Sådan Bliver Du En Politisk Konsulent: Plus Færdigheder Og Pligter

Det politiske område omfatter en bred vifte af jobs relateret til fortolkning af love og opretholdelse af regeringens standarder. Selvom politikere kan være de mest fremtrædende personer på dette felt, arbejder politiske konsulenter typisk i baggrunden for at støtte politikernes indsats og kampagner. At lære trinene til at blive politisk konsulent kan hjælpe dig med at komme i gang i denne karriere. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bliver politisk konsulent, de primære pligter i denne rolle og de færdigheder, der kan hjælpe dig med succes at støtte politikere under valg.

Relateret: Sådan forfølger du en karriere i politik

Hvad er en politisk konsulent?

En politisk konsulent, undertiden kaldet en kampagnekonsulent, arbejder sammen med politikere for at hjælpe dem med at afvikle vellykkede valgkampagner. Konsulenter kan samarbejde med andre fagfolk, såsom PR-chefer eller revisorer, for at skabe kampagner, der forbedrer en kandidats offentlige image. Nogle gange kan politiske konsulenter også arbejde med virksomheder eller organisationer for at hjælpe dem med at navigere i aktuelle begivenheder og lovgivningsmæssige ændringer eller med lobbyister for at skubbe lovændringer.

Hvad laver en politisk konsulent?

Politiske konsulenter kan have mange ansvarsområder under en politisk kandidats kampagne. De administrerer kandidatens offentlige image og mening samt tilbyder rådgivning og giver måder til at forbedre denne mening med det mål at få deres kandidat flere stemmer. Her er nogle af de typiske opgaver for en politisk konsulent under et valg:

 • Undersøg offentligt image
 • Lav meningsmålinger
 • Analyser indsamlede data
 • Indsamling til kampagneindsats
 • Skriv pressemeddelelser
 • Forbedre sociale mediestrategier
 • Udvikle annoncer
 • Organiser kampagnestævner og arrangementer
 • Overvåg budgetter
 • Skriv taler
 • Forstå aktuelle begivenheder

Relateret: Sådan bliver du en Campaign Manager

Kompetencer som politisk konsulent

Mange politiske konsulenter deler nogle få fælles færdigheder, der hjælper dem med at udføre deres job i det hastige politikområde. Se nærmere på disse færdigheder, og hvordan de hjælper politiske konsulenter med at udmærke sig i deres job nedenfor:

Meddelelse

God kommunikation er afgørende for politiske konsulenter, fordi de ofte samarbejder med andre medlemmer af et kampagneteam, har møder med deres kandidat og skriver ting som taler og markedsføringsmateriale. Brug af verbale og skriftlige kommunikationsevner formidler information mere effektivt til offentligheden og hjælper en kandidat med at præstere bedre ved valg. Du kan forbedre denne færdighed ved at øve din kommunikation med venner og familiemedlemmer eller tage kommunikationskurser, der lærer dig det grundlæggende i at skrive for eller tale med et publikum.

Problemløsning

Konsulenter bruger problemløsningsevner meget, da de arbejder i hurtige valgsæsoner og lærer ny information om aktuelle begivenheder, andre kandidater eller den offentlige mening, der kan tilskynde dem til at ændre deres strategier. Disse færdigheder giver politiske konsulenter mulighed for at revurdere ideer og foretage hurtige ændringer, når der opstår udfordringer, eller de har brug for at forbedre deres metoder, hvilket er nøglen til konstant at overvåge og opdatere en kandidats offentlige image. For at forbedre dine problemløsningsevner kan du overveje at undersøge andre politiske kampagner for at inspirere dine valg og bruge brainstorming-teknikker til at skabe nye ideer.

Læs mere: Problemløsningsfærdigheder: Definitioner og eksempler

Politisk viden

At have politisk viden og forstå politik er en stor færdighed for politiske konsulenter at have, fordi det giver dem mulighed for at træffe beslutninger, der gavner vælgere og kandidater. Ofte er politiske konsulenter dygtige til at forstå og studere tidligere og nuværende politiske bevægelser, kampagner og valg for at finde måder at forbedre deres egen kandidats kampagner og forbinde med vælgere. Lær mere om historisk politik, regeringens funktion og politikernes positioner for at øge rækkevidden af ​​din kandidats budskab og øge deres chancer for at blive valgt.

Observationel

Observationsevner er en anden nyttig type færdighed for politiske konsulenter, fordi disse færdigheder hjælper dem med at bemærke ændringer i den offentlige mening om deres kandidat, skabe detaljerede PR- og marketingmaterialer og analysere data for at bruge dem mere effektivt til at forbedre en kampagne. Dette er en værdifuld evne på det politiske område, når vælgerne forventer hurtige, gennemtænkte svar fra politiske kandidater om deres kampagneplatforme og landsdækkende begivenheder. Øv dine observationsevner med strategispil og sindøvelser for at hjælpe dig med at bemærke små detaljer og anvende dem på dine strategier.

Forskning

At være dygtig til forskning giver politiske konsulenter mulighed for dybere at forstå vælgere, regler og det politiske landskab for at skabe detaljerede kampagner og hjælpe deres politiske kandidater med at få gunstige valgresultater. Forskning i denne rolle omfatter udførelse af undersøgelser og meningsmålinger for vælgere for at finde ud af, hvad de ønsker af kandidater, analysere, hvordan kandidater engagerer sig i markedsføringsmateriale som reklamer og reklamer og studere kampagneregler og -bestemmelser. Du kan forbedre dine forskningsfærdigheder ved at tage kvalitetsnotater, mens du laver research og bruge flere kilder til at kontrollere dine fakta.

Læs mere: Forskningsfærdigheder: Definition og eksempler

Politisk konsulent arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøet for en politisk konsulent afhænger typisk af den kampagne, de arbejder for. For eksempel kan en politisk konsulent for præsidenten være nødt til at arbejde uden for normal arbejdstid og rejse på tværs af landet, men en politisk konsulent for en statslovgiver kan arbejde færre timer og kun rejse inden for deres kandidats stat. Udover hyppige rejser arbejder politiske konsulenter ofte på kontorer med andre kampagnemedlemmer og mødes med politiske kandidater, vareleverandører eller spillestedsejere for at planlægge begivenheder.

Et andet vigtigt aspekt af en politisk konsulents arbejdsmiljø er, at det normalt er sæsonbestemt, hvilket betyder, at konsulenter kun arbejder i valgsæsoner. Mens nogle konsulenter måske arbejder for virksomheder eller organisationer eller hjælper lobbyister i lavsæsonen, kan nogle fortsætte med at arbejde med valgte kandidater for at forberede fremtidige kampagner.

Sådan bliver du politisk konsulent

Følg disse trin for at hjælpe dig med at starte din karriere som politisk konsulent:

1. Få en bachelorgrad

Arbejdsgivere kræver sjældent en grad for en politisk konsulentrolle, men at tjene en i statskundskab, kommunikation eller et beslægtet felt kan hjælpe dig med at få nyttig viden om politik og styring af kampagner for kandidater. En uddannelse forbereder dig til udfordringerne i det travle politiske felt og giver dig de færdigheder, der giver dig mulighed for at skabe succesfulde kampagner. Overvej at tage en grad for at lære mere om politik og bevise din viden over for potentielle arbejdsgivere.

Relateret: 17 bedste job for statskundskabsfag

2. Få erfaring

At få erfaring er et vigtigt skridt for at få et job som politisk konsulent, fordi mange arbejdsgivere ønsker at vide, at du har arbejdet i det nuværende politiske landskab og kan håndtere det høje tempo, arbejde med et team og skabe positive resultater. Du kan få denne erfaring ved at tage praktik hos en politisk organisation, en kampagne eller en folkevalgt for at lære de specifikke forhold ved at arbejde i politik og styre vælgernes forventninger. En anden måde at få erfaring på er at arbejde frivilligt på disse områder i din fritid, hvilket kan give dig mere fleksibilitet til at lære forskellige områder af politik.

3. Udvid dit netværk

For mange roller i politik finder medarbejderne deres job gennem forbindelser og anbefalinger fra deres netværk. Udvidelse af dit netværk er en fantastisk måde at komme i gang med at lede efter politiske konsulentroller og møde folk i feltet, som kan hjælpe dig på vej i karrieren. Overvej at netværke med kolleger på din praktikplads eller andre frivillige og deltage i politiske arrangementer for at møde folkevalgte og politiske konsulenter, som kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og finde et job.

4. Opret en portfolio

Mens du udvikler dine færdigheder på college eller gennem erfaring, så prøv at samle dine præstationer og arbejd i en online portefølje, som du kan bruge til ansøgninger for at imponere potentielle arbejdsgivere. Din portefølje kan være et simpelt websted, der beskriver dine mål og viser dit tidligere arbejde relateret til politik, f.eks. projekter, du har oprettet under frivillige oplevelser, kampagner, du har arbejdet på under praktikophold eller andre præstationer, der viser din dygtighed og viden. En detaljeret portefølje kan imponere arbejdsgivere og bevise din evne til at få succes i politik.

5. Søg politisk konsulentjob

Når du føler dig tryg ved at bruge din erfaring og viden inden for politik, kan du begynde at søge efter jobs som politisk konsulent. Kontakt folk i dit netværk og søg jobtavler for at finde ledige pladser i dit foretrukne område, og send derefter din udfyldte ansøgning med et link til din portefølje for at give arbejdsgiverne et fuldt overblik over dine erfaringer og evner. Prøv at tænke over, hvilken slags kandidat og valg du vil deltage i, når du sender ansøgninger ind og begynder din karriere som politisk konsulent.

Michael Hammer
Michael Hammer Det politiske område omfatter en bred vifte af jobs relateret til fortolkning af love og opretholdelse af regeringens standarder. Selvom politikere kan være de mest fremtrædende personer på dette felt, arbejder politiske konsulenter typisk i baggrunden for at støtte politikernes indsats og kampagner. At lære trinene til at blive politisk konsulent kan hjælpe dig med at komme i gang i denne karriere. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bliver politisk konsulent, de primære pligter i denne rolle og de færdigheder, der kan hjælpe dig med succes at støtte politikere under valg.