsevne

Sundhedsadministration i hjemmet kan være et meget dynamisk område, der involverer håndtering og løsning af igangværende brancheudfordringer. En effektiv sundhedsadministrator kan ofte være fleksibel nok til at håndtere nye udfordringer og udvikle kreative strategier til at håndtere bestemte situationer. Hjemmesundhedsadministratorer forstår også, hvordan man er positiv og optimistisk, når de overvinder forhindringer eller løser nødsituationer. Dette kan hjælpe med at øge personalemoralen og forhindre afbrydelser i leveringen af ​​tjenester.

Effektiv ledelse

Sundhedsadministratorer administrerer afdelinger og nogle gange hele medicinske faciliteter, hvilket kan kræve, at hjemmesundhedsadministratorer besidder imponerende lederevner. En kommende sundhedsplejerske skal forstå, hvordan man løser konflikter, fremmer samarbejde og øger medarbejdernes præstationer. Det er også en fordel at have gode interpersonelle færdigheder til at styre relationer med interessenter, læger, forsikringsselskaber og brancheforeninger.

Relateret: 20 lederegenskaber, der gør en god leder

Sådan bliver du sundhedsadministrator i hjemmet

Her er de trin, der er involveret i at blive sundhedsadministrator i hjemmet:

1. Gennemfør en uddannelse

De fleste arbejdsgivere kræver mindst en bachelorgrad i sundhedsadministration eller et relevant felt for at overveje ansøgere til hjemmesundhedsadministratorroller. Det forventes ofte, at du afslutter et gymnasium og læser til en uddannelse. Vælg et program, der dækker det grundlæggende i sundhedspleje for at forberede dig på fremtidige ansvarsområder. Eksempler på fagområder, du kan dække på din bacheloruddannelse, omfatter medicinsk teknologi, journalhåndtering, menneskelig anatomi og fysiologi og ressourcestyring.

2. Optjen en postgraduate akademisk kvalifikation

At optjene en postgraduate-kvalifikation kan hjælpe med at fremme dit erhverv inden for sundhedspleje i hjemmet. Kandidatuddannelser giver ofte et mere indgående kendskab til de kompetencer, der er nødvendige for sundhedsadministration. Postgraduate kurser dækker fagområder som etiske spørgsmål inden for sundhedsadministration, finansielt regnskab og budgettering og brug af statistiske værktøjer i ledelsen. At forstå disse emner kan hjælpe med at udvikle dine lederevner og øge din egnethed til roller på højere niveau i medicinske organisationer.

Relateret: Er en mastergrad i sundhedsadministration det værd?

3. Udvikle brancheerfaring

Mange arbejdsgivere foretrækker, at hjemmesundhedsadministratorer har et par års relevant erfaring. Overvej at ansøge om adgangsadministrative roller i sundhedsvæsenet, som senere kan kvalificere dig til at arbejde i roller på mere seniorniveau, der håndterer avancerede ansvarsområder og beslutninger. Frivilligt arbejde med en lokal sundhedsfacilitet, praktikophold og arbejdsstudieprogrammer kan også give effektive muligheder for at udvikle on-the-job oplevelse.

4. Bliv certificeret

At opnå branchespecifikke certificeringer er vigtigt for fagfolk, der ønsker at komme hurtigt videre på dette område. Sådanne kvalifikationer beviser din ekspertise og forpligtelse til at følge med i branchens bedste praksis. Her er nogle certificeringer, som du kan få fra forskellige professionelle organisationer:

 • Certificeret plejehjemsadministrator
 • Certificeret Assisted Living Administrator
 • Certificeret professionel i sundhedskvalitet
 • Certificeret sundhedsprofessionel
 • Executive certificering og professionel certificering

5. Undersøg potentielle arbejdssteder

Den sidste fase i din rejse for at starte en karriere inden for sundhedspleje i hjemmet er at bestemme, hvilket arbejdsmiljø du gerne vil være en del af. Potentielle indstillinger, du kan arbejde i som sundhedsadministrator i hjemmet, omfatter:

 • Ambulatorier
 • Sundhedsministerier
 • Plejehjem
 • Hospitaler

Miljøet for en hjemmesundhedsadministrator kan variere afhængigt af, hvor du beslutter dig for at arbejde. For eksempel kan klinikker og plejehjem være langsommere og mere rutineprægede, mens hospitaler kan kræve, at du regelmæssigt reagerer på uventede, pressede nødsituationer.

Hvad er gennemsnitslønnen for en sundhedsadministrator i hjemmet?

Sundhedsadministratorer tjener i gennemsnit $93.385 om året i USA. Flere faktorer kan påvirke disse fagfolks løn. Dette kan omfatte placering, erfaring, kvalifikationer og kompleksiteten af ​​dine jobopgaver og ansvar.

Relateret: FAQ: Hvor meget tjener en sundhedsadministrator?

Hvad er jobudsigterne for sundhedsadministratorer i hjemmet?

Efterspørgslen efter hjemmesundhedsadministratorer bør vokse i det næste årti, efterhånden som antallet af ældre borgere stiger, ifølge United States Bureau of Labor Statistics. Efterspørgslen efter sundhedsadministratorer og andre læge- og sundhedschefer kan stige med 32 % i de næste ti år, hvilket typisk er hurtigere end de fleste erhverv.

Alice Borg
Alice Borg Sundhedsadministratorer i hjemmet giver retningslinjer og ledelsesmæssig ekspertise for at sikre, at sundhedspersonale på plejehjem og plejehjem har et miljø, der gør det muligt at arbejde effektivt. En karriere i hjemmets sundhedsadministration giver en vej til at tjene imponerende løn og have en positiv indvirkning på samfundet. At kende denne rolles kvalifikationer og pligter og ansvar kan hjælpe dig med at afgøre, om det er det rigtige erhverv for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad en sundhedsadministrator i hjemmet er, rollens pligter og ansvar, og hvordan man bliver en sundhedsadministrator i hjemmet.