Sådan Bliver Du Lærer Med En Sygeplejerskegrad: Plus Tips Til Succes

Sygeplejersker er læger, der tager sig af de syge, ældre og handicappede patienter under deres varetægt. Sygepleje kræver specifik uddannelse og træning, der leveres af sygeplejerskepædagoger. Sygeplejepædagoger gennemfører typisk et sygeplejeprogram og lærer andre, hvordan de kan udmærke sig i faget. I denne artikel viser vi dig, hvad en sygeplejerskepædagog er, hvad de laver, hvordan du bliver lærer med en sygeplejerskeuddannelse og potentielle job for lærere med sygeplejerskeuddannelser.

Hvad er en sygeplejerskepædagog?

En sygeplejerske underviser er en certificeret sygeplejerske, der arbejder i et uddannelsesmiljø i modsætning til et klinisk miljø. Sygeplejepædagoger arbejder for offentlige institutioner eller private gymnasier og arbejder ofte på fuld tid.

Hvad laver en sygeplejerskepædagog?

En sygeplejepædagog lærer kommende sygeplejersker, hvordan de skal tage sig af patienter. Sygeplejerskepædagogen forklarer sygeplejerskens opgaver, forbereder kurser til eleverne, bedømmer opgaver og laver lektionsplaner. Sygeplejerskeundervisere yder også støtte til studerende, der måske kæmper med kurser eller forbereder sig til eksamen.

Undervisere lærer eleverne om følgende begreber:

  • Tekniske færdigheder: Underviseren lærer kommende sygeplejersker de tekniske og kliniske færdigheder, jobbet kræver, såsom at tage blodtryk, grundlæggende førstehjælp og andre aspekter af patientbehandling.
  • Medicinsk etik: Det medicinske etiske kodeks er en vigtig del af læseplanen, da den forener sundhedsprofessionelle under en standard for adfærd og moral. Undervisere instruerer eleverne i sundhedsetik og forventet adfærd.
  • Sådan skriver du medicinsk papirarbejde: Medicinsk papirarbejde er følsomt, fordi det typisk indeholder en patients private oplysninger. Sygeplejersker lærer at udfylde, gennemgå, opbevare og dele medicinsk papirarbejde sikkert og sikkert for at overholde sundhedslovgivningen.
  • Sundhedslove: Undervisere underviser sygeplejestuderende om sundhedslove såsom HIPAA eller Health Insurance Portability and Accountability Act, som beskriver, hvordan man beskytter en patients privatliv.
  • Anatomi og fysiologi: Sygeplejersker lærer de forskellige kropslige strukturer i anatomien, og hvordan de fungerer i fysiologien.

Relateret: 5 nødvendige færdigheder til dit sygepleje-CV

Hvilke job findes der for lærere med sygeplejerskeuddannelser?

Der er flere stillinger, som sygeplejerskepædagoger kan varetage med en sygeplejerskeuddannelse. Disse kan omfatte kliniske stillinger til sygeplejeudvikling eller generelle uddannelsesroller, herunder:

1. Programkoordinator

Gennemsnitlig national løn: $46.714 om året

Primære opgaver: En programkoordinator er en professionel, der hjælper med at koordinere uddannelsesmæssige, tekniske eller træningsprogrammer for uddannelsesfaciliteter og virksomheder. Sygeplejerskeprogramkoordinatorer hjælper med at planlægge kursusindhold, budgetter, tilmelding og test. Programkoordinatorer sikrer, at programmet understøtter elevernes succes og opfylder alle statslige retningslinjer.

Læs mere: Lær om at være programkoordinator

2. Medicinsk uddannelsesleder

Gennemsnitlig national løn: $69.761 om året

Primære opgaver: En medicinsk uddannelsesleder er en professionel, der leder uddannelsesprogrammer på medicinske faciliteter eller uddannelsesinstitutioner. Uddannelseslederen varetager den daglige drift af uddannelsen, yder støtte til studerende og samarbejder med programkoordinatoren for at sikre, at de opfylder budgetkrav og uddannelsesstandarder.

3. Sygeplejeinstruktør

Gennemsnitlig national løn: $72.945 om året

Primære opgaver: En sygeplejeinstruktør er en certificeret sygeplejerske, der arbejder som instruktør på en sygeplejerskeuddannelse. Instruktøren forbereder kurser, bedømmer opgaver, støtter studerende og overholder alle stats- eller regeringskrav. Sygeplejeinstruktører arbejder typisk for private gymnasier eller medicinske programmer.

4. Klinisk sygeplejerskepædagog

Gennemsnitlig national løn: $82.216 om året

Primære opgaver: En klinisk sygeplejerske underviser er en sygeplejerske, der arbejder for et hospital eller en medicinsk facilitet og uddanner sygeplejersker i et klinisk miljø. Dette er en certificeret sygeplejerske, der giver deres viden og færdigheder til at hjælpe nye sygeplejestuderende med at udvikle færdighederne til at blive succesfulde sygeplejersker og fortsætte med at vokse gennem deres karriere.

Sådan bliver du lærer med en sygeplejerskeuddannelse

At blive underviser med en sygeplejerskeuddannelse giver dig en mulighed for at give din branchekendskab til uddannelse af en ny generation af sygeplejersker. Her er en typisk karrierevej for en lærer med en sygeplejerskeuddannelse:

1. Få brancheerfaring

En sygeplejepædagog bringer typisk branchespecifik viden og færdigheder til det program, de underviser i. At få brancheerfaring giver dig mulighed for at lære ting om branchen, som du ikke lærer i klasseværelset. Dette kan omfatte ting som empati, visse sjældne symptomer og hvordan en typisk sygeplejeafdeling fungerer. Denne viden er vigtig for din undervisningsindsats, fordi den giver dine elever en mere velafrundet læringsoplevelse, der kombinerer industri- og institutionel viden.

Læs mere: Roller ud over sengen: Sådan bliver du sygeplejerske

2. Forfølge en uddannelsesuddannelse

Typisk forfølger en certificeret sygeplejerske en uddannelsesgrad for at undervise, selvom nogle programmer kun kræver en sygeplejerskegrad for at uddanne andre. Du kan tjene op til en doktorgrad i uddannelse, som bekræfter, at du er ekspert i uddannelse og sygepleje. Ellers kan du forfølge en bachelorgrad i uddannelse eller undervisning og kombinere disse akkreditiver med en sygeplejerskeuddannelse på højere niveau.

Læs mere: Jobbeskrivelse Eksempler for sundhedspædagoger

3. Beslut dig for en karrierevej

Med uddannelsesmæssige og kliniske legitimationsoplysninger kan du beslutte dig for en karrierevej. Gennemgå dine valg for uddannelsesmiljøer og beslut, hvilket der bedst opfylder dine behov. Du kan arbejde på hospitaler, gymnasier, gymnasier, post-sekundære programmer eller specialiserede medicinske uddannelsesprogrammer. Overvej kravene til karrierevejen, samt planlægning, kompensation og fordele.

4. Begynd at arbejde som pædagog

At vælge en karrierevej kan være spændende, og undervisning i sundhedspleje kan være en utrolig givende oplevelse. Du er en del af et team, der hjælper med at forberede fremtidige sygeplejersker til kliniske opgaver, der hjælper med at skabe en ny generation af medfølende, veluddannede og ansvarlige sygeplejersker til at forbedre sundhedsområdet.

Karrieretip til sygeplejerskeundervisere

Sygeplejepædagoger har flere veje til rådighed for dem, og de nødvendige legitimationsoplysninger for at komme ind i en uddannelsesstilling kan variere afhængigt af staten og det program, du søger til. Her er nogle karrieretips til at gøre din søgning hurtigere og nemmere:

  • Kend din vej: At vælge en specifik vej er vigtig for din forfølgelse, fordi den indsnævrer dine muligheder og giver dig mulighed for at vælge den bedste for dine færdigheder og tid. Beslut dig for, om du vil arbejde på et hospital eller i klasseværelset, eller om du er mere egnet til en lederskabs- eller administrativ rolle som leder eller programkoordinator.
  • Be confident: Confidence can help you be a better teacher and earn your students' respect. Be confident in what you're teaching and your industry knowledge. If you're not sure about something, you can ask a colleague or supervisor for more information.
  • Be compassionate: Compassion is one of the key skills for a nurse because it allows them to understand the needs of others. This includes both students and patients.
  • Choose a company with good benefits and salary: Consider each company carefully and see if the salary and benefits match your qualifications and experience.

Average salary of a nurse educator

Afhængig af det specifikke uddannelsesforløb, du vælger, kan du finde en højere løn. For almindelige kliniske sygeplejerskeundervisere er den nationale gennemsnitlige løn $82.216 om året. Lønninger kan variere afhængigt af din erfaring, den stilling, du søger og den stat, hvor du har licens.

Kim Lauritsen
Kim Lauritsen Sygeplejersker er læger, der tager sig af de syge, ældre og handicappede patienter under deres varetægt. Sygepleje kræver specifik uddannelse og træning, der leveres af sygeplejerskepædagoger. Sygeplejepædagoger gennemfører typisk et sygeplejeprogram og lærer andre, hvordan de kan udmærke sig i faget. I denne artikel viser vi dig, hvad en sygeplejerskepædagog er, hvad de laver, hvordan du bliver lærer med en sygeplejerskeuddannelse og potentielle job for lærere med sygeplejerskeuddannelser.