Sådan Bliver Du En Succesfuld Konstabel I 10 Trin

Hvis du er interesseret i at blive politibetjent, er der flere trin, du kan tage afhængigt af den region, hvor du bor. Konstabler er vigtige stillinger inden for politiafdelinger, som ofte kræver omfattende kvalifikationer. At lære om, hvordan du bliver konstabel, kan hjælpe dig, når du forfølger denne karriere. I denne artikel diskuterer vi, hvad en politibetjent er, beskriver 10 trin, du kan tage for at blive politibetjent, og giver nogle tips, der kan hjælpe dig i denne proces.

Hvad er en konstabel?

En konstabel er en retshåndhæver, der er valgt af befolkningen i en by eller region eller udpeget af en politiafdeling, afhængigt af staten eller regionen. De tjener en stat eller regions befolkning og har begrænsede politibeføjelser. Konstabler har ofte ansvaret for at forkynde civile procespapirer, såsom stævninger, stævninger og retskendelser. Konstabler kan ofte ikke tjene kriminelle processer, efterforske forbrydelser eller foretage anholdelser, men kan kommandere assistance fra andre retshåndhævende betjente.

Læs mere: Konstabler vs. politibetjente: Alt hvad du behøver at vide

Hvordan bliver man konstabel

Her er 10 trin til at blive politibetjent:

1. Optjen en grad eller diplom

Det første skridt i at blive konstabel er at gennemføre relevante uddannelser, såsom college eller high school. En universitetsgrad i strafferetspleje eller politividenskab gælder godt for dette felt. Militærtjeneste kan også fungere som en erstatning for en universitetsgrad.

2. Få erhvervserfaring

Det næste skridt til at blive politibetjent er at få erhvervserfaring inden for retshåndhævelse. Dette kan være som politibetjent, sherif eller stedfortræder. Du kan også søge erhvervserfaring som foged, sikkerhedsvagt eller militærpoliti. Hvis du har stor erfaring i stillinger relateret til at være konstabel, kan arbejdsgiverne opfatte dig som mere kvalificeret til sådanne stillinger.

Relateret: 13 færdigheder for en politibetjent

3. Gennemfør politiuddannelsen

Har du ikke gennemført politiuddannelsen i en tidligere professionsrolle, er det næste skridt til at blive konstabel. Politiuddannelsen omfatter ofte information om, hvordan man udfører anholdelser, ransagning og beslaglæggelse og strafferetlig efterforskning. Det kan også omfatte oplysninger om bevisregler og retssals vidneforklaring.

4. Indsend en ansøgning

Efter at have opnået erfaring, uddannelse og træning kan du søge om at blive konstabel. Politiafdelinger kan kræve, at du indsender et CV og følgebrev, samt besvarer en række spørgsmål om deres personlige baggrund, arbejdshistorie og fysiske kondition. Du skal muligvis også give adskillige referencer fra retshåndhævende embedsmænd. Hvis du bor i en region, hvor offentligheden vælger konstabler, så er denne ansøgningsproces det første skridt i at få dit navn på en stemmeseddel.

Relateret: 16 alternative karrierer for politibetjente

5. Gennemfør en skriftlig eksamen

Dernæst kan politiafdelinger kræve, at du består en skriftlig eksamen, som omfatter spørgsmål om strafferet, statslige motorkøretøjslove, førstehjælp og nødprocedurer. Du kan tage et kursus eller gennemføre praksisprøver for bedre at forberede dig til denne eksamen. Du kan også undersøge de specifikke emner, der indgår i konstabel skriftlig eksamen, da disse kan variere fra stat eller region.

6. Bestå en fysisk eksamen

Arbejdsgivere kan kræve, at du skal bestå en fysisk eksamen, som omfatter stående lange perioder, høre- og synsprøver og en psykologisk evaluering. Den fysiske eksamen kan også variere fra stat til stat. I nogle stater skal du muligvis være i god form og ikke have store medicinske problemer. I andre stater skal du muligvis bestå en række medicinske tests for at vise, at du er fysisk i stand til jobbet.

Relateret: Ting at overveje, før du bliver politibetjent

7. Gennemfør et interview

Hvis du bor i en region, hvor politiafdelinger udpeger betjente, kan de kræve, at du består en samtale med et ansættelsesudvalg. De stiller spørgsmål om din interesse for rollen og dine kvalifikationer. Hvis du bor i en region, hvor offentligheden udpeger betjente, kan du søge interviews fra publikationer for at beskrive dine kvalifikationer og politimæssige mål for regionen. For eksempel kan du søge et interview fra en offentlig radiostation eller en lokal avis.

8. Deltag i en psykologisk eksamen

Efter et interview kan politiet forvente, at du gennemfører en psykologisk eksamen. Denne eksamen kan hjælpe med at afgøre, om du er mentalt egnet til at udføre en konstabels opgaver. Emnerne for denne eksamen kan fokusere på mental sundhed, traumer og psykiske lidelser.

9. Bestå baggrundstjekket og lægemiddelscreeningen

Endelig kan politiafdelinger kræve, at du består et baggrundstjek og en narkotikascreening. Baggrundstjek kan omfatte en søgning i din straffeattest og en undersøgelse af dit personlige liv. Politibetjente og betjente har ofte rene fortegnelser med begrænsede forbrydelser eller forseelser.

Relateret: Sådan skriver du en politibetjent CV-mål (med eksempler)

10. Vind et valg

Hvis du er i en stat eller region, hvor borgerne vælger konstabler, skal du muligvis vinde et valg ved et valg for at blive konstabel. Dette kan indebære at udfylde papirer for at skrive dig selv på stemmesedlen og føre kampagne for stillingen. Når du vinder valget, kan regionen indsætte dig som konstabel for en bestemt periode, såsom fire år.

Tips til at blive en succesfuld konstabel

Her er tips, der kan hjælpe dig med at blive en effektiv konstabel:

  • Søg løbende træning: Kontinuerlig træning som konstabel kan hjælpe dig med at udvikle nye færdigheder og tjene dit samfund mere effektivt. For eksempel kan du gennemføre certificeringer i politiets tilsyn og ledelse.

  • Gennemfør kurser i kriseintervention: Ud over ledelses- og supervisionstræning kan du overveje at tage et kursus i kriseintervention for at hjælpe med at nedtrappe krisesituationer, mens du arbejder som konstabel. For eksempel kan du forfølge en politibetjent kriseindgrebsattest.

  • Udvikle kommunikationsevner: Effektiv kommunikation som politibetjent involverer veludviklede lytteevner og evner til at tale offentligt. Konstabler kan øve sig i at kommunikere professionelt, tage kurser i verbal og non-verbal kommunikation og lære andre sprog, der almindeligvis tales af medlemmer af deres lokalsamfund.

  • Studer loven: En omfattende forståelse af lokale, statslige og føderale love er en af ​​de vigtigste færdigheder, som effektive konstabler har. Du kan tage kurser i jura eller tage dig tid til at læse specifikke love, der gælder for din stilling.

Jørgen Bruun
Jørgen Bruun Hvis du er interesseret i at blive politibetjent, er der flere trin, du kan tage afhængigt af den region, hvor du bor. Konstabler er vigtige stillinger inden for politiafdelinger, som ofte kræver omfattende kvalifikationer. At lære om, hvordan du bliver konstabel, kan hjælpe dig, når du forfølger denne karriere. I denne artikel diskuterer vi, hvad en politibetjent er, beskriver 10 trin, du kan tage for at blive politibetjent, og giver nogle tips, der kan hjælpe dig i denne proces.