Sådan Bliver Du En Promotions Manager

Kampagneledere planlægger og administrerer reklamekampagner, der promoverer deres firmas tjenester eller produkter. For at kvalificere dig som kampagneleder kræver du et minimumsuddannelsesniveau af en bachelorgrad inden for relevante områder som forretning, marketing og reklame. Du skal også have gode samarbejdsevner, erfaring med markedsføring og kreativitet. I denne artikel diskuterer vi, hvad forfremmelsesledere er, hvordan man bliver salgsfremmende ledere, færdigheder, løn og jobudsigter for forfremmelsesledere.

Hvad er en promotion manager?

Promotion managers er fagfolk, der udvikler og implementerer strategier til promovering og reklame for produkter og tjenester. Promotion managers arbejder inden for bureau- eller organisationsindstillinger. Promoveringscheferne har kontakt med andre ledere som senior marketingchefer for at forstå og planlægge deres virksomheds salgsfremmende mål. De professionelle tager også ansvar for implementering og udvikling af kampagneplaner.

Relateret: Typer af annoncer og hvad der gør dem til succes

Hvad laver en promotion manager?

En kampagne- eller reklamechef udvikler forbrugernes interesser i en virksomheds produkter eller tjenester ved at implementere og planlægge marketingprogrammer. De professionelle har adskillige ansvarsområder og pligter, der involverer planlægning og styring af politikker, produktion af hjælpemateriale som plakater og organisering af reklameprogrammer. Nogle af de fælles ansvarsområder for kampagneledere omfatter:

 • Vurdere potentielle promoveringsmuligheder for produkter og tjenester
 • Udarbejdelse af årlige kampagneplaner for radio, web, sociale medier og print
 • Udvikling af effektive og overkommelige strategier til markedsføring af nye initiativer eller programmer
 • Styre et godt forhold mellem virksomheden, leverandører og kunder
 • Håndtering af marketingbudgetter for at nå salgsfremmende mål ved at arbejde tæt sammen med regnskabsdirektører og økonomiafdelinger
 • Udvikling og eksekvering af e-mail og online marketing programmer
 • Udvikling og eksekvering af konvergerede marketingaktiviteter og interne kampagner
 • Vedligeholdelse af incitaments- og henvisningsprogrammer og gode relationer til reklamebureauer.
 • Arbejde med interne afdelinger og tredjepartsleverandører for at sikre, at virksomheden opnår promoveringskonsistens
 • Analysere og udvikle resultatrapporter og foreslå alternativer og fremtidige forfremmelsesplaner
 • Udvikling og lancering af rabatter, kuponer, konkurrencer, prøvegaver, lodtrækninger og rabatter.
 • Bestem timingen og varigheden af ​​kampagner
 • Koordinering af medarbejdere med ansvar for oprettelse og levering af annoncer
 • Godkendelse af salgsfremmende bureauplaner
 • Overvåge mediekøb
 • Udvælgelse af bureauer at samarbejde med
 • Præsentation af kampagner under pitches
 • Leder radio-, film- og tv-optagelser

Relateret: Salgsfremmende annoncer: Definition og fordele ved at bruge dem

Sådan bliver du en promotion manager

Hvis du er interesseret i at blive forfremmelseschef, skal du forstå, hvad det kræver at arbejde i denne lederstilling. For eksempel skal du kende uddannelsesniveauet, færdigheder og andre nødvendige kvalifikationer. Her er vejen, du skal følge for at blive en promotion manager.

1. Få en bachelorgrad

Det mindste uddannelsesniveau, der kræves for forfremmelseslederstillingen, er en bachelorgrad. I annoncelederstillinger foretrækker nogle ansættelsesledere bachelorgrader i reklame og journalistik. Andre relevante kurser omfatter klasser i markedsundersøgelser, marketing, kommunikationsmetoder, teknologi og forbrugeradfærd. I større marketingstudier lærer eleverne om branding og promovering af tjenester og varer til offentligheden. Markedsføringsfaget fokuserer også på salgsprocesser, fra design og implementering af annoncer til at forudsige fremtidige tjenester eller produkter.

I marketingfag tager du mange kerneforretnings- og marketingklasser, men studerende tager også matematik, samfundsfag, kunst og naturvidenskab for at opnå en bachelorgrad. De ekstra kurser hjælper studerende med at opgradere med alle de færdigheder, der kræves i deres marketingkarriere.

2. Få erfaring

Promotions ledelseserfaring kan opnås ved at arbejde i støtteroller som salg og marketing, assisterende promotion managers og andre reklamerelaterede administrative funktioner. Du kan også gennemføre et praktikophold i virksomheder, der tilbyder salgsfremmende stillinger for at opnå erfaring.

Relateret: Marketing Jobbeskrivelse: Markedsførerens pligter, færdigheder og uddannelse

3. Fuldfør certificering

Selvom certificering generelt ikke er påkrævet, kan du overveje at opnå certificering i reklamer. Ansættelsesledere betragter certificering som en ekstra fordel for jobansøgere i forfremmelseslederstillinger.

4. Udvikle nøglefærdigheder

For at arbejde som promotion manager har du brug for de naturlige talenter og ekspertise til at udføre promotion management opgaver godt. Nogle af de nødvendige færdigheder udvikles gennem læring, mens andre tilegnes naturligt. De nøglefærdigheder, du har brug for for at udmærke dig i kampagneledelsesroller, omfatter:

 • Analytiske færdigheder: Promoveringsindustrien bliver ved med at ændre sig i takt med de stigende digitale medier, reklametilstande og marketingbehov. Således kan fremragende kampagneledere analysere branchens tendenser og udvikle unikke reklameplaner for at overleve og udmærke sig midt i ændringerne.
 • Kommunikationsevner: Kampagneledere arbejder sammen med mange medarbejdere og andre interessenter for at udmærke sig ved at promovere tjenester og produkter. For at nå en virksomheds mål skal lederne kommunikere med det brede team og overbevisende kommunikere til det målrettede marked og offentligheden. Fremragende ledere skal også have fremragende mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.
 • Kreativitet: Marketingtrends ændrer sig over tid. Forfremmelsesledere skal udvikle nye strategier, der giver praktiske reklameindsatser. Kreativitet er påkrævet, når man genererer fantasifulde og nye ideer, hver gang der sker en ændring i reklamebranchen.
 • Problemløsningsevner: Med konkurrence i reklamer og brancheændringer indebærer markedsføring en masse udfordringer. Kampagneledere bør være i stand til at identificere muligheder og udfordringer og generere mulige løsninger på problemerne.
 • Interpersonelle færdigheder: Fremragende kampagneledere har evnen til at arbejde med kunder, leverandører, personale og andre interessenter. Store interpersonelle færdigheder omfatter en god indstilling og aktiv lytning.
 • Organisatoriske færdigheder: Mens de motiverer og dirigerer marketingmedarbejdere, administrerer kampagneledere deres tid godt og udvikler gode tidsplaner for at fokusere på forskellige reklamerelaterede opgaver. De professionelle udnytter også fysisk plads, energi og styrke.
 • Teknologikyndige: Den teknologiske revolution forårsaget af fremme innovationer påvirker næsten alle industrier, og reklamebranchen er ikke blevet skånet. Nye digitale måder at offentliggøre og nå ud til målrettede markeder på opstår med tiden. Derfor er fremragende kampagneledere mestre i digitale operationer ved at være agile i computere og teknologisoftware.
 • Tilpasningsevner: En salgsfremmende leder skal have evnen til at ændre handlinger, planer, tilgange og kurser, så de passer til nye situationer med ændringer i reklamestrategier. De professionelle er fleksible og tilpasser sig det nye system med aktualitet og smidighed uden at opleve større tilbageslag.
 • Opmærksomhed på detaljer: Mindre markedsfaktorer kan påvirke effektiviteten af ​​marketingplaner. Derfor skal fremragende salgsfremmende ledere have evnen til effektivt at allokere deres kognitive ressourcer for at udmærke sig i reklamebranchen og opnå nøjagtighed. At forblive opmærksom og informeret om handlinger, der sker på markedet, kan sikre, at ledere får vigtige kampagneoplysninger.
 • Teamwork færdigheder: Fremragende kampagneledere arbejder effektivt i organiserede grupper af marketingmedarbejdere ved at have et fremragende samarbejde med alle interessenter. Godt teamwork involverer samarbejde og brug af individuelle færdigheder til at nå de fælles forfremmelsesmål for en virksomhed. Personer med teamwork færdigheder har evnen til at løse konflikter, opbygge relationer, besidde overtalelsesevner og er pålidelige, tolerante og respektfulde.

Relateret: Teamwork færdigheder: Definition og eksempler

Den gennemsnitlige løn for en forfremmelseschef

Den nationale gennemsnitlige løn for en forfremmelseschef er $44.469 om året. Ud over grundlønnen optjener promotion manager bonusser, der øger det samlede beløb, de tjener som løn. Uddannelsesniveau, ansvarsniveau og anciennitetsperiode påvirker den løn, en forfremmelseschef tjener. Andre faktorer som virksomhedens størrelse, driftsbranche og beliggenhed påvirker i høj grad den løn, de professionelle modtager.

Jannik Smidt
Jannik Smidt Kampagneledere planlægger og administrerer reklamekampagner, der promoverer deres firmas tjenester eller produkter. For at kvalificere dig som kampagneleder kræver du et minimumsuddannelsesniveau af en bachelorgrad inden for relevante områder som forretning, marketing og reklame. Du skal også have gode samarbejdsevner, erfaring med markedsføring og kreativitet. I denne artikel diskuterer vi, hvad forfremmelsesledere er, hvordan man bliver salgsfremmende ledere, færdigheder, løn og jobudsigter for forfremmelsesledere.