Sådan Bliver Du Rejsebureau Hjemmefra

Efterhånden som flere job bliver fjernet, kan du hjælpe folk med at rejse rundt i verden hjemmefra. Uanset om du vil arbejde i et rejseselskab eller starte dit eget, er det endelig muligt at blive et hjemmerejsebureau. Så længe du har en pålidelig internetforbindelse, computer og telefon, er denne karriere ganske mulig. I denne artikel forklarer vi, hvad et rejsebureau gør, og hvordan man bliver et rejsebureau hjemmefra.

Relateret: Lær om at være rejsebureau

Hvad er et rejsebureau?

Rejsebureauer hjælper folk med at planlægge og booke deres ferier eller rejser. Da planlægningen af ​​en ferie kan være ret kedelig og tidskrævende, foretrækker mange mennesker, at en professionel gør det for dem. Et rejsebureau er meget detaljeorienteret og kyndig, når det kommer til at lave rejseplaner. De har en insiders viden om de bedste rejsetilbud og steder at sende deres kunder. Mens nogle rejsebureauer specialiserer sig i fritidsrejser, fokuserer andre på at planlægge rejser for virksomheder. Nogle rejsebureauer specialiserer sig endda i en bestemt feriedestination.

Relateret: 20 job for folk, der kan lide at rejse

Hvad laver et rejsebureau?

Et rejsebureau er ansvarlig for følgende opgaver:

  • Undersøg rejseboliger: De starter typisk deres proces ved at finde ud af deres kunders rejsebehov. De bruger derefter ressourcer til at søge efter flyrejser, logi, transport og andre rejsedetaljer.
  • Hjælp kunder med at vælge et budget: Et rejsebureau kan kun gøre så meget, som kundens budget tillader. De kan bruge deres salgsevner til at hjælpe kunder med at skabe et gennemførligt budget for det, de ønsker.
  • Opret rejseplaner: Når en kunde ønsker, at rejsebureauet skal tage sig af alle detaljerne på deres rejse, vil rejsebureauet opbygge dem en række rejseplaner for hver dag. Dette kan omfatte forskellige udflugter, sightseeing og måltidsreservationer.
  • Giv råd om specifikke destinationer: Rejsebureauer er meget vidende om forskellige rejsedestinationer. De kan hjælpe deres kunder med at finde ud af, hvilke seværdigheder de skal se, og hvilke områder de skal fokusere på. De kan også give dem sikkerhedsture eller skjulte perler i området.
  • Assistere med planlægningsdetaljer: De kan være ansvarlige for at hjælpe deres kunder med at få pas eller ansøge om rejsevisum. Ligeledes kan et rejsebureau også foretage ændringer i sidste øjeblik af en kundes rejseplaner.

Relateret: 7 udfordringer ved at arbejde på afstand og hvordan man overvinder dem

Sådan bliver du rejsebureau hjemmefra

Her er et par forskellige måder, du kan blive rejsebureau på hjemmefra:

1. Start din egen virksomhed

Hvis du har tidligere erfaring med rejsebureauer, er det måske det perfekte tidspunkt at forgrene sig fra din nuværende virksomhed og starte din egen virksomhed. Selvom dette måske ikke er den første mulighed for begyndere, kan de, der allerede forstår branchen, klare sig ganske godt for sig selv. Du kan bruge de forbindelser og kontakter, du allerede har oprettet, til at starte din egen virksomhed. Det bedste er, at du kan arbejde fra dit hjem i stedet for at pendle til kontoret.

Efter at have gennemgået processen med formel registrering af din virksomhed, skal du begynde at markedsføre dit brand. Start med at bygge din egen hjemmeside, der også indeholder en rejseblog. På denne måde kan folk finde dig gennem online søgeforespørgsler. Dernæst skal du begynde at opbygge en tilstedeværelse på sociale medier på alle de store platforme. Lad endelig dine venner og familie vide, at du starter en rejsevirksomhed. Du kan klare dig godt gennem mund-til-mund markedsføring.

Relateret: Sådan arbejder du hjemmefra (tip og eksempler)

2. Arbejde for et værtsbureau

Når du arbejder for et værtsbureau, bliver du ofte betragtet som en uafhængig entreprenør. Selvom du måske ikke får fordelene ved en fuldtidsstilling, kan et værtsbureau hjælpe dig med at komme i gang med at være rejsebureau hjemmefra. Mange værtsvirksomheder giver dig træning og support, mens du arbejder under deres brand. De kan også forbinde dig med kunder og sætte dig op med det udstyr, du har brug for.

Før du arbejder med et værtsbureau, skal du sørge for at lave masser af research. Se, om virksomheden er legitim, ved at slå den op på Better Business Bureau (BBB) ​​og ved at se, om den har nogen online anmeldelser. Du vil også være sikker på, at du kan arbejde hjemmefra i stedet for et centraliseret kontorlokale.

3. Søg et fuldtidsjob

Hvis du foretrækker sikkerhedsnettet ved at være fuldtidsansat, så søg efter virksomheder, der ønsker at ansætte fjernrejsebureauer. Tilføj relevante søgeord, såsom "fjernbetjening", "hjemme" eller "arbejde hjemmefra", når du leder efter job. Før du søger job, skal du sikre dig, at du har en forståelse af, hvilken slags frynsegoder og fordele disse virksomheder tilbyder. Du vil gerne sikre dig, at du får masser af betalt fri, sammen med en god forsikringsdækning.

Når du beslutter dig for, hvilke rejsebureauer du skal ansøge om, skal du overveje, hvilken form for planlægning du håber at lave. Bestem, om du vil specialisere dig inden for et område eller gøre lidt af hvert. Overvej, hvilke rejsedestinationer du er bekendt med, og om du håber at arbejde med kunder, der rejser til disse steder.

Relateret: Sådan finder du rigtige job i hjemmet

Tips til at blive rejsebureau hjemmefra

Følg disse tips for at blive et succesrigt rejsebureau hjemmefra:

  • Byg dit personlige brand. Da din online tilstedeværelse fortsætter med at blive en vigtigere del af at tiltrække kunder, er du nødt til at opbygge et brand centreret omkring dine specialer. At omhyggeligt kurere indhold på sociale medier kan hjælpe dig med at opbygge et stræben efter brand, der vil gøre folk glade for at planlægge deres ture gennem dig. At have en professionel hjemmeside og rejseblog kan give dig en fordel i forhold til andre rejsebureauer.
  • Indstil dit kontorlokale. For at gøre dit bedste arbejde hjemmefra, skal du have dit eget udpegede arbejdsområde. Mens det er en mulighed at arbejde i din seng, kan det at have et egentligt skrivebord at sidde ved hjælpe dig med at føle dig mere produktiv og fokuseret. Sørg for, at du har en computer, headset, telefonlinje og printer på dit arbejdsområde. Overvej at købe en ergonomisk stol og skærmstativer, så du kan føle dig tryg ved at arbejde ved dit skrivebord hele dagen.
  • Få den træning, du har brug for. Som nævnt tidligere kan du modtage din rejsebureauuddannelse fra et værtsbureau. Hvis du foretrækker en alternativ rute, kan du tilmelde dig et college-program. Der er mange skoler, der tilbyder grader i turisme og andre relaterede emner. Du vil måske også overveje at opnå en relevant certificering for at vise din ekspertise.
  • Find ud af, om du har brug for en licens. Selvom de fleste stater ikke kræver, at du har en licens til at sælge rejser, gør nogle det. Foretag nogle undersøgelser for at lære din stats krav.

Andre rejsejobs kan du udføre derhjemme

Her er nogle andre fjernrejsejob, du måske er interesseret i:

1. Hotel kundesupport specialist

National gennemsnitsløn: $13,83 i timen

Primære opgaver: En hotelkundesupportspecialist arbejder på vegne af et hotel eller resort for at håndtere eventuelle kunders problemer eller spørgsmål. Mange virksomheder er begyndt at outsource kundesupport til fjernpersonale, hvilket gør dette til et muligt arbejde hjemmefra supportjob. Fælles jobopgaver involverer at hjælpe kunder med deres reservationer, fejlfinde bookingproblemer og informere gæster om hotellets overnatningssteder.

2. Rejseblogger

National gennemsnitsløn: $14,24 i timen

Primære opgaver: En rejseblogger er en forfatter, der er ansvarlig for at producere indhold til en rejserelateret blog. De kan skrive om deres egne rejseoplevelser eller give rejseråd. Denne person skal være en erfaren rejsende og give læserne den bedste indsigt. Sammen med research, skrivning og redigering af indhold kan de også være ansvarlige for at lave visuelle billeder til at ledsage deres skrivning.

3. Destinationsbryllupsplanlægger

National gennemsnitsløn: $36.563 om året

Primære opgaver: En destination bryllupsplanlægger hjælper par med at planlægge deres destination bryllupper. Da fjerne bryllupper kræver mere planlægning og koordinering, er mange par afhængige af bryllupsplanlæggere, der hjælper dem med at vælge deres sted, overnatning og rejseovernatning. De kan også hjælpe med at booke underholdning, catering og andre leverandører på rejsedestinationen. Mange bryllupsplanlæggere specialiserer sig i et bestemt område eller land. Denne form for bryllupsplanlægger kan udføre det meste af deres arbejde eksternt.

4. Turisme marketing specialist

National gennemsnitsløn: $54.286 om året

Primære opgaver: En turistmarketingspecialist arbejder for en turismekunde, der skal markedsføre deres destination. En person i denne rolle er ansvarlig for at skabe kampagner for en bestemt destination eller turistattraktion. De kan skabe materialer såsom brochurer, direct mail, e-mails, guider og webstedsindhold for at tiltrække folk til dette turiststed.

Jeanett Dinesen
Jeanett Dinesen Efterhånden som flere job bliver fjernet, kan du hjælpe folk med at rejse rundt i verden hjemmefra. Uanset om du vil arbejde i et rejseselskab eller starte dit eget, er det endelig muligt at blive et hjemmerejsebureau. Så længe du har en pålidelig internetforbindelse, computer og telefon, er denne karriere ganske mulig. I denne artikel forklarer vi, hvad et rejsebureau gør, og hvordan man bliver et rejsebureau hjemmefra.