Sådan Bliver Du Private Equity Associate

Dem, der leder efter en karriere inden for finans, vil måske overveje at blive en private equity-associeret. Private equity-selskaber bruger deres viden og erfaringer til at hjælpe investeringsselskaber med at skabe aftaler. At forstå, hvordan man bliver en private equity-associeret, kan hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at begynde din karriere som én. I denne artikel undersøger vi, hvad en private equity associeret er, og de skridt, der skal tages for at blive det.

Hvad er en private equity associeret?

En private equity associeret er en virksomhedsleder, der arbejder i investeringsbankvirksomhed for at finde potentielle investorer, assistere med erhvervede investeringer og udføre due diligence med eksisterende kunder i en investeringsbank. De hjælper gennem hele rejsen for en aftale, fra begyndelsen og op til afslutningen. Private equity associates fungerer ofte som koordinator for handleprocesserne.

Relateret: Egenkapital: Definition og hvordan det virker

Hvad laver en kapitalfond?

Private equity-associerede virksomheder køber nye forretningsaftaler for de investeringsselskaber, de arbejder for, og skaber finansielle modeller for eksisterende handler. Dine arbejdsopgaver kan variere baseret på størrelsen af ​​det aktieselskab, du arbejder hos, men nogle af disse opgaver kan omfatte:

 • Overvågning af porteføljeselskaber og gennemgang af deres kvartalsvise økonomiske resultater
 • Tilbyder analyser for at hjælpe rektorer og partnere med at træffe informerede beslutninger om en aftale
 • Udarbejdelse af foreløbige due diligence-rapporter
 • Assistere med at hæve pris-til-indtjening-forhold (PE) og opfylde økonomiske præstationsmål
 • Screening af fortrolige informationsmemorandum (CIM) dokumenter for muligheder, der stemmer overens med virksomhedens rammer, og sammensætning af et resumé på én side
 • Afslutning af aftaler med private investorer
 • Besvarelse af en potentiel investors spørgsmål og forespørgsler
 • Undersøger markedet for at finde muligheder for investeringer
 • Diskuterer løbende ideer med deres chef og teammedlemmer
 • Gennemgang af kundekontrakter i firmaets database

Sådan bliver du en private equity associeret

Du kan bruge disse trin til at blive en private equity-associeret:

1. Gennemfør en bacheloruddannelse

Det første skridt til at blive en private equity associeret er at opnå en bachelorgrad i en finansrelateret hovedfag, såsom finans, regnskab, statistik, matematik eller økonomi. Mens du går på college, kan opretholdelse af et gennemsnit af høje karakterer imponere fremtidige arbejdsgivere.

Relateret: Din guide til karrierer inden for finans

2. Få erfaring

Da de fleste virksomheder ikke ansætter nyuddannede, kan du få erfaring som investeringsbankanalytiker eller i finansielle tjenesteydelser i mindst tre år efter eksamen. Du kan også overveje at gennemføre et praktikophold, mens du er på college for at hjælpe med at fremskynde denne proces.

3. Udvikle tekniske færdigheder

Forbered dig på et job som private equity-medarbejder ved at forbedre dine tekniske færdigheder. Dette omfatter finansiel viden, såsom investerings- og regnskabsprocesser.

4. Optjen en certificering

For at fremme din læring uden for college, overvej at opnå en certificering. Disse programmer udvider både din viden inden for et specifikt område og hjælper dig med at konkurrere med andre kandidater. Nogle af de bedste certificeringer for en private equity-associeret at forfølge inkluderer:

 • Associeret statsautoriseret revisor (ACA)
 • Certificeret finansiel planlægger (CFP)
 • Statsautoriseret revisor
 • Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA)
 • Chartered Financial Analyst (CFA)
 • Chartered Private Equity Professional (CPEP)
 • Financial Risk Manager (FRM)

5. Fortsæt din uddannelse

Nogle private equity associates videreuddanne sig ved at få en Master's of Business Administration (MBA). At have en kandidatgrad kan hjælpe med at give dig en fordel i forhold til andre jobkandidater på grund af den lange tid, du tog at tilføje til din videnbase.

6. Brug en headhunter

Fordi private equity er et konkurrencedygtigt jobområde, kan brug af en headhunter eller en rekrutteringstjeneste være en hjælp til at finde en stilling. En headhunter kan stille dig spørgsmål relateret til private equity for at få en bedre idé om, hvor god en kandidat du er. Hvis du imponerer headhunteren, kan de videregive dit CV til firmaer.

Relateret: Sådan finder du en headhunter

7. Forbered dig på LBO-modelleringstesten

Efter at have gennemført interviews med medlemmer af et firma, kan du tage en Leveraged Buyout eller LBO-modelleringstest. I løbet af denne tidsindstillede test arbejder du på at opbygge en økonomisk model for en fiktiv virksomhed fra bunden. Arbejdsgivere bedømmer dig baseret på din nøjagtighed og hurtighed i at skabe din model.

Relateret: Hvad er finansiel modellering?

Kompetencer for en private equity associeret

Nedenfor er nogle færdigheder, du kan udvikle, som kan hjælpe dig med at blive en private equity associeret:

 • Kommunikation: For at indgå aftaler med virksomheder bruger en private equity-medarbejder kommunikationsevner til at præsentere deres ideer. De kan også opsummere en betragtelig mængde data i et oversigtsdokument på én side.
 • Dataanalyse: Ved oprettelse af finansieringsmodellering kan private equity-associerede virksomheder gennemgå, oversætte og forklare data.
 • Netværk: For at opdage potentielle handler, netværker private equity associerede med potentielle investorer. Netværk kan også hjælpe dem med at finde et job i feltet ved at komme i kontakt med nogle arbejdsgivere på en fælles interesse, såsom at have gået på det samme college.
 • Finansiel modellering: Private equity-selskaber forsøger at forudsige en virksomheds fremtidige økonomiske resultater ved at se på deres indtægts- og udgiftshistorik gennem modelleringsøvelser.
 • Research: For at finde nye handler arbejder kapitalfonde med at indsamle data og undersøge markedet.
 • Forhandling: For at hjælpe med at afslutte handler forhandler private equity-associerede med potentielle investorer.

Relateret: Økonomiske færdigheder: Definition og eksempler

Private equity associeret vs. private equity analytiker

Mens både en private equity-associeret og en private equity-analytiker er roller i virksomheder, der leder efter kunder at tjene penge på, varierer de i jobopgaver. Nogle forskelle mellem en private equity associeret og en private equity analytiker inkluderer:

 • Hvilken del af processen arbejder de på: En private equity associeret arbejder gennem hele processen i handlen, mens en private equity analytiker typisk hjælper med en bestemt del af en handel.
 • Mængden af ​​nødvendig erfaring: Private equity-analytikere begynder typisk at arbejde lige efter college, hvorimod en private equity-medarbejder får erhvervserfaring først, før han påtager sig deres associerede rolle.
 • Hvor mange penge tjener de: Fordi private equity-associates har mere erfaring, er deres løn normalt højere end private equity-analytikere.

Relateret: 12 højtbetalende job i finans

Løn

Lønnen for en private equity associeret kan afhænge af din placering og størrelsen af ​​det firma, du arbejder for. I gennemsnit tjener en private equity-associeret 103.543 USD om året. Private equity-associerede virksomheder kan også modtage en bonus fra lukkede handler, de laver.

Gorm Boesen
Gorm Boesen Dem, der leder efter en karriere inden for finans, vil måske overveje at blive en private equity-associeret. Private equity-selskaber bruger deres viden og erfaringer til at hjælpe investeringsselskaber med at skabe aftaler. At forstå, hvordan man bliver en private equity-associeret, kan hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at begynde din karriere som én. I denne artikel undersøger vi, hvad en private equity associeret er, og de skridt, der skal tages for at blive det.