Sådan Bliver Du Hospicesygeplejerske: Plus Løn Og Krav

Sådan Bliver Du Hospicesygeplejerske: Plus Løn Og Krav

En hospiceplejesygeplejerske tilbyder støtte, trøst og smertelindring til terminale patienter og er derfor en af ​​de mest værdsatte læger inden for sundhedspleje. At blive hospicesygeplejerske kræver grundig uddannelse, udvikling af centrale medicinske færdigheder og et højt niveau af medfølelse og tålmodighed. I denne artikel diskuterer vi, hvad en hospicesygeplejerske er, deres primære ansvar og hvordan man bliver hospicesygeplejerske trin for trin.

Hvad er en hospicesygeplejerske?

En hospicesygeplejerske er en læge, der er uddannet til at hjælpe og pleje terminalt syge patienter. Deres hovedansvar er at forbedre livskvaliteten for deres patienter og hjælpe med at guide familier gennem livets afslutning. Stillingen som hospicesygeplejerske kræver stærke kommunikationsevner til at videregive vigtig information til familier og andre medicinske fagfolk, samt solid klinisk viden til løbende at analysere en patients komfort eller smerteniveau og hjælpe dem efter behov.

Hvad laver en hospicesygeplejerske?

Hospicesygeplejersker arbejder på plejecentre, plejehjem og hospiceplejefaciliteter og udfører flere større opgaver i løbet af deres arbejdsdag, herunder:

  • Vurdering af patientens behov og komfortniveau
  • Indkøb og administration af medicin
  • Kommunikation af patientens tilstand og behov til familiemedlemmer
  • Dokumentation af patientændringer og behandlinger i journaler
  • Rådgivning med læger og andet medicinsk personale for patientbehov
  • Gennemgang af patientens betingelser for hospiceindlæggelse
  • At give medfølende uddannelse til patient og familie
  • Sårpleje og generel patientrenlighed
  • Besvarelse af nødopkald
  • At yde følelsesmæssig og åndelig støtte til patienter og familiemedlemmer

Løn og jobudsigt

Ifølge Bureau of Labor Statistics var medianlønnen for registrerede sygeplejersker i maj 2019 $73.300 pr. år og $35,24 pr. time. Men de øverste 10% af registrerede sygeplejersker tjente faktisk mere end 111.220 USD årligt, og sygeplejersker, der arbejdede i den private sektor, såsom hospiceplejefaciliteter, tjente i gennemsnit 75.030 USD om året. BLS forudsiger også registrerede sygeplejerskestillinger vil stige med 7% mellem 2019-2029, hvilket tilføjer 221.900 flere jobmuligheder.

Relateret: 15 gennemsnitlige lønninger for registrerede sygeplejersker

Sådan bliver du hospicesygeplejerske

Her er de trin, du skal tage for at blive hospicesygeplejerske:

1. Optjen en bachelorgrad

Den mest populære grad for aspirerende sygeplejersker er en bachelor i videnskab i sygepleje fra et akkrediteret universitet eller college. Det er dog også muligt at modtage din sygeplejelicens med en associate of science i sygepleje, som ofte er et lidt kortere program, der tilbydes af sygeplejeskoler og community colleges.

Uanset hvilken grad du vælger, er det vigtigt, at det tilbyder en blanding af undervisning i klasseværelset og klinisk erfaring for at hjælpe dig med at forberede dig til din sygeplejekarriere og udvikle sund erhvervsfaglig ekspertise.

Læs mere: Sådan vælger du den rigtige sygeplejerskeuddannelse for dig

2. Modtag sygeplejerskelicens

For at modtage din sygeplejelicens skal du først bestå National Council Licensing Exam for Registered Nurses (NCLEX-RN). Ansøg først den stat, du ønsker at arbejde i. Når du er accepteret, kan du tage testen, som ofte har multiple-choice, udfylde de tomme og bestilte svarspørgsmål. Når du har bestået eksamen, vil du modtage en officiel registreret sygeplejerskelicens.

Relateret: Sådan bliver du en registreret sygeplejerske: Karrierevejledning og krav

3. Få relevant erfaring

Før du bliver hospicesygeplejerske, er det vigtigt at få erfaring som registreret sygeplejerske på hospitaler eller andre sundhedsfaciliteter. Nogle hospiceorganisationer kan bede om et til to års sygeplejeerfaring. Når du arbejder som registreret sygeplejerske på et hospital, skal du overveje at søge erfaring inden for medicinsk kirurgi, intensivafdeling eller geriatri. Disse tre områder tilbyder en overflod af erfaring og udviklingsmuligheder for håbefulde hospicesygeplejersker.

Læs mere: Sådan får du erhvervserfaring i sygepleje

4. Fortsæt med videregående uddannelse

Registrerede sygeplejersker, der håber på at blive hospicesygeplejersker, forfølger ofte en kandidatgrad i hospice og palliativ sygepleje. De fleste hospice masteruddannelser lærer ofte sygeplejersker vigtig information om psykologi og medicinsk etik, men sygeplejersker kan også vælge at specialisere sig inden for visse områder, såsom intensivafdeling, triage, sagsbehandling eller rehabilitering. At modtage din kandidatgrad i sygepleje ændrer typisk din stillingsbetegnelse fra sygeplejerske til avanceret praksissygeplejerske.

Relateret: Typer af kandidatuddannelser i sygepleje

5. Bestå hospice sygeplejerske certificeringseksamen

Selvom ikke enhver hospicesygeplejerskestilling kræver certificering, kan det hjælpe dig med at forberede dig til hospicesygeplejerskestillinger og demonstrere dine legitimationsoplysninger for erhvervet, hvis du tjener dit hospicesygeplejerskecertifikat.

For at modtage din certificering skal du først bestå en eksamen udstedt af National Board for Certification of Hospice and Palliative Sygeplejersker. Modtagelse af denne certificering kan give dig mulighed for at blive en akkrediteret hospicesygeplejerske, men du skal forny certificeringen hvert fjerde år.

Læs mere: Sygeplejecertificeringer: Hvad du behøver at vide

Typer af hospice sygeplejersker

Her er en liste over forskellige hospicesygeplejersker og deres primære ansvarsområder:

Besøg sygeplejerske

Besøgssygeplejersker er ofte de personer, der yder direkte pleje til patienterne. De besøger rutinemæssigt patienter for at hjælpe dem med at gå, reparere sår og administrere medicin. De opdaterer også løbende patientens journaler og filer, der dokumenterer deres behandlingsaktiviteter.

Relateret: 10 tips til hjemmesygeplejersker

Diætist

Diætister hjælper hospice patienter med deres diæter for at sikre, at de føler sig godt tilpas og kan holde deres energi oppe gennem ernæring. De undersøger ofte en patients behandlingsplan og aktuelle medicin for at afgøre, hvilke fødevarer eller måltider der kan hjælpe med at gavne dette program og ikke forstyrre patientens pleje.

Læs mere: Lær om at være diætist

Sagsbehandler

Sagsbehandlere spiller en stor rolle i plejen af ​​hospicepatienter. De opretter ofte patientbehandlingsplaner og instruerer besøgssygeplejersker og andet medicinsk personale i, hvordan de kan hjælpe hver patient. Sagsbehandlere koordinerer også med patientens familie og patienter for at hjælpe med at bestemme, hvilken type pleje de har brug for, og hvordan hospicepersonalet kan hjælpe. Om nødvendigt kan sagsbehandlere også hjælpe familiemedlemmer med at kontakte åndelige ledere eller rådgivere for at hjælpe dem før og efter døden.

Relateret: Lær om at være sagsbehandler

Optagelsessygeplejerske

Indlæggelsessygeplejersker er de første til at assistere patienter på hospiceafdelingen. De diskuterer ofte patientens nuværende status med læger og bestemmer deres umiddelbare medicinske behov. De taler også med familier og leder dem gennem hospiceprocessen for bedre at forberede dem til fremtiden.

Triage sygeplejerske

Triage-sygeplejersker er lægevagt, der reagerer på nødopkald på en patients værelse og i deres hjem. Deres primære opgaver er hurtigt at vurdere situationen og afgøre, om patienten har brug for yderligere hjælp fra andre sygeplejersker eller læger. Triage-sygeplejersker kan også rådføre sig med familier og hjælpe dem med at forhindre nødsituationer i fremtiden.

Læs mere: Hvad er en triagesygeplejerske?

Sygehusforbindelse

Hospitalsforbindelser arbejder på at udvikle stærke professionelle relationer mellem hospicefaciliteter og deres partnerhospitaler. Nogle hospice plejeenheder er separate organisationer, og hospitaler samarbejder nogle gange med dem for at give deres patienter den bedst mulige pleje. Hospitalsforbindelser hjælper med at kommunikere med hospitaler om hospice tilfælde, koordinere indkommende patienter og bestemme niveauet af pleje, hver enkelt person har brug for.

Relateret: Bliv en patientforbindelse (med trin)

Verner Jensen
Verner Jensen En hospiceplejesygeplejerske tilbyder støtte, trøst og smertelindring til terminale patienter og er derfor en af de mest værdsatte læger inden for sundhedspleje. At blive hospicesygeplejerske kræver grundig uddannelse, udvikling af centrale medicinske færdigheder og et højt niveau af medfølelse og tålmodighed. I denne artikel diskuterer vi, hvad en hospicesygeplejerske er, deres primære ansvar og hvordan man bliver hospicesygeplejerske trin for trin.