Sådan Bliver Du Professor I Medicin

Sådan Bliver Du Professor I Medicin

Personer, der har en passion for det medicinske område og undervisning, kan være interesseret i at forfølge et job som professor i medicin. Professorer i medicin deler deres viden om medicinske procedurer og teorier med studerende, der forfølger en medicinsk karriere. Du kan lære mere om medicinske professorers pligter og ansvar for at se, om det er det rigtige valg for dig at blive en. I denne artikel diskuterer vi, hvad en professor i medicin er, hvad de gør, og udforsker trin til, hvordan man bliver det.

Hvad er en professor i medicin?

En professor i medicin er en person, der underviser i medicinske kurser til studerende på universitetsniveau. De kan arbejde på et universitet, community college, medicinsk skole eller undervisningshospital. Professorer i medicin designer og udvikler læseplaner til at undervise i medicinske begreber relateret til anatomi, fysiologi, neurologi, biokemi, immunologi og farmakologi. Nogle professorer i medicin er praktiserende læger med en læge i medicin (MD), som underviser på deltid, mens andre professorer har en doktor i filosofi (Ph.D.) med omfattende viden om medicinske begreber.

Hvad laver en professor i medicin?

Arbejdsopgaverne forbundet med at være professor i medicin omfatter:

 • Udarbejdelse af en pensum for et college-kursus
 • Fremme elevernes engagement i klassen
 • Undervisning i medicinske begreber
 • Opmuntrende klassediskussion
 • Overvågning af elevernes fremskridt
 • Udarbejdelse af undervisningsmateriale
 • Planlægning og præsentation af kursusforelæsninger
 • Bedømmelse af elevernes arbejde
 • Tilbyder akademisk vejledning

Løn til en professor i medicin

Selvom løndata for professorer i medicin ikke er tilgængelige, er her de nationale gennemsnitlige lønninger for flere relaterede job:

 • Lægeassistent : $36.596 om året
 • Professor: $63.238 om året
 • Intern læge: $186.569 om året
 • Læge: $245.964 om året

Relateret: 19 lægekarrierer at forfølge

Professor i medicinske færdigheder

Her er et par færdigheder, som professorer i medicin kan bruge dagligt:

Meddelelse

Professorer i medicin skal have effektive skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, da de arbejder med studerende, der måske ikke er bekendt med medicinske begreber. Som professor er det vigtigt, at du kommunikerer lektioner så klart som muligt, så alle dine elever fuldt ud kan forstå.

Professorer skal også have fremragende skriftlige kommunikationsevner, da mange studerende kontakter professorer via e-mail for at stille spørgsmål om eksamener, afklare begreber eller løse karakterproblemer.

Ledelse

Professorer i medicin bør besidde lederegenskaber for at hjælpe med at motivere studerende til at nå deres mål. Fordi medicinstudiet ofte kan indeholde en stor arbejdsbyrde, er det en professors opgave at opmuntre studerende til at fortsætte. Professorer kan vise lederevner ved at tilbyde eleverne støttende feedback eller hjælpe eleverne med at komme ind på kandidatskolen ved at skrive et anbefalingsbrev.

Relateret: Understøttende ledelse: Hvad det er, og hvordan man udvikler det

Tidsadministration

Professorer i medicin skal have fremragende tidsstyringsevner, så de effektivt kan lære eleverne komplekse medicinske begreber inden for klassens tildelte tidsramme. Det kan tage flere timer eller klasser at undervise i medicinske begreber på grund af kompleksiteten af ​​det medicinske område, så professorer bør planlægge deres forelæsninger i overensstemmelse hermed.

Medicinsk viden

For at undervise studerende, bør professorer i medicin have en omfattende viden om det medicinske område. Professorer kan have et speciale, de har studeret og forsket i, som gør dem til eksperter inden for deres felt.

Sådan bliver du professor i medicin

Her er fem trin til at hjælpe dig med at blive professor i medicin:

1. Få en bachelorgrad

For at blive professor i medicin skal du først gennemføre en bacheloruddannelse. De fleste professorer gennemfører en bachelorgrad i biokemi, biologi, menneskelig fysiologi, sygepleje eller biomedicinsk teknik. Mens du afslutter dine bachelorstudier, kan du tænke over, hvilket speciale du skal forfølge inden for det medicinske område.

Når du afslutter din bachelorgrad, skal du begynde at forberede dig til kandidatskolen ved at udfylde ansøgninger, undersøge kandidatprogrammer, tale med professorer og udvikle forskningsprojekter inden for dit felt. Du kan også beslutte, om du vil forfølge en MD eller Ph.D. efter at have afsluttet din bachelor.

2. Få en kandidatgrad

Når du har afsluttet din bacheloruddannelse, skal du opnå en kandidatgrad. Se efter ph.d.-skoler, der tilbyder programmer, der passer til dine akademiske behov, som det medicinske speciale, du gerne vil fokusere på, eller det niveau, du søger. Professorer i medicin skal enten have en MD eller Ph.D. at kvalificere sig til at undervise på gymnasieniveau. Her er de vigtigste forskelle mellem en MD og Ph.D.:

 • Doctor of medicine (MD): MD-programmer forbereder enkeltpersoner til at forfølge medicinske karrierer, der behandler sygdomme, diagnosticerer medicinske tilstande og konsulterer patienter, og de involverer normalt klasseværelset og klinisk træning. At tjene en MD er en fordel, hvis du er interesseret i at undervise i kurser, der involverer kliniske og laboratorier, da du får erfaring på området under MD-programmer.
 • Doctor of philosophy degree (Ph.D.): For at opnå en Ph.D. skal du gennemføre original forskning og skrive en afhandling eller afhandling, der præsenterer din forskning. Professorer i medicin kan få en ph.d. inden for et relateret medicinsk område, såsom immunologi, farmakologi eller neurovidenskab. At opnå en ph.d. er gavnligt for personer, der ønsker at undervise om medicinske teorier og grundlæggende principper siden ph.d. programmer er stærkt forskningsbaserede.

3. Byg dit netværk

Der er flere måder at opbygge dit netværk på som universitetsprofessor. En måde er at etablere forbindelser med dine klassekammerater, mens du tjener dine bachelor- og kandidatgrader. Dette kan hjælpe dig med at holde forbindelsen, mens dine klassekammerater bygger deres lægepraksis eller begynder at undervise på gymnasier. En anden nyttig måde at opbygge dit netværk på er at tilslutte sig medicinske professororganisationer, såsom Association of Professors of Medicine (APM) eller Professor's Medical Society.

Relateret: Den komplette guide til netværk

4. Få erfaring

Som professor i medicin er det vigtigt at have både undervisning og medicinsk erfaring. For at få medicinsk erfaring, mens du afslutter din bachelorgrad, kan du blive frivillig på et hospital for at udføre mindre opgaver som at levere mad eller tage telefonopkald. For at finde frivillige muligheder, se online eller ring til lokale hospitaler for at se, om de leder efter frivillige.

Mange gymnasier tilbyder assistentundervisningsprogrammer, som kan tilbyde værdifuld erfaring med at udføre opgaver, som professorer udfører hver dag, som at bedømme kurser eller oprette lektionsplaner. Hvis du er hjælpelærer for en medicinsk professor, kan du se, hvordan medicinske professorer skræddersy deres kurser for at vise medicinske teknikker og tilskynde studerende til deltagelse i laboratorier.

5. Udgiv inden for dit felt

For at blive professor i medicin er det vigtigt at publicere forskning inden for det medicinske område, der relaterer sig til dit speciale, du underviser i. Udgivelse af forskning inden for dit felt opbygger din troværdighed som professor og kan holde dig opdateret om de nyeste medicinske fremskridt.

Jobudsigt

Ifølge Bureau of Labor Statistics har universitetsprofessorjob positive jobudsigter, hvor beskæftigelsen forventes at vokse med 9% fra 2019 til 2029.

Torsten Møller
Torsten Møller Personer, der har en passion for det medicinske område og undervisning, kan være interesseret i at forfølge et job som professor i medicin. Professorer i medicin deler deres viden om medicinske procedurer og teorier med studerende, der forfølger en medicinsk karriere. Du kan lære mere om medicinske professorers pligter og ansvar for at se, om det er det rigtige valg for dig at blive en. I denne artikel diskuterer vi, hvad en professor i medicin er, hvad de gør, og udforsker trin til, hvordan man bliver det.