Sådan Bliver Du Fængselsbetjent: Med Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan Bliver Du Fængselsbetjent: Med Ofte Stillede Spørgsmål

Stillingen som fængselsbetjent er en af ​​de højest rangerende roller inden for korrektionsområdet. Det kan være en tilfredsstillende stilling for dem med en passion for orden og reform, som ønsker at arbejde i det strafferetlige system. At lære om kravene for at blive fængselsbetjent kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil forfølge denne karriere. I denne artikel diskuterer vi en fængselsbetjents jobansvar, ser på de nødvendige trin for at blive det og besvarer nogle ofte stillede spørgsmål om jobbet.

Hvad er en fængselsbetjent?

Fængselsbetjente er de højest rangerende betjente på en kriminalforsorg. De sikrer sikker drift af deres anlæg og kombinerer problemløsning, sikkerhed og forebyggelsesstyringstaktik for at begrænse problemer og forhindre dem i at eskalere. De fleste fængselsbetjente arbejder for offentlige kriminalforsorgsinstanser, men de kan også arbejde i privatejede og drevne fængsler. Både voksen- og ungdomsfængsler beskæftiger vagter.

Kvalificerede vagter har kendskab til de nuværende standarder inden for rettelser og retssystemer. De udmærker sig også inden for ledelse og supervision, kommunikation, kritisk tænkning, virksomhedsledelse, problemløsning og forhandling.

Typiske opgaver for en fængselsbetjent

Fængselsbetjente overvåger alle aspekter af en institutions behov, fra vedligeholdelse og politik til personale og indsattes forhold. En vagtchefs daglige ansvar kan omfatte:

 • Håndtering af tidsplaner for fængselsbetjente, støttepersonale og indsatte
 • Tildeling af indsatte til bestemte områder af fængslet
 • Kommunikere med de relevante statslige eller føderale agenturer og fungere som forbindelsesled til lokale strafferetsplejere
 • Implementering af uddannelsesstandarder og procedurer for personale
 • Overvåge personaleuddannelse og køre datarapporter om træningsaktivitet
 • Overvågning og gennemgang af personalepræstationer og korrigering af problemer, hvis det er nødvendigt
 • Sikre, at personalet overholder alle love, regler og standarder
 • Overvåge eller gennemføre undersøgelser og træffe disciplinære foranstaltninger, hvis det er nødvendigt
 • Udarbejdelse af handlingsplaner og fastlæggelse af politikker for daglig facilitetsdrift
 • Administration af budgetter og overvågning af udgifter for alle områder af anlægget
 • Håndtering af krisereaktioner i tilfælde af forstyrrelser

Relateret: 5 populære lovhåndhævende job

Hvordan bliver man fængselsbetjent

Her er otte trin, du kan tage for at begynde din vej mod at blive fængselsbetjent:

1. Uddannet fra gymnasiet

At tjene dit gymnasiale eksamensbevis eller en anden uddannelsesækvivalent, såsom en GED, er minimumsuddannelseskravet for at blive fængselsbetjent. Hvis det er muligt, tag kurser som fysisk uddannelse, sociologi, kriminologi, psykologi og retssystemet for at forberede dig til denne karriere.

2. Optjen en strafferetlig grad eller få felterfaring

Community colleges, tekniske skoler og universiteter tilbyder associerede og bachelorgrader i strafferet, og du kan muligvis fokusere på specifikke områder som kriminologi eller retsadministration. Programmer varierer i længde fra seks måneder til fire år.

En grad er muligvis ikke nødvendig for at blive fængselsbetjent. En kombination af uddannelse og erfaring kan være acceptabel. Jobopslag angiver typisk de nøjagtige detaljer og krav til en specifik stilling.

3. Opfyld minimumskravene for ansættelse

Kravene til at blive fængselsbetjent varierer fra facilitet til facilitet, men du skal normalt opfylde følgende:

 • Vær amerikansk statsborger
 • Vær mindst 21 år gammel
 • Har en gymnasieeksamen eller tilsvarende
 • Har en kriminel historie fri for ungdoms- eller voksendomme
 • Oprethold et godt fysisk helbred og styrke
 • Bestå både en stoftest og et baggrundstjek
 • Være berettiget til at eje eller besidde et skydevåben

4. Få erfaring i det strafferetlige system

De fleste fængselsbetjente har 10 til 15 års erfaring inden for strafferetspleje eller et beslægtet område. Mange tjener først i entry- eller mid-level stillinger, såsom fængselsbetjente, politibetjente, embedsmænd eller offentlige entreprenører. At blive assistent eller viceinspektør kan hjælpe dig med at lære nogle ansvarsområder i jobbet, før du søger.

Efterhånden som du går videre i din strafferetlige karriere, søg lederskabs- eller ledelsesroller for at få mere ansvar og lære de nødvendige færdigheder for at være fængselsbetjent. Du kan gøre dette ved at netværke med kolleger inden for dit felt eller bede ledelsen om tips til, hvordan, hvornår eller hvor du kan finde salgsfremmende muligheder. Du kan også søge mere uddannelse og træning efter certificering for at opbygge din viden om afdelingens politikker og procedurer.

Relateret: Sådan bliver man fængselsbetjent

5. Søg job som fængselsbetjent

Jobåbninger til stillingen som fængselsbetjent kan være sjældne. Når de bliver ledige, søger mange ofte. For at øge dine chancer for at finde en stilling kan det hjælpe at søge flere job på faciliteter over hele landet.

Du kan også søge jobopslag gennem organisationer som American Correctional Association (ACA) og North American Association of Wardens & Superintendents (NAAWS). Du kan også prøve at skabe netværk gennem medlemsorganisationer såsom US Deputy Warden's Association (UDWA) eller Association of State Correctional Administrators (ASCA).

6. Bestå et baggrundstjek og en stoftest

Under ansættelsesprocessen skal du muligvis bestå et baggrundstjek og en lægemiddeltest for at sikre, at du opfylder minimumskravene. En del af baggrundstjekket kan også omfatte et kredittjek. Nogle arbejdsgivere kan også bede dig om at gennemføre en polygraftest.

Ofte stillede spørgsmål om at blive fængselsbetjent

Nogle ofte stillede spørgsmål om at blive fængselsbetjent inkluderer:

Skal jeg have en kandidatgrad for at være fængselsbetjent?

Nej, du behøver ikke en kandidatgrad for at blive et fængsel. Minimumskravet til uddannelse er en gymnasial eksamen, selvom du kan være en mere konkurrencedygtig kandidat, hvis du har en kandidatgrad i strafferet.

Relateret: Hvad du kan gøre med en kandidatgrad i strafferet

Bliver fængselsbetjent omtalt som andre titler?

Yderligere jobtitler for en fængselsbetjent kan omfatte korrektionsvagt eller fængselsadministrator. Selvom det nogle gange bruges i flæng, arbejder en fængselsadministrator i et fængsel, som indeholder indsatte med kortvarige domme. Fængselsbetjente arbejder i faciliteter, der indeholder indsatte, der har længere fængsel.

Hvor meget kontakt vil jeg have med indsatte?

Vagtmænd fører tilsyn med alle indsatte og personaleoperationer. Kontakten med de indsatte spænder fra moderat til høj daglig kontakt givet jobopgaverne.

Hvordan er arbejdsmiljøet for en fængselsbetjent?

Fængselsbetjente kan have et kontor væk fra den almindelige fængselsbefolkning, selvom nogle ikke har en udpeget kontorplads. Vagtmænd kan tilbringe store mængder tid i andre områder af et fængselsanlæg, både indendørs og udenfor, når de fører tilsyn med indsattes eller personales operationer. Disse områder kan omfatte celleblokke, køkken, spiseplads, hospitalsafdeling, fritidsgård eller andre administrative kontorer.

Hvordan er arbejdsplanen for en fængselsbetjent?

Fængsler kræver konstant sikkerhed hele tiden, syv dage om ugen. Roterende 12-timers vagter forekommer i løbet af dagen og natten og inkluderer weekender og nogle helligdage. Vagtmænd kan arbejde i blokke af fem til seks dage og derefter have en til tre dage fri. Ferie, sygefri og anden betalt afspadsering er tilgængelig, og mængden af ​​afspadsering, du er berettiget til at modtage, kan stige i takt med, at du får erfaring i din stilling.

Tue Fischer
Tue Fischer Stillingen som fængselsbetjent er en af de højest rangerende roller inden for korrektionsområdet. Det kan være en tilfredsstillende stilling for dem med en passion for orden og reform, som ønsker at arbejde i det strafferetlige system. At lære om kravene for at blive fængselsbetjent kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil forfølge denne karriere. I denne artikel diskuterer vi en fængselsbetjents jobansvar, ser på de nødvendige trin for at blive det og besvarer nogle ofte stillede spørgsmål om jobbet.