Sådan Bliver Du Incident Manager

Sådan Bliver Du Incident Manager

Informationsteknologi er et fascinerende område, der fortsætter med at vokse, efterhånden som teknologien udvikler sig. At forfølge en karriere inden for IT-servicestyring, som som hændelsesleder, kan være en fantastisk måde at fremme din karriere i informationsteknologiindustrien. Hvis du har erfaring med informationsteknologi og kan lide at påtage dig lederroller på arbejdet, kan et job som incident manager være ideelt for dig. I denne artikel lærer vi om, hvad en incident manager gør og undersøger trin til, hvordan du starter din karriere som incident manager.

Relateret: ITSM: Hvad er IT Service Management, og hvordan fungerer det?

Hvad er en hændelsesleder?

En hændelsesleder er en IT-professionel, der vedligeholder en organisations it-systemer. Incident managers kan overvåge IT-systemers ydeevne for næsten enhver organisation, hvilket betyder, at der er mange muligheder for at finde job i flere brancher. En hændelsesleder fører typisk tilsyn med et team af IT-supportteknikere, som de kan guide gennem at rette eventuelle fejl i et IT-system. Da teknologi kan være uforudsigelig, tager hændelsesledere sig ofte af mere end én opgave på samme tid, så de har som regel fremragende evner inden for multitasking.

Hvad laver en hændelsesleder?

En hændelsesleder overvåger ydeevnen af ​​en organisations informationsteknologi og leder indsatsen for at reagere på eventuelle problemer, der opstår. Dette kan indebære at føre optegnelser over observerede udfordringer i en organisations informationsteknologiske system gennem hændelsesrapporter, skabe løsninger på eventuelle problemer, de observerer, og implementere disse løsninger på tværs af den organisation, de arbejder for. Når de finder en fejl i et it-system, bruger hændelsesledere som regel også tid på at fastslå årsagen til fejlen, da det kan informere de løsninger, de designer som en reaktion.

Incident managers kan også kommunikere med deres kunder for at sikre, at de forbliver informeret om deres organisations informationsteknologiske ydeevne og opdateringer til deres systemer.

Sådan bliver du incident manager

Her er et par trin til at starte din karriere som incident manager:

1. Få en universitetsgrad

Tilmeld dig et bachelorprogram på et akkrediteret college eller universitet. Da en hændelsesansvarlig er en ledelsesrolle, kræver de fleste arbejdsgivere, at kandidater har mindst en bachelorgrad, før de søger arbejde inden for området. De fleste håbefulde hændelsesledere har hovedfag i informationsteknologi for at sikre, at de får tilstrækkelig træning og uddannelse i de avancerede koncepter og procedurer, som deres felt bruger. Du kan dog også vælge et nært beslægtet hovedfag, såsom datalogi, computerteknik eller cybersikkerhed. Nogle hændelsesledere forfølger også en mastergrad i informationsteknologiledelse for at udvikle deres lederevner og ledelsesevner.

2. Få professionel erfaring inden for ITSM

Ansøg om entry-level jobs i informationsteknologi, der kan give dig erfaring med ITSM eller informationsteknologi service management. Incident managers er klassificeret som ITSM-professionelle, så at arbejde i en lignende rolle, efter du er færdiguddannet fra college, kan hjælpe dig med at komme ind på feltet i en stilling, der er relevant for den karriere, du håber at opbygge. Du kan finde job inden for IT-serviceledelse ved at kontakte virksomheder med store it-afdelinger for at forhøre dig om potentielle beskæftigelsesmuligheder. Du kan også bruge et jobwebsted eller en internetsøgemaskine til at finde job inden for informationsteknologi, der passer til dine interesser.

Relateret: Almindelige informationsteknologiinterviewspørgsmål

3. Få certificering

Forfølge certificering som hændelsesleder. Der er mange forskellige typer certificeringer tilgængelige for IT-professionelle, hvoraf mange lærer kandidater om de specialiserede aspekter af it-arbejde, såsom programmeringssprog, hvordan man identificerer fejl i et system, og hvordan man udvikler effektive it-løsninger. At have certificering kan altid gavne dine jobansøgninger, fordi certificering kan identificere dig som en kvalificeret kandidat til arbejdsgivere. Mange håbefulde hændelsesledere søger om certificering i ITSM, men mange bliver også certificerede i specifikke programmeringssprog, som de kan bruge i deres arbejde, såsom SQL, Java, C++ og Scala.

Her er et par certificeringer, du kan forfølge for at blive hændelsesansvarlig:

  • Major Incident Manager (MIM)
  • CREST Certified Incident Manager (CCIM)
  • ITIL 4 Managing Professional (ITIL MP)
  • ITIL Master i IT Service Management (ITIL M)

Relateret: De bedst betalte it-certificeringer

4. Søg job som hændelsesleder

Find jobåbninger for hændelsesansvarlige, og søg til enhver, der passer godt til dine karrieremål. Incident managers arbejder typisk i virksomheder og organisationer med omfattende it-afdelinger, så det kan være nyttigt at undersøge, hvilke virksomheder der kan have muligheder, der matcher de jobs, du leder efter. Du kan også kontakte overordnede på dine tidligere IT-job for at forhøre dig om muligheden for at avancere til en hændelseslederstilling.

For at lede efter ledige pladser til hændelsesansvarlige i dit område kan du udføre en internetsøgning eller bruge en jobwebside, der viser ledige stillinger efter stilling.

Færdigheder og kvalifikationer for en hændelsesleder

En af de vigtigste færdigheder for en hændelsesleder at have, er en

  • Stor viden om informationsteknologiske koncepter og systemer
  • Stærke kommunikationsevner til effektivt at give anvisninger til de teams, de leder, og informere kunderne om det arbejde, de udfører på deres it-systemer
  • Forståelse af forskellige computerprogrammeringssprog, som de måske skal bruge til at skrive ny kode til it-systemer

Relateret: Informationsteknologiske færdigheder, der er efterspurgte i dag

Løn og jobudsigt for incident managers

Den nationale gennemsnitlige løn for hændelsesledere i USA er i øjeblikket $96.321 om året, hvilket er en meget konkurrencedygtig startløn. Incident managers kvalificerer sig også typisk til yderligere fordele uden for deres løn, såsom henvisningsprogrammer, AD & D-forsikring og computerassistance.

Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes antallet af personer ansat som informationssikkerhedsanalytikere, en nært beslægtet karrierevej til hændelsesledere, at vokse med 31 % fra 2019 til 2029, hvilket er en usædvanlig hurtig vækstrate. Bureauet tilskriver denne vækst en stigning i cybersikkerhedsangreb og bevidsthed om informationsteknologipraksis. De nævner også et voksende behov for informationssikkerhedsspecialister i store organisationer og institutioner, der begynder at udvide deres cybersikkerhedsindsats.

Chris Thygesen
Chris Thygesen Informationsteknologi er et fascinerende område, der fortsætter med at vokse, efterhånden som teknologien udvikler sig. At forfølge en karriere inden for IT-servicestyring, som som hændelsesleder, kan være en fantastisk måde at fremme din karriere i informationsteknologiindustrien. Hvis du har erfaring med informationsteknologi og kan lide at påtage dig lederroller på arbejdet, kan et job som incident manager være ideelt for dig. I denne artikel lærer vi om, hvad en incident manager gør og undersøger trin til, hvordan du starter din karriere som incident manager.