Sådan Bliver Du Magasinforfatter

Sådan Bliver Du Magasinforfatter

Magasinforfattere skaber dynamisk indhold til både trykte og digitale formater, der dækker en række potentielle emner. Hvis du er interesseret i at skrive til magasiner, er det nyttigt at kende de trin, du kan tage for at komme i gang. . I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bliver magasinforfatter, herunder de nødvendige færdigheder til denne rolle og tips, der vil føre dig mod en succesfuld karriere.

Hvad laver en magasinskribent?

Magasinforfattere researcher og skriver historier om emner, der er relevante og spændende for deres læsere. Magasinforfattere forventes at være opmærksomme på detaljer og nøjagtighed og følge mange af de samme standarder og principper som avisjournalister.

Relateret: Sådan skriver du artikler til magasiner

Typer af magasinforfattere

Den type magasinforfatter, du er, kan afhænge af din ansættelsesstatus. De to primære typer magasinforfattere er:

Fuldtids- eller personaleskribent

Fuldtidsansatte magasinforfattere arbejder typisk almindelig arbejdstid og betragtes som personaleskribenter med de normale fordele, som andre medarbejdere har. Personaleskribenter dækker normalt et bestemt emne eller beat, såsom en lokal nyhedsskribent eller en miljøskribent. En medarbejderskribent kan få tildelt en specifik historie at dække, eller de kan pitche deres egne historieideer til en redaktør.

Freelance- eller kontraktskribent

Freelance- eller kontraktskribenter finder ofte emner at skrive om på egen hånd og pitcher deres ideer til en relevant magasinredaktør. Hvis publikationen er interesseret, betaler de freelanceskribenten for artiklen. Nogle gange, når en publikation har etableret et forhold til en freelancer, kan de bede freelanceren om at skrive en specifik artikel til dem. Freelanceskribenter kan arbejde for forskellige magasiner, bestemme deres egne tidsplaner og forhandle deres egne gebyrer.

Læs mere: Sådan skriver du freelance: En guide til at komme i gang som freelanceskribent

Sådan bliver du magasinforfatter

Nogle magasinforfattere opnår en bachelorgrad, mens andre kvalificerer sig gennem erfaring. Alle skribenter skal udarbejde skriveprøver, selvom ikke alle prøver skal være offentliggjort.

Her er de standardtrin, du skal tage for at blive magasinforfatter:

1. Få din grad

Uanset hvilken type magasinforfatter du ønsker at være, kan en universitetsuddannelse hjælpe dig med at starte din karriere. Mens nogle publikationer ikke kræver, at deres forfattere har en formel uddannelse, kan en bachelor- eller associeret grad i journalistik, engelsk, kreativ skrivning eller et lignende felt give dig en fordel i ansættelsesprocessen.

2. Forbered prøver

Allerede før du får publiceret din første artikel, kan du øve dig i at skrive eksempelartikler og oprette en portfolio. Brug formatet på dine målpublikationer som en guide til at strukturere dine artikler og vælge relevante emner. Øvelse vil gøre dig til en bedre magasinskribent, og du vil også have et godt stykke arbejde at vise en kommende redaktør.

3. Få bylines

Når dine artikler udgives med dit navn vedhæftet, kaldes det en byline. Hvis du kan få bylines på dette tidspunkt i din karriere, vil det imponere en magasinredaktør. Ofte kan du finde små aviser, der bruger freelancere til ringe eller ingen løn, men som giver dig bylines. Denne oplevelse kan være din tid værd, når du opbygger en portefølje. Hvis du er på college, kan du også få erfaring og bylines ved at arbejde for din skoles avis eller magasin.

4. Udvikl en niche

For at finde ud af, hvad din skriveniche er, skal du overveje dine interesser og baggrunde. De fleste magasiner har et specifikt fokusområde, såsom mode, natur eller kogekunst. Overvej de emner, der interesserer dig, og sigt på at indsamle skriveprøver og bylines inden for det område af ekspertise.

Relateret: 9 trin til at finde din niche (og hvorfor det er vigtigt)

5. Opret en online portfolio

Oprettelse af en onlineportefølje af dit offentliggjorte og upublicerede arbejde kan hjælpe dig med at skille dig ud i ansættelsesprocessen. Hvis du har freelanceerfaring, medtag eventuelle artikler eller historier, du har skrevet. Hvis du er studerende, kan du overveje at tilføje akademiske essays eller andre opgaver til din portefølje.

6. Find en praktikplads

Praktik kan være et godt værktøj til at komme ind i magasinbranchen. Find et magasin, du gerne vil arbejde for, og tjek deres hjemmeside og stillingsopslag for eventuelle praktikmuligheder. Du kan også kontakte den ansættelsesansvarlige for at høre om eventuelle muligheder. Hvis du stadig går på college, så spørg dine professorer eller lederen af ​​den engelske afdeling, om de kan hjælpe dig med at finde en praktikplads.

Relateret: Definitiv guide til praktikophold

Hvordan er en magasinskribents arbejdsmiljø?

Arbejdsmiljøet for en magasinforfatter kan afhænge af placeringen og typen af ​​deres ansættelse. Mange fuldtids- eller personaleskribenter arbejder i et kontormiljø, mens de fleste freelanceskribenter kan arbejde eksternt. Men på grund af deres arbejde er det også muligt for fuldtidsskribenter at arbejde hjemmefra, så længe de har internetadgang og arbejder almindeligt.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvad er fjernarbejde?

Hvor meget tjener en magasinforfatter?

En bladskribents løn afhænger ofte af deres placering, erfaring og ansættelsestype. Lønoplysninger for en magasinforfatter er ikke tilgængelig, men den nationale gennemsnitlige løn for en forfatter er $61.373 om året.

En freelanceskribent tjener et landsgennemsnit på $20,33 i timen. Mange freelanceskribenter kan dog sætte deres egne takster, så dette kan variere afhængigt af den professionelle.

For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinkene for hver stilling ovenfor.

Hvilke færdigheder har du brug for for at blive magasinforfatter?

Hvis du gerne vil blive magasinforfatter, så overvej at udvikle disse færdigheder:

  • Kommunikation: Som forfatter skal du have stærke skriftlige kommunikationsevner og vil også have gavn af stærke verbale kommunikationsevner. Dette kan hjælpe dig med at skrive artikler, diskutere dit arbejde med redaktører og interviewe emneeksperter.
  • Tidsstyring: Magasinforfattere arbejder ofte under stramme deadlines. Stærke tidsstyringsevner er afgørende for at forblive produktiv og have succes inden for denne branche.
  • Selvmotivation: Da magasinforfattere ofte pitcher deres egne artikelideer, er en naturlig følelse af nysgerrighed og selvmotivation færdigheder, der kan inspirere dig til at komme med nye ideer.
  • Teamwork: Magasinforfattere arbejder ofte med teams for at redigere stykker, researche og vælge emner at skrive om. At have stærke teamwork færdigheder kan hjælpe forfattere med at samarbejde med succes.
  • Forskning: De fleste magasinforfattere laver omfattende research om de emner, de skriver om. Selvom du har erfaring med emnet, kan det at have stærke forskningsfærdigheder hjælpe med at sikre, at dit arbejde er nøjagtigt.
  • Opmærksomhed på detaljer: At være detaljeorienteret hjælper magasinforfattere med at opdage unøjagtigheder eller modsigelser i deres arbejde, såvel som grammatiske fejl og tastefejl.

Boje Smith
Boje Smith Magasinforfattere skaber dynamisk indhold til både trykte og digitale formater, der dækker en række potentielle emner. Hvis du er interesseret i at skrive til magasiner, er det nyttigt at kende de trin, du kan tage for at komme i gang. . I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bliver magasinforfatter, herunder de nødvendige færdigheder til denne rolle og tips, der vil føre dig mod en succesfuld karriere.