Sådan Bliver Du Krydstogtskibskaptajn

At arbejde på et krydstogtskib kan være en mulighed for at rejse, mens du forfølger en tilfredsstillende karriere. Hvis du kan lide at arbejde med lederskab, og du er interesseret i maritime færdigheder, kan en karriere som kaptajn på et krydstogt være en god mulighed for dig. Krydstogtsskibskaptajner har specifikke avancerede færdigheder, der er nyttige på deres skibe og kan også overføres, så forberedelse til denne karriere kan også være en alsidig mulighed. I denne artikel udforsker vi rollen som et krydstogtskibskaptajn og forklarer, hvordan du bliver det, for at hjælpe dig med at nå dine egne karrieremål.

Hvad er en kaptajn på et krydstogt?

En kaptajn på et krydstogtskib leder deres besætning i sikker drift af deres fartøj. Krydstogtskibe transporterer specifikt turister, der nyder fritidsaktiviteter, mens de er på skibet, og deres sikkerhed og nydelse er normalt kaptajnens og besætningens prioritet. Krydstogtsskibskaptajner er i sidste ende ansvarlige for dem, der hører under deres ansvarsområde, herunder gæster og skibsofficerer. De har normalt mange års erfaring i andre roller, før de påtager sig ledelsesopgaverne i kaptajnrollen.

Relateret: 50 job på et krydstogtskib

Hvad laver en kaptajn på et krydstogt?

Krydstogtsskibskaptajner bruger deres avancerede specifikke færdigheder og lederevner til sikkert at transportere rejsende på et krydstogtskib fra et sted til et andet. De overvåger og evaluerer forhold som strømme og vindhastigheder, og de leder hold af besætningsmedlemmer, når de bruger denne information til at træffe beslutninger for skibet. De er ansvarlige for retningen, hastigheden og andre operationer af deres krydstogtskib samt tekniske processer såsom navigation og kommunikation.

Relateret: Hvor meget tjener krydstogtskibsarbejdere?

Sådan bliver du kaptajn på et krydstogtskib

Krydstogtsskibskaptajner skal være højt kvalificerede og erfarne for at holde alle på skibet så sikre som muligt. For at hjælpe dig med at opnå disse færdigheder og kvalifikationer og begynde din krydstogtskibskaptajnkarriere, er her nogle trin, du kan bruge:

1. Udfyld dit eksamensbevis

De fleste krydstogtkaptajnroller kræver en eller anden form for videregående uddannelse, så at fuldføre gymnasiet eller en tilsvarende certificering er et vigtigt skridt. Hvis du stadig går i gymnasiet, så overvej at tage klasser, der vil hjælpe dig med de færdigheder, du har brug for for at få succes som kaptajn, såsom matematik og naturvidenskab. Sørg også for at finde ud af, hvilke klasser der anbefales for accept og succes på college, da det vil være en vigtig del af din karrierevej, når du bliver kaptajn på krydstogtskibe.

Hvis du ikke fuldførte gymnasiet, og du ønsker at gå på college, kan du overveje at tage en ækvivalenseksamen eller tilmelde dig et voksenuddannelsesprogram, der vil give et diplomækvivalent.

Relateret: GED vs. High School Diploma: Forskelle, ligheder og hvordan man vælger

2. Gå på en videregående uddannelse

De fleste stillinger som krydstogtskibskaptajn kræver en bachelorgrad. Efter at have afsluttet gymnasiet eller tilsvarende, opsøg programmer såsom et specialiseret akademi, der vil forberede dig med de færdigheder, du har brug for for at få succes som kaptajn. Prøv at prioritere uddannelser, der giver maritime kvalifikationer og akkreditiver, hvis de stillinger, du forsker i, kræver denne form for kvalifikationer. Du vil måske også prøve at finde praktikmuligheder, mens du er tilmeldt din bacheloruddannelse, fordi de kan give dig praktisk erfaring og hjælpe med at opbygge dit CV.

3. Få de nødvendige certificeringer

Under og efter din tid på et kollegium eller universitet, kan du få brug for forskningscertificeringer for at sikre en position på entry-level krydstogtskib og videre. Disse certificeringer kan ændre sig afhængigt af kontekst såsom sted og tidspunkt, så prøv at finde de mest opdaterede krav muligt. Tag alle nødvendige kurser eller certificeringer for at hjælpe dig med at opnå en konkurrencefordel i ansøgningsprocessen.

4. Forfølge en indgangsrolle

Fordi arbejdet som krydstogtsskibskaptajn ofte kræver mange års tidligere erfaring, skal du søge efter roller på begynderniveau, der vil ruste dig til denne oplevelse efter at have afsluttet din grad. Nogle håbefulde krydstogtskibskaptajner vælger at tjene i Coast Guard eller Coast Guard Reserve eller i Navy eller Naval Reserve. Du skal sandsynligvis have erfaring med dæksarbejde, før du bevæger dig op til højere ansvarsniveauer og til sidst tjener som kaptajn på et krydstogtskib.

5. Overvej efterskole

Nogle mennesker, der ønsker at arbejde som kaptajn på et krydstogtskib, går også på efterskole. Overvej at deltage i et avanceret uddannelsesprogram specifikt beregnet til dem, der har til hensigt at arbejde som krydstogtskibskaptajner eller lignende roller. Selvom ikke alle stillinger kræver en kandidatgrad, kan rollen være konkurrencedygtig, og ekstra legitimationsoplysninger kan hjælpe dig med at få det job, du ønsker.

6. Forskning åbne roller

Når du nærmer dig den nødvendige erfaring for at få succes som krydstogtskibskaptajn, kan du udforske mulighederne for din ønskede rolle. Overvej at tænke fleksibelt omkring placering, da du vil bruge en betydelig mængde tid på at rejse. Læg mærke til kravene til krydstogtskibskaptajnstillinger, og overvej at opnå yderligere kvalifikationer eller certificeringer, du måtte have brug for. Prøv at holde styr på din forskning ved hjælp af et værktøj som en digital liste eller et regneark.

7. Forbered dine ansøgningsmaterialer og ansøg

Endelig kan du udarbejde dit CV og følgebrev og søge stillinger som krydstogtskibskaptajn. Prøv at skræddersy dit ansøgningsmateriale til de specifikke krav i hver rolle. Prøv at bruge søgeord fra selve fortegnelsen, fordi din ansøgning kan sorteres gennem et softwareprogram for relevans, før du når en ansættelseschef.

Relateret: 12 job, der involverer havet

Krydstogtkaptajns løn

Krydstogtskibskaptajners løn vil sandsynligvis variere afhængigt af det sted, du er baseret fra, dine specifikke opgaver og mange års erfaring. Generelt tjener kaptajner i USA en national gennemsnitsløn på $54.726 om året. Da lønnen for denne stilling kan være variabel, kan du overveje at undersøge lønnen for specifikke stillinger som en del af din karrieresøgningsproces. Du ønsker måske også at tage hensyn til faktorer såsom leveomkostninger forskellige steder, når du ikke er til søs som en del af din lønforskning.

Karoline Bisgaard
Karoline Bisgaard At arbejde på et krydstogtskib kan være en mulighed for at rejse, mens du forfølger en tilfredsstillende karriere. Hvis du kan lide at arbejde med lederskab, og du er interesseret i maritime færdigheder, kan en karriere som kaptajn på et krydstogt være en god mulighed for dig. Krydstogtsskibskaptajner har specifikke avancerede færdigheder, der er nyttige på deres skibe og kan også overføres, så forberedelse til denne karriere kan også være en alsidig mulighed. I denne artikel udforsker vi rollen som et krydstogtskibskaptajn og forklarer, hvordan du bliver det, for at hjælpe dig med at nå dine egne karrieremål.