Sådan Bliver Du Internist

At arbejde som læge kan være spændende og tilfredsstillende og tilbyde meget konkurrencedygtig løn. Der er mange forskellige typer læger på tværs af det medicinske område, hvoraf den ene er en internist. Du kan måske nyde at arbejde som internist, hvis du har en interesse i intern medicin og fremragende interpersonelle og kommunikationsevner, der kan forbedre din interaktion med patienter. I denne artikel undersøger vi, hvad en internist gør, og gennemgår en liste over trin, der kan hjælpe dig med at starte din karriere som internist.

Relateret: 19 lægekarrierer at forfølge

Hvad er en internist?

En internist er en læge med speciale i intern medicin. Det betyder, at internister typisk fokuserer på at behandle tilstande, der kan påvirke patienters indre organer, såsom deres mave, lever og fordøjelsessystem. Internister har normalt omfattende uddannelse i mange forskellige teknikker til diagnosticering af interne medicinske tilstande, der giver dem mulighed for at behandle hver af deres patienter grundigt og effektivt.

Som læger inden for det medicinske område kan internister arbejde lange timer, nogle gange med overnatningsvagter, og de bruger ofte lange perioder på vagt i tilfælde af en nødsituation. Internister kan arbejde på hospitaler, plejehjem eller andre medicinske faciliteter, der tilbyder tjenester inden for intern medicin.

Relateret: Hvad er en læge? Din guide til lægekarrierer

Hvad laver en internist?

En internist kan have en række forskellige ansvarsområder, der bidrager til at diagnosticere og behandle interne medicinske tilstande. For eksempel er de ansvarlige for at registrere patienters sygehistorie til reference under diagnostik og behandling, bestille test fra andre specialister eller sygeplejersker på en facilitet og hjælpe patienter med at bevare deres helbred derhjemme ved at tilbyde råd og undervisning om bedste praksis inden for hygiejne og ernæring.

Internister kan også oprette personlige behandlingsplaner for patienter, der tager hensyn til deres behov og yde støtte til patienter ved at besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have om behandling og de næste skridt, de kan tage for at forbedre deres helbred.

Sådan bliver du internist

Her er nogle trin, du kan bruge til at starte din karriere som internist:

1. Få en bachelorgrad

Da alle læger skal på medicinsk skole, før de går ind i feltet, kan det at gennemføre en bachelorgrad fra et akkrediteret college eller universitet være det første skridt mod at blive en internist. Mange internister vælger en hovedfag, der giver dem mulighed for at studere fag på et præmedicinsk skolespor, såsom biologi, biokemi og fysik. Men de fleste medicinske skoler kræver også, at kandidater også har en vis uddannelse i fag som matematik og engelsk, så det kan være nyttigt at tage kurser i en række forskellige fag.

2. Tilmeld dig medicinstudiet

Det næste trin er at ansøge om et medicinsk skoleprogram og fuldføre en medicinsk grad. Der er flere muligheder at vælge imellem med hensyn til medicinske skoler, så det kan være nyttigt at foretage nogle undersøgelser af de skoler, du kunne være interesseret i, for at afgøre, hvilket program der kan være bedst for dig. Som aspirerende internist har det første år på medicinstudiet typisk mange timers klasseundervisning i fag som anatomi, patologi, histologi og etik. Derefter bruger de studerende det andet år på at lære at anvende det, de lærer i et klinisk miljø.

De sidste to år på medicinsk skole for internister involverer typisk deltagelse i kliniske rotationer og forberedelse til ophold.

Relateret: Ansøgning til Medicinsk Skole: Tips og krav

3. Gennemfør et opholdsprogram

Efter at have afsluttet medicinskolen, find et opholdsprogram i intern medicin. Ophold for internister tager typisk tre år at gennemføre og involverer at lære at behandle patienter inden for en række generelle områder såvel som i subspecialiteter, såsom kardiologi, onkologi og gastroenterologi.

Internister i et opholdsprogram kan også gennemgå træning i at behandle patienter i andre omgivelser end hospitaler eller klinikker, såsom på et hospice eller en ambulance. Et ophold kan være et af de vigtigste stadier i at blive en internist, fordi det er her, kandidater kan udvikle deres færdigheder og praksis for forskellige typer diagnoser og procedurer.

Relateret: Almindelige spørgsmål om opholdsinterview (og hvordan man besvarer dem)

4. Bliv autoriseret og certificeret som læge

Derefter skal du opnå en licens og certificering til at praktisere medicin i feltet. Mens alle læger, inklusive internister, typisk har brug for en licens til at praktisere, kan licenskravene variere fra stat til stat, så det kan være fordelagtigt at gøre dit ophold i den stat, hvor du i sidste ende ønsker at blive certificeret for at sikre, at du opfylder de nødvendige forudsætninger . Derefter kan du gå til en statseksamen for at få en licens til at praktisere medicin.

Læger bør også erhverve bestyrelsescertificering, før de begynder at arbejde i feltet. For at blive bestyrelsescertificeret som internist skal kandidater først have en grad fra medicinsk skole, en licens til at praktisere medicin, uddannelse i intern medicin og en bestået karakter på American Board of Internal Medicines Internal Medicine Certification Exam. Efter at have opnået certificering skal internister også forny deres legitimationsoplysninger ved at gennemføre vedligeholdelse af certificering (MOC) hvert andet år og bestå en vedligeholdelse af certificeringseksamen hvert 10. år.

5. Søg job som internist

Efter at være blevet certificeret, kan du begynde at lede efter jobåbninger for internist og ansøge dem, der interesserer dig. Hvis du kan lide at arbejde på en bestemt facilitet under dit opholdsprogram, er en mulighed at kontakte din tidligere arbejdsgiver og spørge om potentielle åbninger for internister. Du kan også kigge efter jobmuligheder som internist ved at bruge netværkswebsteder eller onlineressourcer, der viser ledige job inden for det medicinske område. En anden almindelig metode til at finde job er at foretage en internetsøgning og henvise til jobsøgningswebsteder, der giver lister over ledige stillinger efter område, jobtitel eller karriereområde.

Færdigheder for internister

En internist bør have et bredt sæt af færdigheder, der kan hjælpe dem med at behandle deres patienter og bevare deres komfort. For eksempel kan internister måske have brug for fremragende kommunikationsevner, så de kan tale med patienter effektivt og holde dem komfortable før, under og efter interne procedurer. En internist bør også have stærke problemløsningsevner, der kan informere deres beslutninger under kirurgiske procedurer eller ved formulering af diagnoser. Internister kan også drage fordel af at have stor fysisk udholdenhed, da de måske skal løfte patienter og forblive på deres fødder i længere tid ad gangen.

Her er et par flere færdigheder, som internister bør have:

  • Kritisk tænkeevne
  • Organisatoriske færdigheder
  • Ledelsesevner
  • Manuel fingerfærdighed
  • Medfølelse
  • Detaljeorienteret
  • Tålmodighed

Løn og jobudsigt for praktikanter

I USA er den nationale gennemsnitlige løn for internmedicinske læger eller internister i øjeblikket $193.999 om året, hvilket er en meget konkurrencedygtig løn. Der er også muligheder for internister at tjene højere lønninger efter at have optjent flere års erfaring inden for området. Internister modtager typisk også andre fordele end deres løn, såsom lånehjælp, licensrefusion og sygeforsikring.

Ifølge US Bureau of Labor Statistics (BLS) forventes antallet af personer ansat som læger og kirurger, inklusive internister, at stige med 4% fra 2019 til 2029, hvilket er en gennemsnitlig vækstrate. BLS tilskriver denne vækst til den aldrende befolkning, der resulterer i, at flere patienter har brug for lægehjælp, især inden for specialiseringsområder som intern medicin.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Chris Skou
Chris Skou At arbejde som læge kan være spændende og tilfredsstillende og tilbyde meget konkurrencedygtig løn. Der er mange forskellige typer læger på tværs af det medicinske område, hvoraf den ene er en internist. Du kan måske nyde at arbejde som internist, hvis du har en interesse i intern medicin og fremragende interpersonelle og kommunikationsevner, der kan forbedre din interaktion med patienter. I denne artikel undersøger vi, hvad en internist gør, og gennemgår en liste over trin, der kan hjælpe dig med at starte din karriere som internist.