Sådan Bliver Du Forstander For En Bygning

Bygningsinspektører kan hjælpe lejere med vedligeholdelse og forbedre en bygnings funktioner og sikkerhed gennem renoveringer. At opdage en bygningsinspektørs pligter, færdigheder og løn kan hjælpe dig med at beslutte dig for en karrierevej. I denne artikel beskriver vi, hvad en bygningsinspektør gør, og hvordan man bliver forstander for en bygning.

Hvad er en bygningsinspektør?

En bygningsinspektør, nogle gange kaldet en super, administrerer rutinemæssige vedligeholdelsesanmodninger og reparationer for beboerne i en bygning. De kan udføre små reparationer som lækager og overvåge større renoveringer af bygninger. Bygningsinspektører kan også udføre opgaver som rengøring og opretholde en bygnings sikkerhed. De kan også stå for udendørs vedligeholdelse som græsslåning og landskabspleje.

Relateret: 17 typer af fast ejendom job at udforske

Løn til bygningsinspektør

Ifølge Bonjoures Salaries har forstanderen for en bygning en gennemsnitlig grundløn på $52.839 om året. En væsentlig fordel ved en karriere som bygningsinspektør er gratis eller nedsat husleje på en lejlighed i den bygning, som forstanderen vedligeholder.

Færdigheder for forstanderen af ​​en bygning

Nedenfor er en liste over bløde og hårde færdigheder, som bygningsinspektører bruger i deres job:

 • Kommunikation: Bygningsledere kan kommunikere med beboere om planlagt vedligeholdelse og reparation af lejligheder.
 • Organisation: En bygningsinspektør bruger organisationsevner til at styre deres tid på nødvendige vedligeholdelses- og reparationsopgaver. Organisationsfærdigheder kan også hjælpe i tilfælde af en bygningsnødsituation.
 • Rengøring: Bygningsinspektører kan studere de rigtige rengøringsmidler til forskellige materialer, såsom træ, for at sikre, at bygningen er ren og opretholde kvaliteten af ​​en bygnings materialer.
 • Plænepleje: En bygningsinspektør kan bruge plæneplejefærdigheder til at udføre udendørs vedligeholdelse.
 • Vedligeholdelse: Bygningsinspektører bruger færdigheder i vedligeholdelse til at udføre reparationer af VVS, aircondition, radiatorer og mere.
 • Maling: En del af bygningsvedligeholdelsen kan omfatte maling af lejligheder og fællesarealer.
 • Supervision; En bygningsleder kan overvåge vedligeholdelse og reparationer af andre teams.

Relateret: Vedligeholdelsesarbejder Jobbeskrivelse og stillingsoversigt

Sådan bliver du forstander for en bygning

Der er mange veje, du kan gå for at blive bygningsinspektør. Her er en liste over trin, som du kan bruge til at guide dig på denne karrierevej:

1. Optjen et gymnasieeksamen eller GED

For det første kan du opnå et gymnasieeksamen eller GED for at give dig selv et solidt uddannelsesmæssigt grundlag for en karriere som bygningsinspektør. Nogle mennesker kan bruge en kombination af et gymnasieeksamen og vedligeholdelseserfaring for at kvalificere sig til et job som bygningsinspektør.

2. Få erfaring med hårde færdigheder

Bygningsinspektører kan foretage reparationer på bygninger og udføre regelmæssig vedligeholdelse. Du kan få de hårde færdigheder til jobbet fra en handelsskole eller handyman-arbejde. Her er nogle fag, du kan forfølge, som kan give dig oplevelsen af ​​at være forstander for en bygning:

 • VVS: At lære VVS-færdigheder kan hjælpe dig med at reparere og forhindre vandlækager i en bygning.
 • Låsesmed: Låsesmedfærdigheder kan give dig færdighederne til at hjælpe beboere, der bliver låst ude af deres lejligheder.
 • Maling: Bygningssupere maler ofte ledige lejligheder og fællesarealer, så at lære maleteknikker kan hjælpe dig på jobbet.
 • Mekanik: Du kan få mekaniske færdigheder, der kan hjælpe dig med at vedligeholde og reparere elevatorer, varmesystemer og kølesystemer.
 • Elektricitet: Bygningssupere kan hjælpe med at reparere mindre elektriske problemer for en bygnings lejere.
 • Rengøring: Du kan lære om rengøringskemikalier for at sikre, at en bygnings rengøringsprocesser er sikre for både beboerne og byggematerialerne.

Relateret: Handyman Skills: Definition og eksempler

3. Lær bløde færdigheder

Bygningsinspektører taler rutinemæssigt med bygningsbeboere og organiserer bygningsvedligeholdelse, så det er vigtigt at opbygge dine kommunikations- og organisationsevner. Her er nogle måder, du kan forbedre disse færdigheder på:

 • Lav lister: En måde at forbedre dine organisatoriske færdigheder på er at lave lister og dokumentere detaljerne i dit arbejde. Dette kan hjælpe dig med at holde styr på lejernes reparationer.
 • Opret en tidsplan: En anden måde at forblive organiseret på er at lave og holde dig til en tidsplan, mens du arbejder. Planlægning af dit arbejde kan hjælpe dig med at udføre rutinemæssig vedligeholdelse og planlægge inspektioner rettidigt.
 • Øv aktiv lytning: Hvis du har brug for at forbedre dine kommunikationsevner, kan du starte med aktivt at lytte til andre, når de taler. Dette kan hjælpe dig med at reagere på lejers klager på en konstruktiv måde.
 • Hold øje med nonverbal kommunikation: At lære at læse nonverbal signaler kan hjælpe dig med at kommunikere bedre med en bygnings lejere som superintendent.

4. Optjen kvalifikationer

Du kan opnå kvalifikationer i bygningsvedligeholdelse og reparationer for at hjælpe med at demonstrere dine færdigheder til arbejdsgivere. Her er nogle kvalifikationer, du bør overveje at forfølge:

 • OSHA 30-certificering: Denne certificering viser arbejdsgivere, at du har gennemført 30 timers arbejdssikkerhedsuddannelse.
 • OSHA 10-certificering: Du kan også gennemføre 10 timers arbejdssikkerhedsuddannelse for en OSHA 10-certificering.
 • EPA Universal-certificering : En EPA-certificering kan give bygningssupere mulighed for sikkert og lovligt at reparere klimaanlæg.
 • Førstehjælp: Du kan opnå et førstehjælpscertifikat, som du kan bruge til at sikre sikkerheden ved reparationer og vedligeholdelse.

5. Få en bachelorgrad

Du kan eventuelt opnå en bachelorgrad i byggevidenskab, ejendomsadministration eller et beslægtet felt for at opnå ekstra kvalifikationer til en karriere som bygningsinspektør. En bachelorgrad kan hjælpe dig med at opnå højere løn og fremstå som mere kvalificeret for arbejdsgivere end personer, der modtager gymnasieeksamener.

6. Få en entry-level position

Når du har opnået vedligeholdelseserfaring, uddannelse og kvalifikationer, kan du finde et job. Nogle mennesker oplever, at følgende job på begynderniveau hjælper dem med at få den erfaring, de har brug for for at blive bygningsinspektør:

 • Vedligeholdelsestekniker: En vedligeholdelsestekniker kan arbejde sammen med et vedligeholdelsesteam for at udføre rutinemæssige reparationer og vedligeholdelsesopgaver i en bygning.
 • Assisterende bygningsinspektør: En assisterende bygningsinspektør kan hjælpe en bygningsinspektør med at administrere en bygnings vedligeholdelse.
 • Reparatør: En reparatør kan udføre en række forskellige vedligeholdelsesarbejder, lige fra maling til gulvlægning.

7. Søg forstanderjob

Uddannelsen og erfaringen i ovenstående trin kan give dig et stærkt fundament, du kan bruge til at søge til at bygge superintendent jobs. Du kan søge opbygning af superintendent jobs på generelle jobtavler online og netværke med professionelle bekendte for at finde en stilling.

Georg Vester
Georg Vester Bygningsinspektører kan hjælpe lejere med vedligeholdelse og forbedre en bygnings funktioner og sikkerhed gennem renoveringer. At opdage en bygningsinspektørs pligter, færdigheder og løn kan hjælpe dig med at beslutte dig for en karrierevej. I denne artikel beskriver vi, hvad en bygningsinspektør gør, og hvordan man bliver forstander for en bygning.