Sådan Bliver Du Flådeservicemedarbejder

Sådan Bliver Du Flådeservicemedarbejder

Der er flere job, der finder sted i lufthavne og giver mulighed for at udføre unikke jobopgaver. Et eksempel på et almindeligt lufthavnsjob er en flådeservicemedarbejder eller en person, der transporterer bagage og andre materialer på tværs af en lufthavnsfacilitet. En karriere som flådeservicemedarbejder kan være ideel for dig, hvis du kan lide at arbejde i andre omgivelser end et kontor. I denne artikel overvejer vi, hvordan det kan være at arbejde som flådeserviceassistent, og udforsker en liste over trin, der kan hjælpe dig med at starte din egen karriere som flådeserviceassistent.

Relateret: 8 deltidsjob, du kan finde hos flyselskaber

Hvad er en flådeservicemedarbejder?

En flådeservicemedarbejder er en lufthavnsprofessionel, der transporterer bagage, pakker og andre genstande til forskellige steder i en lufthavn. Flådeserviceassistenter arbejder ofte for et bestemt flyselskab og tager sig af bagage og post for det pågældende selskab, men de kan også arbejde for en lufthavnsfacilitet. Fordi lufthavne kan planlægge flyvninger til næsten ethvert tidspunkt, forbliver mange flådeserviceassistenter til rådighed i weekender og over helligdage og arbejder nogle gange natten over for at sikre, at hver flyvning har flådeserviceassistenter til at håndtere bagage sikkert.

Meget af en flådeserviceassistents job kan foregå udendørs, hvilket kan være tiltalende for kandidater, der nyder at være udenfor og bevæge sig rundt, mens de er på jobbet.

Relateret: Liste over lufthavnsjob for ethvert oplevelsesniveau

Hvad laver en flådeservicemedarbejder?

Her er nogle almindelige jobopgaver, som flådeservicemedarbejdere kan have:

  • Ind- og aflæsning af bagage på og af fly
  • Transport af bagage til fly, terminaler og bagageudleveringer
  • Fragt af post til forskellige afdelinger i lufthavnen
  • Kørsel af lufthavnskøretøjer til at transportere bagage og passagerer rundt i lufthavnen
  • Driftsudstyr som lastvogne, gaffeltrucks og industritraktorer
  • Afisning af fly i dårligt vejr
  • Rengøring af det indre af fly, såsom toiletter og overliggende opbevaringsspande
  • Hjælper passagerer ombord på eller forlade fly sikkert

Sådan bliver du flådeservicemedarbejder

Her er nogle trin, der kan hjælpe dig med at starte din karriere som flådeservicemedarbejder:

1. Få en gymnasieeksamen

At dimittere fra gymnasiet eller fuldføre en GED-ækvivalent er typisk det første skridt mod at blive flådeservicemedarbejder. Dette skyldes, at de fleste arbejdsgivere af flådeservicefunktionærer kræver, at kandidater mindst har et gymnasieeksamen eller GED, før de ansøger om åbne stillinger. At have et gymnasieeksamen eller GED kan også bekræfte din alder for arbejdsgivere, hvilket kan være særligt nyttigt for håbefulde flådeservicefunktionærer, da de fleste arbejdsgivere beder om, at kandidater skal være mindst 18 år gamle for at kvalificere sig.

Relateret: Sådan medtager du din gymnasieuddannelse på et CV

2. Få et gyldigt kørekort

At have et gyldigt kørekort kan være meget vigtigt for flådeservicemedarbejdere, da de ofte skal køre køretøjer rundt i lufthavnen for at transportere pakker og den bagage, de læsser på og losser fra fly. Det kan være almindeligt, at folk i USA tjener deres kørekort under gymnasiet, da nogle gymnasier tilbyder chaufføruddannelse som en del af deres læseplan. Du kan dog også få dit kørekort efter gymnasiet ved at forberede dig på egen hånd og derefter udfylde licenskravene for din stat.

At opnå et kørekort indebærer typisk beståelse af en skriftlig prøve og en praktisk køreprøve under opsyn af en instruktør.

3. Forbedre din fysiske kondition

Meget af en flådeservicemedarbejders job involverer at udføre fysisk arbejde og løfte tunge genstande. På grund af dette kan det være nyttigt at opbygge din fysiske kondition, før du går ind i feltet som flådeservicemedarbejder. Du kan gøre dette ved at gennemføre øvelser, der kan forbedre din styrke og engagere dig i træning, som måske kan hjælpe din fingerfærdighed og koordination.

4. Søg job som flådeservicemedarbejder

Når du har dit eksamensbevis og kørekort, og du føler dig forberedt på jobbets fysiske krav, kan du begynde at søge ledige stillinger som flådeservicemedarbejder. For at finde jobåbninger for flådeservicemedarbejdere, se på webstederne for lufthavne og flyselskaber i dit område. Selvom det er muligt at ansøge om at arbejde direkte for en lufthavn, kan du muligvis finde flere ledige stillinger ved at søge efter job som flådeserviceassistent hos specifikke flyselskaber. Du kan også søge online efter flådeserviceassistentjob og henvise til jobsøgningswebsteder, der viser ledige stillinger efter sted og jobtitel.

Relateret: Sådan får du job i lufthavnen

Færdigheder for en flådeservicemedarbejder

Der er flere færdigheder, der kan gavne en flådeservicemedarbejder på arbejdet. En færdighed, der kan være særlig vigtig for en flådeservicemedarbejder, er fysisk styrke, da de ofte skal løfte og bære tunge stykker bagage. Flådeservicemedarbejdere kan også have brug for fremragende opmærksomhed på detaljer for at sikre, at de transporterer hvert stykke bagage i hver forsendelse og reagerer på alle situationer, der kræver deres opmærksomhed.

En anden færdighed, der kan være nyttig for flådeserviceassistenter, er stærk skriftlig og mundtlig kommunikation, da de nogle gange skal udfylde lufthavnsdokumenter og kommunikere med passagerer for at hjælpe dem med at forlade et fly sikkert.

Løn og jobudsigter for flådeservicemedarbejdere

Selvom Bonjoures ikke tilbyder specifikke lønoplysninger for stillingsbetegnelsen flådeservicemedarbejder, angiver de løndataene for en bagagebehandler, som er et nært beslægtet erhverv. Ifølge Bonjoures tjener bagagehåndterere i USA i øjeblikket en gennemsnitlig grundløn på $30.679 om året. Viser faktisk også, at bagagebehandlere kan have potentialet til at tjene et gennemsnit på $4.750 om året i overtidsbetaling. De fleste bagagehandlere kan også optjene yderligere fordele uden for deres løn, såsom kreditforeningsmedlemskab, sygesikring og adgang til henvisningsprogrammer.

Selvom US Bureau of Labor Statistics ikke leverer jobudsigtsdata specifikt for flådeservicefunktionærer, har de jobudsigtsoplysninger for håndarbejdere og materialeflyttere, hvilket er en måde, flådeservicefunktionærer kan klassificeres på. Ifølge US Bureau of Labor Statistics kan antallet af personer ansat som håndarbejdere og materialeflyttere stige med 3% fra 2019 til 2029, hvilket er en gennemsnitlig vækstrate. Bureauet oplyser, at denne vækst kan være et resultat af befolkningstilvækst, da flere mennesker også kan betyde, at der er flere varer, der skal transporteres.

Henrik Høgh
Henrik Høgh Der er flere job, der finder sted i lufthavne og giver mulighed for at udføre unikke jobopgaver. Et eksempel på et almindeligt lufthavnsjob er en flådeservicemedarbejder eller en person, der transporterer bagage og andre materialer på tværs af en lufthavnsfacilitet. En karriere som flådeservicemedarbejder kan være ideel for dig, hvis du kan lide at arbejde i andre omgivelser end et kontor. I denne artikel overvejer vi, hvordan det kan være at arbejde som flådeserviceassistent, og udforsker en liste over trin, der kan hjælpe dig med at starte din egen karriere som flådeserviceassistent.