Sådan Bliver Du En Ungdomsrådgiver

Sådan Bliver Du En Ungdomsrådgiver

Mange job inden for det strafferetlige område arbejder med børn, herunder rollen som ungdomsrådgiver. Selvom denne karriere kan være givende for en person, der nyder socialt arbejde eller har en interesse i ungdomskriminalret, er der et par skridt, du skal tage, før du udfører rollen. I denne artikel lærer vi, hvad du kan gøre for at starte en karriere som ungdomsrådgiver, såsom at opfylde visse krav til uddannelse, erfaring og færdigheder.

Relateret: Hvordan bliver jeg en ungdomskriminalbetjent?

Hvad er en ungdomsrådgiver?

En ungdomsrådgiver er en uddannet professionel, der yder rådgivning til unge på kriminalcentre og deres familier. Disse rådgivere fungerer som en budbringer mellem deres klienter og lokale domstole, skoler og korrektionscentre for at opdatere disse parter om en klients fremskridt hen imod en vellykket adfærdskorrektion. Statslige og lokale myndigheder ansætter disse rådgivere til at arbejde med børn i samfundsprogrammer og lovovertrædere i kriminalcentre.

Hvad laver en ungdomsrådgiver?

Her er de vigtigste opgaver for en ungdomsrådgiver:

 • Rehabilitere unge lovovertrædere for at forberede dem til et vellykket liv i samfundet
 • Før optegnelser over sessioner med kunder og evaluer deres fremskridt mod specifikke mål
 • Tilbyde specialiserede kurser i emner som vredeshåndtering og lede aktiviteter, der guider klienten mod adfærdskorrektion
 • Anbefal placeringer til kunder, såsom at flytte dem hjem eller til et andet center

Relateret: Socialrådgiver vs. rådgiver: 5 nøgleforskelle

Sådan bliver du ungdomsrådgiver

Typisk har kriminalforsorgens ungdomsrådgivere erfaring med at arbejde med børn og teenagere og med det strafferetlige system. For at indtaste dette felt med de rigtige kvalifikationer skal du bruge følgende trin:

1. Få en bachelorgrad

Arbejdsgivere forventer typisk mindst en bachelorgrad inden for et relevant område for at sikre, at kandidaten med succes kan håndtere jobbets forviklinger. Overvej at opnå en grad i strafferet, socialt arbejde eller rådgivning. En relevant grad skaber et vidensgrundlag, som rådgivere kan bruge, når de interagerer med unge lovovertrædere og beslutter, hvilken fremgangsmåde de skal tage.

2. Få relevant erfaring

Få en kombination af uddannelse og erfaring for at gøre dig til en mere eftertragtet kandidat til rollen. Da kriminalforsorgens ungdomsrådgivere håndterer mange vanskelige situationer og træffer beslutninger, der påvirker klienternes liv, vil arbejdsgivere gerne vide, at kandidater forstår feltet og kan handle derefter. Overvej at forbedre din uddannelse med forskellige erfaringer. For eksempel kan en kandidat med en strafferetlig uddannelse få erfaring med at arbejde med børn for at opfylde alle rollens kvalifikationer. Relevant erfaring kan omfatte praktikophold, lærepladser og tidligere arbejde i følgende job:

 • Socialrådgiver
 • Skolerådgiver
 • Fængselsbetjent
 • Kriminalforsorgsbetjent
 • Retshåndhæver
 • Ungdomsprogramkoordinator
 • Lærer

Relateret: Karrierer for mentale sundhedsrådgivere

3. Bestå et baggrundstjek

Da kriminalforsorgens ungdomsrådgivere arbejder med børn og teenagere, er det vigtigt at bestå baggrundsprøver før din ansættelse. Sørg for at gøre dette for at sikre sikkerheden for dine kunder, deres familier og deres personlige oplysninger. Sammen med baggrundstjekket kan arbejdsgivere bede om bevis for, at du er over 21 år og har et gyldigt kørekort.

4. Gennemfør on-the-job træning

Gennemfør en periode med on-the-job-træning. Arbejdsgivere, som statslige og lokale myndigheder, kræver typisk denne uddannelse for at hjælpe rådgivere med at blive bekendt med jobopgaver, bedste praksis og regler. Denne uddannelse, som kan vare op til 12 måneder, gennemgår det grundlæggende i at være kriminel ungdomsvejleder. Mens hver lokalitet uddanner sine medarbejdere forskelligt, hjælper det grundlæggende med træning på arbejdspladsen til denne rolle med at forberede medarbejderne til ethvert scenarie, de kan støde på. Ved afslutningen af ​​uddannelsen bliver kandidaten fuldtidsrådgiver.

Færdigheder for en kriminalforsorgsrådgiver

Arbejdsgivere ønsker kriminaltekniske ungdomsrådgivere med kompetencer inden for mange områder, da de håndterer mange typer klienter og situationer. Nogle færdigheder, som denne form for rådgiver kan have, omfatter:

Hører efter

Rådgivere skal lytte opmærksomt til deres klienter for fuldt ud at forstå, hvordan de rehabiliterer dem. Gode ​​lyttefærdigheder gør det muligt for kriminalforsorgens ungdomsrådgivere at bestemme årsagerne til klientens adfærd og følelsesmæssige tilstand. At lytte hjælper også rådgivere med at vælge aktiviteter, der passer bedst til klienten og deres behov. Ved at gøre dette får rådgivere de unge klienter i deres pleje til at føle sig trygge og respekterede, hvilket kan føre til mere gavnlige sessioner og aktiviteter og en samlet hurtigere bedring.

Mundtlig kommunikation

Mundtlig kommunikation hjælper kriminalforsorgens ungdomsrådgivere med at tale let og direkte til deres klienter, såvel som klienternes familier, skoler og de involverede domstole. God mundtlig kommunikation betyder, at rådgiveren ved, hvilke spørgsmål de skal stille deres klient for at nå deres mål om adfærdsændring. De kan også opretholde fortrolighed for visse oplysninger. Derudover giver god mundtlig kommunikation rådgivere mulighed for at præsentere ændringer, de ønsker at foretage, såsom klientens anbringelse eller rådgivningsmetoder, for domstolene og familierne.

Skriftlig kommunikation

Skriftlig kommunikation hjælper kriminalforsorgens ungdomsrådgivere med at skrive rapporter og vedligeholde klientjournaler. Mens rådgivere skal vide, hvordan man skriver optegnelser over klientens fremskridt, som de let kan forstå, skal de også skrive rapporter til klientens skole, fagfolk i korrektionscentret og retten. Disse rapporter og registreringer hjælper klienten med at nå deres mål for adfærdsændringer.

Empati

Når kriminalforsorgens ungdomsrådgivere har empatikompetencer, får unge klienter i deres pleje mange betydelige fordele. Klienter, der føler sig respekteret, næret og plejet, kan deltage i aktiviteter for at hjælpe dem med at nå deres mål. Dette gavner også rådgivere, da de har til formål at rehabilitere unge lovovertrædere. Rådgivere, der har empati over for deres klienter, kan gøre betydelige fremskridt i deres karriere og skabe gode, varige vaner for deres klienter.

Relateret: 26 College Majors til at arbejde med børn

Stresshåndtering

På grund af jobbets høje tempo har kriminalforsorgens ungdomsrådgivere ofte gode stresshåndteringsevner og -teknikker. At håndtere stress hjælper ikke kun en rådgivers velbefindende, men også deres unge klienters velbefindende. At opretholde et modent, behageligt sind gennem stresshåndtering hjælper rådgiveren med at træffe de bedste beslutninger og skaber et behageligt miljø for klienten.

Ledelse

Da kriminalforsorgens ungdomsrådgivere er i en autoritetsposition, forventer arbejdsgivere, at de har exceptionelle lederevner. Disse færdigheder hjælper, når som helst, de har brug for at vejlede en klient mod god opførsel eller give faste anbefalinger til klienter og deres familier. En rådgiver, der er en succesfuld leder, kan bedre engagere sig med klienter og i sidste ende skabe bedre resultater for adfærdsændringer.

Relateret: 9 typer af rådgivningsjob at overveje

Gennemsnitsløn for en ungdomsrådgiver

Lønnen til kriminalforsorgens ungdomsrådgivere varierer afhængigt af placering, erfaring og uddannelse. Ifølge US Bureau of Labor Statistics tjener korrektionsbehandlingsspecialister som f.eks. ungdomsrådgivere en gennemsnitlig årsløn på $55.690 om året.

Malthe Antonsen
Malthe Antonsen Mange job inden for det strafferetlige område arbejder med børn, herunder rollen som ungdomsrådgiver. Selvom denne karriere kan være givende for en person, der nyder socialt arbejde eller har en interesse i ungdomskriminalret, er der et par skridt, du skal tage, før du udfører rollen. I denne artikel lærer vi, hvad du kan gøre for at starte en karriere som ungdomsrådgiver, såsom at opfylde visse krav til uddannelse, erfaring og færdigheder.