Sådan Bliver Du Juridisk Forsker I 5 Trin

Sådan Bliver Du Juridisk Forsker I 5 Trin

Juridiske forskere er integrerede teammedlemmer i private advokatfirmaer, offentlige myndigheder og i retssystemet. Disse fagfolk hjælper advokater og andre juridiske fagfolk med at indsamle og analysere oplysninger, der er nødvendige for at afslutte sagsbehandlingen. Hvis du er interesseret i en karriere som juridisk forsker, er der flere faktorer at overveje. I denne artikel vil vi undersøge, hvad en juridisk forsker er, hvad de laver, hvordan man bliver en juridisk forsker, og hvad dit indtjeningspotentiale kan være som juridisk forsker.

Hvad er en juridisk forsker?

Juridiske forskere støtter advokater og juridiske ledere i den forudgående proces ved at undersøge og analysere retspraksis og relevant information, der er nødvendig for advokaters sagsbehandling. De er typisk juridiske assistenter og advokatfuldmægtige, der arbejder under en praktiserende advokats tilsyn. Mange juridiske forskere arbejder i advokatfirmaer, men juridiske forskere kan også finde arbejde på private advokatkontorer, offentlige myndigheder og i selskabsret. Uanset deres ansættelsessted er det primære fokus for en juridisk forskerrolle at gennemgå, organisere og vedligeholde juridiske dokumenter og forskningsfiler for at støtte advokater, der fører aktive retssager.

Relateret: Lær om at være juridisk assistent

Hvad laver en juridisk forsker?

Disse juridiske fagfolk kan ofte arbejde inden for retssystemet og andre offentlige myndigheder, men de kan også finde arbejde i fast ejendom, forsikring, finans og private virksomheder. Mange juridiske forskere udfører jobopgaver i forhold til indsamling og formidling af juridisk information og klienthistorie. Adskillige jobansvar, som juridiske forskere påtager sig i deres karriere inkluderer:

  • Gennemgang af juridiske dokumenter og forstå nye og kommende ændringer i lovgivning og retspraksis
  • Brug af forskningsresultater og information til at opdatere tilsynsførende advokater og advokatfirmaer i forskellige sager
  • Organisering af tidsplaner for at sikre, at forsknings- og dokumentationsprocesser fungerer effektivt og til tiden
  • Rejser til advokatkontorer, retsbygninger og biblioteker for at hente lovoplysninger, der er nødvendige for åbne sager
  • Analyse af forskningsdokumenter og ressourcer for nøjagtighed
  • Kompilering af forskningsnotater og vedligeholdelse af kontordatabaser for at inkludere al gennemført og igangværende forskning
  • Planlægning og afholdelse af møder og juridiske samtaler
  • Netværk med advokater og domstolsrepræsentanter for at opbygge relationer og kommunikere med relevante juridiske kontakter

Relateret: Hvad er en advokatfuldmægtig, og hvad gør advokatfuldmægtig?

Hvordan bliver man juridisk forsker

De fleste juridiske forskere går ind i feltet som advokatfuldmægtige eller juridiske assistenter med et minimum af en associeret grad. Der er dog flere yderligere trin at overveje, når du forfølger denne karrierevej:

1. Gennemfør en associeret uddannelse

Du kan gå ind i en karriere som advokatfuldmægtig eller juridisk assistent med en associeret grad. Typisk opnår kandidater, der forfølger uddannelse i juridisk forskning, deres associerede grader i juridiske studier og fuldfører kurser i juridisk forskning, juridisk skrivning, erhvervslovgivning, kommunikation, matematik, regering og efterforskningsteknikker. Når de tilmelder sig et associeret program for juridiske studier, leder studerende almindeligvis efter akkrediterede programmer, som American Bar Association anerkender. Gennemførelse af et akkrediteret program kan hjælpe dig med at kvalificere dig til frivillig certificering gennem National Association of Legal Assistants (NALA).

2. Forfølge certificering

Certificering for juridiske assistenter og forskere er frivillig, dog kan professionel certificering demonstrere dine færdigheder og kvalifikationer. NALA tilbyder den certificerede advokatfuldmægtig (CP), certificeret juridisk assistent (CLA) og avanceret certificeret advokatfuldmægtig (ACP) legitimationsoplysninger. Alle tre certificeringer kræver, at du tager og består en eksamen.

American Alliance of Paralegals (AAP) giver American Alliance Certified Paralegal (AACP) legitimationsoplysninger, som kræver, at du gennemfører et ABA-godkendt paralegal certificeringsprogram i stedet for at tage en eksamen. AACP-certificeringen kræver fornyelse hvert andet til tredje år med efteruddannelsestimer at forny.

3. Overvej en bachelorgrad

Mens du kan gå ind i din karriere med en associeret grad, kan opnåelse af en bachelorgrad øge dit indtjeningspotentiale og beskæftigelsesmuligheder. Mange bachelorstuderende, der forfølger en karriere som juridisk forsker, gennemfører kurser i juridiske studier, herunder amerikansk og forfatningsret og historie, strafferet og civilret, etik, forskningsteknikker og juridisk skrivning. Disse emner forbereder dig til at anerkende og anvende passende etiske og juridiske principper vedrørende forskning og organisering af juridisk information.

4. Opbyg juridisk forskningserfaring

Opbyg din erfaring som juridisk forsker ved at deltage i et praktikophold eller ved at udføre en assistentrolle på entry-level. Udvikling af dine færdigheder og erfaring i roller som disse kan hjælpe dig med at skabe indflydelsesrige forbindelser med juridiske kontorer og advokater. Derudover kan din erfaring hjælpe dig med at forberede dig til certificering, hvis du vælger at opnå licens gennem NALA eller AAP.

5. Fremme din karriere

Mange juridiske forskere og assistenter vælger at fremme deres karriere ved at gennemføre et Juris Doctorate (JD) program. Selvom ikke alle advokatkontorer kræver, at ansatte har denne legitimation, kan nogle statslige og føderale domstole kræve, at juridiske forskere og assistenter har din JD-legitimationsoplysninger for at kvalificere sig til forskellige roller. Juris Doctorate-programmet fokuserer på juridisk ræsonnement, principper for amerikanske juridiske institutioner og case-analysestudier, der er specifikke for forskellige retsområder - som fast ejendom og bankvirksomhed. Juris Doktorgraden kan også hjælpe med at forberede dig til at blive fuld advokat, hvis du overvejer det i fremtiden.

Relateret: FAQ: Hvordan ved jeg, om jeg vil være advokat?

Gennemsnitsløn

Ifølge Bonjouress løndata kan juridiske assistenter tjene en gennemsnitlig løn på $41.816 om året, hvilket kan variere afhængigt af, hvor de arbejder, og hvor meget erfaring de har inden for området. Juridiske forskere, der går ind på området som advokatfuldmægtige, kan forvente et gennemsnitligt indkomstpotentiale på $48.327 om året. Dette lønniveau kan stige, efterhånden som en juridisk forsker får erfaring og bruger tid i karrieren.

Relateret: Hvor meget tjener paralegals?

Juridiske forskerfærdigheder

Juridiske forskere er afhængige af en række færdigheder, herunder deres viden og ekspertise. Overvej at udvikle følgende færdigheder for at få succes i din karriere:

Fagområde ekspertise

Juridiske forskere specialiserer sig ofte inden for et specifikt retsområde, hvor de bliver eksperter, der kan give væsentlig information til juridiske ledere og advokater, der arbejder med sager. For eksempel bliver juridiske forskere, der specialiserer sig i fast ejendom, vidende om ejendomsret og vejledende principper. Afhængigt af det juraområde, du forfølger, er det vigtigt at udvikle din ekspertise inden for dit speciale, så du kan fortsætte med at komme videre i din karriere.

Forsknings- og analytiske færdigheder

Juridiske forskere er afhængige af stærke forsknings- og analytiske færdigheder til at gennemgå og organisere kompleks juridisk information for at præsentere deres resultater. Læseforståelse, opmærksomhed på detaljer og evnen til at formidle kompleks information er alle egenskaber ved dine forsknings- og analytiske færdigheder, som arbejdsgivere leder efter hos kvalificerede kandidater.

Tekniske færdigheder

Mange juridiske forskere er afhængige af computerapplikationer til at udføre deres job. Du skal muligvis ofte opdatere og vedligeholde juridiske databaser for din virksomhed, indtaste oplysninger i virksomhedens computerprogrammer og bruge computer- og internetressourcer til at finde og bygge kilder til dataindsamling.

Kritisk tænkeevne

Juridiske forskere skal kunne tænke kritisk over den information, de finder i de sager, deres vejledere arbejder med. Det betyder, at man nærmer sig data med et objektivt perspektiv og sikrer nøjagtigheden og troværdigheden af ​​de oplysninger, de bruger til støtte for advokaters sagsbehandling. Derudover afhænger evnen til at gennemføre interviews med klienter eller vidner også af stærke forsknings- og interviewteknikker, der giver disse fagfolk mulighed for at indsamle relevant information til at afslutte sager.

Relateret: 6 eksempler på kritisk tænkning

Kommunikationsegenskaber

Effektiv kommunikation er afgørende for juridiske forskere på jobbet. De gennemgår og kompilerer oplysninger i formater, der er nemme for klienter og advokater at læse og forstå. Derfor er stærk skriftlig kommunikation nødvendig for at lykkes i denne rolle. På samme måde giver evnen til at kommunikere med andre gennem aktiv lytning og stille åbne spørgsmål for at finde information juridiske forskere mulighed for at opnå resultater og støtte deres juridiske teams.

Problemløsningsevner

Din evne til at løse problemer med kreative løsninger på udfordringer, der opstår på jobbet, er værdifuld for at få succes som juridisk forsker. Bestemmelse af kildernes gyldighed, integration af forskningsstrategier for at forbedre og strømline processer før retssagen og hjælpe advokater med at fuldføre lange forskningsemner er alle eksempler på, hvordan dine problemløsningsevner kan bidrage til din karrieresucces.

Interpersonelle færdigheder

Samarbejde med andre er et fælles element i en juridisk forskers arbejdsmiljø. Det er vigtigt at udvikle stærke interpersonelle færdigheder, der hjælper dig med at opbygge relationer med kolleger, vejledere og klienter. Interpersonelle færdigheder er også nødvendige for at forstå andres perspektiver og identificere vigtig information, som du kan bruge til at understøtte dine vejlederes arbejde.

Martin Truelsen
Martin Truelsen Juridiske forskere er integrerede teammedlemmer i private advokatfirmaer, offentlige myndigheder og i retssystemet. Disse fagfolk hjælper advokater og andre juridiske fagfolk med at indsamle og analysere oplysninger, der er nødvendige for at afslutte sagsbehandlingen. Hvis du er interesseret i en karriere som juridisk forsker, er der flere faktorer at overveje. I denne artikel vil vi undersøge, hvad en juridisk forsker er, hvad de laver, hvordan man bliver en juridisk forsker, og hvad dit indtjeningspotentiale kan være som juridisk forsker.