Sådan Bliver Du Lærer Under Uddannelse

Sådan Bliver Du Lærer Under Uddannelse

Lærere er en vigtig arbejdsstyrke, der guider folk gennem deres uddannelse. Uanset hvilket uddannelsesniveau du overvejer at undervise, er træning en vigtig del af udviklingen af ​​undervisningsstrategier og færdigheder til succes. At forstå rollen og kravene til lærere under uddannelse kan hjælpe dig med at træffe et mere informeret karrierevalg. I denne artikel diskuterer vi, hvad en lærer under uddannelse er, hvad de laver, hvordan man bliver det, løn og jobudsigt, arbejdsmiljø og fælles kompetencer.

Relateret: Populære karrierer inden for uddannelse, du kan forfølge

Hvad er en lærer under uddannelse?

En lærer under uddannelse er en person, der formelt udvikler deres undervisningsevner og -praksis. Lærere under uddannelse udfører deres arbejde, mens de er tilmeldt undervisningsprogrammer for at opnå undervisningsgrader og legitimationsoplysninger. Disse programmer kræver typisk minimum et semesters træning før eksamen. Træningsprogrammer giver mulighed for at øve sig i at undervise en klasse med støtte fra erfarne undervisere.

Relateret: 8 kvaliteter ved en god lærer (og tips til hvordan man udvikler dem)

Hvad laver en lærer under uddannelse?

En lærer under uddannelse udfører mange af de samme opgaver, som lærere udfører, mens de er under opsyn og vejledning af en dygtig fagmand. De kan uddanne sig til at undervise på forskellige uddannelsesniveauer, såsom grundskole, mellemskole, gymnasium og college. På hvert niveau involverer en lærer i uddannelses opgaver lignende aktiviteter, herunder:

  • Samarbejde med andre undervisere
  • Kommunikation med elevernes forældre eller værger
  • Udarbejdelse af undervisningsplaner og materialer
  • Bedømmelse af elevernes arbejde
  • Forberedelse af laboratorier eller andre interaktive læringsaktiviteter
  • Undervisning af lektioner

Relateret: Hvordan skal du svare "Hvad er din undervisningsfilosofi?"

Sådan bliver du lærer under uddannelse

Hvis du er interesseret i at blive lærer, er her trin, du skal følge for at være lærer under uddannelse:

1. Opfyld dine uddannelseskrav

De fleste skoler kan kræve, at lærere har en bachelorgrad. Du kan opnå en læreruddannelse gennem forskellige programmer, så du kan vælge en, der passer bedst til din tidsplan og tilgængelighed. Disse programformater er tilgængelige online eller på campus. Online programmer kan være på fuld tid eller deltid.

Deltids online-programmer kan give dig mulighed for at lære, mens du administrerer andre ansvarsområder. Online programmer kan være en god mulighed for folk, der tager sig af familiemedlemmer eller har et fuldtidsjob. Campusbaserede programmer har direkte læring fra professorer, som giver dig mulighed for at få undervisningsviden fra folk med erfaring. Disse professorer kan også give dig yderligere ressourcer til netværks- og praktikprogrammer.

2. Få certificeringer

Mange steder kræver muligvis en generel undervisningslicens, før du kan undervise, men de kan også bede dig om at have statscertificering. Afhængigt af staten kan undervisningslegitimationsprogrammer kræve forskellige kurser, grader eller eksamener. Der er dog andre måder at opnå en certificering på, såsom en accelereret certificering eller et nødcertificeringsprogram. Et accelereret certificeringsprogram giver studerende med en bachelorgrad mulighed for at tjene deres legitimationsoplysninger, mens de træner.

I stater, der oplever lærermangel, kan distrikter tilbyde nødcertificeringsprogrammer, der omgår almindelige statskrav. Din stat kan give nødcertificeringer til høj-efterspurgte fagområder som matematik, naturvidenskab, samfundsfag og engelsk som andetsprog (ESL). Du kan kontakte din stats undervisningsministerium for at finde ud af, om din stat tilbyder nødcertificeringsprogrammer.

3. Få erfaring og gennemfør praktikpladser

Studerende, der opnår deres grad eller certificering, kan få erfaring gennem træning i et praktikophold. For at ansøge om en praktikplads eller for at være lærer under uddannelse, vil de studerende sandsynligvis være i det sidste år af deres program. De skal muligvis også bestå en lægeundersøgelse og et kriminelt baggrundstjek.

Relateret: 7 typer praktikophold for lærere

Løn og jobudsigt for lærere under uddannelse

Den gennemsnitlige løn for en lærer er $23.647 om året. Lønnen kan variere baseret på placering, erfaring og certificeringer. Bureau of Labor Statistics forventer en vækst på 7 % i efterspørgslen efter lærere før 2028.

Arbejdsmiljø for lærere under uddannelse

Som lærer under uddannelse underviser du i klasseværelset under supervision af erfarne lærere. Mange arbejdstimer kan foregå på skolens campus fem dage om ugen. Uden for campus kan du arbejde ekstra timer for at planlægge lektioner og bedømme opgaver.

Lærer i træning af færdigheder

Her er nogle almindelige færdigheder for lærere under uddannelse:

Meddelelse

Undervisning involverer at kommunikere information på en måde, der er let at forstå for eleverne. Det meste af en lektionsplan involverer forelæsninger, åben diskussion og besvarelse af elevernes spørgsmål. At kommunikere klart med dine elever om, hvad du forventer, er en vigtig færdighed for korrekt at facilitere disse aktiviteter.

Datastyring

Datastyringssystemer kan være mere effektive end håndskriftslogfiler til at spore elevernes fremskridt og beregne deres karakterer. Datastyringssystemer kan vise dig tendenserne i klassekarakterer for at overvåge dit eget arbejde. Hvis karaktererne for et flertal af eleverne falder på bestemte områder, kan du bruge disse oplysninger til at forbedre din lektionsplan ved at ændre din undervisningsmetode eller ved at øge lektionens længde for at sikre, at dine elever forstår materialet.

Organisation

Håndtering af flere klasser og det papirarbejde, du behandler for hver elev, er opgaver, der drager fordel af organisatoriske færdigheder. Det er vigtigt at udvikle et organisationssystem til at adskille klasser og klassetrin, så du kan få adgang til det under elevevalueringer eller forældre-lærerkonferencer. Du kan også beholde fysiske eller digitale kopier af elevernes arbejde for at overvåge deres forbedringer.

Problemløsning

At have gode problemløsningsevner kan hjælpe dig med at identificere årsagen og løsningen til disse ændringer. At være i stand til at løse problemer giver dig mulighed for at tilpasse dine lektionsplaner, så de bedst imødekommer dine elever. Problemløsningsevner kan også involvere at forudsige potentielle udfordringsområder og identificere løsninger til at forebygge eller løse dem, hvis de opstår.

Tidsadministration

Tidsstyring er vigtig i planlægningen af ​​dine lektioner, så der er tid nok til at undervise hver enkelt. Dine tidsstyringsevner kan give dig mulighed for at tilpasse, hvor du skal bruge mere eller mindre tid på en lektion efter hver klasses unikke læringsmønstre. Fordi lærere under uddannelse underviser og lærer på samme tid, er det vigtigt at give dig selv tid nok til at udføre dine opgaver.

Skrivning

Mens verbal kommunikation er vigtig, kan skriftlig kommunikation også være vigtig for at hjælpe eleverne med at lære. Når du bedømmer elevernes arbejde og vurderer deres fremskridt, kan du give dem skriftlig feedback eller statusrapporter. At sikre, at dine kommentarer er konstruktive og klare, hjælper med at sikre, at eleven kan forbedre sig med dine forslag.

Frode Vilhelmsen
Frode Vilhelmsen Lærere er en vigtig arbejdsstyrke, der guider folk gennem deres uddannelse. Uanset hvilket uddannelsesniveau du overvejer at undervise, er træning en vigtig del af udviklingen af undervisningsstrategier og færdigheder til succes. At forstå rollen og kravene til lærere under uddannelse kan hjælpe dig med at træffe et mere informeret karrierevalg. I denne artikel diskuterer vi, hvad en lærer under uddannelse er, hvad de laver, hvordan man bliver det, løn og jobudsigt, arbejdsmiljø og fælles kompetencer.